Tavsiye Edilen En İyi 10 Ortopedik Yastık

Ortopedik yastıklar, kafanızın ve boynunuzun ve omurganızın şeklini alarak, daha konforlu ve rahat bir şekilde uyuyabilmenize yardımcı olurlar. Boyun yapınızı destekleyen bu yastıklar sayesinde kan akışını rahatlatarak oluşabilecek ağrı ve basınç hissi engelleniyor. Yani sadece bir yastık değil sizin konforunuzu ve sağlığınızı düşünen bir yastık demek daha doğru oluyor. Bu özellikleri sayesinde de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye ediliyor.

Sıra ModelMateryalSYblog Puanı
1Pierre Cardin Pamuk-Polyester10/9.9
2İşbir Yatak ViscogoldPamuk-Polyester10/9.9
3Bellona Visconight Viskon10/9.8
4Karaca Home Visco Comfy Pamuklu10/9.9
5Taç Ortopedik ViskoPolyester10/9.8
6Viscofoam Yüksek Boyun Destekli Polyester10/9.7
7Auracar Ortopedik Visco YastıkSünger10/9.8
8Bellona Doquhome Viscolife Polyester10/9.7
9WHITEBLANCO BelezzaPamuk-polyester10/9.8
10İdaş Yastık Vısco Aır   Lateks10/9.8
Ortopedik Yastık Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Ortopedik Yastık Markaları

Ortopedik yastıklar ile daha konforlu uyuyacak ve boyun ağrısı olmayan sabahlara uyanabileceksiniz.

İşte 2024 yılı için en iyi ortopedik yastık model ve markaları…

Pierre Cardin Visco Yastık

Kalitesi yapısı ile boynunuzun rahat etmesini ve konforlu uyuyabilmenizi sağlıyor.

%100 viscon dolguYok
Ebat
Konforlu

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan ve Pierre Cardin ortopedik yastık, vücut ısınıza ve baş ağırlığınıza göre şekil alan formu sayesinde basıncı minimum seviyeye indirmeyi başarıyor. Böylelikle kan dolaşımınız rahat bir şekilde devam ederken sizde konforlu uykuların tadını çıkartabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Ebat60×40 cm
İç Dolgu%100 visko
Dış MateryalPamuk-polyester

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: harika bir ürün çok beğendim. on numara beş yıldız. kargo mükemmel paketleme çok iyiydi.

👤 E** B**: Ürün gayet kaliteli, annemde boyun düzleşmesi var onun için aldık, rahat ettiğini söylüyor ancak biraz alçak geldi, altına ufak bir yastık daha koyduk, o şekilde kullanıyor, güzel ürün, tavsiye ederiz


İşbir Yatak Viscogold Air

Yaz aylarında hava geçirgenliği sayesinde başınızın terlemesini önler.

Dayanıklı ve kaliteliYok
Yaz aylarında üstün performans

Ürün Detayı

Viskoelastik süngere sahip olan İşbir Yatak ortopedik yastık, deliksiz uykular için özel olarak tasarlanmıştır. Hava geçiren kumaştan elde edilen yastık, yaz aylarında terlemeyi minimuma indirerek, serinlik sağlıyor. Böylelikle sıcak havalarda rahat bir şekilde uyuyabiliyor ve ortopedik tasarımı ile de sabahları ağrısız bir şekilde uyanabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Ebat50×70 cm
İç DolguVisko
Dış MateryalPamuk-polyester

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Alçak ve sert yastık seven biriyim. 1 haftadır kullanıyorum. Mevcut yastığıma göre kafa pozisyonu biraz yükseldi fakat boyun ağrısı ve horlama problemini çözdü. Çok memnun kaldım. Terleme sorunum da yoktu. Bu yastıkta da terleme olmadı. Tavsiye ederim.

👤 Z** B**: Güzel ürün çok rahat.


Bellona Visconight Ortopedik Yastık

Isıya ve basınca duyarlı olması sayesinde rahat bir şekilde uyuyabilmenizi sağlar.

Kolay kullanımYok
Kaliteli

Ürün Detayı

Bellona Visconight ortopedik yastık, açık hücre teknoloji ile üretilmiştir. Bu teknoloji sayesinde basınca ve ısıya karşı duyarlıdır. Böylelikle hareket ettikçe baş, boyun ve omuz şeklinde alarak en konforlu şekilde uyuyabilmenizi sağlar.

Ürün Özellikleri

Ebat50×32 cm
İç DolguViskon

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Eşim icin almistik gayet memnun

👤 E** B**: Çok rahat ve güzel


Karaca Home Visco Comfy 

Tasarımı ile uykularınızda rahat etmenizi sağlar.

Kaliteli tasarımYok
Ağrılara iyi gelir

Ürün Detayı

Konforlu uykular ile buluşmak istiyorsanız, Karaca Home Visco Comfy istediğiniz rahatlığı sizlere sağlayacaktır. Boyu, sırt ağrıları için özel olarak tasarlanmış ortopedik yastık vücudunuzun şeklini alarak, gerginliği azaltmanıza yardımcı oluyor. Böylelikle geceleri derin uyuyabiliyor sabahları da ağrı olmadan güne başlayabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Ebat38×60 cm
İç DolguVisko
Dış MateryalPamuk

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Orta sertlikte bu fiyata alabileceğiniz güzel bir yastık. Ben oldukça rahat ettim.

👤 N** M** : Ürünü Karaca’da denedikten sonra aşık olarak burdan sipariş verdim.ortopedik bi yastık arıyordum ve buldum sonunda .başarılı tavsiye ederim


Taç Ortopedik Visko Yastık

Sağladığı boyun desteği ile boyun ağrılarının oluşmasını önleyerek, konfor sunuyor.

Boyun desteğiYok
Ergonomik tasarım
Konforlu

Ürün Detayı

Taç ortopedik visko yastık, özel tasarımı ve boyun desteği ile ağrılarınızın oluşmasını önler. Esnek yapısı ağırlığınızı yayar ve basıncı azaltır. Aynı zamanda boyun, omuz ve baş bölgenizin şeklini alarak, uykuda hareket etseniz dahi konforunuzu düşünür.

Ürün Özellikleri

Ebat60×40 cm
İç DolguViskon
Dış MateryalPamuklu

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Ürünü normalde kullanıyorum, yazlıkta kullanmak için ekstra aldım. Çok memnunum. Boyun düzleşmem var ve boynumun asla boşlukta kalmaması gerek. Çok konforlu ve kaliteli. Hızlı teslimat için de teşekkür ederim.

👤 A** K**: Öğrenciyim bu virüs dolayısıyla hazırlıksız bir şekilde aile evine geldim, yastığım öğrenci evimde kalmıştı ve 3 haftanın sonunda boyun ağrısından uyuyamadığım gecenin sabahında sipariş verdim . Aşırı hızlı ertesi gün akşam yastık elimdeydi. Haftalar sonra güzel bir uyku çekip ağrısız bir güne uyandım. Çok teşekkürler


Viscofoam Yüksek Boyun Destekli Yastık

Boyun destek kavisi ile rahat ve konforlu uyku çekebilmenizi sağlıyor.

Boyun ve omuz kaslarını destekliyorYok
Isı ve basınca duyarlı
Bakterilere karşı koruma sağlıyor

Ürün Detayı

Viscofoam ortopedik yastık, O boyun fıtığı veya boyun düzleşmesinden şikayet olan kullanıcıların konforunu düşünerek özel olarak tasarlanmıştır. Omurganızın doğal eğrisini koruyarak ekstra konfor sağlar.

Visco elastik teknoloji ile üretilen yastık ısı ve basınca duyarlıdır. Böylelikle yaz aylarında terlemenizi önleyerek sizleri konforlu uykular ile buluştur.

Ürün Özellikleri

Ebat60×40 cm
İç DolguVisko
Dış MateryalPolyester

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Harika bir ürün. Boyun fıtığı olan insanlar için tam ideal bir ürün. İlk defa bu kadar rahat bir yastık kullandım. Ayrıca paketleme çok kaliteliydi.

👤 B** E** : Çok güzel beğendim paketleme gayet sağlamdı sorunsuz elime ulaştı ben oğluma almıştım çok beğendi ve çok rahat tereddüt etmeden alın


Auracar Ortopedik Visco Yastık

İdeal kullanım sunarak gecelerinizi konfor ile buluşturuyor.

Kolay kullanımYok
Yumuşak
Omurgayı destekler

Ürün Detayı

Akıllı süngeri ve hafıza hücrelerini içeren malzemelerden üretilen Auracar ortopedik yastık, baş ve boyun bölgenizi destekleyerek rahat bir uyku çekmenizi sağlıyor. Kullanıcılarına sağladığı destek sayesinde oluşabilecek boyun ağrıların engelliyor ve omurganızın doğal yapısını destekliyor.

Ürün Özellikleri

Ebat35×50 cm
İç DolguSünger
Dış MateryalPamuk

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Boyun düzleşmesi sebebiyle aldım. Çok rahat bir yastık, başın şeklini alıyor. 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum.Paketleme de gayet güzeldi.

👤 M** A** : Ürün çok hızlı elime ulaştı çok beğendim yumuşacık boynumum şeklini alıyo ve çok rahat ettiriyo önceden her sabah baş ağrısıyla uyanıyodum fakat yastığı aldıktan sonra ağrılarım kesildi çok şükür çok teşekkür ederim


Bellona Doquhome Viscolife 

Isıya ve basınca duyarlı şekilde üretilerek konforlu kullanım imkanı sunuyor.

Kolay kullanımYok
Hassas ve rahat

Ürün Detayı

Bellona Doquhome ortopedik yastık, ısıya ve basınca duyarlı tasarımı sayesinde yatış şeklinize göre şekil alıyor. Böylelikle boyun ve omuzlara tam destek sağlayarak uyku keyfinize arttırıyor. Aynı zamanda terleme önleyici kumaşı sayesinde yaz aylarında derin bir şekilde uyumanızı sağlıyor.

Ürün Özellikleri

Ebat60×40 cm
İç DolguVisko
Dış MateryalPolyester

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Daha önceden kullandığım bir ürün. indirime girince sipariş verdim. gorseldeki ürün ile aynı geldi. tekrardan sipariş verdim

👤 E** A**: Bu kadar rahat bir yastık olacağını bilseydim daha önce alırdım.yapanlarin ellerine sağlık.


WHITEBLANCO Belezza

Boyun ve omuz ağrılarınızı azaltarak, günlerinizi ağrısız bir şekilde geçirmenize yardım ediyor.

KaliteliYok
Konforlu kullanım

Ürün Detayı

WHITEBLANCO Belezza ortopedik yastık, boyun ve omuz ağrılarınızı azaltan tasarımı ile başınızı, boynunuzu, omzunuzu en iyi şekilde destekliyor ve hizalı bir şekilde uyumanızı sağlıyor. Anatomik şekilde hesaplanarak tasarlanmış olan ürün aynı zamanda omurga sağlığınızı da koruyor. Tüm bu özellikleri sayesinde horlama probleminize azaltarak daha dinlendirici uykular ile sizleri buluşturuyor.

Ürün Özellikleri

Ebat38×60 cm
İç DolguVisko
Dış MateryalPamuk-polyester

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : İlk defa böyle bir yastık kullanıyorum oldukça rahat, normal yastık kılıfına da uyumlu bir tane de eşim için almayı düşünüyorum

👤 Z** E** : Merhaba !! ciddi bir şekilde boyun tutulması yaşayan biriyim kullanmaya başladığımdan beri ağrılarım hafifledi . yastık o kadar rahat ki gece yatarken görünce mutlu oluyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum fiyatıni hak eden bir ürün


İdaş Yastık Vısco Aır Yastık

Hava kanallı yapısı sayesinde boynunuza tam destek sağlıyor.

Hava kanallı kumaşYok
Boynunuzu tam destekler
Konforlu kullanım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan İdaş ortopedik yastık, hava kanalları ve latex dokusu ile boynunuzu, omurganızı tam destekliyor. Hava kanalları sayesinde nem transferi sağlıyor ve en sıcak yaz aylarında dahi başınızın terlemesini önleyerek, sizleri konforlu uykular ile buluşturuyor. Özellikle boyun ağrısı ve fıtık problemi yaşayan kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği yastık, uykularınızın hiç olmadığı kadar konforlu olmasını sağlıyor.

Ürün Özellikleri

Ebat60×40 cm
İç DolguLateks
Dış MateryalPamuk

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ürünü 1 yılı aşkındır kullanıyorum. Çok memnun kaldığım için bir adet daha aldım. Boyun ağrısı şikayeti yaşadığımdan dolayı bu ürünü tercih etmiştim. Başarılı olduğuna inanıyorum. Sertlik derecesi orta. Çok yumuşak bir yastık beklemeyin. Başta biraz yüksek geldi fakat birkaç güne alıştım.
 
👤 B** A**: Anneme aldım anneler günü için. Bu fiyatada bu rahatlık olsun yaniii. Göründüğü gibi geliyo arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Paketlemeside çok güzel


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi ortopedik yastık markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi ortopedik yastık markaları arasında;Pierre Cardin, İşbir, Bellona, Karaca Home, Taç, Viscofoam, Auracar, Whiteblanco, İdaş yumuşak yüzeyleri, boyun destekleri ve kaliteli dolgu malzemelerine sahip özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilen ortopedik yastıklar arasında yer alıyor.

Ortopedik yastığın ömrü ne kadardır?

Uzmanların araştırmalarına göre ortopedik yastıkların üç yıllık ömrü vardır.

Ortopedik yastıklar yıkanır mı?

Diğer yastıkların aksine ortopedik yastıklar yapısı gereği kesinlikle yıkanmamalıdır. Yıkandığı takdirde şekli ve iç dolgusu bozulabilir. Yıkamak yerine nemli bir bez ile temizliğini sağlayabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın