Grundig VCC 7870 Toz Torbasız

Özellikle filtre konusuna önem veren Grundig markası, bir elektrikli süpürgeden olan beklentimizi tam anlamıyla karşılamasıyla biliniyor. HEPA 13 filtreleri sayesinde toplanan tozların neredeyse tamamını içene hapseden süpürge, bu sayede evinize tekrardan tozların dağılmasını engelliyor. 750 W gücünde motora sahip olmasıyla yüksek emiş gücü sunan makine, tek seferde her türlü toz parçasını çekebilmesi sayesinde en iyi elektrikli süpürge modellerinden birisi olmayı başarıyor.

Bir kere evi süpürmeye başladığımız zaman farklı odalara geçmek zorunda kalırız. Bunu yapabilmek için makinemizin yüksek kapasiteli toz haznesinin olması gerekiyor. Yoksa sürekli olarak toz haznesini boşaltmamız gerekebilir. 2,7 litrelik kapasiteye sahip toz haznesiyle sizi bu durumdan kurtaran süpürge, bu sayede evinizin tamamını tek seferde süpürebilmenizi sağlıyor.

750 W gücünde çalışan motora sahip olan makine, üstün emiş gücü uygulayarak evinizi tertemiz yapmanızı sağlıyor. Yüksek toz toplama performansı ile daha verimli çalışmanıza destek olan süpürge, 6 farklı hız ayarına sahiptir. Bu hız ayarları ile makineniz halı, kilim gibi farklı yüzeylerde bile herhangi bir yere takılmadan çalışmaya devam eder. Ayrıca bu ürünün 6 metrelik kablo uzunluğu ile 8,5 metrelik bir alanda temizlik yapabilmenizi sağladığını belirtelim.

Artıları
  • Emiş Gücü Ayarı
  • 360 Derece Dönebilen Hortum
  • Üstün Motor Gücü
  • Yüksek Toz Kapasitesi
  • HEPA 13 filtre
Eksikleri
  • Kablosu Kısa
  • Halıya Yapışabiliyor

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:750 W
Ses Seviyesi:76 dB
Toz Kapasitesi:2,7 L
Kablo Sarıcı:Otomatik
Kablo Uzunluğu:6 m
Hareket Yarıçapı:8,5 m
Enerji Sınıfı:A
Filtre:HEPA 13
Ağırlık:4,4 kg

Bu ürüne 4 yıldız filan veremem. Bu fiyat bandında Samsung’un da benzer bir süpürgesi var. Benim evimde Grundig markasının tost makinesi de var. Ürünler kesinlikle f/p olarak çok iyi. Süpürgenin çekişi filan gayet iyi, 2 tane kedim var ve özel başlıkları ile tüyleri de alabiliyorsunuz. Çok param var derseniz başka ürün alın ama benim gibi bekarsanız bu süpürge fazlasıyla yeter.

M**** Ç****

6 Farklı Hız Ayarı ile Her Zeminde Kullanılabilir

Süpürgemizin çok güçlü olmasının yanı sıra emiş gücünün de ayarlanabilmesini isteriz. Çünkü her zeminin kendisine göre bir özelliği vardır. Bunun için ayrı bir güç gereksinimine ihtiyaç duyar. Uzun yıllardan beridir elektrikli süpürge üretimi yapan Grundig markası da bu durumun bilincinde olarak süpürgelerini geliştirmektedir. Son süpürgelerinden birisi olan Grundig VCC 7870’de de bu durum geçerlidir.

6 farklı hız ayarına sahip olması sayesinde zeminin temizlenme zorluğuna göre ayarını yapabildiğiniz süpürge, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. En güçlü ayarında sert zeminlerde bile çalışabilen makine, yüksek toz toplama performansıyla üstün verimlilik sağlıyor. Bu da bir kere süpürdüğünüz yeri bir daha süpürmeye gerek duymanızı engelliyor.

Geniş Toz Haznesiyle Uzun Süreli Kullanımlara Uygun

Süpürme işlemi her zaman planladığımız kadar kısa sürmeyebilir. Bunun nedenleri arasında özellikle halıların çok fazla toz tutması ve farklı odaların da süpürülmeye ihtiyaç duyduğunu fark etmemiz yer alıyor. Bu sebeple de oldukça geniş olan ve tüm evi tek seferde temizleyebilmemizi sağlayan toz haznelerine ihtiyaç duyarız.

Grundig VCC 7870, 2,7 litre kapasiteli toz haznesi sayesinde evinizi tek seferde süpürebilmenizi sağlıyor. Böylelikle toz hazne değişimin neden olduğu hijyen ve zaman kaybını yaşamazsınız. Üzerinde bulunan toz hazne göstergesi sayesinde ne kadar toz dolduğunu görebileceğiniz süpürge, bu sayede torbanın değiştirme zamanını öngörebilmenize destek oluyor. Ek olarak haznenin cam yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabileceğini söyleyelim.

Yüksek Güçlü Motoru ile Etkili Temizlik Yapın

Bir elektrikli süpürgenin çok güçlü olmasını isteriz. Çünkü süpürgemiz ne kadar güçlü olursa emiş gücü de o kadar yüksek oluyor. Ancak güçlü makinelerin de yüksek enerji tüketmesi gibi bir problemi bulunuyor. Bu problem faturamızı yükselten en büyük nedenler arasında yer alıyor. Ürettiği her ürüne en gelişmiş teknolojisini yerleştiren Grundig, bu özelliği sayesinde elektrikli süpürgelerini güçlü yapmakla kalmıyor aynı zamanda enerji tüketimini de azaltıyor. Böylelikle temizlikte istediğimiz performansı düşük enerji tüketimiyle alırız.

Yukarıda da yüksek gücün üstün emiş gücünü sağladığını belirtmiştik. 750 W değerinde çalışan motora sahip süpürge, üstün emiş gücü uygulayarak evimizde kirli bir köşe bırakmıyor. Bu sayede bir defa temizlediğimiz bölgeyi tekrardan süpürmemize gerek kalmıyor. Böylece bu işlemin neden olduğu zaman ve emek kaybı önlenmiş oluyor.

Çeşit Çeşit Aksesuarlarıyla Her Zemine Uygun

Aksesuarlar süpürge makinesinin en önemli parçalarından birisidir. Çünkü ne kadar fazla aksesuara sahip olursak o kadar fazla alanı rahatlıkla temizleriz. Buna uygun olarak ürünlerini tasarlayan Grundig, üretmiş olduğu bu süpürgenin yanında 5 farklı aparat gönderiyor. Bu aparatların arasında 4 farklı süpürme ucu ve uzatma borusu bulunuyor.

Parke halı fırçası sayesinde bu tarz alanları temizlerken daha rahat olmanızı sağlayan süpürge, yanında gelen toz fırçasıyla her türlü tozu içine hapsedebiliyor. Bu sayede eviniz her zaman temiz ve hijyenik oluyor. Döşeme koltuk aparatı sayesinde mobilyalarınızın altlarını ve kenarlarını süpürebildiğiniz ürün, dar ağızlı ucuyla ise ulaşılması zor bölgeleri bile temizleyebilmenizi sağlıyor. Son olarak bu makinenin uzatma borusu sayesinde temizlemek istediğiniz bölgeye ulaşamama gibi bir problem yaşamanızı engellediğini belirtelim.


Ürünü 1.5 yıldır kullanıyorum. Haznesini düzenli boşaltır ve ara sıra filtreleri yıkarsanız gayet güzel çekiyor. Bir buçuk yıldır bir performans kaybı yaşamadık. Şiddetle tavsiye edeceğim bir ürün. Hala tek süpürmede ne kadar toz çıktığına şaşıyorum.

M*** G***

HEPA 13 Filtreyle Evinizin Havası Her Zaman Temiz Olsun

Bir elektrikli süpürgenin en önemli parçalarından birisi hiç şüphesiz filtresidir. Çünkü filtre, yüksek emiş gücüyle çektiğiniz tozların çöp haznesine ulaşıp ulaşamamasını sağlayan parçadır. Bu parça kalitesiz olursa temizliğiniz boşa gider ve havalandırma bölgesinde tozlar tekrardan evinize dağılır. Bunu önlemek için HEPA 13 filtreyle gelen Grundig VCC 7870, bu sayede en küçük toz parçalarını bile havadan ayırabiliyor. Böylelikle yaşam alanınız her zaman temiz ve hijyenik havaya sahip olur.

360 Derece Dönebilen Hortumuyla Sınırları Aşın

Süpürme işlemi sırasında sürekli hareket halinde oluruz. Bazen bu hareketlerimiz temizlik yapmamıza engel olabilir. Bu yüzden ergonomik tasarıma sahip olan makine, büyük tekerlekleri sayesinde hareketiniz nasıl olursa olsun sizi takip edebiliyor. Böylelikle uzun süreli kullanımlarda bile kolunuz ağrımaz. Ayrıca 360 derece dönebilen hortuma sahip olan makinenin bu sayede en dar alanları bile rahatlıkla süpürebildiğini söyleyelim.

Kolay Park İmkanı Sağlayan Süpürge

Şüphesiz hepimizin evinde süpürgeye ayıracak özel bir bölge yoktur. Bazılarımız bu konuda şanslı olsa da çoğunluk olarak süpürgeyi göz önünde bir yere park ederiz. Grundig VCC 7870 hem dikey hem de yatay park edilebilme özelliği sayesinde öne çıkıyor. Süpürge bu özelliği sayesinde hem duvar diplerine hem de masa boşluklarına kolaylıkla park edilebiliyor. Böylelikle evinizde kötü bir görüntüye neden olması engelleniyor.

Grundig VCC 7870 S.S.S

Grundig VCC 7870’in filtresi ne?

Süpürgenin en önemli kısımlarından birisi olan filtreler, toz parçacıklarını havadan ayırdığı için oldukça kaliteli olması gerekiyor. Yoksa tozlar tekrardan evimizin havasına karışabilir. Bu sebeple son teknoloji olan HEPA 13’ü kullanan Grundig VCC 7870, en ince toz parçacıklarını bile havadan ayırabiliyor. Böylelikle evinizin havası her zaman temiz oluyor.

Grundig VCC 7870 fiyatı ne kadar?

Bu elektrikli süpürgenin fiyatı satıldığı yere ve satıcıya göre değişiklik gösterebilmektedir. En düşük 1040 TL’ye satılan Grundig VCC 7870’in fiyatı 1800 TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Grundig VCC 7870 gibi bir elektrikli süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Bir elektrikli süpürge alırken dikkat etmemiz en önemli noktası filtresi ve toz kapasitesidir. Filtre olarak son teknoloji olan HEPA 13’ü kullanan süpürge, bu sayede en küçük toz parçacıklarını bile havadan ayırabiliyor. Bu sayede hem evinizin havası temiz oluyor hem de toz haznesinde gereksiz yer kaplaması engelleniyor. Toz hazne kapasitesi de büyük önem taşıyor. Çünkü sürekli olarak tozları boşaltmayı kimse istemez. Elektrikli süpürge alırken kontrol etmeniz diğer noktalar ise emiş gücü, ses seviyesi, ağırlığı, hareket yarıçapı ve aksesuarlarıdır.