Tavsiye Edilen En İyi 10 Nemlendirici Serum

Cildimizi derinlemesine nemlendirmek bir çok cilt problemi ile geç karşılaşmamıza yardımcı oluyor ve bunu da polimerler ile yapmak daha kolay oluyor.

Nemlendirme özelliği oldukça fazla olan hyalüronik asit ile derinlemesine nemlendirme işini daha da kolay yapabilmekteyiz. Nasıl diye soracak olursanız şu şekilde cevaplayalım; hyalüronik asit, hidroskopik yapısı sayesinde gözeneklerin içine nüfuz ederek taşıdığı su ile cildi derinlemesine nemlendirir. Sadece bununla da kalmaz, serumun üzerine süreceğiniz krem sayesinde kendini gözeneklerin içerisine hapsederek onarımı başlatır ve ciltte gün boyu nemlendirme sağlar. Böylelikle derinlemesine nemlenen cildinizde, kırışıklık ve yağlanma gibi problemlerin de oluşma seviyesi en aza iner ve sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olursunuz.

SıraMarkaEbatSYblog Puanı
1Vichy50 ml10/9.9
2L’Oreal Paris30 ml10/9.8
3Bebak30 ml10/9.9
4Luv It!30 ml10/9.8
5Darphin30 ml10/9.7
6The Purest Solutions30 ml10/9.8
7Cream Co.30 ml10/9.7
8Lierac30 ml10/9.7
9Drunk Elephant50 ml10/9.8
10FaceLab30 ml10/9.8
Nemlendirici Serum Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Nemlendirici Serum Markası

Cildinizi derinlemesine nemlendirirken, serbest radikallere karşı koruma sağlayacak olan en iyi 10 nemlendirici serumu sizler için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi nemlendirici serum markaları…

Vichy Mineral 89 Hyalüronik Asit 

Termal su ve doğal kaynaklı hyalüronik asit ile cildi derinlemesine nemlendiriyor.

NemlendiriciFiyat
Alkol paraben içermez
Yağlandırmayan jel doku

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Vichy Mineral 89 serum, parfüm ve alkol içermeyen formülü ile hassas ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır.

Cilt bariyerini güçlendirmeye yardım eden ve canlandıran serum, %89 içeriğinde volkanik su ve hyalüronik asitten elde edilmiştir. Bu sayede nemlendirme işlevini en iyi şekilde yaparak, daha sağlı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Cilt tipiHasas, kuru, normal, karma ve yağlı
EtkiÇevresel faktörlere karşı koruma sağlama, cilt bariyerini güçlendirme

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Severek kullandığım bir ürün ikinci şişeyi aldım .Cildin en ihtiyaç duyduğu nemlendici kesinlikle vichy😊😊

👤 E** B**: Çok başarılı bir ürün, hatta ŞA HA NEE bi ürün. Cilt resmen susamış gibi içiyor.


L’Oreal Paris Revitalift Filler Serum

Dermatologlar tarafından onaylanmış olup cildi pürüzsüzleştirmeyi hedefler.

Cilt pürüzsüzleştiriciOrtalama fiyat
Cildin ışıltısını ortaya çıkartır.
Derinlemesine nemlendirir

Ürün Detayı

L’Oreal Paris nemlendirici serum, %1.5 hyalüronik asit içererek cilde dolgunluğunu geri kazandırmaya yardımcı oluyor ve cilt elastikiyeti artırıyor.

Yüksek konsantrasyona sahip olan ürün, altı haftada kırışıklık görünümünü %47 oranında azaltıyor. Böylelikle daha sağlıklı, nemlenmiş ve genç gözüken bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Cilt tipiHassas, kuru, normal, karma ve yağlı
EtkiYaşlanma karşıtı, pürüzsüzleştirici, nemlendirici

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Cildim çok kuru ve hassas,bir çok nemlendirici denedim hiç biri yetmiyor özellikle ağız burun kenarlarım soyuluyor,kızarıyor kuruluktan. Ürün cildime çok iyi geldi hassasiyetini yatışdırdı gibime geldi güzelce nemlendirdi,parlaklık ışıltı verdi üzerine de lorealın hyaluron nemlendiricisini kulıanıyorum ikisi birlikte çol güzel etki yaratıyor devamlı kulıanmayı düşünüyorum. İlk kullanımdan farkı göreceksiniz asla yapış yapış kalmıyo yağlı hiss bırakmıyor bu yüzden yağlı ciltlerin de seveceyini düşünüyorum

👤 Z** B**: Kullandığım en güzel serum,dolgunlastirici etkisini hemen hissediyorsunuz,misss gibi kokuyor.Alerjik bir bünyem olmasına rağmen hiç dokunmadı çok memnunum stok yapıcam .


Bebak Pharma 4d Intensive Hydration Serum

48 saat süren yoğun nemlendirme sağlayarak, cilde kaybettiği nemi geri kazandırıyor.

Tüm ciltlerin kullanımına uygunYok
Canlılık verme
Aydınlık görünüm
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Uygun fiyatı ve harika içerik listesi ile kullanıcıları etkilemeyi başaran Bebak nemlendirici serum, dört farklı çeşit hyalüronik asit ile özel olarak formüle edilmiştir. Bu sayede cildi derinlemesine nemlendirirken, cildin kendi parlaklığını da ortaya çıkarıyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Etki48 saat süren nemlendirme, onarma, cildin elastikiyetini artırma

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Yaklaşık 20 gundur sabah aksam kullaniyorum, nemlendirici kullanmamagerek kalmiyor, yaz icin gayet yeterli, kis icin hafif bir nemlendiriyle birlikte kullanilabilir. c vitaminiyle borlikte kullaniyorm cok memnunum tavsiye edilir

👤 E** B**: Merhabalar Cildin normalde solgun cansız görünüyordu. ilk kullanımdan itibaren yumusaklığı parlaklığı hissedebiliyorsunuz turuncu seri ve güneş kremi ile birlikte kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.


Luv it! Yoğun Nemlendirici Serum 

Yoğun nemlendirici serum, kaliteli içerik listesi ile cilt problemlerinizi ortadan kaldırıyor ve derinlemesine nemlendirme sağlıyor.

Uzun süreli kullanımYok
Gözenek küçültme
Derinlemesine nemlendirme
Işıltı katma

Ürün Detayı

Bir çok etkiyi tek bir üründen almak istiyorsanız Luv It yoğun nemlendirici serum, kalplerinizde taht kuracak ve cilt bakım dolabınızdan eksik edemediğiniz ürün haline gelecektir.

İçerisinde bulunan hyalüronik asit, kolejen ve niacinamide ile cildinizi bir çok problemden kurtarıyor. Nasıl mı?
Hyalüronik asit ile cildi derinlemesine nemlendirirken, kolejen ile elastikiyeti geri kazandırıyor ve kırışıklıklık görünümünü azaltıyor. Niacinamide ile de gözenek görünümünü ve sivilce oluşumunu önlüyor. Bu özellikleri sayesinde birden çok etkiyi tek bir ürün ile elde edebiliyor ve istediğiniz cilt görünümüne kavuşabiliyorsunuz.

Cilt tipiKuru, hassas, normal, karma ve yağlı
EtkiDerinlemesine nemlendirme, sivilce oluşumunu önleme, kırışıklık görünümünü azaltma

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Cildimde kusma veya sivilcelenme yapmadı. cildimi çok güzel yatıştırdı tavsiye ederim

👤 N** M** : Cildim çok kuru ve nemsiz ondan dolayı sipariş verdim ben. Ürün hızlı teslim edildi ve sağlam geldi. Temiz ve özenliydi çok güzel paketleme yapılmıştı. ben sabah ilk defa kullandım ıslak cildime 2 3 pompa damlattım ilk andan hemen etkisini gösterdi. Yumuşacık parlak dolgun bi cildim oldu anında. teşekkürler.


Darphin Hydraskin Serum

Neme ihtiyaç duyan kuru ciltler için anında nemlendirici bakım serumu.

Mineral yağ içermezFiyat
Paraben içermez
Nemlendirir ve cildi onarır

Ürün Detayı

Darphin Hydraskin serum, neme ihtiyaç duyan ciltleri derinlemesine nemlendirerek, cildin rahatlamasını ve canlanmasını sağlıyor. Aynı zamanda içerisinde bulunan nar içeriği ile ciltte antioksidan etkisi yaratarak, kırışıklık oluşumunu önlüyor ve sağlıklı bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Cilt tipiKuru ve normal ciltler
EtkiSakinleştirici, nemlendirme, antioksidan etkili

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Bu ikinci alışım, çok nazik bir serum. Çok severek kullanıyorum.

👤 A** K**: Nemlendirici etkisini ilk kullanımdan itibaren hissediyorsunuz gerçekten.


The Purest Solutions Nemlendirici Serum

Cildin kaybettiği nemi geri kazandırarak, daha dolgun bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Cilt dokusunu yenilemeFiyat
Kaliteli içerik
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Kaliteli içerik listesi ve uygun fiyatı ile her anlamda beğenileri kazanmayı başaran The Purest Solutions nemlendirici serum, cildinize ihtiyacınız olan nemi sağlayarak, dolgun ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

İçerisinde farklı özelliklere sahip dört çeşit hyalüronik asit ile cilt üzerinde bir ağ oluşturarak cildin bir çok katmanına nüfuz etmeyi başarıyor. Bu sayede cildiniz derinlemesine nemlenirken daha sıkı ve dolgun gözüküyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
EtkiNemlendirme, sıkılaştırma, dolgunlaştırma

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Işıl ışıl çok canlı bir cilde sahip olmak isterseniz alın ve aldırın diyorum sadece..ilk kullanımda bile inanılmaz fark gördüm tek kelimeyle muhteşem!!!!!

👤 B** E** : Ürünü çok sevdim, uzun kullanımda etki yaratacak gibi gözüküyor. Dolgun gösteriyor cildimi bu sebepten dolayı da cildimde esneklik sağlıyor. Germedi. Kullanım için cildinizi hafif ıslatıp öyle sürün yoksa kuru hissedersiniz. Amacı nemi hapsetmek zaten. Daha güzel verim alırsınız. Alerjik bir reaksiyona sebep olmadı..


Cream Co. Hyaluronic Acid Peptide Serum

Hücre yenilenmenizi artırarak, hem nemlendiriyor hem de cilde canlılık veriyor.

İçerik listesiYok
Kaliteli
Nemlendirme
Onarma
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Cream Co. serum, oldukça kaliteli içeriklere yer verilmiş, vaatlerini gerçekleştiren serum olarak listemizdeki yerini alıyor. Peki nedir bu vaatleri derseniz eğer; cilde canlılık kazandırma, parlak görünmesini destekleme, kan dolaşımını hızlandırma, sakinleştirme ve derinlemesine nemlendirme gibi bir çok etkisi mevcut. Tüm bu etkileri, içerisinde bulunan; hyalüronik asit, aleo vera, kafein, peptitler ve niasinamid ile yerine getiriyor. Hiç olmadığı kadar pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Cilt tipiHassas, kuru, normal, karma ve yağlı
EtkiHücre yenilenmesini sağlama, parlaklık kazandırma, yağ dengesine yardımcı olma, koyu leke görünümünü azaltma, sakinleştirme ve nemlendirme

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Hassas ve atopik ciltliyim her urunu icerigi iyi olsa da kullanamam fakat bir cilt bakım rutinim yokken yapmam gerektiğini düşünerek içeriğini inceleyip alma kararı verdim. Çok memnunum yuzumu yikadiktan sonra kullaniyorum ferahlatiyor nemlendiriyor iritasyon kaşınma kızarma olmadi duzenli kullanimda da vaadettiklerini yapacagini dusunuyorum.

👤 M** A** : Çok guzel nemlendiriyor isil isil yapiyor gündüz kullaniyorum gunes kremini makyaji vs etkilemiyor guzel baz oluşturuyor cildim neme doydu sayesinde


Lierac Hydragenist Moisturizing Serum 

Cildinizde sağlıklı bir görünüm elde edebileceğiniz Lierac serum, dolgunlaştırıcı ve nemlendirici etkileri ile sizleri tatmin edecektir!

DolgunlaştırmaFiyat
Canlılık kazandırma
Kırışıklık azaltma

Ürün Detayı

Lierac nemlendirici serum, ipeksi dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilerek cildin kaybettiği canlılığı geri kazandırıyor. Aynı zamanda mineraller, hyalüronik asit ve vitaminlerden oluşan ürün, cildi derinlemesine nemlendiriyor ve dolgunlaştırıyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
EtkiIşıltı katma, dolgunlaştırma, canlılık kazandırma

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Çok iyi bir serum cildin nemlendiriyor. Yapış kalmıyor günlük kulanıyorum. Krem ihtiyacım kalmıyor

👤 E** A**: Harika,etkisini hemen gösteriyor,bayıldım! Teşekkür ederim


Drunk Elephant Hydration Serum

Yoğun nemlendirici serum, cilt bariyerini iyileştirerek sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Yoğun nemlendirmeFiyat
Kaliteli içerik
Parlaklık ve genç görünüm kazandırma

Ürün Detayı

Drunk Elephant nemlendirici serum ile cilt dokunuz yenilenerek tazelenmiş bir görünüm elde edebiliyorsunuz. İçerisinde bulunan b5, ananas seramidi ile tüm bunları yaparken gün boyu süren nemlendirme sağlıyor ve cildinideki mat görünümü engelliyor.

Cilt tipiHassas, kuru, normal, karma ve yağlı
EtkiKuruluk ve matlık giderme, ince çizgi görünümünü azaltma, nemlendirme

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Ürün çok çabuk geldi. Yağlı bir cildim var ve güzel nemlendiriyor severek kullanıyorum

👤 Z** E** : Ciltte yumusak bir his bırakıyor, sivilce kızarıklık yapmadı.


FaceLab Yoğun Nemlendirici Serum

Sabah ve akşam kullanıma uygun olarak formüle edilmiş FaceLab, cildinizi derinlemesine nemlendirerek, cildinizin kaybettiği ışıltıyı yeniden kazanmasına yardımcı oluyor.

Kırışıklık karşıtıYok
Nemlendirme
Dermatolojik olarak onaylanmış
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan FaceLab nemlendirici bakım serumu, içerisindeki hyalüronik asit ile cildinize kaybettiği nemi geri kazandırarak, dolgunlaştırıyor ve ince kırışıklıkların açılmasını sağlıyor. Bu sayede hem daha parlak hemde daha genç gözüken bir cilde sahip olabiliyorsunuz. İçerik listesi ve etkileri ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor ve favori nemlendirici serumlardan biri oluyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
EtkiNemlendirme, kırışıklık açma, canlandırma

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Çok memnun kaldım su gibi değil daha tok yumuşacık yapıyor cildimi, çok güzel.
 
👤 B** A**: C vitamini ile birlikte sabah akşam kullanıyorum. Daha 3 gün oldu ve çok memnunum.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi nemlendirici serum markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi nemlendirici serum markaları arasında; Vichy, L’Oreal Paris, Bebak, Luv It!, Daphin, The Purest Solutions, Cream Co, Lierac, Drunk Elephant, FaceLab derinlemesine nemlendirme, ince kırışıklıkları azaltma ve canlılık katma özellikleri ile sıklıkla tercih edilen en iyi nemlendirici serum markaları arasında yer alıyor.

Nemlendirici serumların cilde faydaları nelerdir?

Nemlendirici serumun cilde faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

Serumun ardından sürdüğünüz kremin emilimini arttırır ve cildi besler.
Kırışıklıkları azaltarak ciltleri gençleştirir.
Ciltteki nemi muhafaza eder ve cilt kuruluğunun önüne geçer.
Cildi sıkılaştırır ve dolgunlaştırır.

Nemlendirici serumu sürdükten kaç dakika sonra krem sürülmeli?

Nemlendirici serumu sürdükten 1 dakika kadar kısa bir süre sonra kremi sürmenizi öneriyoruz. Çünkü nemlendirici serumlar, kendilerinden sonra gelen ürünü cilde tamamen hapsederek, derinlemesine nemlendirir ve bu şekilde etkilerini daha fazla görebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın