Tavsiye Edilen En İyi 10 Snowboard Botu

Kış yaklaşıyorken en sevilen sporlardan biri olan snowboard için, birçok kullanıcı oldukça mutlu oluyor ve gerekli ekipmanları büyük bir heyecanla hazırlamaya başlıyor. Mont, kask, bot ve pantolon gibi snowboard’ın olmazsa olmaz ekipmanları sayesinde sporunuzu daha güvenli ve doğru yapabiliyorsunuz.

Tabi ki bunlar arasında oldukça önemli bie yere sahip botlar da yer alıyor. Çünkü snowboard botları ayağınızı ve bileğinizi destekleyerek, olası yaralanmalara karşı sizleri koruyor ve hareketleri yapabilmenizi kolaylaştırıyor. Böylelikle snowboard yapmanın keyfini sonuna kadar yaşamış ve tadını çıkartmış olabiliyorsunuz.

Sıra ModelCinsiyetSYblog Puanı
1The North Face Nuptse ApresKadın10/9.9
2Vans Aura Og Erkek10/9.8
3Quechua Open ShopsKadın10/9.9
4WEDZE  8734563Erkek10/9.8
5K2 ReninErkek10/9.7
6Vans Hı-Standart Erkek10/9.8
7The North Face ThermoballKadın10/9.7
8THIRTYTWO Stw Boa Erkek10/9.7
9Bestard Adventure XwErkek10/9.8
10Open Shops XwarmÇocuk10/9.8
Snowboard Botu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Snowboard Botu Modeli

Güvenli bir şekilde snowboard yapabilmenizi ve karın keyfini çıkartmanıza yardımcı olacak olan en iyi 10 snowboard botunu listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi 10 snowboard botu marka ve modelleri…

The North Face Nuptse Apres 

Suya dayanıklı olması sayesinde, kayak yapmayı keyifli hale getiriyor ve sizin konforunuzu düşünüyor.

Dayanıklı yapıYok
Kaliteli malzeme
Su ve kar geçirmez

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan The North Face Nuptse Apres, su ve kar geçirmeyen tasarımı ile snowboard yapmayı oldukça konforlu hale getiriyor. Kaz tüyünden elde edilen bot, en soğuk havalarda dahi ayağınızın sıcak kalmasını sağlıyor. Üstelik ayağı tamamen saran özel kumaşı ile burkmalara karşı koruyor. Böylelikle karda yürürken veya snowboard esnasında ayağınızı olası yaralanmalara karşı korumuş oluyor.

CinsiyetKadın
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Gerçekten kalitesi çok güzelmiş, çok da şık duruyor

👤 E** B**: Çok kaliteli, alınabilecek en iyi botlardan biri gerçekten. Severek kullanıyorum.


Vans Aura Og Snowboard Botu

Kış aylarınızda ayaklarınızı sarıp sarmalayacak, hem koruyacak hemde ısıtıcak!

Kibar ve şık tasarımFiyat
Dayanıklı malzeme
Su geçirmez

Ürün Detayı

Vans Aura Og snowboard botu, snowboard sırasında ayaklarınızı hem soğuktan hem de incinmelerden koruyarak, keyfinize keyif katıyor. Şık tasarımı, kaliteli malzemesi ve ayağı tam saran yapısı ile snowboard ekipmanlarınızın arasında yerini alacak ve sizlere konfor sunacaktır. Üstelik checherboard ve yeşil rengi ile size en yakışan rengi tercih edebilirsiniz.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Ürün beklediğimden daha güzel geldi, ayağı çok güzel sarıyor. İç malzemesi çok kaliteli asla üşümez ayaklarınız yorgan gibi mükemmel.

👤 Z** B**: En iyisi snowboard botu bu . kesinlikle tavsiye ederim


Quechua Open Shops 

Su geçirmez ve koruyucu yapısı ile ister karda yürürken, ister snowboard yaparken konforlu bir şekilde kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Şık tasarımFiyat
Dayanıklı yapı
Kaliteli malzeme

Ürün Detayı

Quechua Open Shops snowboard botu, ayaklarınızın konforunu düşündüğü kada şık tasarımı ile de kombininizi tamamlamayı başarıyor. Böylelikle snowboard yaparken bile cool bir görünüme sahip olabiliyorsunuz.

Su geçirmez tasarımı ile ayaklarınızın üşümesini engelliyor. İster karın içerisinde yürürken isterseniz snowboard yaparken ayaklarınız her daim konforlu ve sıcak kalmayı başarıyor.

CinsiyetKadın
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Ürünü beğendim kesinlikle tavsiye ediyorum, hiç üşütmüyor.

👤 E** B**: Sorunsuz ulaştı elime çok sağlam ve dayanıklı, teşekkür ederim.


WEDZE Erkek Snowboard Ayakkabısı

Pist ve pist dışı her alanda kullanabileceğiniz Wedze snowboard botu, ayaklarınızı en iyi şekilde koruyarak yaralanmaları önlüyor.

Her türlü zemine uygunYok
Dayanıklı malzeme
Kaliteli ve şık tasarım

Ürün Detayı

WEDZE erkek snowboard ayakkabısı, kaymaz tabanı sayesinde her türlü zeminde kullanım imkanı sunuyor. İster snowboard tahtasında isterseniz de yürüyüşlerinizde ayağınızı burkulmalara ve yaralanmalara karşı koruyor.

Üzerinde bulunan cırt cırtları sayesinde kaval kemiğinizi kavrayarak hem kolay bir şekilde giyebilmenizi hem de ısı kaybını önlüyor.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Ürün kaliteli ve beklideğimden güzel geldi, 43 numarasını aldım ayaklarım 42 42.5 normalde gayet rahat oldu satıcıya cok teşekkür ederim cok güzel paketlenmişti

👤 N** M** : Çok güzel geldi kesinlikle tavsiye ederim, tasarımı da harika.


K2 Renin Boots 

Taba rengi ile oldukça şık bir tasarım sunuyor.

Kaymaz tabanFiyat
Şık tasarım
Suya dayanıklı

Ürün Detayı

K2 Renin snowboard botu, tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarırken, kaliteli iç ve dış malzemesi ile de kar olan her alanda ayaklarınızı sıcak tutmayı başarıyor. Hem su geçirmez hem de kaymaz tabanı sayesinde snowboard sırasında konforlu kullanım imkanı sunuyor. Üstelik ayağı tam saran yapısı, burkulmalara ve ayağınıza gelebilecek zararlara karşı koruyor ve yaralanmaları önlüyor.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Ürün elime geçti şu an kullanıyorum. Gayet memnun kaldım. Teşekkür ederim

👤 A** K**: Kalitesiyle Parasını fazlasıyla hakkeden bir ürün. Tavsiye ederim.


Vans Hi-Standart 

3 farklı rengi ve şık tasarımı ile snowboard yapmayı kaliteli hale getiriyor.

3 farklı renk seçeneğiYok
Şık tasarım

Ürün Detayı

Vans Hı-standart; siyah-beyaz, jean mavisi-füme ve beyaz-gri renkleri ile kullanıcı ile buluşuyor ve her şeyden önce tasarımları ile etkilemeyi başarıyor. Kolay giyilebilir yapısı ve kalın iç kısmı ile ayaklarınızı soğuğa karşı koruyarak en soğuk havalarda dahi sıcak kalmasını sağlıyor. Üstelik kaymaz tabanı sayesinde snowboard tahtasında dengenizi koruyabilmenize yardımcı oluyor. Böylelikle snowboard yapmayı en konforlu hali ile sizlere sunuyor.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Defalarca başka marka kullandıktan sonra bir tane alayım kaliteli alayım dedim. Fiyatı yüksek ancak sağlam ve kullanışlı bir ürün. Teşekkürler.

👤 B** E** : Mükemmel tam İstediğim, asla su geçirmiyor ve ayakları sıcacık tutuyor, başka yerde bulamamıştım


The North Face Thermoball

Kibar ve sade tasarımı ile farklı bir hava katıyor. Kış boyunca ayaklarınızı soğuğa karşı koruyor.

Su geçirmez tasarımOrtalama fiyat
Kaymaz taban

Ürün Detayı

The North Face Thermoball, Dryvent yapısı ve suya dayanıklı kaplaması ile ayaklarınızın her daim kuru kalmasını sağlıyor. Üstelik zemini kavrayan kauçuk tabanı, kaymanızı ve yerden gelebilecek soğuğa karşı ayaklarınızı koruyor. Hafif tasarımı hem ayağınızda yokmuş hissi yaratıyor, hem de snowboard hareketleriniz yaparken sizi rahatsız etmiyor.

CinsiyetKadın
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Piyasada bulunabilecek en iyi snowboard botu.

👤 M** A** : Çok kullanışlı sadece kayak yaparken değil karda yürürken bile kullanıyorum. Aşırı güzel.


THIRTYTWO Stw Boa

Şık tasarımı ve detayları ile ayağınıza çok yakışacak, kalitesi ile de snowboard yapmayı konforlu hale getirecek.

Kaliteli malzemeYok
Dayanıklı
Rahat ve konforlu

Ürün Detayı

THIRTYTWO Stw Boa snowboard botu, hafif ve yumuşak yapısı ile snowboard sırasında hem ayağınızı koruyor hem de hareketleri rahat bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor. Ürünün tasarımında kullanılan evolution foam taban, botun hafif olmasını ve tüm zeminlerde kaymaya neden olmadan kullanılabilmesini sağlıyor. Böylelikle rahat bir şekilde snowboard yapabiliyor ve kar tatilinizin tadını doruklara kadar yaşayabiliyorsunuz.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Tabanı özenle hazırlanmış belli çok sakar olmama rağmen bir kere bile kaymadım ne ıslak zeminde ne de karda, buzda. Çok severek giyiyorum parasının hakkını veriyor.

👤 E** A**: Çok kullanışlı, arkadaşlarıma da aldım


Bestard Adventure Xw

Zorlu hava şartlarında ve snowboard sırasında kullanım gerçekleştirerek, ayaklarınızın her zaman konforlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Kaymaz tabanYok
Zorlu hava şartlarına uygun
Şık tasarım

Ürün Detayı

Bestard Adventure Xw, vibram tabanlı ve Gore Tex astarlı snowboard botu, nefes alabilen kumaşı sayesinde ayaklarınızın terlemesine veya yara oluşumuna sebep olmaz. Üstelik tüm bunlara rağmen su geçirmez yapısı ile kara, tipiye ve suya karşı oldukça dayanıklıdır.

Snowboard sırasında özel tabanı ile tahtada dengeli bir şekilde durabilmenizi sağlar ve kayma yapmaz. Böylelikle en konforlu şekilde snowboard yapabilmenizi ve kışın keyfini çıkartabilmenizi sağlar.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Verdiğiniz paraya fazlası ile değiyor. Hızlı şekilde elime ulaştı gayet özenli şekilde paketlenmiş. severek kullanıyorum teşekkürler.

👤 Z** E** : Erkek arkadaşıma hediye olarak aldım çok beğendi ve bu kadar sağlam bir ürün geleceğini beklemiyordum gerçekten.


OPEN SHOPS

Snowboard yapmayı öğrenen miniklerimiz için de ayaklarını sıcacık tutacak harika bir bot tavsiyesi ile geldik.

Çocuklara uygunYok
Sıcak tutuyor
Kaymaz ve su geçirmez

Ürün Detayı

Snowboard yapmayı öğrenen miniklerimizi de unutmayarak, oldukça kaliteli bir snowboard botunu da listemizin son sırasında ekledik. Pembe, mavi ve borda renkleri ile bebeğinizin ayağına çok yakışacak OPEN Shops snowboard botu, bebeğinizin ayağını en sıcak şekilde tutuyor ve ıslanmalara karşı tamamen koruyor. Kolay giyilebilir yapısı ile konforlu bir şekilde giyebilmelerini sağlıyor ve kaymaz tabanı ile snowboard yapmayı güvenli bir şekilde öğrenebilmelerine yardımcı oluyor.

CinsiyetÇocuk
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ürün çok kullanışlı, kızımın ayağı hiç hiç üşümedi ve karda saatlerce oynadı ona rağmen ıslanmadı bile. bundan sonra hep alırım arkadaşlarıma da önerdim.
 
👤 B** A**: Çok başarılı bir bot, oğluma mavi aldım bayıla bayıl giyiyor.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi snowboard bot markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi snorboard bot markaları arasında; The North Face, Vans, Quechua, Wedze, K2, Thirtyone, Bestard, Open Shops su geçirmez ve şık tasarımları, sıcak tutma ve kaymaz tabanlı olma özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen snowboard botları arasında yer alıyor.

Snowboard botu alırken nelere dikkat edilmeli?

Snowboard botu alırken, ayağınıza sıkıca oturmasına ve hareket ettiğiniz takdirde ağrıya ve acıya neden olmamasına dikkat etmelisiniz. Çünkü ayağınızı tam kavrayan snowboard botu, sizi sakatlanmalara karşı koruyacak ve dengenizi koruyabilmenizi sağlayacaktır.

Kimler snowboard yapabilir?

Her yaştan insan rahatlıkla snowboard yapabilir, snowboard öğrenmesi zor bir spor olsa da pratiklerle kolay bir şekilde geliştirilebilir . Öğrendiğiniz andan itibaren, karın üzerinde olmanın keyfine varacak ve en sevdiğiniz kış sporunuz olacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın