Tavsiye Edilen En İyi 10 Sırt Kası Geliştirme Aleti

Sırt kaslarımızı geliştirmek, hem fiziksel görünüm hem de sağlıklı bir beden için oldukça önemli. Nedenini merak ediyorsanız şu şekilde açıklayalım. Düzenli egzersiz yapılmadığı takdirde sırt kasları hantallaşıyor ve omuzların öne düşmesi, boyun ve omuz ağrıları gibi problemlere yol açabiliyor. Bu da zamanla sağlığımızı ve özgüvenimizi olumsuz yönde etkilemeye başlıyor. Fakat düzenli olarak yapacağınız sırt kası için olan egzersizler, ağrıların oluşumunu ve kamburluğu önleyerek tüm vücudun düzenli ve sorunsuz bir şekilde çalışabilmesini sağlıyor. Haliyle bu da kendimize olan güvenimizi artırıyor ve bizi bir çok sağlık probleminden kurtarıyor.

SıraModelKategoriSYblog Puanı
1Raicon Barfiks çubuğu10/9.9
2Rota SporBench press sehpası10/9.8
3ReklamwarBarfiks çubuğu10/9.9
4Grand Wolf Direnç lastiği10/9.8
5Spor Byfit Barfiks çubuğu10/9.7
6Domyos Direnç bandı10/9.8
7Delta Dambıl10/9.7
8ReebokDambıl10/9.7
9GreenBarfiks çubuğu10/9.8
10Tunturi Kondisyon küreği10/9.8
Sırt Kası Geliştirme Aletleri Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Sırt Kası Geliştirme Aletleri

Sağlıklı bir bedene sahip olabilmeniz ve kamburluk oluşumunun önüne geçebileceğiniz en iyi 10 sırt kası aletlerini sizler için araştırdık ve listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi sırt kası geliştirme aletleri…

Raicon Barfiks Çubuğu

Süngerli tutamaçları ile elleriniz acımadan sporunuza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

KaliteliYok
Dayanıklı malzeme
Kapı arasına kullanım uygun

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Raicon barfiks çubuğu, kapı arasında kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Bu sayede evinizin herhangi bir yerinde delik açmanıza gerek kalmaz ve kolay kurulumu sayesinde konforlu bir şekilde sporunuzu yapabilirsiniz.

ModelKapı arası barfiks çubuğu
RenkMetalik
Ebat80-100cm

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Oğlum için aldım rahatlıkla kullanıyoruz.

👤 E** B**: Ürün gayet güzel 2 günde elime ulaştı rahat ve güzel kaliteli tavsiye ederim.


Rota Spor Fonksiyonel Bench Press Sehpası

Evinizde egzersizlerinizi yaparken, spor salonu hissiyatı yaşamınızı sağlayan Rota Spor bench sehpası bir çok fonksiyonu ile sizi spora doyuruyor.

FonksiyonelYok
Ev içi kullanımına uygun
Ayarlanabilir sırt açısı

Ürün Detayı

Tek bir ürün olsun ve birden çok hareketi yapabiliyim derseniz eğer Rota Spor bench sehpası sizlere oldukça uygun demektir. Ürünle birlikte ağırlık antremanlarınız oturarak daha doğru ve düzenli yapabiliyor, hem sırt hemde kol olmak üzere bir çok alanı aktif olarak çalıştırabiliyorsunuz. Üstelik sadece yatar pozisyonda değil, sırt kısmını 3 farklı kademede ayarlayarak farklı pozisyonlarda çalışma imkanını da sizlere sunuyor. Bu özellikleri sayesinde de kullanıcıların beğenisini toplamayı başarıyor ve sıklıkla tercih edilen sırt kası geliştirme aletleri arasında yerini alıyor.

Taşıma kapasitesi150
RenkKırmızı-siyah
Garanti süresi24 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Ürünu çok beğendik bir yıl olacak kullanıyoruz çok.memenun kaldik paketlemede çok iyiydi sorunsuz geldi

👤 Z** B**: Harika bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum, ayrıca vidalarını sıktığınızda iyice sıkmanız gerekir yoksa çalıştığınızda titreme yapar. Şimdiye kadar 50-70 kilo çalıştım üzerinde hiç bir sıkıntı olmadı.


Reklamwar Barfiks Demiri

Tavan ve duvara monte edilebilen yapısı ile sporu size hiç unutturmuyor!

Kaliteli malzemeFiyat
Duvara ve tavan monte edilebilir

Ürün Detayı

Tavan ve duvara monte edilebilen Reklamwar barfiks demiri ile evde sporunuza kaldığınız yerden devam edebilir, üstelik barfiks çekerken televizyon ve dizinizi de izleyebiliyorsunuz. Sırt ve arka kol dahil olmak üzere üst vücudunuzda bir çok bölgeyi çalıştırmanıza yardım ederek fit görünen bir vücuda sahip olmanızı sağlıyor.

ModelDuvara monte edilebilir
Taşıma kapasitesi200 kg
Ebat90 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Başka barfix barı aramaya gerek yok eve alınabilecek en iyi bar boştan yere arayışa girmeyen imkanınız varsa kesinlikle bundan alın kurulumunda ise delik için mutlaka 10 Luk matkap ucu kullanın.

👤 E** B**: Çok iyi çok sağlam foto atamadım arayışta iseniz bunu alın kolona çakın çok sağlam 10 matkap ucu kullanın


Grand Wolf Body Trimmer Direnç Lastiği

Spor salonuna gitmeye vakit bulamıyorsanız, evde sırt kaslarınızı çalıştırabileceğiniz harika bir direnç bandı olan Grand Wolf’u kullanabilirsiniz.

Güçlü kaslara sahip olmanızı sağlıyorYok
Kolay kullanım imkanı
Uygun fiyat
Az yer kaplıyor

Ürün Detayı

Spor salonuna gitmeye vaktiniz yoksa veya sevmiyorsanız Grand Wolf Body Trimmer direnç lastiği sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve işlevi ile sizleri tatmin edecektir. Ayaklarınızı koyabileceğiniz bölmeleri ve kollarını çalıştırmanızı sağlayan lastikleri ile arka ve ön kol, sırt bölgesi, omuz gibi bir çok bölgeyi çalıştırabiliyorsunuz.

MateryalDöküm
RenkSiyah
Ebat20-24-26 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Gerçekte çok güzel rahatlıkla kullanabilirsiniz.
 
👤 N** M** : Ürün harika ötesi bayıldım çok çok teşekkür ederiz.


Spor Byfit Barfiks Demiri

Spor Byfit barfiks çubuğu, sırt ve üst vücuttaki bir çok kası çalıştırabilmenizi sağlayarak, çok işlevli antreman imkanı sunuyor.

Kolay kullanımYok
Kapı aralarına monte edilebilir

Ürün Detayı

Spor Byfit barfiks demiri, hiçbir kapıda ve duvarda hasar oluşturmanıza gerek kalmadan saniyeler içinde kurabileceğiniz ve vakit kaybetmeden çalışabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. İlk olarak omuz kısmınızı daha sonra da kol ve sırt olmak üzere bir çok alanı çalıştırarak, fit bir görünüm elde edebilirsiniz. Üstelik sadece barfiks aleti olarak değil aynı zamanda kapı altına takarak mekik aleti olarak da çok yönlü kullanım sağlayabilirsiniz.

ModelKapı aralarına monte edilebilir
Taşıma kapasitesi140 kg
Ebat140-150cm

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Ürün kaliteli diğer barfiks demirleri gibi ince değil kalın, duvara sıkma işini sağlam yaptıktan sonra sizi yarı yolda bırakmaz tavsiye ediyorum.

👤 A** K**: Sağlam ve dayanakli.


Domyos Direnç Bandı

Kas gücünüzü geliştirip esnekliğini artırabileceğiniz direnç bandını taşıması da çok kolay.

FiyatYok
Kolay taşınabilme
Uzun Ömürlü

Ürün Detayı

Domyos direnç bandı, antreman sırasında kopma ve aşınma yapmayacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede kaslarınızı güçlendirirken güvenli ve uzun süreli kullanım sağlıyor. İlk kullanımdan itibaren sırt ve kol kaslarınızı çalıştırmaya ve sağlıklı bir şekilde kaslarınızı geliştirmenize yardımcı oluyor.

ModelDirenç lastiği
RenkTuruncu
Malzeme%100 kauçuk

Kullanıcı Yorumları

👤 H** Ç**: Ürün beklediğim gibi çıktı. Yeni başlayanlara 25 kg lık tavsiyemdir.
 
👤 B** E** : Daha önce den kullandığım bir ürün ben çok memnunum tavsiye ederim.Gayet sağlam ve dayanıklı bu arada gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.


Delta Köşeli Mavi Plastik Dambıl

2 adet satılan dambıl ile aynı anda iki kolunuzu da çalıştırabiliyorsunuz. Böylelikle ekstra masraf yapmanıza da gerek kalmıyor.

FiyatYok
2’li şekilde satılması

Ürün Detayı

5 kg’lık ağırlığa sahip ve ikili şekilde satılan Delta mavi dambılla yapacağınız hareketlerle üst vücudunuzdan bir çok bölgeyi çalıştırabilir, sırt kaslarınızı güçlendirebilirsiniz. Üstelik ideal ağırlığı ile spora yeni başlayan kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor ve antremanlarında uzun süre eşlik ediyor.

Ağırlık5 kg
RenkMavi
Adet2

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Fiyatı uygun ve kullanışlı.

👤 M** A** : Çok memnun kaldık. Gayet güzel.


Reebok RSWT-16305

Eşsiz tasarımı ile antremanlarınızda sizlere eşlik ediyor ve dayanıklılığınızı artırıyor.

Tüm vücudu çalıştırmaFiyat
Dayanıklı tasarım

Ürün Detayı

Adını spor ürünlerinde bir çok kez duyduğumuz Reebok markası bu sefer de listemizde antreman aleti ile yer alıyor. %100 dökme demirden üretilen ve 24 kg’lık ağırlığa sahip olan ürün, sırt kaslarınızı harika bir şekilde çalıştırıyor ve güçlenmesini sağlıyor. Üstelik farklı hareketlerle, vücudunuzdaki bir çok kası da aynı anda çalıştırabileceğiniz tasarımı ile, kondisyonunuzu koruyor ve vücut gelişimize katkıda bulunuyor.

MateryalDöküm demir
RenkSiyah
Ağırlık 24 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Çok hızlı ulaştı elime. Üstelik paketlemesi harikaydı.Döküm olmasını ayrıca sevdim.

👤 E** A**: Severek kullanıyorum, spor salonuna gitmeye vaktimin olmadığı günlerde evde antremanıma devam edebilmek için almıştım.


Green Black Duvar Barfiksi

Kurulumu oldukça kolay olan Green Black barfiks demiri, dayanıklı malzemesi ile uzun süreli kullanım imkanı sunar.

KaliteliFiyat
Uzun Ömürlü

Ürün Detayı

Dayanıklı metal malzemeye sahip olan Green Black duvar barfiks demiri, oldukça uzun ömürlüdür. Bir çok farklı tutuş ile çalışabileceğiniz ürün ile vücudunuzun sırt, omuz, karın ve daha bir çok kasını çalıştırabilir, istediğiniz forma kısa sürede kavuşabilirsiniz.

ModelDuvara monte
RenkSiyah
Uzunluk100 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : 86 kiloyum beni rahat rahat taşıyor fiyatına göre mükemmel bir alet tavsiye ederim.

👤 Z** E** : Ürün güzel herhangi bir sıkıntısı yok tavsiye ederim


Tunturi R400 Manyetik Kondisyon Küreği 

Kürek makinesi ile sırt dahil olmak üzere, üst vücudunu aktif olarak çalıştırabilir ve geliştirebilirsin.

KaliteliFiyat
Kolay Kullanım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan TUNTURI R400 kondisyon küreği, evde egzersizlerinize eşlik ederken, eğlenceli hale getirmenize yardım edecek. 8 kademeli direnç sistemi ile spora yeni başlayanlardan profesyonel sporculara kadar herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede uzun süre egzersizlerinde sizlere eşlik edecek ve vücudunuzun gelişimine katkıda bulunacaktır.

EkranLCD ekran, süre, scan, toplam çekme, kalori, mesafe, nabız bilgisi
Max taşıma kapasitesi120 kg
Çalışma sistemiKayışlı

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ürün tek kelimeyle harika. Malzeme kalitesi çok iyi, gayet ergonomik. Yarı profesyonel diyebiliriz. Uzunluğu yaklaşık 2.10
 
👤 B** A**: Hareket kesintisiz ve akıcı, -Güç seviyeleri makul, en sert seviye epey bir zorluyor, Çok sessiz çalışıyor, apartmanda kesinlikle sorun çıkmaz, -Koltuk rahat, Monitör basit ve faydalı, Genel olarak kaliteli ve şık bir alet, Kurulumu kolay, 30 dakikada kahve içe içe kurdum; kurulum talimatları çok yararlı, Güzel paketlenmiş olarak zamanında ulaştı .


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi sırt kası geliştirme aleti markaları hangisi?

Daha sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmanız için en iyi sırt kası geliştirme alet markalarına gelecek olursak; Racion, Rota Spor, BanGGa, Grand Wolf, Spor Byfit, Domyos, Delta, Reebok, Green, Tunturi kullanım kolaylıkları, fonksiyonel kullanımları ile kullanıcılar tarafından önerilen egzersiz aletleri arasında yer almaktadırlar.

Sırt geliştirmek için haftada kaç gün egzersiz yapılmalı?

Sırt kaslarınızı geliştirmek için tüm sporlarda olduğu gibi düzenle ve istikrarlı bir şekilde egzersizleri sürdürmeniz oldukça önemlidir. Haftada 2 gün düzenli şekilde çalıştığınızda istediğiniz sırt görünümünü elde edeceksiniz. Bu kısımda unutmamanız gereken nokta ise kaslarınıza mutlaka 24-36 saat dinlenme süresi vermeniz gerektiğidir.

Barfiks ne kadar etkili?

Barfikste vücudunuzdaki birden fazla kas çalışmaya başlar. Bu kaslar; sırt, omuz, kol, göğüs ve karın bölgesi şeklindedir. Bu sayede bir bölgede değil üst vücuttaki bir çok bölgede istenilen görünüme kavuşabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın