En Güvenilir Tekne ve Yat Kiralama Siteleri

Evlenme teklifi, doğum günü, parti, tatil gibi aktiviteleri yat üzerinde yapmak isteyen kullanıcıların merak ettiği şeylerden birisi “En iyi yat kiralama siteleri hangisi?” sorusu. Yat kiralama denilince ilk akla gelen siteleri sizler için detaylıca araştırdık ve derledik. Tüm yat modellerini bulabileceğiniz siteler, arayüz, fiyat ve arama sonucu bakımından karşılaştırılmıştır. Genel olarak Kataramanlar, yelkenliler, motoryatlar ve guletler olarak 4’e ayrılan yat siteleri basit ve modern görünüme sahip.

Yacht Dünyası

Bütçenize uygun yatı bulmanızı sağlayacak olan Yacht Dünyası sitesi, unutulmaz bir tatil yaşamanız için rezervasyon yapabilme imkanı sunmakta. Tekne kiralamak isteyen kişiler direkt site üzerinden tekne sahipleriyle teklif almalarına olanak sağlar. Beğendiğiniz tekne için anında teklif alıp, hızlıca tekne rezervasyonu yapabilir, kolayca tekneye ulaşabilirsiniz.

Yacht Dünyası sitesi sayesinde %100 gerçek tekneleri kolayca rezerve edebilirsiniz. Tekne sahiplerinize kiralama talebinizi iletebilir, güncel fiyatlara anında ulaşabilirsiniz. Tekne kiralamak isteyen kişileri ve tekne sahiplerini aynı platform üzerinde buluşturan Yacht Dünyası sitesi basit bir kullanım sunmaktadır.

Ödeme kısmında ise İyzico güvencesiyle ön ödemeleri anında online olarak gerçekleştirmenize olanak sağlayan site, tüm dünyadan kullanıcıların giriş yapmasına da izin vermektedir. Yüzlerce tekneyi karşılaştırıp anında tekne kiralayabilirsiniz. Geniş tekne yelpazesi, müşterilerine bireysel yaklaşımı ve hızlı sorun çözebilme imkanı sunan site, kolay bir deneyim yaşatır.

Barbaros Yachting

Lüks, Ultra Lüks, Standart Guletler, Standart Plus olmak üzere dört farklı kategoride 15 metreden 40 metreye, 2 mürettebattan 9 mürettebata, 3 kabinden 16 kabine kadar farklılık gösteren yelpazesi ile son derece geniş kapsamlı bir sitedir.

Yüksek güvenlik standartlarına sahip olan yatlar, sahil güvenlik ve liman başkanlıkları tarafından denetlenmektedir. Yerel ve uluslararası yönetmeliklere uygun yapıdadır. Özel yat turlarında seçtiğiniz tur programına bağlı olarak yatınız günde en az 2 koya demir atar. Son durak ise geceyi geçireceğiniz liman veya koy olacaktır.

Rotaya uymak için genelde motor gücüyle seyir yapılsa da bazen mürettebat yelkenleri açmaktadır. Tekne demir attığında ormanda bir yürüyüş yapabilir, sahili gezebilir, hafif esintide bir kitap okuyabilir veya denizin keyfini çıkartabilirsiniz. Yolculuk süresince yemekler yatınızda çok büyük bir özenle hazırlanmaktadır.

Albatros Yachting

Kullanışlı arama motoru ile yatlar için filtre yapabilmenizi sağlayan site, 4 farklı tekne çeşidine sahip. Bunlar guletler, kataramanlar, yelkenliler ve motoryatlar şeklinde. Guletler keyifli bir tatil için en iyi opsiyonlardan birisi olmakla birlikte, uygun fiyatlıdır. Bütçe dostu teknelerle benzersiz bir tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Motoryatlarda, lüks ve konforlu kiralama olanakları mevcuttur. Alanında uzmanlaşmış personeller ve teçhizat açısından güncel motoryatlar ile eşsiz bir tatil geçirebileceksiniz. Uzun mesafelere kısa sürede seyahat etmenizi sağlayan motoryatlar, birçok bölgeyi görmek isteyen kişiler için uygundur.

Benzersiz güzellikteki koy ve kıyıları görebileceğiniz, asla unutamayacağınız bir tatil yaşamak isteyenlerin seçtiği kataraman tekneleri, tüm beklentilerinizi karşılayacak. Sevdiklerinizle birlikte unutamayacağınız bir tatil geçirmeniz için ideal ortamı yaratan personeller de alanında uzmanlaşmış profesyonel kişiler.

Yelkenli tekneler tatiliniz süresince birçok çeşitli aktivite yapmanıza olanak tanır. Rüzgar enerjisinden yararlanarak hareket etmek için tasarlanan tekneler, çoğu zaman ağırlıkları yüzünden rüzgar ile hareket edemez. Yelkenliler, sadece yelken ile hareket ettikleri için size motor sesi olmadan, denizin sesini dinleyerek huzurlu bir tatil deneyimi yaşatır.

Vira Vira

Kredi kartına 12 taksit yapabilme imkanı sunan site, kolay kullanımı nedeniyle de sıkça tercih edilmekte. Arkadaşınızı Viravira’ya davet ettiğinizde 2000 mil kazanırsınız. Kazandığınız milleri hesabınızda görüntüleyebilir, harcama yaparken kullanabilirsiniz. 2000 USD ve üzeri harcama yapan davet ettiğiniz arkadaşınız için de 10000 mil kazanabilirsin.

ADB sahipleri ve yelken okulu mezunlarına %10 indirim fırsatı vermektedir. Amatör Denizcilik Belgesi sahipleri, temel veya ileri düzey eğitimlerini tamamlamış yelken okulu mezunlar tüm tekne kiralamalarında %10 indirimden faydalanabilirler. Bu indirimden yararlanmak için ise “0850 433 9 970” no’lu çağrı merkezini arayarak almış olduğunuz sertifikayı ibraz etmeniz gerekmektedir.

Tekne sahibi olan kişilerin de siteye ilan vererek teknelerini kiralaması mümkün. Online olarak tekne, kullanıcı bilgilerinizi doldurduktan ve doğrulama belgelerini gönderdikten sonra artık teknenizi siteye paylaşabilirsiniz.

Ece Yachting

Sitede, Mavi Tur ve Kabin Kiralama seçenekleri bulunmaktadır. Eceyachting, deniz yaşamını çok iyi bilen kişiler tarafından kurulmuş bir acentedir. Değerli misafirlerine profesyonel bir hizmet sunan site, 7’den 70’e herkese Mavi Yolculuk zevkini tatması için fiyatlarını son derece uygun tutmuştur. Eceyachting, Marina’daki ofisinde kullanıcılarına hizmet vermektedir. 2002 yılında kurulan Ece Yachting son derece profesyonel personel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile sıkça tercih edilen bir sitedir.

Vip Yat

2004 yılından günümüze kadar yat kiralama ve mavi yolculuk hizmeti veren Vip Yat sitesi, Yunan adaları, İstanbul, Bozburun, Fethiye, Bodrum, Marmaris, Göcek gibi yerlerde kiralama avantajı sunmaktadır. Tecrübeli ve profesyonel ekibi ile müşterilerine avantaj sağlayan sitede özenle seçilmiş gulet kiralama alternatifleri bulunmakta.

Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisi Muğla’nın ilçesi olan Marmaris, sitede en çok tekne kiralanan bölge. Konum olarak Ege ve Akdeniz’in kesişim noktasında olan Marmaris’in tüm koyları eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Marmaris limanında bulunan guletler ile insanlar Mavi Yolculuk tatiline çıkar. Vip Yat sitesi de Marmaris kıyılarında büyük bir tekne portföyüne sahiptir.

Mirya Yachting

Arkadaşlarınızla eğlenceli bir tatil yapmanıza olanak sağlayan site, erken rezervasyon yapan kişilere %25 indirim uygular. Mira Yachting üzerinden Hırvatistan, Yunanistan ve Türkiye çevresinde çeşitli tekneleri kiralayabilir, daha önce hiçbir yerde yaşamadığınız bir deneyim yaşayabilirsiniz. Lüks’ü seven insanların daha çok tercih ettiği sitede özel tasarlanmış modern yatlar bulunmakta. Siz de Mirya Yachting ile bütçenize uygun olan yatı kiralayıp, tatilinize başlayabilirsiniz.

Sun Gulets

Hayalinizdeki mavi yolculuğu size en özel koşullarla sunan site, ege kıyılarında tatil yapmak isteyen kullanıcılara eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Lüks ve konfor sunan tekneleri ile unutamayacağınız bir tatil yaşayacak, uygun fiyatları ile bütçenizden çok fazla harcamayacaksınız. Yurt içi çıkışlı kruvaziyer gemi tatili seçeneği de sunan site sayesinde dünyanın birçok noktasında tatil yapabilir, muazzam güzelliklere şahit olabilirsiniz.

En İyi Yat ve Tekne Siteleri S.S.S

Nasıl Tekne Kiralanır?

Tekne kiralamak sandığınızdan çok daha kolay bir işlemdir. İlk olarak site seçiminizi doğru yapmanız gerekmektedir. Size uygun olan siteyi bulduktan sonra yolculuk yapmak istediğiniz bölgeyi, bütçenize uygun tekneyi ve hangi tarihler arasında kiralamak istediğinizi seçin. Kredi kartı veya havale yoluyla rezervasyonunuzu tamamlayıp teknenizi kolayca kiralayabilirsiniz.

Hangi Mevsimde Mavi Yolculuğa Çıkılır?

Hangi mevsimde mavi yolculuğa çıkmanız gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Türkiye’de bulunan mavi yolculuk sezonu Nisan ve Ekim ayları arasındaki dönemi kapsar. Mavi yolculuğa çıkan kişiler genelde Temmuz ve Ağustos aylarını tercih eder. Bu aylarda ciddi bir yoğunluk ve fiyat artışı yaşanmaktadır. Tecrübelerimize dayanarak sizlere tekne tatilinizi yoğun olmayan dönemlerde planlamanız gerektiğini söyleyebiliriz. Diğer yandan yılın en sıcak dönemi Temmuz ve Ağustos ayları olacağı için normalden daha bunaltıcı bir hava ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu da tatilinizi size zehir edebilir. Mavi Yolculuk için en ideal ay Haziran ve Eylül’dür.

Tekne Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tekne kiralarken bilmeniz gereken en önemli şey teknenin bakımlı olup olmadığıdır. Bir teknenin yeni olması veya büyüklüğü teknenin iyi olduğu anlamına gelmez. Tatilinizi planlarken yapmanız gereken ilk şey tur operatörüyle iletişime geçmek ve ayrıntılı bir şekilde talebinizi iletmek olacaktır.

Tekne Kiralama Siteleri Güvenilir mi?

Bir siteden tekne veya yat kiralamak istiyor fakat güvenilir olup olmadığı konusunda sorun yaşıyorsanız, birazdan size aktaracağımız bilgiler sayesinde çözüme kavuşacaksınız. Tekne veya yat kiralama firmaları işlerinizi son derece profesyonel bir şekilde yapmaktadır. Müşterilerini kaybetmemek ve onlara en iyi hizmeti sunmak için çalışırlar. Çeşitli sponsor anlaşmaları yapan yat kiralama sitelerine daha çok güvenebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın