En İyi 10 Tüfek Dürbünü Tavsiyesi

Dünyanın sevilerek yapılan hobilerin başında kara avcılığı geliyor. Doğru ekipmanlar ile yapıldığında yüksek performansa ulaşmanın mümkün olduğu doğa hobilerinde tüfek dürbünü seçimi de büyük önem taşıyor. Avcı dürbünleri, gözlem yaparken ve avı yakalarken büyük işlev sağlıyor. Bu yüzden dünya çapındaki ünlü markalar da doğru nişan almayı amaçlayan tüfek dürbün modellerini, son teknolojiye uygun bir şekilde tasarlıyor. Sizin için en iyi tüfek dürbünü modellerini araştırdık.

SıraModelZoomSYblog Puanı
1Nikula Tek Göz4×2010/9.9
2Tasco 4×2010/9.7
3Nikula4×3010/9.9
4Bushman6-24×5010/9.8
5Optima3-9×3210/9.7
6Nikula Çift Işık 3-9×3210/9.8
7Comet Aoeg Tactical4-16×5010/9.9
8Kama Star Nikula3-9×3210/9.6
9Hawke Endurance3-9×4010/9.7
10Sight Mark Triple Duty8.5-25×5010/9.8
Tüfek Dürbünü Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Tüfek Dürbünü

En çok tercih edilen ürünler arasında silaha sabitlenen modeller yer alıyor. Havalı tüfek, pompalı tüfek ve tabanca üzerinde de bu tür dürbünler kullanılabiliyor. Ava etkili biçimde nişan alınmasını sağlayan sabit dürbün modelleri ergonomik tasarımdan oluşuyor. Elektronik destek ile çalışan tüfek dürbünleri ise aynı zamanda hedefe lazer ışığı tutabilme özelliğine sahiptir. Merminin isabet edeceği noktayı hedef alarak, net bir atış yapmanız mümkün.

İşte 2024 yılının en iyi tüfek dürbünü modelleri…

Nikula Tek Göz Tüfek Dürbünü

Yarışlar, kuş gözlemi, yatçılık, doğa sporları, tiyatro, seyahat ve avcılık gibi alanlarda kullanılabilir. Tüm lens ve prizmalarda parlak görüntü olmaması için çok katmanlı kaplama kullanılmıştır.

FiyatDonanım

Ürün Detayı

Uzak bakış noktası, geniş gözlük kullananlar için bile rahat bakış açısı sağlar. Çelik gövdelidir. Zoom ayarı mevcuttur. Işıklı hedef çizgilidir. Su geçirmez cam merceklere sahiptir.

GövdeÇelik
Yakınlaştırma4x
Ana Mercek Ölçüsü20 mm
Ölçüler4 x 20

Kullanıcı Yorumları

👤 HK: Dürbünden ne beklediğinize bağlı olarak yıldız sayısı değişiyor. Bu fiyata başka bir şey bulamazsınız zaten. Havalı tüfek için almıştım bir sorun yaşamadım. Çentikleri cuk oturdu ve sabitledim. Deneme fırsatım olmadı ama yakınlaştırması falan bence iyi. Üzerinde sadece sıfırlama için ayar yapma yerleri var. Netlik ayarı yok. Yani yakın bir noktaya bakarsanız az saydam görürsünüz. Uzağa bakınca net görürsünüz. Ben beğendim ve bu fiyata da tavsiye ederim. Bunlar benim için yeterli değil derseniz üst modellere bakın.

👤 IÇ: Ürün çok güzel. Yakınlaştırma ayarı filan gayet iyi. Tavsiye ederim.


Tasco Tüfek Dürbünü

Avlanma, gözlem vb aktiviteler için uygun bir tasarıma sahiptir. Kolay monte edilebilir. Kolayca kullanılabilir.

FiyatDonanım

Ürün Detayı

20 mm lens çapına sahiptir. Uygun fiyat avantajına sahiptir. Siz de bütçe dostu bir tüfek dürbünü almak istiyorsanız özelliklerini incelediğiniz bu ürün tüfeğiniz için uygundur.

Yakınlaştırma4x
Ana Mercek Ölçüsü20 mm
Ölçüler4 x 20

Kullanıcı Yorumları

👤 GH: Aldığım dürbün çok güzel, attığım nesneyi rahatlıkla vurabiliyorum. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

👤 ER: Çok kullanışlı bir ürün. Av işleri ile kuzenim ilgileniyor. Ona hediye olarak almıştım. Çok memnun kaldı. Ben de sevdim ve tüfeğime aksesuar olarak bunu tercih ettim. Teşekkürler.


Nikula Tüfek Dürbünü

Yeşil ve kırmızı olarak çift ışık kaynaklı bir dürbündür. Çok daha kolay nişan almayı ve atışların isabetli olmasını sağlar.

DayanıklıFiyat
Sağlam

Ürün Detayı

Nikula tüfek dürbünü, avdan dönerken eli boş dönmemek için tercih edilecek dürbün modellerinin başında geliyor. Dürbünün yanında bulunan lazer sayesinde tüfeğe ekstra bir ekipman takmak zorunda kalmayacaksınız. Böylece hedeflerinizin isabet oranı yükselecek. Ayrıca daha bir gözlem imkanı sağlar. Mercek çapı ne kadar büyük olursa görüş mesafesi de o kadar geniş olacağından geniş bir gözlem imkanı sunar. Ek olarak su geçirmez cam mercekleri olduğunu söyleyelim.

GövdeÇelik
Yakınlaştırma4x
Ana Mercek Ölçüsü30 mm
Ölçüler4 x 20

Kullanıcı Yorumları

👤 YR: Bir üründe performans ve kalite önemli diyenler için tavsiye edebileceğim bir üründür. Çift ışık özelliğinin bulunması ve lazerli olması ekstra masrafların önüne geçti. Teşekkürler.

👤 HB: Fiyata bakıldığında biraz pahalı görünüyor ancak dürbünün donanımı da fazla. Bence tam bir fiyat performans ürünü bu dürbün. Tavsiye ederim.


Bushman 6-24×50

6’dan 24’e kadar zoom yapılabilen çift ışıklı donanımlı bir dürbündür.

Çift DonanımYok
Fiyat

Ürün Detayı

Bushman marka tüfek dürbünü, bağlantı aparatı ile birlikte gönderilmektedir. 1.1 cm ayak, kutu içerisinde mevcuttur. Ancak satın almadan önce sizdeki silah kızağının ölçüsünü verirseniz ona göre ölçülerde gönderim sağlanır.

Yakınlaştırma6-24×50
Ana Mercek Ölçüsü50 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 GC: Selam. Ürün güzel ve sağlam bir şekilde paketlenerek gönderilmişti. Sağlam ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kalitesi beklediğimden daha iyi çıktı. Çin’de üretilmiş ancak gerçekten güzel ve kaliteli bir ürün. Bu fiyata almanızı tavsiye ederim.

👤 LY: Eskiden 3-9×50 dürbün kullanıyordum, o kırılınca 6-24×50 ye terfi ettim. Stoeger x20 havalı tüfeğiyle kullanacağım. Kullandıkça kalitesini göreceğiz.


Optima Tüfek Dürbünü

Yatçılık, avcılık ve benzeri doğa spor ve aktivitelerini yaparken kullanılması tercih edilen Optima marka tüfek dürbünü, 9 kademeli zoom özelliklidir.

FiyatDonanım

Ürün Detayı

Optima tüfek dürbünü, tüm av tüfeklerine uygun tüfek dürbünüdür. 32 mm mercek çapı sayesinde geniş bir alanda görüş mesafesini artırır. Muadil diğer tüfek dürbünü modellerine göre avantajlı fiyatlar ile piyasada yer almaktadır. Paket içerisinde lens kapakları, temizleme bezi ve 11 mm dürbün montaj ayakları mevcuttur.

AydınlatmaYok
Yakınlaştırma3-9x
Ana Mercek Ölçüsü32 mm
Ağırlık395 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 TRE: Ürün güzel ve şık. Kargo aşamasında biraz karışıklık yaşadık ancak ürün sağ salim elimize geçti. Performansı idare eder.

👤 HT: Dürbün güzel, tüfeğe tam oturuyor. Sistemini beğendim.


Nikula Çift Işık Tüfek Dürbünü

Tüfeğiniz için tercih edeceğiniz Nikula marka ışık kaynaklı dürbün ile artık daha kolay nişan alacaksınız. Atışların eskisinden daha isabetli olduğunu görmek muhteşem!

DayanıklıFiyat
Sağlam

Ürün Detayı

3-9x zoom dürbün özelliği sayesinde avdan eli boş dönen siz olmayın. Tüfeğe kolayca monte edilebilen bir üründür. Süper netlik sağlayan sisteme sahiptir. 3 ile 9 kat arası ayarlanabilir zoom özelliklidir. 32 mm’lik mercek çapı ile geniş bir görüntü imkanı sunar. Aynı zamanda rahat bir görünüm de sağlar. Kullanım alanı oldukça geniştir.

GövdeÇelik
Yakınlaştırma3-9x
Ana Mercek Ölçüsü32 mm
IşıkÇift Işıklı

Kullanıcı Yorumları

👤 KD: Merhabalar, görseldeki ürünle gelen ürün birebir aynı, sahada atış deneyimi bulamadım fakat bir süre iş görür gibi bir izlenim verdi. Dürbünün yakınlaşması ve netliği güzel. Aynı zamanda kırmızı ve yeşil olarak ayarlayabiliyorsunuz. Hızlı kargo ve kutudaki not için teşekkürler.

👤 VS: Tam bir fiyat performans ürünü. Dürbün anlatıldığı gibi. Kalitesini beğendim. Güzel hediyeniz ve notunuz için de teşekkür ederim.


Comet Aoeg Tactical Tüfek Dürbünü

Doğada avlanırken avınız sizi fark etmeden onu tespit edip av sürenizi hızlandırabilecek nitelikte ve donanımda bir üründür. Yüksek performans imkanı sağlar.

PerformansLazer

Ürün Detayı

Comet marka tüfek dürbünü çok katmanlı multi kaplamalı lenslerden oluşur. Alüminyum gövdelidir. Su geçirmez özelliktedir ve buğu yapmayan camlara sahiptir. Ek olarak üzerinde kilitlemeli ayar düğmeleri de bulunmaktadır.

Gövde6061-T6 Alüminyum
Yakınlaştırma4-16x
Ana Mercek Ölçüsü50 mm
Ağırlık620 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 YO: Bayadır kullanıyorum. Ben hatsan sniper vortex tüfeğim için aldım. Gerçekten özenli bir montaj sonrasında stabil atışlar yapılıyor. Sıfırlamayı yaptıktan sonra bir daha düzeltmeme gerek kalmadı diyebilirim. Ayarı bozulmuyor. Neredeyse 1 sene oldu alalı gayet memnunum.

👤 KCV: Performansı fiyatına göre uygun buldum. Çünkü internette çok araştırma yaptım. Tavsiye edebileceğim bir ürün.


Kama Star Nikula 3-9×32 Zoomlu Tüfek Dürbünü

Işık kaynaklı bu dürbünle artık çok daha kolay nişan alabileceksiniz. Üstelik atışlarınız da daha isabetli olacak. Tüfeğinize kolayca monte edebileceğiniz Kama Star Nikula tüfek dürbünü, 3-9x zoom özelliklidir.

PerformansDar Görüş Açısı
Çift Lazer Işık
Fiyat

Ürün Detayı

32 mm’lik mercek çapı sayesinde kullanıcılarına geniş ve kaliteli bir görüntü imkanı sunar. Çünkü mercek çağı ne kadar büyük olursa, dürbünün görüş mesafesi de aynı oranda geniş olur. Rahat bir gözlem sağlar. Tüm prizma ve lenslerde parlak görünüm için özel çok katmanlı kaplama kullanılmıştır. Su geçirmez cam mercekleri vardır. Çelik gövdelidir. İki lens kapağını birbirine bağlayan lastikli lens koruma kapağı mevcuttur.

Dürbün Yükseklik4 cm
Yakınlaştırma3-9x
Ana Mercek Ölçüsü32 mm
Dürbün Boy Derinlik27,2 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 BA: Ürün kalitesini beğendim. İşimi gören bir dürbün.

👤 YTU: Bu dürbünü geçen ay almıştım. Birkaç kez kullanma fırsatım oldu. Genel olarak güzel bir dürbün.


Hawke Endurance Tüfek Dürbünü

Hawke marka tüfek dürbünü olağanüstü netlik için 6 kat tam multi-coated optik özelliği ile donatılmıştır. Kademesiz rheostatı vardır ve toplam parlaklık kontrolünü sağlar.

PerformansFiyat
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Hızlı odaklama gözlüğü sayesinde ava odaklanmanızı güçlendirir. Dürbün kutusu içerisinde lens örtüsü ve elastik lens kapakları da konulmaktadır. Su geçirmez, darbelere karşı dayanıklı, azot dolumludur.

GövdeAlüminyum
Yakınlaştırma3-9x
Ana Mercek Ölçüsü40 mm
Ağırlık482G

Kullanıcı Yorumları

👤 HL: Ürünü tekne kullanımı işin aldım yakınlaştırma ve netlik gayet güzel. Firmaya ürün tercihiyle ilgili soruma verdikleri cevap ve ürünü aldıktan sonra telefonla aramama verdikleri cevap için teşekkür ederim. Ayrıca küçük hediyeleri işinde teşekkür eder hayırlı satışlar dilerim.

👤 OP: Gelir gelmez test ettim aldığım ilk dürbün kara gözleminde kullandım ayarını yaptığınızda netlik harika yüzlerce metre ötedeki aracın plakasını okuyabiliyor, insanların yüzlerini görebiliyorsunuz. Havadaki kuşlara baktım gayet iyiydi gökyüzü gözlemi içinse ay, yıldızlar vs. henüz test etmedim deneyeceğim.


Sight Mark Triple Duty Tüfek Dürbünü

Sight Mark tüfek dürbünü, yüksek teknolojiyle işlenmiş camlardan oluşuyor. Full çok katmanlı optikler sayesinde görüş açısı netleştiriliyor ve görüş bulanık olmuyor.

PerformansFiyat

Ürün Detayı

Ortasında kırmızı ya da yeşil noktaya sahip olan Mil-Dot siyah crosshair’e sahiptir. Bu dürbün modeli, kullanıcılara geniş bir görüntü imkanı sağlıyor. Aynı zamanda hedefi daha iyi gösterebilecek bir alan yaratıyor. Ek olarak bu ürünü buğu yapmaz ve su geçirmez olduğunu da söyleyelim.

Optik Sistem8.5-25×50
Objektif30 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 CB: Ürün harika, eşime hediye olarak aldım. Netliğinde hiç sorun yaşamadı. Çok kaliteli. İnanılmaz güzel paketlenmiş ve hemen kargolandı. Çok teşekkür ederiz satıcıya ayrıca hediyesi için.

👤 KŞ: Ürün çok kaliteli, çekinmeden alabilirsiniz. Hediyeniz için teşekkür ederim.


Sıkça Sorulan Sorular

Tüfek dürbünü satın alırken nelere dikkat edilmelidir?

Dürbün tercihi yapılırken öncelikle işçilik ve malzeme kalitesine bakılmalıdır. Birleşme yerlerinin dayanıklı olması, pürüzsüz olması ve üründen ses gelmemesi gerekir. Odaklama özelliği yüksek olan dürbünlerin işlevi de fazladır. Göz gövdesinin göze oturması gerekir. Cam yüzeyinde kaplama hatası olmayan, saydamlığı yüksek, görüş açısını sabitleyen ürünler seçilmelidir.

Tüfek dürbünü fiyatları ne kadar?

Tüfek dürbünlerinin fiyatları, dürbün içerisinde kullanılan malzemelere göre farklılık gösterir. Fiyatları etkileyen bir diğer nokta da merceğin niteliğidir. Hangi tüfekte kullanılacağı da fiyatı değiştirir. Yüksek kaliteli, üst düzey görüş imkanı sunan, lazerli, termal dürbünler fiyat olarak daha fazlayken, muadillerine göre düşük kalitede olan dürbünler daha uygun fiyatlıdır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın