Tavsiye Edilen En İyi 10 Saç Boyası

Tüm kadınlar olarak saçlarımızın güzel ve bakımlı olması için çabalıyoruz. Fakat bazen de saçlarımızda değişiklik yapmak istiyor veya çıkan beyazları görmek istemiyoruz. Bu sebeple de sık sık saç boyaları ile gerek kuaförde gerekse evde karşılıyoruz.

Çünkü hepimiz harika rengi arıyor ve kendimizle bütünlüğü, ahengi, özgüveni ve şıklığı yakalıyoruz. Kimi sade olmayı severken kimi ise çılgın renkler ile kendini daha mutlu hissediyor. Ama günün sonunda hepimiz aynı noktada buluşuyoruz. Onlar da kuaförler veya evin banyosu oluyor!

Bizde bu yazımızda kendiniz için en doğru rengi bulabileceğiniz ve saçlarınızda yıpranmaya neden olmayacak olan en iyi 10 saç boyasını listeledik. İster marjinal ister sade seçim sizin!

SıraModelEtkisiSYblog Puanı
1Wella NaturalsSuya dayanıklı10/9.9
2PaletteÜstün renk kalıcılığı10/9.8
3Schwarzkopf Igora RoyalYoğun renk, canlılık10/9.9
4Organic Natural ColorsÜstün renk kalıcılığı10/9.8
5Neva ColorKalıcılık10/9.7
6AcaciaUzun süre kalıcı10/9.8
7L’Oreal Paris CastingKalıcılık, parlaklık10/9.7
8Neva Flashy ColorsYarı kalıcı10/9.7
9Schwarzkopf Pure ColorUzun süre kalıcı10/9.8
10Morfose NoxParlaklık10/9.8
Saç Boyası Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Saç Boyası Modeli

Saçlarınızda dilediğiniz rengi elde edebilmenizi sağlayacak, hatta tüm bunları saçlarınızı yıpratmadan yapacak olan en iyi 10 saç boya markasını değerli okuyucularımız için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi saç boyası markaları…

1. Wella Koleston

Listemizin ilk sırasında yer alan Wella Koleston, boya markalarında önde gelen isimlerden biri olmayı başarabiliyor. Saçta uzun süre kalıcı olan boyalarıyla sıklıkla tercih edilen ürün, aynı zamanda verdiği parlaklık ile de dikkat çekiyor.

Saç Boyası Önerisi
9.8
Burak ÖNDER
Wella Koleston Naturals Acık Kullu Kumral
Artıları
  • Kaliteli
  • Uygun fiyat
Eksileri
  • Yok

Mükemmel saçlar

Verdiği parlaklık ve kalıcılığı ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başararak, bakımlı saçlar elde edebilmenizi sağlıyor.

Ürün Detayı

Form: Tüp
Kalıcılık: Kalıcı

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Yıllardır severek kullandığım doğal ve kurtarıcı bir renk. Özellikle koleston markası saçta hiç sertleşme yapmıyor
 
👤 E** B**: Bir süredir kumral boya arıyordum. Fakat aylar sonra aradığımı buldum. Kesinlikle öneriyorum rengi mükemmel alın ve kullanın.

2. Palette Kalıcı Doğal Renkler 

Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş yeni formülü sayesinde, doğal görünen renge sahip olmanızı sağlıyor. Üstelik argan yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile saçlarınıza bakım yaparken, ekstra yumuşaklık da kazandırmayı başarıyor.

Saç Boya Önerisi
9.8
Burak ÖNDER
Palette Kalıcı Doğal Renkler
Artıları
  • Kullanım kolaylığı
  • Argan yağlı bakım
  • Parlaklık
Eksileri
  • Yok

Canlı ve parlak saçlar

Özellikle verdiği parlaklık ile kullananları büyülemeyi başarıyor.

Ürün Detayı

Form: Tüp
Kalıcılık: Kalıcı

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : 2 senedir bu renge boyuyorum. ilk boyayisimda acici kullandim sadece. sonrakilerde sadece dipten uca sampuanlar gibi haldır huldur boyadim hep. Hatta benim sacima 2 kutu fazla geliyo bi tık ama bi kutuda yetmiyo gibi. Bir de sevgilim cok seviyo sacimi bu renkte. fotograflarida o cekti onu cok seviyorum çok çok çok

👤 Z** B**: Bundan böyle favori boyam, kalıcılığı da müthiş.

3. Igora Royal

Bir çok bakım ürünü ile kalitesini tamamlamış Schwarzkopf, bu sefer de Igora Royal saç boyası ile listemizde yerini alıyor. Beyazları kapatma konusundaki başarısı ile bilinen Igora, kalitesi ile rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

Artıları
  • Kaliteli
  • Fiyat
Eksileri
  • Yok

%100’e varan beyaz kapama

Üstün renk kalıcılığı ve beyaz kapatma etkisi ile ileri düzey bakım sunuyor. Böylelikle doğal ve yoğun renkler elde edebiliyorsunuz.

Ürün Detayı

Form: Tüp
Kalıcılık: Kalıcı

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Çok güzel teşekkürler. Üstelik beyazları da daha güzel kapatıyor. 55 yaşındayım bundan sonra favori boyam olacak.

👤 E** B**: Paketleme güzeldi cok beğendim. Beyazım yok benim bu yüzden kalıcılığını merak ederekten aldım ve çok beğendim.

4. Organic Natural Colors

Organik içerik sertifikasına sahip olan Organic Natural Colors, saçınızı boyarken aynı zamanda dipten uca bakım yaparak güçlenmesini sağlıyor. İçeriğinde bulunan E ve C vitaminleri ile saçtaki protein ve nem dengesinin korunmasına yardımcı olarak, sağlıklı ve parlak saçlar ile sizleri buluşturuyor.

Artıları
  • Fresh hissettirir
  • Lekeye neden olmaz
  • Saç beyazlamasını yavaşlatır
Eksileri
  • Yok

Tüm ciltler ile uyumludur

Hassas ve alerjik ciltlerin dahi kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. İçerisinde amonyak ve petrokimyasal ürünler içermez.

Ürün Detayı

Form: Likit
Tip: Anti Alerjik

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Ürünü çok beğendim. Kokusu vs. rahatsız etmedi. Gayet de güzel kapattı beyazlarımı. Rengi de aynı oldu,memnun kaldım.

👤 N** M** : Bu markayi ilk kez kullaniyorum. Hatta son kullanışım da diyebilirim çünkü bundan sonra başka bir saç boyası almayacağım, kalıcılığı falam mükemmel bayıldım.

5. Neva Color Saç Boyası 

%100 beyaz kapama özelliğine sahip olan Neva Color saç boyası, son derece kalıcı ve canlı renkler ile sizleri buluşturuyor. Üstelik ilk kullanımdan itibaren saçlarınıza bakım yapıyor, parlaklık ve yumuşaklık katıyor.

9.7
Burak ÖNDER
Neva Color Saç Boyası
Artıları
  • Parlaklık
  • Beyazları kapatma
Eksileri
  • Yok

Yüksek kalıcılık

Uzun süreli kalıcılık sağlayarak ve bakım yaparak, saçlarınızı yıpranmalara karşı koruyor.

Ürün Detayı

Form: Tüp
Kalıcılık: Kalıcı

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Kuzenime de aldım bayıldı üstelik çok kalıcı kesinlikle stok yapılması gereken bir ürün satıcıyada teşekkür ederim.

👤 A** K**: Simsiyah kaşlarımı açmak için aldım. Bir de ikisinden de neredeyse eşit ama boyayı azıcık fazla koydum kaşımda 10 dk beklettim sonuç mükemmel.

6. Acacia Jean’s Color 

İlk kullanımdan itibaren etkisini hissedebileceğiniz Acacia Jean’s Color saç boyası, bir çok rengi ile ufak saç renklendirme işlemlerinize yardım ediyor. Üstelik birçok renk seçeneği bulunan ürün, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

9.9
Burak ÖNDER
Acacia Jean’s Color
Artıları
  • Alerjiye neden olmaz
  • Alüminyum içermez
  • Uzun süreli koruma
Eksileri
  • Yok

Su bazlı saç boyası

Su bazlı oluşu sayesinde saçlarınızda dilediğiniz gibi kısa süreli değişiklikler yapabilmenizi sağlamaktadır.

Ürün Detayı

Form: Tüp
Özellik: Su bazlı

Kullanıcı Yorumları

👤 H** Ç**: Her zaman kullandığım bir saç boyası ara ara farklı renkler vermek için kullanıyorum. Tamamını boyatmak istemiyorum çünkü saçımın. Özellikle urun çok güzel paketlenmişti benden bir artı aldı, sorunsuz teslimat
 
👤 B** E** : Daha önce den kullandığım bir ürün ben çok memnunum tavsiye ederim. Bundan böyle denemediğim renklerini de alıp kullanacağım. Bu nedenle yaz aylarında da farklı renkler elde etmek için kullanıyorum.

7. L’Oréal Paris Casting Crème

Bakım ürünleri ile kalitesini kanıtlayan ve kullanıcıların beğenisini kazanan L’oreal Paris saç boyası süper parlak renklere kavuşmanızı sağlıyor. Üstelik saçlarınıza parlaklık vermesinin yanı sıra bal özü içermesi sebebi ile derinlemesine besleyerek yıpranmalara karşı da koruma sağlıyor.

Saç Boyası Önerisi
9.7
Burak ÖNDER
L’Oréal Paris Casting Crème
Artıları
  • Kaliteli
  • Uygun fiyat
Eksileri
  • Yok

Bal özü içeren besleyici bakım

Saçlarınızı dilediğiniz renge kavuşturmanızı sağlarken aynı zamanda bakım yaparak sağlıklı olmalarını sağlıyor.

Ürün Detayı

Form: Tüp
Kalıcılık: Kalıcı
Özellik: Amonyaksız

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Anlatıldığı gibi gayet güzel geldi, üstelik gerçekten bakım yapıyor.

👤 M** A** : İlk olarak mükemmel, ikinci olarak da ilk defa bir boya saçımı yıpratmadı.

8. Flashy Colors Yarı Kalıcı Saç Boyası 

Yarı kalıcı boya arayışında olan kullanıcılar için özel olarak formüle edilmiş Flashy Colors, bir çok farklı renk ile saçlarınızı buluşturabilmenizi sağlıyor.

Saç Boyası Önerisi
9.7
Burak ÖNDER
Flashy Colors Yarı Kalıcı Saç Boyası
Artıları
  • Renk seçenekleri
  • Yarı kalıcı
Eksileri
  • Yok

Canlı renkler

Canlı rengi ve akma yapmayan formülü ile beğenileri kazanmayı başarıyor.

Ürün Detayı

Form: Tüp
Kalıcılık: Yarı kalıcı

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Rengi gayet canlı ilk haftada. Bununla birlikte akmış hali de çok hoşuma gidiyor güzel bi su yeşili kalıyor saçta. Ürün kalıcılığı da çok güzel. Üstelik kışın saçımı 2-3 ay boyamadigim oluyor ama tabiki de su yeşili renginde bi ton kalıyor.

👤 E** A**: Akma yapmıyor çok başarılı. Fakat altta açıcı ile yapılan saça uygularsanız daha fazla etki alırsınız aklınızda olsun. Hatta çok canlı ve güzel oldu

9. Schwarzkopf Pure Color

İlk kalıcı jel boya olan Schwarzkopf Pure Color saç boyası, kalıcılığı ile kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Üstelik jel formda olması sebebiyle taşma ve sıçrama gibi etkilere neden olmuyor ve temiz kullanım sağlamanıza yardımcı oluyor.

Artıları
  • Güzel ve temiz koku
  • Kaliteli içerik
Eksileri
  • Yok

Jel formu ile etkilemeyi başarıyor.

Jel formu ile saçlarınızda kalıcı pürüzsüzlük sağlıyor. Hatta aloe vera, kaktüs özü ve jojoba yağı ile derinlemesine bakım yapıyor.

Ürün Detayı

Form: Tüp
Kalıcılık: Kalıcı

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Tek kelime ile muhteşem. Çünkü yararlı özler de var.

👤 Z** E** : İlk olarak saçları yıpratır düşündüm fakat hiç düşündüğüm gibi olmadı. Hatta ekstra yumuşaklık kazandırdı. Bundan böyle favori saç boyam, kullanımı da çok kolay ve pratik.

10. Morfose Nox 

Listemizin son sırasında yer alan Morfose Nox, uygun fiyatı ile kullanıcıları etkilemeye başarırken, uzun süre kalıcılık sağlayarak beğenileri de kazanıyor. Aynı zamanda hoş kızıl rengi markanın en sevilen saç boyası oluyor.

Artıları
  • Kaliteli içerik
  • Kolay kullanım
Eksileri
  • Fiyat

Uygun fiyat, yüksek kalıcılık

İlk olarak uygun fiyatı ile beğenileri toplarken, daha sonra ise etkisi ile favori saç boyalarından olmayı başarıyor.

Ürün Detayı

Form: Tüp
Kalıcılık: Kalıcı

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Bundan böyle favori ürünüm. Hatta ve hatta tek boyam olacak. Çünkü kızıllığı mükemmel, ilk defa bir üründen bu kadar memnun kaldım tavsiye ederim gerçekten herkese.
 
👤 B** A**: Kısacası kalıcılığı en iyi saç boyası diyebilirim. Bu yüzden almayı düşünen herkese öneriyorum. Sonuçta böyle kalıcılıkta bu kadar güzel bir boya her zaman denk gelmez.


Saç Boyaları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi saç boyası markaları hangisi?

Dilediğiniz saç rengine sahip olmanızı sağlayacak saç boyası markalarına gelecek olursak; Wella, Palette, Igora, Neva, L’Oreal Paris, Flashy, Morfose, Schwarzkopf kalıcı renkleri ve parlak bitişleri ile kullanıcılar tarafından önerilen saç boyaları arasında yer almaktadırlar.

Saç boyaları ne işe yarar?

Saç boyaları, saç telinizi kaplayarak rengini değiştirebilmenize veya beyazları gizlemenize yardımcı olan kalıcı boylalardır.

Boyanın zararları nelerdir?

Saç boyasının zararları arasında; saçta yıpranma, kepeklenme, dökülme, kepek oluşumu etkileri görülebilir. Bu yüzden saçlarınızı aşırı sık boyamamanız önerilmektedir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın