En İyi 5 Torna Makinesi Tavsiyesi

Ahşabın verdiği doğallıkla huzur buluyor, malzemeleriyle rahat ediyoruz. İnsana verilen en önemli hediyelerden biri olan ahşap, işlendikçe güzelleşiyor. Bugün sizler için hobi atölyenizde kullanabileceğiniz, büyük işletmeler için de uygun olan birbirinden hızlı ve kaliteli torna makinelerini bir araya getirdik. işlenmiş bir ahşabın en güzel halini görmek istiyorsanız bizi okumaya devam edin.

SıraModelGüçSYblog Puanı
1Hais550W10/9.9
2Einhell350W10/9.8
3OyunlarlaFen120W10/9.6
4Alfa150W10/9.7
5Scheppach550W10/9.7
Torna Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 5 Torna Makinesi

Ahşaptan işlenen ürünler diğer malzemelerden yapılan ürünlerden çok daha farklı ve kalitelidir. Büründüğü her modele şıklığı ve dayanıklılığı getirerek öne çıkan ahşap, insanların hem geçim kaynağı hem de hobisi. Bir ahşabın güzelliğini ön plana çıkaracak en önemli unsur olan torna makineleri hem hobi hem de profesyonel kullanım için farklı seçenekler sunuyor. Bugün sizler için birbirinden kaliteli ve kolay en iyi torna makinesini listeledik.

İşte 2024 yılının en iyi torna makineleri…

Hais Ahşap Torna Makinası

Hais ahşap torna makinesi, işlevsel özellikleriyle işin yükünü sizden alarak kolay ve hızlı bir performans sunuyor.

Güçlü motorFiyat
İşlevsel özellikler
Kaliteli malzeme

Ürün Detayı

500w motor gücü sayesinde durmadan uzun saatler kullanabileceğiniz Hais ahşap torna makinesi, ısınma karşıtı yapısı ile güvenli bir kullanım sunuyor. 650 ve 3.000 arası devir değiştirebilme imkanı sunan bu torna makinesi, hızlı ve iş bitirici özellikleriyle öne çıkıyor. Bu masa tornasını evde hobi alanı oluşturabilir atölyenizde işinizi kolaylaştırmak için alabilirsiniz.

Ambalaj boyutu820 x 300 x 430mm
Net / brüt ağırlık38/41kg
Bağlama Plakası75 mm
Motor550W
İşmili hızı650 ila 3.000 devir
Salıncak tabanı257 mm
Merkezler arası mesafe457 mm
Konik ÖlçüsüNK 2

Kullanıcı Yorumları

👤 GT: Küçük işler için ideal ama büyük işler için biraz daha fazla güçlü bir motoru olmalı.

👤 AS: Severek kullanıyorum evdeki atölyem için almıştım.


Einhell Ahşap Torna

Ahşabın insana ne kadar huzur verici bir etkisi olduğunu biliyoruz, Einhell ahşap torna makinesiyle ahşap hobinizi çok daha ileri seviyeye taşıyabilir, istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

4 kademeli hızYok
İşlevsel özellikler
Hızlı
Uygun fiyatlı

Ürün Detayı

Sadece hobi için değil küçük işletmeler için de yeterli bir kullanım sağlayan Einhell ahşap torna makinesi, kademeli hız ayarı sayesinde geniş bir kullanım yelpazesi oluşturuyor. 1 metre uzunluğuna ve 35 cm genişliğe sahip tezgahı ile yeterli bir kullanım sağlıyor. 350w motoru ile durmak bilmeden çalışan Einhell ahşap torna makinesi, sağlam ve hızlı bir kullanımı sizlerle buluşturuyor. Kullanıcıları tarafından çok beğenilen bu torna makinesi ile ahşabı istediğiniz gibi şekillendirin.

Motor350W
Ebat1 m, 35 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 GT: Makine beklediğimden çok çok sessiz. Durma sorunu olan 350w motor, 400w ile değiştirilmiş. Devir ayarı manuel olmasına karşın, çok rahat yapılabiliyor

👤 PÜ: Ahşap için almadım ama …gayet işe yarar kasası amatör ahşap işleri ve ona benzer işler için uygun bir yardımcı ekipman olur..


OyunlarlaFen Torna Makinesi

Diğer torna makinelerine göre çok daha küçük bir yer kaplayan Oyunlarlafen torna makinesi, ev atölyelerinde ve küçük işletmelerde oldukça pratik bir kullanım sağlıyor.

Yer kaplamazFiyat
Pratik kullanım

Ürün Detayı

Yerden kazanmak isteyenlerin ilk tercihi olan bu torna makinesi, küçük boyutlu olmasına rağmen oldukça güçlü bir kullanım sunuyor. Kesintisiz bir şekilde çalışarak ısınma yapmayan Oyunlarlfen torna makinesi, sessiz çalışmasıyla ön plana çıkıyor. 7 adet seviyesiyle güç adaptörü ayarlamak için imkan sağlıyor, kolay ve hızlı bir deneyim sunuyor. Rahat ve işlevsel bir deneyim istiyorsanız mutlaka bu ürüne göz atmalısınız.

VoltajDc12v 24 v
Hız4000-9000/dak
Chuck aralığı0.6-6mm
Maksimum dönüş çapı70mm
Maksimum testere bıçağı çapı50mm

Kullanıcı Yorumları

👤 AR: Evde çocuklarıma ahşap kursu veriyorum onlara öğretirken benim makinemden daha küçük olması gerektiği için bu ürünü aldım, kullanışlı.

👤 TY: Ben severek kullanıyorum mini ama büyük olanlar gibi kullanışlı.


Alfa Ahşap Torna Makinası

Ahşabınıza istediğiniz şekli kolayca verme imkanı sunan Alfa ahşap torna makinesi, güçlü motoru ile durmak bilmeden çalışabiliyor.

KullanışlıFiyat
Taşınabilir
Pratik kullanım

Ürün Detayı

Paslanmaz çelik kapağı sayesinde toz geçirmeden ahşaplara yön veren Alfa ahşap torna makinesi, performansıyla dikkat çekiyor. Farklı hız kesme seviyeleriyle ahşaba istediğiniz şekli kolayca vermenizi sağlayan bu ahşap torna makinesi, sahip olduğu özelliklerle güvenlikli bir çalışma ortamı yaratıyor.

VoltajDc12v 24 v
Güç7 seviye ayarlanabilir hız
Chuck aralığı0.6-6.5mm
Maksimum işleme çapı50mm
Maksimum işleme uzunluğu145mm
Anma hızı4000-7000RPM
Makine boyutu345x60x80mm

Kullanıcı Yorumları

👤 PI: Diğer büyük makineler kadar işlevsel ve kullanışlı.

👤 UI: Kesinlikle ev kullanımı için harika beğendşm.


Scheppach Ağaç Torna Makinesi

İşlevsel ve kullanışlı özellikleriyle öne çıkan Scheappach ağaç torna makinesi, pratik bir kullanımı sizlerle buluşturuyor.

KullanışlıFiyat
Hızlı
Sessiz

Ürün Detayı

Diğer torna makinelerine göre çok daha farklı bir renkle karşımıza çıkan Scheappach ağaç torna makinesi, dökme demir kaplamasıyla uzun yıllar kullanma imkanı sunuyor. Güçlü motoruna rağmen sessiz bir şekilde kullanılabilen bu ağaç torna makinesi, hobi atölyeleri ve işletmeler için ideal. Hızlı ve kullanışlı performansıyla işinizi kolaylaştıracak Scheappach ağaç torna makinesi ile ahşabınızı istediğiniz gibi işleyeceksiniz.

Dantel Genişliği457 Mm
Yatak Çapı305 Mm
Yükleme Yuvası9,5 Mm
Yatak Yüksekliği190 Mm
Motor230 V / 50 Hz
Güç550w (0,75hp)
Kulp Uzunluğu155 Mm

Kullanıcı Yorumları

👤 KA: Çok kaliteli ve kullanışlı bir makine alınmalı.

👤 LÖ: Atölyem için kullanıyorum çok kaliteli.


Sıkça Sorulan Sorular

Torna makinesi ne işe yarar?

Dönme hareketi sağlayarak ahşaba istenilen şekli verir. Genelde tezgah üzerinde kullanılsa da ihtiyaca göre kullanılan 3 farklı modele daha sahip.

Torna makinesi ile neler yapılabilir?

Torna makineleri ağaçlara istediğiniz şekli vererek onlara farklı bir görünüm kazandırır. Sadece ahşap kullanımında değil metal ve cam işlerinde de oldukça sık kullanılır.

Tornada devir sayısı nedir?

Torna makinelerindeki en önemli unsurlardan biri kesme hızıdır. Devir sayısı ise ahşabı ne kadar hızlı keseceğini belirleyen bir faktördür.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın