Tavsiye Edilen En İyi 10 Oyuncu Kulaklığı

Oyun performansınızı artırmanızı sağlayacak olan oyuncu kulaklıkları, en ufak sesleri dahi kolay bir şekilde ayırt edebilmenizi sağlayarak, düşmanlarınızı kolay bir şekilde alt edebilmenize yardımcı oluyor. İster solo ister takım oyunu fark etmeksizin, adımlardan bombalara kadar tüm sesleri en kaliteli ve net şekilde duyabilmenizi ve sanki oyun oynuyor gibi değil, oyunun içerisindeymişsiniz hissi yaratmayı başarıyorlar.

SıraModelBağlantı TipiSYblog Puanı
1Sennheiser Game ZeroKablolu10/9.9
2HyperX Cloud IIKablosuz10/9.8
3Gamepower Tinker V2 7.1Kablolu10/9.9
4Logitech G335Kablolu10/9.8
5Razer BlackShark V2 Pro Kablosuz10/9.7
6Logitech G Pro X 981-000818Kablolu10/9.8
7Steelseries Arctis 5 2019 EditionKablolu10/9.7
8JBL Quantum 800 ANC 9.1Kablosuz10/9.7
9Corsair CA-9011202-EUKablosuz10/9.8
10MSI DS502 7.1 Kablolu10/9.8
Oyuncu Kulaklığı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Oyuncu Kulaklık Modeli

Oyun sırasında etrafınızdaki sesleri daha net anlamanızı sağlayacak ve düşmanlarınızın yerini kolay bir şekilde bulabilebilmenizde sizlere yardımcı olacak olan en iyi 10 oyuncu kulaklık modelini listeledik.

İşte 2024 yılının en iyi oyuncu kulaklık modelleri…

Sennheiser Game Zero

Sennheiser Game Zero’nun akustik performansı ile oyun dünyasından hiç çıkmak istemeyeceksiniz!

KaliteliFiyat
Uzun Ömürlü
Konfor
Gerçekçi ses

Ürün Detayı

Listemizin birinci sırasında yer alan Sennheiser Game Zero, kulak ergonomisine göre kulağı en rahat ettirecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Tasarımı sayesinde sürücülerden gelen ses kulağınızda akustik bir etki yaratarak, düşmanlarınızı daha net duyabilmenizi sağlamaktadır.

Takım oyunlarındaki iletişimin ne denli önemli olduğunu, son derece geliştirilmiş ve yüksek kaliteye sahip mikrofonu ile kullanıcılara sunmaktadır. Bu sayede hangi oyunu oynardanız oynayın, dış ortam gürültülerinin iletişiminize engel olmadan oyun keyfinize devam edebilmektesiniz.

Bağlantı tipiKablolu
Kablo uzunluğu120 cm
Konnektör tipi3.5 mm
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Ç**: Ürünün kalitesi zaten tartışılmaz. Ses kalitesi mükemmel. Satıcı çok hızlı bir şekilde kargoya verdi ürünü. Ürünün kendi taşıma çantası ve kutusu yeteri kadar güvenli fakat satıcı da başka bir kutuya koymuştu.

👤 E** F** : Ürün beklediğim gibi harika geldi. 1 gün sonra elime ulaştı. Performansı mükemmel.


HyperX Cloud II HHSC2X-BA-RD/G 

Kaliteli ses aktarımı sayesinde, oyunlarınızı keyifli hale getirir.

TasarımYok
Uzun Ömürlü
Yüksek ses kalitesi

Ürün Detayı

Oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen HyperX Cloud II oyuncu kulaklığı, suni deri yastıkları ve şık tasarımı ile kullanıcılar ile buluşuyor. Böylelikle kulaklarınız acımadan uzun süreli kullanım sağlarken, gürültüleri de engelleyerek oyundaki konsantrasyonunuzun bozulmasını engeller.
Yüksek ses performansı ile kendinizi oyunda hissetmenizi sağlıyor ve oyun performanslarınızı artırmanıza yardımcı oluyor.

Bağlantı tipiKablosuz
Ses özelliğiSurround
Değiştirilebilir yastıkEvet
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T** : Cloud 2 kablolu kullanıyordum yıllardır. Zaten kalitesini bilen bilir. Artık daha rahat etmek için kablosuza geçtim. Kablolu modenden ses olarak bir tık daha iyi farkı anlamak için uzun süre Cloud 2 kullanmış olmak gerekiyor. Konfor olarak bir fark yok kablolu modelden gayet iyi kaliteli.
 
👤 Y** B**: Gerçekten çok güzel özellikleri mevcut. Süper ötesi rakibi nokta atısı yaparsın


Gamepower Tinker V2 7.1

RGB aydınlatması ile hem tasarımı hemde renkleri ile beğeninizi kazanmayı başaracaktır.

Uygun fiyatYok
Renk Kalitesi
Kolay Kullanım

Ürün Detayı

Uygun fiyatlı kulaklık almak isteyen oyuncuların tercihleri arasında yer alan Gamepower Tinker oyuncu kulaklığı, RGB ışıklandırması ve iki buçuk metre uzunluğundaki kablosu ile oldukça rahat ve estetik kullanım sunuyor. Üstelik ses izolasyonlu yapısıyla, etrafınızdan gelen sesleri engelleyerek oyunların keyfine varabilmenize yardımcı oluyor.

Bağlantı tipiKablolu
Kablo uzunluğu230 cm
Konnektör tipiUSB
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Kulaklıkları Teslim Aldım. Dükkanımda Tüm Bilgisayarlarda Gamepower Tinker V2 7.1 Surround RGB Işıklı Oyuncu Kulaklığı Kullanmaktayız. Efsane Ve Ses Kalitesi Harika Bir kulaklık. Herkeze Tavsiye Ederim. Mağazının Ürünleri Çok Kaliteli Güven İle Alışveiş Yapabiliriniz.
 
👤 E** B**: Çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim.Bu fiyata bu kalite gayet güzel.Teşekkürler


Logitech G335

Yüksek ses kalitesi ile, oyun sırasında her ayrıntıyı yakalayabilmenize yardımcı oluyor.

TasarımFiyat
Kolay Kullanım

Ürün Detayı

Bir çok ürünü ile kendini kanıtlamış olan Logitech oyuncu kulaklığı, sahip olduğu kafa bandı ile hem ayarın sabit kalmasını hemde uzun süreli kullanımlarda dahi baş ağrısının oluşmasını engelliyor. Üründe bulunan ses tekerliği ile ses ayarlarınızı dikkatinizi dağıtmadan kolay bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor. Bu sayede oyun keyifinizi sonuna kadar kesintisiz bir şekilde sürdürebiliyorsunuz.

Bağlantı tipiKablolu
Konnektör tipi3.5 mm
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Ürünü internette araştırıp satın aldım. Tüm beklentimi fazlasıyla karşıladı, vaad ettiği özellikleri taşıyor. F/P unsuru göz önüne alınınca fazlasıyla iyi olduğunu ilk izlenimlerim doğrultusunda belirtebilirim.
 
👤 N** M** : Gayet kaliteli. Oyunlarımda en büyük yardımcım çok seviyorum.


Razer BlackShark V2 Pro 

Kablosuz bağlantı yapısı ile sadece bilgisayarınızda değil telefonunuzda da kullanımını kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

KaliteliFiyat
Kablosuz kolay bağlantı
Yüksek Performans

Ürün Detayı

Üretimi sırasında oldukça sağlam ve dayanıklı materyallerden üretilen Razer BlackShark oyuncu kulaklığı, uzun ömürlü kullanım imkanı ile oyuncuları buluşturuyor. Dayanıklı yapısı sayesinde düşürülse dahi bozulmalara karşı direnç gösteriyor.
Kaliteli mikrofona sahip olan ürün ile oyundaki arkadaşlarınızla konuşmanız da oldukça keyifli hale geliyor. Sesinizin en kaliteli ve dış seslerden ayrıştırılmış bir şekilde takım arkadaşlarınıza gitmesini sağlayarak, takımca oynanan oyunlarda başarılı olabilmenize yardımcı oluyor.

Bağlantı tipiKablosuz
Ses özelliğiSurround
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Ürün beklediğim den daha kaliteli. Telefona da bağlanıyor typc dönüştürücü ile. Kulaklığı anlatmama gerek yok internette incelemesi var.

👤 A** K**: Razer’ın asla sırtı yere gelmez ürünlerinden biri. Daha uyguna benzer ya da bi tık iyisi ürünler bulmanız mümkün olabilir ama benim gibi Razer tutkunları için kulaklık ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor.


Logitech G Pro X 981-000818

İstediğiniz yüksek ses kalitesi ile sizleri buluşturuyor.

Kaliteli malzemesiOrtalama fiyat
Ses ve mikrofon kalitesi
Uzun Ömürlü

Ürün Detayı

Logitech G Pro X oyuncu kulaklığı sahip olduğu Blue Voice teknolojisi ile geliştirilmiş mikrofonu ile takım arkadaşlarınızla iletişiminizde pürüzsüz bir sese sahip olmanıza yardımı oluyor. Dilerseniz solo oyunlarınızda mikronu yerinden de çıkararak, mikrofonsuz kullanım da sağlayabiliyorsunuz.
7.1 surround ses ile buluşan ürün, her zamankinden daha kaliteli ses ile sizleri buluşturuyor. Bas oluşturma, ses netliği ve yakınlık ipuçları ile sesler arasında kolay bir şekilde ayrım yapabiliyor ve düşmanınızın konumunu kolay bir şekilde belirleyebiliyorsunuz.

Bağlantı tipiKablolu
Kablo uzunluğu2 m
Ses özelliğiSurround
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Mikrofonu için aldım, gerçekten çok kalitelidir bir ürün, konforlu ve pratik. Çantası ve her türlü aparatı içinde geliyor.
 
👤 E** B**: Iyi ki aldim dediğim bir ürün. Hayatımda Kullandığım En İyi Kulaklık


Steelseries Arctis 5 2019 Edition

Discord sertifikalı Clearcast çift yönlü mikrofon ile, sesiniz hiç olmadığı kadar net ve pürüsüz!

KaliteliFiyat
Tasarım
Dayanıklı

Ürün Detayı

Tasarımı ile dikkat çeken Steelseries Arctis 5 oyuncu kulaklığı, oldukça estetik bir görüntüye sahip olmasının yanı sıra özellikleri ile de oyuncuları etkilemeyi başarıyor. Sol kulaklıktan tek parmağınız ile ses ayarlarınızı yapabileceğiniz tuşuyla, oyun sırasında dikkatininizin dağılmasına hiç gerek kalmıyor.
Yüksek ve kaliteli ses kalitesi ile oyun sırasında hedeflerinize ve düşmanlarınızı kolay bir şekilde avlayabilmenizi sağlıyor. Çünkü artık ayak seslerini takip etmek oldukça kolay hale geliyor.

Bağlantı tipiKablolu
Kablo uzunluğu3 m
Konnektör tipiUSB
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Ürünü zaten anlatmaya gerek yok Steelseries bildiğimiz gibi onun dışında paketlenmesi güzeldi ben bile zor açtım kargo hızlıydı

👤 M** A** : Oyun için alınmıştı, Bu fiyata performansı gayet iyi. Memnunlukla kullanıyoruz


JBL Quantum 800 ANC 9.1

Kablosuz tasarımı ile hem bağımsız hem üstün performans sahibi.

KaliteliFiyat
Tasarım
Dayanıklı

Ürün Detayı

Listemizde yer alan JBL Quantum 800 oyuncu kulaklığı, kablosuz tasarımı ve ses hassasiyetiyle oyunlarınızı daha da sürükleyici kılmayı başarıyor. Oyun içerisindeki tüm efektleri etkili bir şekilde duyabilmenizi sağlayarak oyunun içerisindeymişsiniz hissiyatı yaratıyor. Bu sayede düşmanlarınızın yerlerini kolay bir şekilde saptayabiliyor ve takımınıza puanı getirebiliyorsunuz.
Ürünün hafif tasarımı ve yumuşak kafa bandı sayesinde, uzun süreli kullanım sağlayabiliyor ve baş ağrısı gibi sorunlarla da karşılaşmıyorsunuz.

Bağlantı tipiKablosuz
Ses özelliğiSurround
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Ürün anlatıldığı gibi, ses kalitesi mükemmel, ses izolasyonu harika en yüksek tonda bile kulağa takılıyken dışarı hiç ses sızdırmıyor.
 
👤 E** A**: Kaliteli ürün, memnun kaldım.


Corsair CA-9011202-EU

Çarpıcı ses deneyimi ile en hafif adımları bile kolayca duyabiliyorsunuz.

Uzun ÖmürlüFiyat
Tasarım
Kaliteli ses ve mikrofon deneyimi

Ürün Detayı

Nefes alabilen mikrofiber örgü kumaş yastıkları ve hafızalı köpüğe sahip peluş kulaklık yastıklarına sahip Corsair oyuncu kulaklığı, oyun sırasında sizlere konfor ve rahatlık sunuyor. Geliştirilmiş kablosuz tasarımı 16 saate kadar pil ömrü sağlayarak oyunlarınızda kesintiye neden olmuyor. Üstelik bu özelliklerinin yanı sıra kulaklık üzerinden ses kontrolleri sağlayabileceğiniz gibi gelişmiş mikrofonu ile de sesinizi olağanüstü netlikte takım arkadaşlarınıza sunabilmenize de yardımcı oluyor.

Bağlantı tipiKablosuz
Ses özelliğiSurround
Konnektör tipiUSB
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Her zaman ki gibi Corsair kalitesine diyecek hiç bir şey yok. Muhteşem bir ürün.

👤 Z** E** : Gerçekten süper bir kulaklık dip ses sorunum olmadı hyperx vardı bnde bu kulaklık daha kaliteli duruyor. Oyuncu dostu bir kulaklık


MSI DS502 7.1 

Kolay kullanım, yüksek performans.

KaliteliFiyat
Yüksek ses performansı
Tasarım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan MSI DS502 oyuncu kulaklığı, 7.1 surround teknolojisi ile karşımıza çıkıyor. Bir çok kanalı ile çok yönlü dinleme yapabilmenizi sağlarken aynı zamanda adımlardan, bombalara kadar tüm sesleri en net ve temiz şekilde duyabilmenize yardımcı oluyor.
Ürünün üzerinde bulunan kumanda ile ses ayarlarınızı kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Bu özellikleri içerisinde; ses açma, kısma, sessize alma, karşı tarafı sessize alma, titreşim açma ve kapatma gibi ayarlar yer alıyor. Bu sayede oyun zevkinize ara vermenize gerek kalmadan kolay bir şekilde ayarlarınızı yönetebiliyorsunuz.

Bağlantı tipiKablolu
Kablo uzunluğu2 m
Konnektör tipiUSB
MikrofonVar

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Çok iyi bir ürün. Sesi ve mikrofonu harika. Titreşimli. Uygulamasıyla sesinizi değiştirebiliyorsunuz. Kablo üzerinden titreşim ve mikrofon ayrı ayrı kapatılabiliyor. Mikrofonu da ışıklı. Kapatınca ışığı sönüyor. Araştırıp aldım, tavsiye ederim.
 
👤 B** A**: Ürün muhteşem. Mikrofon kalitesi çok iyi. USB üzerinden bağlantı yapılıyor. Jack girişi yok. Ama ses kalitesi ve malzeme kalitesi süper.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi oyuncu kulaklığı modelleri hangisi?

Oyunlarınızdaki tüm sesleri net şekilde duyabilmenizi sağlayacak oyuncu kulaklığı markaları arasında: Sennheiser, HyperX, Gamepower, Logitech, Razer, Steelseries, JBL, Corsair, MSI, yüksek ses kaliteleri, gürültü engelleyici mikrofonları ve konforları ile oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen oyuncu kulaklıkları arasında yer alıyor.

Oyuncu kulaklıklarının diğer kulaklardan farkı nedir?

Oyuncu kulaklıklarını diğer kulaklıklardan ayıran en belirgin özellik, seslerin daha gerçekçi olmasıdır. Bu sayede oyunda ”ses kasma” olayını daha kolay ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilme imkanı sağlar.

Oyuncu kulaklığı ile müzik dinlenir mi?

Oyuncu kulaklığı ile dilerseniz oyun oynayabilir, müzik dinleyebilir veya film izleyebilirsiniz. Üstün ses kaliteleri ile her aktivitenizi daha da keyifli hale getirmek için özel olarak tasarlanmışlardır.

Normal kulaklık ile oyun oynanır mı?

Normal kulaklık ile oyun oynanabilir fakat oyunları profesyonel bir şekilde oynayarak tüm ses ve efektleri net bir şekilde duymak istiyorsanız, oyuncu kulaklıklarına ihtiyacınız olacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın