En İyi 10 Akülü Zemin Temizleme Makinesi Tavsiyesi

Her çeşit kapalı alan, zemin temizliğine ihtiyaç duyar. Fabrikalar, alışveriş merkezleri, plazalar, çeşitli iş yerleri, okullar ya da daha küçük işletmeler akülü zemin temizleme makinesi ile temizlenebilir. Hem bulunulan alanın hijyenik olması hem de sağlığınız için gün içerisinde yüzeyde oluşan kirlerin temizlenmesi gerekir. Zemin temizlemesini paspasla yapmak enerji ve zaman sarfiyatına sebep olur. Bu bağlamda sizler için en iyi akülü zemin temizleme modellerini araştırdık. İhtiyacınız olan ürün bakalım hangisi?

SıraModelKapasiteSYblog Puanı
1Cleanvac B-750160 L10/9.9
2Cleanvac B-350120 L10/9.7
3Labomat 75 B75 L10/9.9
4Labomat 30 B30 L10/9.7
5Power Wash HY46B30 L10/9.6
6Lamobat 140 B140 L10/9.9
7Labomat 55 B55 L10/9.8
8Nilfisk Sc430 53 B40 L10/9.6
9Viper AS510B40 L10/9.7
10Numatic TGB304530 L10/9.8
Akülü Zemin Temizleme Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Akülü Zemin Temizleme Makinesi

En çok tercih edilen akülü zemin temizleme makineleri, uygun fiyatlı, enerji tasarrufu yapan ve en iyi temizleyen cihazlar olarak rağbet görüyor. Ürünün ön kısmından kimyasallı su otomatik olarak temizlenecek yüzeye dağılıyor. Zemin makine tarafından temizleniyor ve fırçalanıp temizliği sağlanıyor. İhtiyaca yönelik farklı özelliklere sahip zemin temizleme otomatları tercih edilebilir. Küçük ofisler için daha minimal tasarımlarla hazırlanan makineler uygunken, daha geniş alanlar için büyük modeller kullanılabilir. Akülü zemin temizleme modellerini sizler için araştırdık, inceleyelim:

İşte 2024 yılının en iyi akülü zemin temizleme makineleri…

Cleanvac B-7501

Çeşitli mekanlara uygun kullanılabilen Cleanvac Akülü Zemin Temizleme Makinesi, sert zemin temizliğinde sıklıkla tercih edilen cihazların başında geliyor. Kullanım açısından oldukça pratik bir üründür. Kullanılacak alana ve ihtiyaca göre farklı özelliklere sahiptir.

FiyatYok
Performans

Ürün Detayı

Ürünün temizlik otomatını zemin çeşitlerine göre değiştirebilirsiniz. Toplam 60 litrelik temiz su tankı kapasitesine sahiptir. Cihaz, ön kısmından kimyasallı ya da deterjanlı suyu otomatik olarak yüzeye dağıtır. Ancak köpürmeyen yüzey temizleyicilerinin kullanılması önerilmektedir. Fırçası ile alanı fırçalar ve kirleri kolayca söker atar. Arka kısmından ise yerdeki kirli suyu vakum sistemi ile alıp, kirli su haznesine doldurur. Mermer, karo, epoksi, granit ve taş gibi sert zemin temizliğinde kullanıldığı için pratik bir kullanım özelliği taşır.

Kirli Su Tank Kapasitesi60 Lt
Temiz Su Tank Kapasitesi60 Lt
Şarj süresiTek şarj ile 3-4 saat kullanım
Performans / Alan2500 m2
Akü Kapasite24v / 120ah
Temizleme Genişliği850 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 GH: İş yerimiz için tercih ettik. Son derece kaliteli bir ürün. Bu alanda çok araştırma yaptık. Hem performans hem de uygun fiyat olarak iyi olduğu için bu ürünü seçtik. Tavsiye ediyoruz.

👤 DE: Kaliteli ve sağlam bir ürün. Kısa sürede temizliğimiz bitiyor. Teşekkürler.


Cleanvac B-3501

Küçük çalışma alanları için kullanılabilen Cleanvac Akülü Zemin Temizleme Makinesi, sert zemin temizliğinde sıklıkla tercih edilen cihazların başında geliyor. Kullanım açısından oldukça pratik olduğu gibi küçük olduğu için de kolay muhafaza edilebilir. Ayrıca bu ürünün kullanılacak alana ve ihtiyaca göre farklı özelliklere sahip olduğunu belirtelim.

FiyatYok
Performans

Ürün Detayı

Zemin temizleme otomatı, zemin çeşitlerine göre farklı işlev sağlamaktadır. Toplam 20 litrelik temiz su tankı kapasitesine sahiptir. Cihaz, ön kısmından kimyasallı ya da deterjanlı suyu yüzeye dağıtmaktadır. Yüzey temizleyici olarak ise köpürmeyen modellerin kullanılması önerilmektedir. Sahip olduğu fırça ile alanı fırçalayarak kirleri kolayca söker atan makine, arka kısmından ise yerdeki kirli suyu vakum sistemi ile alıp, kirli su haznesine doldurur. Böylece etkili bir şekilde temizlik yapılmış olur. Ayrıca bu ürünün mermer, karo, epoksi, granit ve taş gibi sert zeminlerde kullanılabildiğini söyleyelim.

Kirli Su Tank Kapasitesi20 Lt
Temiz Su Tank Kapasitesi20 Lt
Şarj süresiTek şarj ile 3-4 saat kullanım
Performans / Alan1300 m2
Akü Kapasite24v / 120ah
Temizleme Genişliği700 mm
Fırça Devri170 rpm

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞL: Ofisimiz küçük olduğu için ürünü tercih ettik. Üstelik fiyatı da diğer ürünlere göre çok daha uygun geldi. Maaşla çalışan almaktan daha uygun diyebilirim. Teşekkürler, tavsiye ettiğimiz bir ürün.

👤 TRO: Kapasitesi kendine göre oldukça yeterli. Kaliteli bir cihaz.


Labomat 75 B

Hastaneden okula, fabrikalardan alışveriş merkezlerine, depodan geniş alana sahip işletmelere kadar birçok alanda hizmet etmeye uygun olan zemin temizleme makinesi, kompakt bir yapıya sahiptir. Oldukça kolay ve pratik bir kullanım imkanı sunar.

Binicili OtomatFiyat
Performans

Ürün Detayı

Boyutları ile ideal bir binicili akülü zemin temizleme makinesidir. Üstelik dar alanlar için de rahat kullanım imkanı sağlayan ekonomik bir zemin otomatıdır.

Kirli Su Tank Kapasitesi75 Lt
Temiz Su Tank Kapasitesi65 Lt
Şarj süresi6 saat
Performans / Alan2700 m2
Akü Kapasite24v / 120ah
Temizleme Genişliği770 mm
Fırça Devri180 rpm

Kullanıcı Yorumları

👤 LŞO: Performans açısından oldukça iyi. Geniş olmayan alanların temizliğinde de başarılı.

👤 GF: Zemin temizleme otomatında bulunması gereken tüm özellikleri kusursuz yerine getiriyor. Ancak fiyatı daha uygun olabilirdi.


Labomat 30 B

Son derece sessiz bir üründür. Bu özelliği belli bir sessizliğin sağlanması gereken hastane, okul ve huzurevleri gibi kurumların temizliği ve bakımında rahatlıkla kullanılabilir.

Sessiz Çalışma ÖzelliğiKüçük Boy Cihaz
Performans

Ürün Detayı

Labomat 30 B zemin temizleme makinesi, 43 cm çalışma genişliğine sahiptir. Fırçası ve ped ekipmanları ile birlikte oldukça kapsamlı bir temizlik ve bakım yapılmasını destekler.

Kirli Su Tank Kapasitesi30 Lt
Temiz Su Tank Kapasitesi28 Lt
Şarj süresi6 saat
Performans / Alan1500 m2
Akü Kapasite24v / 120ah
Temizleme Genişliği620 mm
Fırça Devri180 rpm

Kullanıcı Yorumları

👤 TR: Temizlik süresi uzun. Kullanışlı bir ürün. Tavsiye ediyoruz.

👤 SA: Güzel, kullanışlı bir makine bu. Fiyat performans ürünü diyebilirim.


Power Wash HY46B

Zemin temizleme makinesi arıyor ancak dar zeminler için uygun olan bir cihaz bulamıyorsanız, bu ürün sizin yüzünüzü güldürecek.

Küçük BoyutFiyat

Ürün Detayı

Her türlü sert zeminde kullanıma uygun bir cihazdır. Küçük ofis, alışveriş dükkanları gibi dar alanlardan oluşan zeminlerde kolay kullanım imkanı sağlar.

Kirli Su Tank Kapasitesi30 Lt
Temiz Su Tank Kapasitesi30 Lt
Ağırlık25 Kg
Volt24 V
Fırça Çapı455 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 KD: Butik otelimizde yalnızca koridor ve odalar için bunu kullanıyoruz. Güzel bir cihazdır.

👤 FE: Tavsiye edebileceğim, kullanışlı ve yüksek performanslı bir ürün.


Lamobat 140 B

Lamobat 140 B zemin temizleme makinesi, oldukça kullanıcı dostu bir üründür. Kullanılan alanlarda mükemmel hijyen sağlar. Üstelik temizlik maliyetlerinde de gözle görülür derece düşüş sağlar.

PerformansYok
Fiyat
Binicili

Ürün Detayı

Binicili otomat, 5500 metrekareden büyük alanların temizliği ve bakımı için uygundur. Özellik olarak 86 cm çalışma genişliği sağlayan 2 adet fırçayla çalışır. Harcama ve tüketim seviyeleri düşürür. Ayrıca muadillerine oranla da avantajlı fiyata sahiptir.

Kirli Su Tank Kapasitesi140 Lt
Temiz Su Tank Kapasitesi130 Lt
Şarj süresi8 saat
Performans / Alan5500 m2
Akü Kapasite24v / 200ah
Temizleme Genişliği1080 mm
Fırça Devri180 rpm

Kullanıcı Yorumları

👤 YT: Performansı yüksek, kullanışlı bir ürün.

👤 IP: Kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir ürün. Pratik bir kullanımı var.


Labomat 55 B

Labomat 55 B model ürün, 53 cm çalışma genişliğine sahip tek fırçası ile 1400 metrekareden büyük mağazalar, sağlık alanları, poliklinikler ve diğer dar kullanım alanları için tasarlanan bir zemin temizleme makinesidir.

KaliteliYok
Profesyonel

Ürün Detayı

Spor salonları, hastaneler ve okul gibi çeşitli alanlarda kullanıma uygun, kompakt bir cihazdır. Segmentinde en iyi performansı sunan özellikleri taşımaktadır. Ayrıca inovatif tasarımı, sessiz çalışma özelliği ve kolay kullanımı ile de tercih edilmektedir.

Kirli Su Tank Kapasitesi56 Lt
Temiz Su Tank Kapasitesi45 Lt
Şarj süresi6 saat
Performans / Alan2200 m2
Akü Kapasite24v / 100ah
Temizleme Genişliği770 mm
Fırça Devri180 rpm

Kullanıcı Yorumları

👤 GH: Kliniğimiz için tercih ettiğimiz bir ürün. İhtiyacı olanlar için kesinlikle tavsiye ediyoruz.

👤 TRF: Tavsiye üzerine bu ürünü tercih ettik. İyi ki de almışız.


Nilfisk Sc430 53 B

Hem güvenilir hem de kullanımı kolay olan bir üründür. Orta büyüklükteki kapalı alanlarda kolaylıkla kullanılabilir.

