Balkon, Teras ve Bahçeler İçin En İyi 10 Rattan Masa Takımı Tavsiyesi

Evdeki koltuklarınızın rahatlığını açık havada yaşama fırsatı sunan rattan masa takımları, şık tasarımları sayesinde her alana uyum sağlamakla birlikte rahatlık ve konfor açısından kullanıcıyı memnun ediyor. Bahçe ve teraslar için özellikle tercih edilen modellerden biriside rattan masa takımları. Bugün sizler için en iyi 10 rattan masa takımı listeledik.

SıraModelKapasiteSYblog Puanı
1Bahex Marbella4 Kişilik10/9.9
2Violet Raddan Trend6 Kişilik10/9.8
3Mandella Zeugma6 Kişilik10/9.7
4Sandalie Lara4 Kişilik10/9.7
5Ufuk Home4 Kişilik10/9.6
6Tu Tienda4 Kişilik10/9.7
7Novussi Liverno6 Kişilik10/9.8
8Bahex Wee4 Kişilik10/9.7
9Violet Rattan4 Kişilik10/9.6
10Zenio Olimpos4 Kişilik10/9.7
Rattan Masa Takımı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Rattan Masa Takımı Modelleri

Çay ve kahvelerinizi açık havada keyifle yudumlayabileceğiniz rahat sandalyeleri, geniş cam masası ile sizler için keyifli ve ferah bir alan oluşturan rattan balkon ve teras takımları, kullanıcıları tarafından oldukça beğeniliyor.

İşte 2024 yılının en iyi 10 rattan bahçe takımı…

Bahex Marbella 4 Kişilik Oturma Grubu Minderli

Bahex Marbella 4 Kişilik Oturma Grubu ile bahçe veya teraslarınızı rahat bir alana çevirebilirsiniz. 1. Sınıf malzemeleri ile kaliteli bir kullanım ile sizleri buluşturuyor.

HediyeliFiyat
Kullanışlı
Kaliteli

Ürün Detayı

Dış hava şartlarına dayanıklılığı ile sürekli kullanıma uygun Bahex Marbella 4 Kişilik Oturma Grubu, çim, beton, lamine, gibi alanlarda da oldukça rahat. Paketlenmesi yüksek bir koruma ile yapıldığı için kırılma ve ezilmelere %100 koruma sağlıyor. Ergonomik tasarımı ile bahçe ve teraslarınızı keyiflendirecek bu oturma grubunu listemizin en güzel yerine koyduk.

Kişi sayısı4
Sehpa Ölçüleri91×62 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 O** ç** b**: “Ürünü güzel bir indirimden aldım. Degerlendirmelerdeki olaylarla karşı karşıya kaldık ama ürün gayet kaliteli arkadaşlar günlük kullanım için.”

👤 A** b**: “taşıması gerçekten çok zordu kargo şirketlerinin acilen kendine gelmesi gerekiyor. Ama masa ve sandalye takımlarını çok beğendik.”


Violet Raddan Trend Lüx Camlı Masa Takımı

Şıklığı sayesinde tüm alanlara çok yakışacak Violet Raddan Trend Lüx Camlı Masa Takımı, doğal ve şık görüntüsünün yanında oldukça da rahat.

ŞıkRenk
Kullanışlı
Kaliteli

Ürün Detayı

Masaların içinde gizlenmiş 2 adet özel üretim demir şase sayesinde eğilme ve kırılmalar ortadan tamamen kaldıran Violet Raddan Camlı masa takımının, ayrıca masa tablasının üzerinde bulunan temperli kırılmaya dayanıklı bir camı bulunuyor. Üstün kalitesini fiyatına hiç yansıtmamış olan bu ürün, listemizin en cep yakmayan takımlarından biri.

Kişi sayısı6
Sehpa Ölçüleri90/150/76,5 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 B** b**: “bahçemiz için aldık çok şık ve güzel oldu.”

👤 M** n**: “kargolanması çok güzeldi çok memnun kaldım.”


Mandella Zeugma 70×120 Golf Koltuk 6 Kişilik Masa Takımı

Plastiğinin kalitesi ile birlikte tüm hava şartlarına uygun olan Mandella Zeugm Golf Koltuk 6 Kişilik Masa Takımı, uzun süreli kullanım sunuyor.

6 KişilikFiyat
Şık

Ürün Detayı

Aşınma ve lekelere karşı dayanıklı olan, üzerine oturulduğunda üst düzey rahatlık veren bu Mandella Zeugma Golf Koltuk 6 Kişilik Masa Takımı, renkleri ve tasarımı sayesinde tüm ortamlara kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Ergonomik yapısı ve rahat minderlerini sizlerle buluşturan bu masa takımı, bahçe ve terasınızı şenlendirecek.

Kişi sayısı6
Sehpa Ölçüleri90/160/70

Kullanıcı Yorumları

👤 L** ö: “kaliteli ve uzun ömürlü bir masa takımı ben gayet beğendim.”

👤 Ö o**: “bu fiyatı hak eder mi bilemem ama rahat güzel bir kullanımı var normal bir masa sandalye işte.”


Sandalie Lara 2+1+1+S Balkon Bahçe Oturma Grubu

Sağlığa zararsız maddelerden üretilmiş, tüm şartlara dayanıklı Sandalie Lara Bahçe Takımı, kullananların favorisi oluyor.

RenkFiyat
Kalite4 Kişilik
Şık

Ürün Detayı

Güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı tam korumalı malzemeleri sayesinde ömürlük bir kullanım sağlıyor. Temizliği en kolay yoldan yapma imkanı sunan Sandalie Lara Balkon Bahçe Oturma Grubu, minderleri hariç bol su ile yıkanabiliyor. Teras, bahçe ve balkon gibi özel yaşam alanlarını rahat ve keyifli hale getirecek bir bahçe grubu.

Kişi sayısı4
Sehpa Ölçüleri78/54/38

Kullanıcı Yorumları

👤 O** p: “Ürüne gelince fiyatına göre İYİ ama özellikle vidalar daha özenli kesilebilirmiş kimi uzun kimi kısa. Kısalar sorun yaratmıyor ama uzunlar problem.”

👤 M k**: “Ürün çok kaliteli. Oturma yerlerindeki plastiklerin esnemesi korkuttu sadece. Alttan destek yapılabilirdi bence. Montaj malzemelerini yedekli koymanizi oneririm. Teşekkür ediyorum.”


Ufuk Home Balkon, Bahçe Mobilyası 2+1+1 Takım

Şıklığı ile bahçe ve teraslarınıza renk katacak Ufuk Home Balkon Bahçe Mobilyası, çeşitli renk skalası ile beğenilerinize sunuluyor.

RenkFiyat
Şık4 Kişilik

Ürün Detayı

Dayanıklı metal malzemelerden ve metal profilden üretildiği için kullanım sırasında herhangi bir deforme durumu yaşanmaz. Paslanmaz boyalı metalleri ile sağlamlaştırılan Ufuk Home Balkon Bahçe mobilyası, keten minder kumaşının en şık ve kullanışlı halini sizlere sunuyor. Minder ve yastık kılıflarının kolay yıkanabilmesinin yanında, mobilyaların vazgeçilmez ağaç türü olan gürgen ağacından yontulan ahşap kolçakları bulunduruyor.

Kişi sayısı4
Sehpa Ölçüleri67/57/80

Kullanıcı Yorumları

👤 K** u: “Teşekkürler Ufuk Home. Şehirdeki mağazalara spotculara üretici firmalara baktık kıyasladık daha uygun fiyata daha iyisini aldık.”

👤 O ı**: “Her gören bayılıyor ve bende çok severek kullanıyorum”


Tu Tienda 2+1+1+Masa Bahçe Takımı

Her alana oldukça uyum sağlayan Tu Tienda bahçe ve mutfak takımı, tüm dekorlarla uyum sağlayabiliyor.

KaliteliFiyat
ŞıkRenk

Ürün Detayı

Yağmur, kar ve zararlı güneş ışınlarına karşı özel statik toz boya fırınlarında pvc boya ile boyanan Tu Tienda bahçe ve mutfak takımı, dayanıklı profilleriyle kullanıcının dikkatini çekiyor. Sırt için ergonomik yapısının yanında yastıklarında elyaf ve sünger bulunuyor. Kaliteli ve uzun ömürlü bu bahçe takımını uzun süre kullanabileceksiniz.

Kişi sayısı4
Sehpa Ölçüleri70/85/90

Kullanıcı Yorumları

👤 D** k: “İnternet üzerinden aldığım bu tür ürünler içerisinde en kaliteli,kurulu mu kolay,tam istediğim gibi ve özenle paketlenmiş hiç bir malzeme si eksik veya hatalı olmayan parasına göre çok çok kaliteli bir ürün.”

👤 N m**: “Çok başarılı ve güzel bir ürün güzel paketleme hızlı gönderim kolay kurulum tavsiye ederim”


Novussi Liverno Camlı Set Kahverengi

Kaliteli malzemeler ile rahatlığı en güzel şekide buluşturan bu takımı çok seveceksiniz.

KaliteliFiyat
Şık
Renk

Ürün Detayı

Özel temperli camı sayesinde kırılma ve aşınmalara karşı korunaklı olan Novussi Liverno camlı set, tüm hava şartlarına uygundur. Özellikle masa yüzeyinde leke ve iz bırakmayan camı sayesinde kolay bir temizlik sağlar. Antistatik katkısı ile tozlanmaya ultra dayanıklılık gösteriyor.

Kişi sayısı6
Sehpa Ölçüleri50/85/90

Kullanıcı Yorumları

👤 Z** h: “Ürün güzel fakat, işte böyle uzaktan alınca, en deforme ürünü gönderme eğilimleri oluyor satıcıların”

👤 P u**: “Güvenilir satıcı. Güzel ve uygun fiyatlı ürün. Hiç bir problem yaşamadım”


Bahex Wee Katlanır Ayaklı 4 Kişilik Plastik Bahçe Balkon Masa Takımı

Şıklığı ve rahatlığı sayesinde keyifli vakitler geçirebileceğiniz Bahex ayaklı plastik bahçe takımı, en çok satan modellerden bir tanesi.

KaliteliFiyat
ŞıkRenk
Keyifli

Ürün Detayı

Bahex 70X120CM Wee Katlanır Ayaklı 4 Kişilik Plastik Bahçe Balkon Masa Takımı, diğer bahçe takımlarından farklı olarak katlanabilme özelliği sunuyor. Alandan kazandıracak üst üste istifleme özelliğinin yanında, şemsiye takma özelliği ile birlikte sıcaktan koruma da sağlıyor. Yıkanabilen minderleri ile de kolay bir temizlik sağlıyor.

Kişi sayısı4
Sehpa Ölçüleri55/88/75

Kullanıcı Yorumları

👤 Ş** o: “kaliteli iş gören bir ürün fiyatını hak ediyor mu emin değilim.”

👤 F o**: “Pek beğenmemiştim başlarda ama misafirlerim tarafından çok beğenildi.”


Violet Rattan 4lü Camlı Bahçe Mutfak Masa Takımı Antrasit

Cam masa ve rattan özellikli sandalyeleri ile bahçe ve teraslarınıza çok uyacak bir takım.

Kolay YıkamaFiyat
Kullanışlı
Kaliteli

Ürün Detayı

Üretiminde kullanılan cam elyafı ile dayanıklı bir kullanım sunan Violet Bahçe ve Teras takımı, UV katkısı sayesinde güneş ışınlarından koruyarak uzun ömürlüdür. Camlı ürünlerde kullanılan antitastik katkısı sayesinde toz tutmaz, temper katkısı ile de kırıldığında küçük parçalara ayrılmaz. Masa gövdelerinde metal kasa kullanılmıştır.

Kişi sayısı4
Sehpa Ölçüleri55/75/85

Kullanıcı Yorumları

👤 U** k: “Normalde masa ve sandalyelerde violet amblemi olur bunlarda yok sadece kutuda yazıyor kalite olarak da bir tık daha kalitesiz uygun fiyata bir tık düşük kalite mi üretilmiş anlayamadım neyse yine de şık duruyor fiyatı uygun”

👤 Ş a**: “Ürün resimde görüldüğü gibidir saglam paket sorunsuz olarak geldi satıcı iletişimi ilgiliydi emeği geçenlere teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim”


Zenio Olimpos Bahçe Oturma Grubu 3+1+1+Sehpa

Yıkanabilir kir tutmaz kumaşa sahip olan Zenio Olimpos Bahçe oturma grubu, kalitesiyle kendine hayran bırakmayı başarıyor.

DekoratifFiyat
Şık
Kaliteli

Ürün Detayı

Metal ve akrilik boya ile taçlanmış kasası sayesinde bahçe ve teraslarınıza şıklık katabileceğiniz Zenio Olimpos Bahçe oturma grubu, tüm mevsimlere uygunluğu ile su tutmama özelliği taşıyor. İşçiliğinin güzelliği ile kendine hayran bırakan bu bahçe takımı, kullananların favorisi.

Kişi sayısı4
Sehpa Ölçüleri64/65/70

Kullanıcı Yorumları

👤 U** p: “Normalde masa ve sandalyelerde violet amblemi olur bunlarda yok sadece kutuda yazıyor kalite olarak da bir tık daha kalitesiz uygun fiyata bir tık düşük kalite mi üretilmiş anlayamadım neyse yine de şık duruyor fiyatı uygun”

👤 B ç**: “Bayıldık, bu fiyata gerçekten çok güzel ve kaliteli bir ürün. Fotoğraf da göründüğünden daha kaliteli bence. Demir profiller kaliteli duruyor, minderler puf puf rahat, çok güzel bayıldık, kesinlikle rahatlıkla alabilirsiniz. Teslimat ve paketleme de çok özenliydi.”


Sıkça Sorulan Sorular

Rattan masa takımı alırken dikkat edilmesi gerekenler?

Doğal rattan dünyanın çeşitli bölgelerinde yetişen palmiyeden elde edilir. Bu yüzden doğal olmasına dikkat etmelisiniz.

Rattan kalitesi nasıl anlaşılır?

Rattan modellerinde esneklik daha az ömürlü olduğunu işaret eder. Örgülerdeki sıkılık kullanıcılarına güven verir.

Rattan dış mekana uygun mu?

Eğer kaliteli bir rattan malzemesiyle üretildiyse eğer her mekanda kullanabilirsiniz. Ancak orta seviye kaliteye sahip olan bir masa takımı, kısa zamanda bozulma yapacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın