En İyi 10 Seperatör Tavsiyesi

Farklı motifleri ile odamızı, bahçemizi veya ofisimizi bölmemizi sağlayan, tasarımlarıyla bulunduğu ortama şıklık katan seperatörler kullanıcılar tarafından fazlasıyla seviliyor. Sizlere dekorasyon amaçlı veya alanı bölmek adına kullanabileceğiniz, en iyi 10 seperatör listesi hazırladık.

SıraModelBoyutSYblog Puanı
1Liar Dekor69×139 cm10/9.9
2TACKAPAK70×210 cm10/9.8
3ALAÇAM MOBİLYA100×200 cm10/9.8
4Yapay Çiçek Deposu70×180 cm10/9.7
5Sdf Kereste50×200 cm10/9.7
6Liar Dekor Liar69×139 cm10/9.7
7Weblonya160×150 cm10/9.7
8Modacanvas Masif170×138 cm10/9.8
9Prizmadizayn100×210 cm10/9.7
10Modacanvas170×230 cm10/9.8
Seperatör Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Seperatör Modeli

Dilediğiniz bir odayı istediğiniz şekilde bölmenize yardımcı olan seperatörler sahip oldukları şık tasarımlar sayesinde günümüzde fazlasıyla tercih ediliyor.

İşte 2024 yılı için en iyi 10 seperatör modeli tavsiyesi…

Liar Dekor Liar Ahşap Seperatör

Sahip olduğu ayaklar sayesinde devrilmeye karşı dirençli olan Liar Dekor Seperatör, kullanıcıların en çok tercih ettiği modellerin başında geliyor.

İdeal kalınlıkFiyat
Devrilmez yapı
Farklı Tasarım

Ürün Detayı

Harika bir motife sahip alan Liar ahşap seperatör, odalarınızı bölerken aynı zamanda bulunduğu ortama şıklık ve zariflik de katıyor. Bir çok farklı seçenek ve ilgi çekici oymaları sayesinde zevkinize uygun olanı seçebilir ve kullanabilirsiniz. Aynı zamanda 18mm ve ayaklı yapısı sayesinde devrilmelere karşı dayanıklı ve sağlam olmasından dolayı kullanıcıların tercihi.

Ebat69×139 cm
Ahşap Kalınlığı18 mm
RenkHam

Kullanıcı Yorumları

👤 K* L: On numara seperatör, kalın ve kusursuz işçilik, paketleme çok ustaca, korumak için dört kenara çıtalar, iki ortaya da sunta zımbalanmış ürüne zarar vermeyecek şekilde, duruşu çok şık, ağacın kokusu üstünde, ayaklar uygun kalınlıkta taşımaya, daha ne olsun, işçiliğe ve satıcıya teşekkür ediyorum, hemen 2. sipariş geçiyorum, düşünmeyin alın.

👤 A** K*:  Kargo paketleme vs her şey güzeldi !! İster vernik atın ister beyaz yapın , şahane ! Yatak başlığı olarak yatağa monte ettim ben ve çok güzel oldu , bayıldım.


TACKAPAK Dekoratif Ahşap Seperatör

MDF malzeme kullanılarak üretilen TACKAPAK seperatör, dayanıklı ve kaliteli yapısıyla kullanıcıdan tam not almayı başarıyor.

AyaklıFiyat
Devrilmez yapı
Farklı Tasarım

Ürün Detayı

Cila ve boyaya hazır halde evlere ulaştırılan ve son teknoloji CNC makinelerinde üretilen Tackapak dekoratif ahşap seperatör, kalitesi ve motifleriyle kullanıcıların tercihi. Birinci sınıf ham MDF den üretilen ve içerisinde sağlığa zararlı madde içermiyor oluşuyla, odalarınıza, bahçelerinize şıklık katacak ve istenmeyen yerlerin görünmesini engelleyecektir.

Ebat70×210 cm
Ahşap Kalınlığı18 mm
RenkHam

Kullanıcı Yorumları

👤 K* İ***” : Ürün görsellerde göründüğünden daha güzel, işlemeleri çok güzel.

👤 F* E**”: Ürün harika boyayıp yatak odama koydum, farklı bir hava kattı çok beğendim.


ALAÇAM MOBİLYA Alaçam Ahşap Çerçeveli Seperatör

Sade tasarımıyla dikkat çeken Alaçam seperatör, hem yatay hem de dik bir şekilde kullanılabiliyor.

EbatFiyat
Şık

Ürün Detayı

Ofis, bahçe ve teras gibi alanların bölünmesi veya dekoratif amaçlı kullanılması için tasarlanmış olan Alaçam ahşap çerçeveli seperatör, 100 cm boy ve 200 cm eni ile yatay veya dikey olarak kullanılabilir. Aynı zamanda sade tasarımı ile kullanıcıların tercihi haline geliyor.

Ebat100×200 cm
Ahşap Kalınlığı18 mm
RenkHam

Kullanıcı Yorumları

👤 A** U*** : gerçekten çok kaliteli ve güzel balkonumuza taktik hoş bi görüntü oldu. özel olarak bi tane daha yaptırdık.

👤 Z* I**** : Bu ürünü terasımı, terasıma bakan komşu balkonlarından ayırmak için kullandım. Üç tane aldım. Görüntüsü çok hoş, malzemesi de benzer ürünlere kıyasla daha güzel. Severek kullanıyorum.


Yapay Çiçek Deposu Ahşap Saksıda Bambu Seperatör

Diğer seperatör modellerine göre daha farklı bir tasarıma sahip olan bu model, evini yeşillendirmeyi sevenlerin tercih ettiği ürünler arasında.

EbatFiyat
Şık

Ürün Detayı

Doğadan bir parça hissetmek isteyenlerin ve aynı zamanda aynı odayı birkaç farklı alana bölmek isteyenlerin çok seveceği Yapay Çiçek Deposu kumaş yapraklı bambu seperatör, antrasit gri saksısı ile ortamınızın havasını değiştirip, şıklık katacak. Saksı kalınlığı ve genişliği ile devrilme riski olmadan istediğiniz alanda rahatça kullanabileceksiniz.

Ebat20x70x180cm
Renkantrasit gri saksı ve yeşil bambu

Kullanıcı Yorumları

👤 T** Y** :  Güzel ürün balkonuma separatör olarak kullandım

👤 A* S* :. Harika bir ürün , göründüğü gibi geldi. Teşekkür ediyorum


Sdf Kereste Ahşap, Seperatör, Ahşap Paravan

Dilediğiniz şekilde kullanabileceğiniz SDF ahşap seperatör, hem dikey hem de yatay şekilde konumlandırmaya uygundur.

KaliteliFiyat
Dikey ve yatay kullanımEbat
Kolay Temizlenme

Ürün Detayı

İthal çam ağaçlarından üretilmiş olan Sdf ahşap seperatör, yatay ve dikey kullanım özelliği ile istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Boyanmaya hazır şekilde olan ürünü dilerseniz istediğiniz renge göre boyayabilir ve daha farklı bir hava katabilirsiniz.

Ebat50x200cm
RenkAhşap

Kullanıcı Yorumları

👤 K g: Sdf keresteye ve kargoya çok teşekkür ederim.

👤 M* E** ”: Kaliteli ürün ancak vernikli değil. Belki biraz daha zımparaya ihtiyacı olabilir. Sonuç itibariyle ihyacımızı karşıladı. Teşekkürler.


Liar Dekor Liar Ahşap Seperatör (Paravan)

Su geçirmez özelliği sayesinde uzun kullanım ömrü sunan Liar ahşap seperatör, kalitesiyle dikkat çekmeyi başarıyor.

EbatFiyat
Su Geçirmez
Kolay Temizlenme

Ürün Detayı

Liar dekorun bir diğer seperatörü şık görünüşü ile listemizde yerini alıyor. Odanıza göre farklı ölçülerde bulabileceğiniz Liar ahşap seperatör, modern dizaynı ile bulunduğu her ortamın havasını değiştiriyor ve sizlerin tüm isteklerini karşılıyor.

Ebat69×139 cm
Ahşap Kalınlığı18 mm
RenkHam

Kullanıcı Yorumları

👤 H** Y**: turuncu ve pembe satın aldım. pembe olanı gayet iyi dolgudaydı ama turuncu çok bostu.

👤 T** O**: Ürün çok büyük fotoğraftakiyle alakası yok. Rengi farklı. Ben çocugım için almıştım hantal kaldı ama hafif olması güzel.


Weblonya Ahşap Paravan Panel Desenli Kumaş Paravan

Hareket edilebilir yapısıyla her ortama uyum sağlayabilen Weblonya ahşap paravan, en çok giyinme odaları için tercih ediliyor.

EbatFiyat
Kolay Kullanım
Kolay Temizlenme

Ürün Detayı

Tasarımı ve kaliteli kumaşı ile mahremiyet sağlayan Weblonya ahşap paravan, özellikle giyinme odaları için oldukça kullanışlı. 3 kapaktan oluşan seperatör, hareketli menteşeleri sayesinde istediğiniz şekli alacak ve kullanmak istediğiniz alanlarda sizlere kolaylık sağlayacaktır.

Ebat160×150 cm
RenkKumaş ve Ahşap

Kullanıcı Yorumları

👤 K a: Paravan harika! Hiç bu kadar kaliteli beklemiyordum . Ahşap çok kaliteli. oldukça ağır. paravan düşmüyor , sabit duruyor. beyaz kısmı kumaştır. beyaz ve gri. güzel sabit duruyor . çok memnun kaldım !

👤 M** Z**: Dört dörtlük çok tereddüttte kalmıştım ancak her şeyiyle çok güzel. Özellikle demonte şeylerden bıkmıştım hazır ve sağlam gelmesi zaten çok mutlu etti. Ahşap rengi çok iyi elinize sağlık.


Modacanvas Masif Ahşap Paravan

Diğer modellere göre çok daha şık görünen Modacanvas ahşap paravan, tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çekiyor.

EbatFiyat
Tasarım
Kolay Temizlenme

Ürün Detayı

Farklı ve şık tasarımı ile kullanmak istediğiniz alana bambaşka bir hava katacak olan Modacanvas masif ahşap seperatör, ladin ağacından üretilmiştir. Üzerindeki tüy desenleri ile kullanıldığı yerde farklı bir ambiyans yaratıyor ve estetik görüntüsü ile kullanıcıların tercihi oluyor.

Ebat170×138 cm
RenkDesenli ve Ahşap

Kullanıcı Yorumları

👤 L** Y**”: .Ürün göründüğü gibi aynı.Fiyatina göre kalitesi çok iyi.Ebati bı tık daha buyutulurse daha çok tercih edileceğini düşünüyorum.Ben tuvaletin kapisinin önüne koymak için aldım.Sanirim yeni tasindigim ev biraz plansız. İhtiyacimi gördü. Cok şık durdu.

👤 D T**”: Aynısı bir bir geldi beklediğimden daha iyi görünüyor teşekkürler.


Prizmadizayn Asma Ahşap Seperatör

Yüksek kaliteli malzeme kullanılarak üretilen Prizmadizayn ahşap seperatör, tasarımıyla odanıza şıklık katmaya hazır.

EbatFiyat
Kaliteli
Kolay Temizlenme

Ürün Detayı

Duvara monte edilmesi, renk seçenekleri ve orijinal tasarımı ile bulunduğu ortamı ikiye bölen Prizmadizayn seperatör, kullanıldığı ortama bambaşka bir hava katarak, en gözde ve şık alanlarının oluşmasını sağlıyor.

Ebat100×210 cm
RenkCeviz

Kullanıcı Yorumları

👤 S** K***: Kalitesi,rengi çok iyi.Paketlenmesi de öyle…Tavsiye ederim,düşünüyorsanız hemen alabilirsiniz.

👤 A** N**”: İşimizi fazlasıyla gördü hatta fazla almışız bir kısmı depoda duruyor. Bir bölme oluşturmak için ideal ürün.


Modacanvas 5 Kanat Masif Ahşap Paravan

Ürünün menteşelerini oynatarak istediğiniz şekilde kullanabileceğiniz Modacanvas ahşap paravan, kalitesiyle ön plana çıkıyor.

EbatFiyat
Kaliteli
Kolay Temizlenme
Tasarım

Ürün Detayı

Genişliği ve tasarımı ile dikkat çeken Modacanvas 5 kanat masif ahşap paravan, genellikle ofis ve bahçe için ideal bir kullanıma sahip. Menteşeleri sayesinde beş kanadı da oynatarak istediğiniz şekli elde edebilirsiniz. Bu sayede kullandığınız alana tamamen uyum sağlamış ve estetik bir görüntü katmış oluyor.

Ebat170×230 cm
RenkDesenli

Kullanıcı Yorumları

👤 N* N” : Mağazamda mutfak kısmını kapatmak için kullandım harika kalitede bir ürün.

👤 T B*’: Harika bir ürün


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi seperatör ve paravanları hangisi?

Tavsiye edilen en iyi seperatör ve paravan markaları; Liar, Tackapak, Alaçam Mobilya, Yapay Çiçek Deposu, Sdf Kereste, Weblonya, Modacanvas, Prizmadizayn yer alırken dayanıklı ve şık, boyanabilir, ayaklı hafif yapıdaki özellikleri ile en iyi seperatör ve paravan olarak tercih ediliyor.

Seperatör ne işe yarar?

Seperatör, eviniz, bahçenizi veya ofisinizi bölerek farkı alanlara sahip olmanızı veya gizlemek istediğiniz bölümler için kullanılan, farklı estetik motifleri bulunan dekoratif ve göze hitap eden ürünlerdir.

Seperatörlerin ayakları var mı?

Seperatörlerin genellikle ayakları mevcut, bazı seperatörler ise asma şeklinde olup duvara monte edilir. Almadan önce ne şekilde isterseniz, yorumları ve satıcının verdiği bilgilendirmeyi mutlaka okuyun.

Seperatörün malzemesi nedir?

Seperatör CNC makinelerinde MDF ile üretilmektedirler. MDFi yumuşak veya sert ahşap kalıntılarını parçalayıp life çeviriyor ve daha sonrasında yüksek basınç ve ısı altında reçine tutkal veya mum ile levha şeklinde tasarlanmış ürünlerdir.

Seperatör boyanabiliyor mu?

Genellikle ham ahşap şeklinde bulunan ürünlerdir, bu sayede boyamaya hazır bir şekilde satın alarak kullanmak istediğiniz alanla uyumlu bir hale getirebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın