En İyi 10 Akülü Tekerlekli Sandalye Tavsiyesi

Hayatınızı çok daha kolay ve özgür bir hale getirmek ister miydiniz? O zaman bu yazı tam olarak size göre. Bugün sizler için günlük hayatınızda sizleri özgürleştirecek özelliklere sahip, güvenliğinizi en az sizin kadar düşünen, zorluk çekmeden kontrol edebileceğiniz en iyi 10 akülü tekerlekli sandalyeyi bir araya getirdik. Sosyal hayatınızda değişimi fark etmeye hazır mısınız, bizi okumaya devam edin…

SıraMarkaTaşıma KapasitesiSYblog Puanı
1Wollex 120 kg10/9.9
2Fuhassan 120 kg10/9.7
3Jetty136 kg10/9.8
4Mask Ten Allure140 kg10/9.7
5Esse Poylin120 kg10/9.7
6Comfort Plus100 kg10/9.8
7Leo130 kg10/9.6
8Swemo135 kg10/9.8
9Golfi136 kg10/9.8
10Creative100 kg10/9.7
Akülü Tekerlekli Sandalye Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Akülü Tekerlekli Sandalye

Bugün sizler için hazırladığımız yazıda hayatınızı çok daha kolay bir hale getirecek en iyi 10 akülü tekerlekli sandalyeyi derledik. Seyahat yapabilme özgürlüğü sunan, güvenli bir hayat sunan akülü tekerlekli sandalyeler ile hayatınız çok keyifli olacak.

İşte 2024 yılının en iyi akülü tekerlekli sandalyeleri…

Wollex Akülü Tekerlekli Sandalye

Bataryaları söküldüğünde kolayca katlanabilen ve ayak pedalları çıkarıp tekrar takılabilme özelliği ile öne çıkan bu akülü tekerlekli sandalye, yürüme zorluğu çeken insanlara büyük bir kolaylık sağlıyor.

Çelik gövdeFiyat
Dayanıklı akü
Hava alabilen kumaş

Ürün Detayı

Yürüme zorluğu yaşayan insanların günlük hayatlarını çok daha kolay bir hale getirerek, özgür bir yaşam sunan Wollex akülü tekerlekli sandalye, pratik bir şekilde temizlenebiliyor. Leke tutmayan ve hava alabilen kumaşıyla temiz ve rahat bir kullanım sunuyor. Ayakların geri kayma tehlikesini ortadan kaldıran baldırlığı ile güvenle kullanabiliyor. Oturacak kişinin boyu ve kilosuna göre rahatlıkla ayarlama yapabileceğiniz bu akülü tekerlekli sandalye ile güvende ve rahatsınız.

Motor2 Adet 200w 24v Dc Motor
Akü Tipi2 Adet 12v 28

Kullanıcı Yorumları

👤 YY: Yürüyemen insanların suçu ne anlamıyorum, ama bu fiyatları hak etmiyoruz. Yine de kaliteli bir üründü, rahat bir oturumu var.

👤 AB: Aküsü uzun süre gidiyor ama bu ürünü alabilmek için çok fazla sıkıntı çektim, devlet ve ssk bu konuya el atmalı.


Fuhassan Tekerlekli Sandalye

Sırt ve bacak sağlığına uygun standartlarda üretildiği için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Fuhassan tekerlekli sandalye, hayatınızı fazlasıyla kolaylaştırıyor.

ErgonomikFiyat
Güvenli
İşlevsel

Ürün Detayı

Güvenli bir kullanım için ideal özelliklere sahip bir akülü tekerlekli sandalye arıyorsanız bu ürüne mutlaka göz atmalısınız. Diğer akülü sandalyelere göre çok daha uygun fiyata sahip olduğu için ulaşılabilir özelliğiyle öne çıkan Fuhassan tekerlekli sandalye, kumandası ile istediğiniz her yere kolayca ve tek başınıza gidebilmenizi sağlıyor. Elektromanyetik freni ile ani ve sert duruşlara karşı dayanıklılık göstererek, güvenle kullanma imkanı sunuyor.

Koltuk Yüksekliği48cm
Koltuk Derinliği43cm
Net/Brüt Ağırlık43/47kg
Koltuk Genişliği46cm

Kullanıcı Yorumları

👤 FV: Gayet güzel ve sağlam paketkenmiş. Elime hızlu ulaştı. Çok memnunum. Teşekkürler

👤 HA: Çok hızlı ve sorunsuz geldi, resimde göründüğü gibi kaliteli bir ürün


Jetty Hafif Pratik Katlanır Akülü Tekerlekli Sandalye

Güvenli ve kaliteli yapısıyla diğer modellerden bir adım daha öne çıkan Jetty, özellikleriyle dikkat çekiyor.

KaliteliFiyat
Güvenli
İşlevsel

Ürün Detayı

2 adet büyük 2 adet küçük tekerleğe sahip olduğu için hızlı ve yavaş şekilde sürebileceğiniz model, kolay katlanabilir özelliğiyle fazla yer kaplamıyor. 45 cm oturma genişliği sayesinde konfor bakımından oldukça rahat bir oturum sağlayan Jetty akülü tekerlekli sandalye, özellikleriyle öne çıkıyor. İç ve dış mekanda rahatlıkla kullanabilir, kullanmadığınızda kolay bir şekilde katlayıp muhafaza edebilirsiniz. Bagaj ve asansörlere rahat bir şekilde girme imkanı sağlayan bu tekerlekli sandalye, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Max Hız6.0 kph
MaxErim Mesafesi 25 km
DönYarıçapı 58 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 RY: Oldukça kaliteli bir tekerlekli sandalye ben çok rahatım.

👤 ÜP: Severek kullanıyorum aküsü çoğu zaman bitmiyor.


Mask Ten Allure Akülü Tekerlekli Sandalye

Tüm boy ve kilo için standart bir ölçüye sahip olan Mask Ten Allure akülü tekerlekli sandalye, tüm engelli ve zorlu yollarda düşme ve devrilmelere karşı dayanıklı.

ErgonomikFiyat
Kullanışlı
Dayanıklı akü

Ürün Detayı

Geriye devrilme önleyici anti tipper özelliği ile öne çıkan Mask Ten Allure akülü tekerlekli sandalye, yüksekliğini rahat bir şekilde ayarlamanızı sağlıyor. Ergonomik oturma minderi sayesinde saatlerce üzerinde otursanız da, sırt ağrısı ve ense ağrısı yapmıyor. Bakteri oluşumunu önleyen kumaşı, kolay alev almalara ve leke barındırmaya karşı dayanıklı. Geriye tam yatma pozisyonuyla bir nevi yatak da olabilen bu akülü tekerlekli sandalye, emniyet kemeri ile güvenliğinizi sağlıyor.

Taşıma Kapasitesi140 kg
Oturma genişliği41 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 GF: Kaliteli bir akülü sandalye ömürlük kullanılır büyük ihtimalle.

👤 RT: Üzerinde saatlerce otursam da rahatsızlık vermiyor bn çok sevdim.


Esse Poylin Akülü Tekerlekli Sandalye

Ev ve dışarıda olmak üzere sürekli kullanım içi ideal bir rahatlığa sahip olan Esse Poylin akülü tekerlekli sandalye, yıllar içinde bozulma ve esneme yapmadan güvenli bir kullanım sağlıyor.

İşlevsel özelliklerFiyat
1.Sınıf kumaş

Ürün Detayı

Pratik ve kullanışlı özellikleriyle karşımıza çıkan Esse Poylin akülü tekerlekli sandalye, 27 kg ağırlığıyla seyahatlerde araba ve uçaklarda yük yapmadan taşıyabilme imkanı sağlıyor. Depolama ve saklama kolaylığı sunan bu akülü tekerlekli sandalye, 120 kg taşıma kapasitesine sahip. Tam dolu akü ile 12 kilometre dayanabilen Esse Poylin akülü tekerlekli sandalye ile hayatınız çok daha özgür.

Taşıma Kapasitesi120 kg
GövdeÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 YS: Çok kaliteli üzerinde rahat bir şekilde istediğim kadar oturabiliyorum.

👤 BY: Ben sevdim beğendim ama fiyatı diğerlerine göre pahalı


Comfort Plus Akülü Tekerlekli

Listemizin 6. sırasında yer alan Comfort Plus akülü tekerlekli sandalye, hızlı ve kolay şarj edilebilme özelliğiyle ön plana çıkıyor.

KatlanabilirFiyat
Kaliteli
İşlevsel özellikler

Ürün Detayı

Alüminyum şaseden imal edildiği için oldukça hafif ve katlanabilir özelliği ile az yer kaplayarak alan kullanmanızda yardımcı olan Comfort Plus akülü tekerlekli sandalye, hayatınızı kolaylaştıracak. Oturma pozisyonuna göre ayarlayabileceğiniz ayakları sayesinde konfor sağlayan bu akülü tekerlekli sandalye, taşıma ve transfer kolaylığı da sağlıyor.

Taşıma Kapasitesi100 kg
MotorX2 150 w

Kullanıcı Yorumları

👤 GT: Çok kaliteli ve kullanışlı almak isteyenlere öneriyorum.

👤 HL: Baya işlevsel özellikleri var ben severek kullanıyorum.


Leo Akülü Tekerlekli Sandalye

Günlük hayatta sizi çok daha özgürleştirecek, tüm ortamlara uyum sağlamanızı sağlayacak Leo akülü tekerlekli sandalyeyi çok seveceksiniz.

KatlanabilirFiyat
Kaliteli
Rahat

Ürün Detayı

Güvenlikli özellikleri sayesinde düşme ve devrilme gibi ortadan kaldırarak emniyetinizi en az sizin kadar düşünen Leo akülü tekerlekli sandalye, 1. sınıf malzemesi ve işlevsel özellikleriyle oldukça uzun yıllar kullanabilme imkanı sağlıyor. Arka süspansiyon sistemi ani darbelere karşı sizleri koruyor ve engebeli alanlarda rahat bir sürüş sağlıyor. Yemek masalarıyla uyum sağlayarak yemek yerken, masa başında çalışırken kolay bir hayat sunuyor.

Taşıma Kapasitesi130 kg
Akü Tipi24v 24ah
Motor250×2 Watt

Kullanıcı Yorumları

👤 RHY: Çok güvenli bir kullanım sunuyor hızlı kargo için de teşekkür ederim.

👤 CZ: Kaliteli baya uzun yıllar kullanılabilir bir tekerlekli sandalye.


Swemo Akülü Tekerlekli Sandalye

Düşme, devrilme ve darbelere dayanıklı donanımlara öne çıkan Swemo akülü tekerlekli sandalye, güvenli bir kullanım için ideal.

DayanıklıFiyat
Kaliteli
Kolay şarj edilebilir

Ürün Detayı

Uzun süre rahat bir şekilde kullanabilme imkanı sunan aküsü, kolay şarj edilebiliyor ve sandalyeye ağırlık yapmıyor. Konforlu bir sürüş için sırt, kol ve ayak destekleri ile öne çıkan Swemo akülü tekerlekli sandalye, boş aküyü çıkarıp dolu aküyü takmada kolaylık sağlıyor. Anti bakteriyel kumaşı ile lekesiz ve hijyenik bir kullanım ile sizleri buluşturan bu akülü tekerlekli sandalye, hayatınızı kolaylaştıracak.

Aküsüz Toplam Ağırlık48 kg
Süspansiyon2 ad
Tırmanma Açısı12 derece

Kullanıcı Yorumları

👤 KD: Çok kaliteli çok kullanışlı işlevsel bir ürün ben severek kullanıyorum.

👤 OD: Ihtiyacı olanlar alabilir oldukça kaliteli.


Golfi Akülü Tekerlekli Sandalye

Hayatınızı çok daha rahat bir hale getirecek Golfi akülü tekerlekli sandalye, yokuşlarda kolaylıkla durabilmenizi sağlıyor.

Kolay temizlenebilirFiyat
Kaliteli
Renk

Ürün Detayı

Rahat bir oturum için ideal genişliğe sahip olan Golfi akülü tekerlekli sandalye, 130 kg taşıma kapasitesiyle hayatınızı konforlu bir şekilde yaşama imkanı sunuyor. Güvenli kullanım isteyenler için ideal özellikler taşıyan bu akülü tekerlekli sandalye, dayanıklı pil ömrü sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Koli Ölçüleri630-440-920 Cm
Max.Taşıma Kapasitesi136 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞK: Severek ve rahat bir şekilde kullanıyorum kaliteli bence.

👤 Kİ: Işlevsel özelliklerini sevdim 2 haftadır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.


Creative Akülü Tekerlekli Sandalye

Yağmur, çamur gibi olumsuz koşullarda bile durmak bilmeyen Creative akülü tekerlekli sandalye, güvenli bir kullanım sağlıyor.

İç ve dış mekanlar için uygunFiyat
Kaliteli
İşlevsel özellikler

Ürün Detayı

Kolay katlanabilme özelliğiyle her yere kolay bir şekilde sokabileceğiniz, hafif yapısı ile rahatlıkla taşınabilecek bu akülü tekerlekli sandalye ile hayatınızı daha özgür ve rahat yaşayacaksınız. Ergonomik oturma minderi sayesinde tüm gün üzerinde otursanız da ağrı ve acı yapmadan konforlu bir şekilde oturabileceğiniz Creative akülü tekerlekli sandalye, 100 kg taşıma kapasitesi ile karşımıza çıkıyor.

Koli Ölçüleri45x65x85 cm
Max.Taşıma Kapasitesi100 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 CV: Aşırı kaliteli fiyatı yüksek ama hak ediyor.

👤 IO: Daha uygun fiyatlı olabilirdi ama neyse kolaylık sağladı hayatıma ben beğendim.


Sıkça Sorulan Sorular

Akülü tekerlekli sandalye alırken nelere dikkat etmeli?

Genelde dış mekanlarda kullanıldığı için kumaşını su geçirmez seçmek, sandalyenizi çok daha uzun süre kullanmanızı sağlar. Özellikle frenleri sıkı olan bir sandalye tercih etmeniz, olası yuvarlanma durumlarına karşı korur.

Akülü tekerlekli sandalye kişiye özel mi olmalı?

Herkesin sorunları, boy, kilosu farklı olduğu için tabii ki kişiye özel olmalı. Evinizin çıkış noktalarını, mahallenizdeki sokakların eğimleri tekerlekli sandalye almanızda çok etkilidir.

Akülü sandalye ile seyahate çıkılır mı?

Seçtiğiniz akülü tekerlekli arabaya göre değişiyor çünkü katlanabilir ve hafif yapıda olan modeller hem araba hem uçak hem de trenlerde oldukça rahat bir şekilde gezmenizi sağlıyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın