Karaca Vantuz Turbo Cyclone

Bir elektrikli süpürge almak istediğimizde ilk olarak emiş gücüne, toz kapasitesine ve filtresine bakarız. HEPA 13 filtresiyle son teknoloji filtrasyonu evinize getiren Karaca Vantuz Turbo Cyclone, bu sayede özellikle alerjisi olan kişiler için idealdir. 2,7 litrelik oldukça geniş toz hazne kapasitesi sayesinde sürekli olarak tozları boşaltma gereği duymayacağınız süpürge, 899 W’lık güçlü motoruyla alabileceğiniz en yüksek performansı sunuyor. Bu sayede evinizin tertemiz olmasını sağlayarak en iyi elektrikli süpürgeler listemize girmeyi başarıyor.

Her elektrikli süpürgenin öne çıktığı bir konu bulunuyor. Karaca mühendisleri ise kullanıcıların ihtiyaçlarını doğrudan gözlemleyerek Vantuz Turbo Cyclone süpürgesini üretti. Bu sayede makine her türlü kullanıcının ihtiyacını karşılayabiliyor. Süpürge, yeni nesil filtresi sayesinde en küçük toz parçalarını bile ayırabiliyor. Bu sayede toza karşı hassas olan kişilerin yardımına koşuyor.

Şüphesiz evi süpürürken en çok korktuğumuz şey toz haznesinin dolmasıdır. Hem vakit hem de hijyen kaybına neden olan bu durumu Karaca Vantuz Turbo Cyclone’da ise yaşamazsınız. 2,7 litre kapasiteli toz hazneye sahip olan süpürge, ortalama bir evin tüm süpürme ihtiyacını karşılayabiliyor. Ayrıca yüksek güce sahip olan motoru sayesinde üstün emiş gücü sunan süpürgenin etkin bir temizlik için ideal olduğunu söyleyelim.

Artıları
  • Yüksek Toz Kapasitesi
  • Üstün Emiş Gücü
  • Uygun Fiyat
  • HEPA 13 Filtre
Eksikleri
  • Dikey Park Yok
  • Sesli Çalışma

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:899 W
Ses Seviyesi:81 dB
Toz Kapasitesi:2,7 L
Kablo Sarıcı:Otomatik
Kablo Uzunluğu:5 m
Filtre:HEPA 13

Çok güzel bir süpürge. Hem görsel olarak iyi hem de kullanımı kolay. Hafif, çöpü kolay boşaltıyorsun. Bir düğmeye basıyorsun hortumu çıkıyor, bir düğmeye basıyorsun borusu uzayıp kısalıyor. Çekişi de çok iyi maşallah. Hem de ayarlı. Bayıldım ben.

H**** Ç****

Ayarlanabilir Vakumlama Özelliği ile Her Zemine Uygun

Alacağımız elektrikli süpürgenin ilk baktığımız özelliklerinden birisi olan emiş gücü, doğrudan makinenin motor gücüyle ilişkilidir. Bu yüzden yüksek motor gücüne sahip olan süpürgeler her zaman daha üstün performansla çalışır. Uzun yıllardan beri elektrikli ev aletleri sektöründe üretim yapan Karaca markası da yeni nesil elektrikli süpürgeleriyle bu adımda öne çıkıyor.

Karaca Vantuz Turbo Cyclone, 899 W’a kadar çıkan motor gücü sayesinde üstün performans sağlıyor. Her zeminin koşulları farklı olduğu için gereken çekim gücünün de değişmesi gerekiyor. Bu düşünülerek tasarlanmış olan süpürge, ayarlanabilir vakumlama özelliği sayesinde her alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu sayede halılarda yapışma, parkelerde tozu alamama gibi problemlerle karşılaşmazsınız.

Hayatınızı Kolaylaştıran Tasarıma Sahip

Şüphesiz en zor ev işlerinden birisi olan süpürme işlemi, bazen bir saati geçen sürelerle çileye dönebiliyor. Bu kadar uzun süre boyunca süpürgeyi kullanırsak kolumuz ağrıyabiliyor. Bunu engellemek için özel olarak tasarlanan Karaca Vantuz Turbo Cyclone, konforlu tutma kolu sayesinde uzun süre kullanımlara uygundur.

Tek tuşa basarak toz haznesi çıkarılabilir olması sayesinde kısa sürede boşaltımını yapabileceğiniz süpürge, otomatik kablo çekici özelliği sayesinde işiniz bittiğinde eğilmenize gerek kalmadan makineyi toplayabilmenizi sağlıyor. Ergonomik tasarımı sayesine oldukça konforlu ve kolay kullanıma sahip olan süpürge, geniş tekerlekleri ile daha rahat bir şekilde hareket ettirilebiliyor. Bu sayede makine bir yere takılmadan sizi takip edebiliyor.

Farklı Aksesuarları ile Her Zemine Uygun Temizlik Yapabilir

Elektrikli süpürgelerin en önemli parçalarından olan aksesuarlar, ne kadar çok sayıda olursa o kadar iyidir. Çünkü aksesuarlar belirli zeminlere göre tasarlanmıştır ve bu sizin orayı süpürürken daha rahat olmanızı sağlar. Farklı zemin başlıklarıyla sert zeminlerden tül ve perdelerinize kadar tüm alanlarda çalışan süpürge, bu sayede temizlikten aldığınız verimi arttırır.

Farklı ihtiyaçlara farklı başlıklar sunmasıyla öne çıkan süpürge, tül ve perde fırçasıyla en narin perdeleri bile kolaylıkla temizleyebiliyor. Koltuk ucu aparatı ile mobilyalarınızın üstlerini temizlerken daha rahat bir şekilde çalışabilmenizi sağlayan makine, kenar köşe aparatlarıyla ise evinizde temizlenmedik yer bırakmıyor. Bu sayede eviniz daha önce olmadığı kadar temiz ve hijyenik olacak.

Turbo Başlığı ile Derinlemesine Temizlik Yapın

Turbo fırça başlığı sayesinde halı liflerini aralayarak ulaşılması zor noktalara ulaşan süpürge, en derinlerdeki toz partiküllerini yakalıyor. Bu sayede halılarınızı derinlemesine temizleyebilirsiniz. Oldukça fonksiyonel kullanıma sahip olan bu turbo fırçası, sert zeminlerde dahil olmak üzere her türlü alanda çalışabiliyor. Böylece sürekli olarak aksesuar değiştirmenize gerek olmaz.


Bu şartlarda alınacak en iyi performans süpürgesi, eşim çok memnun. 140 metrekare evi rahatlıkla temizliyor. Parke halı fark etmiyor. Ayarlanabilir emiş sayesinde parke ve halıya yapışmıyor. Tavsiye ederim.

U*** Ç***

HEPA 13 Filtresiyle Evinizin Havasını Güzelleştirin

Çoğumuz önceden deneyimlediğimiz süpürgeler yüzünden sürekli olarak cam açma ihtiyacı duyarız. Bunun nedeni ise kullandığımız makinenin filtresinin yeteri kadar iyi olmaması ve tozları en ince ayrıntısına kadar ayıramamasıdır. Durum böyle olunca süpürme işleminden sonra evimizin havasını tazelemek ve tozların gitmesini sağlamak için camı açarız.

Karaca Vantuz Turbo Cyclone’da ise böyle bir şey söz konusu değildir. Son teknoloji olan HEPA 13 filtresiyle beraber gelen makine, en küçük toz partiküllerini bile havadan ayırabiliyor. Bu sayede süpürgenin havalandırma kısmından sadece temiz hava dışarı salınıyor. Böylece evimizin havası kirlenmiyor ve süpürmeden sonra kötü bir koku kalmıyor.

Cyclone Teknolojisi ile Tıkanmaların Önüne Geçin

Önceden kullandığımız makineler bazı zamanlarda çektiği tozu direk olarak dışarı atıyordu. Bunun nedeni ise filtrede yaşanan tıkanmalardır. Cyclone teknolojisine sahip olan bu makine, çektiği tüm tozu bir girdabın içerisinden geçiriyor. Daha sonra bu tozları haznenin içerisine aktarıyor. Bu sayede yaşanan tıkanmaların önüne geçen süpürge, asla böyle bir durumla karşılaşmamanızı sağlıyor.

Kaliteli Malzemesiyle Daha Rahat Kullanıma Sahip

Uzun yıllar boyunca kullanacağımız süpürgelerimizin bizi yarı yolda bırakmasını istemeyiz. Bu yüzden alacağımız süpürgenin oldukça dayanıklı olması çok önemlidir. Oldukça kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun yıllar boyunca kullanıma uygun olan süpürge, yıpranmaya karşı özel olarak tasarlanmış olmasıyla öne çıkıyor. Eğilip bükülmeye karşı dirençli özel malzemeden üretilen hortumu sayesinde her türlü kıvrıma karşı koyan süpürge, ergonomik tasarıma sahip tutma sapıyla uzun süre kullanımlarda bile yormuyor. Böylece evinizin tamamını süpürseniz bile herhangi bir ağrı ya da sızı hissetmezsiniz.

Karaca Vantuz Turbo Cyclone S.S.S

Elektrikli süpürgede siklon ne demek?

Cyclone teknolojisi üstün emiş gücüyle çekilen tozu bir girdabın içerisinde döndürerek toz haznesine aktaran bir sistemdir. Bu hava akışı sayesinde istenmeyen tüm tozlar haznenin içerisine dolar. Bu sayede havalandırma kısmından dışarıya sadece temiz hava geri salınır.

Karaca Vantuz Turbo Cyclone fiyatı ne kadar?

Bu elektrikli süpürge tek bir yerde satılmadığı için fiyatı farklılık gösterebiliyor. En düşük 950 TL’ye bulabileceğiniz Karaca Vantuz Turbo Cyclone’nun fiyatı 1550 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Karaca Vantuz Turbo Cyclone gibi bir elektrikli süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Elektrikli süpürge alırken dikkat etmemiz gereken birkaç nokta bulunuyor. Bu noktalardan en önemlisi bizim için filtresidir. Filtre ne kadar kaliteli olursa evinizin havası o kadar temiz olur. Bu sayede alerjisi olan kişiler ya da toza karşı hassas olan kişiler süpürmeden sonra bile rahat bir şekilde nefes alabilir. Filtreden sonra en önemli şey ise emiş gücüdür. Emiş gücü bir süpürgenin çekebileceği toz miktarını arttıran ya da azaltan değişkendir. Emiş gücü ne kadar yüksek olursa eviniz o kadar temiz olur. Daha sonra ise makinenin toz hazne kapasitesine bakmamız gerekiyor. Toz kapasitesi ne kadar yüksek olursa tek seferde toplayacağımız toz miktarı da o kadar fazla oluyor. Bunların dışında kontrol edebileceğiniz diğer özellikler ise ses seviyesi, tasarımı, hız ayarı, ağırlığı ve kablo uzunluğudur.