DayanıklıFiyat

Ürün Detayı

Günlük temizliklerde muhteşem performans sağlar. Kullanıcının rahat itmesini destekleyen itme sistemine sahiptir. Tek tuş ile yıkama fonksiyonları etkin hale gelir. Ek olarak kullanım sırasında takip edebileceğiniz bir su seviye göstergesi vardır.

Motor Gücü900 W
Voltaj24 V
Ağırlık135 Kg
Maksimum Hız4 km/saat
Fırça Basıncı35 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 IL: Spor salonu temizliği için almıştık. Bu ikinci siparişim. Oldukça memnunuz.

👤 FR: Kargoda bir sıkıntı yaşadık ancak ürün sağlam geldi. Tavsiye edebileceğim bir ürün.


Viper AS510B

Tüm gün kullanıma uygun, düşük ses seviyesine sahip bir üründür. Yüksek performansı sayesinde oteller, restoranlar, okullar ve alışveriş merkezleri gibi alanlarda kullanılabiliyor.

Çift Kullanım ÖzelliğiFiyat

Ürün Detayı

Temiz ve kirli su tankları tek bir gövde üzerinde bulunuyor. Boyutlarına göre büyük tank kapasitesine sahiptir. Böylece suyu boşaltmadan uzun süre çalışabilir. Hem kablolu hem de akülü kullanım özelliğine sahiptir.

Kirli Su Tankı40 L
Temiz Su Tankı40 L
Maksimum Yükleme Ağırlığı168 Kg
Ses Basınç Seviyesi70 dB

Kullanıcı Yorumları

👤 YU: Tank kapasitesi ofisimiz için yeterli geldi. Gün içerisinde temizliği kısa sürede bitiriyoruz.

👤 DC: Ürün kaliteli ve güzel. Teşekkürler.


Numatic TGB3045

Teknolojisi, hızı ve orta ölçekli iç alanların temizliğindeki yüksek performansı açısından kolaylıkla kullanılabilecek bir üründür.

PerformansFiyat

Ürün Detayı

Mağazalar, kreşler, satış alanları, havuz, hastane ve benzeri alanlarda kullanıma uygundur. Yüksek genişlikteki temizleme kapasitesi ve kompakt tasarımı ile yeni nesil temizlik imkanı sunar.

Kirli Su Tankı30 L
Temiz Su Tankı30 L
Vakum Motor Gücü400 W
Şarj Süresi10 saat
Ağırlık120 kg
Çalışma Süresi1.5 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 CV: Fiyatı muadillerine göre biraz daha pahalı ama ben bu ürünü aldım. Teşekkürler.

👤 AS: Tavsiye ettiğim ve severek kullandığım bir makine.


Sıkça Sorulan Sorular

Akülü zemin temizleme makinesinin avantajları nelerdir?

Her türlü alanın hijyenik olmasını destekleyen akülü zemin temizleme makinesi almak isteyenler öncelikle zamandan ve enerjiden tasarruf edebileceklerini bilmelidirler. Yalnızca bir tuşla çalışan ve etrafında bakteri, virüs, mikrop bırakmadan derinlemesine temizleyen cihazlar, darbelere karşı da dayanıklı olarak tasarlanıyor. Ayrıca bu ürünler tek şarj ile uzun süre kullanım imkanı sunuyor.

Akülü zemin temizleme makinesi alırken nelere dikkat etmek gereklidir?

Bir zemin temizleme makinesi tercihi yaparken öncelikle cihazın kalitesi ve profesyonelliği ön planda tutulmalıdır. Uzun süreli kullanılan, dayanıklı ve enerji tasarrufu yapabilen modeller en çok tercih edilenlerdendir. Zemin temizleme makinesi, kullanılacak alana ve koşullara göre de seçilmesi gereken bir üründür. Çünkü doğru cihaz kullanımı iş verimini de son derece arttırır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın