En İyi 10 Manikür-Pedikür Seti Tavsiyesi

Her kadın bakımlı, aynı zamanda ipeksi ellere ve ayaklara sahip olmak ister. Ellerin ve ayakların estetik açıdan göze güzel görünmesinin en etkili yolu ise sağlıklı ve temiz tırnaklardan geçer. Sağlıklı ve temiz tırnaklara sahip olmak için ise düzenli manikür-pedikür yaptırmak gerekir. Ancak birçok insan yoğun tempolu bir yaşam nedeniyle bu tarz bakımlar için fırsat yaratamayabilir. Bu noktada devreye elektronik manikür-pedikür seti girmektedir. Elektrikli manikür-pedikür seti sayesinde siz de el ve ayak tırnak bakımınızı evinizin konforunda uygulama şansına sahip olabilirsiniz.

SıraModelDevir HızıSYblog Puanı
1Brainbow0-35000 RPM10/9.9
2Beurer Mp 1005.000-20.000 RPM10/9.8
3Schulzz35.000 RPM10/9.5
4Le Beau5.000-35.000 RPM10/9.6
5JSDA Jd 935.000 RPM10/9.1
6Beurer Mp 642.000-5.400 RPM10/9.2
7Beuer Mp 622.000-5.400 RPM10/9.7
8Remington MAN30002.000-5.400 RPM10/9.4
9Strong 21035.000 RPM10/9.2
10Beurer Mp 413.800–4.600 RPM10/9.4
Manikür Pedikür Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Manikür Pedikür Seti

Güzellik merkezleri her ne kadar profesyonel bir tırnak bakım hizmeti sunsalar da, yeteri kadar hijyenik olmayabilir. Oysa el ve tırnak bakımı yaptırırken en önemli nokta, kişinin hijyenini maksimum düzeyde sağlamaktır. Bu nedenle kişiye özel manikür-pedikür seti kullanılması gerekir. Fakat güzellik merkezleri müşterilerine her zaman böyle bir imkân sunamaz. Bu nedenle ev tipi manikür-pedikür seti satın almak; hem güzellik merkezine gitmek için harcayacağınız zamandan tasarruf etmenizi sağlar, hem de tamamen size özel olmasıyla hijyenik ve sağlıklı bir tırnak bakımı yapmanıza yardımcı olur.

İşte 2024 yılının en iyi manikür-pedikür setleri:

Brainbow Kalıcı Manikür Pedikür ve Tırnak Törpüsü Cihazı

Brainbow kalıcı manikür pedikür seti ve tırnak törpüsü cihazı, sessiz çalışma özelliği ve HD ekran kalitesi ile öne çıkıyor. Törpü uçları için manyetik emilim özelliği gösteren ürün, titreşim ve ısı yaymama özelliği ile oldukça kullanışlı.

HD dijital ekranFiyat
Manyetik emilim
Sessiz çalışma

Ürün Detayı

Brainbow kalıcı manikür pedikür seti, birden fazla fonksiyonlu yapısıyla dikkat çekiyor. Profesyonel bir tırnak bakımı sunan bu ürün ile oyma, gravür, yönlendirme, taşlama, bileme, zımparalama, parlatma yapabilmeniz mümkün. Bu manikür pedikür seti ayrıca oje, yapay tırnak ve evcil hayvan tırnakları üzerinde de son derece etkili bir performans sergiliyor.

Döndürme Hızı0-35000 rpm
Taşlama Çapı2.35 mm
Güç30 W
Dijital Ekran Vites0-35

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Y**: “Ürün gayet iyi ancak fiyatı daha uygun olsaydı çok iyi olurdu.”

👤 Ü** B**: “Başarılı bir manikür pedikür seti.”


Beurer Mp 100 Manikür Pedikür Seti

Beurer Mp 100 manikür pedikür seti, 20.000’e kadar çıkan devir sayısı ile başarılı bir performansa sahip. Kaymaz yüzeyi ve değiştirilebilir 10 farklı başlık seçeneği ile bu ürün öne çıkan tırnak bakım cihazlarından biri.

Profesyonel bakımÇabuk ısınma
Kaymaz yüzey

Ürün Detayı

Beurer Mp 100 manikür pedikür seti, içeriği safir ve keçeden oluşan 10 farklı başlığa sahiptir. Kaymaz yüzeyi ile kullanıcılarına konforlu bir tırnak bakım imkânı sunar. Saklama kutusu ve güvenlik kilidi sayesinde ürününüzü rahatlıkla koruyabilirsiniz. Ek olarak Beurer Mp 100 manikür pedikür seti hem profesyonel hem de kişisel bakım için uygun yapısıyla dikkat çekiyor.

Devir Sayısı5.000-20.000
Başlık Sayısı10
Garanti2 yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 I* Ö*: “İlk aldığım günden beri performansında hiç azalma olmadı. Son derece kaliteli bir manikür-pedikür seti.”

👤 D* G*: “Çok severek kullandığım bir manikür-pedikür seti. Tavsiye ederim.”


Schulzz Kalıcı Manikür Pedikür Seti ve Tırnak Törpüsü

Schulzz dijital manikür pedikür seti, 16 saate kadar dayanıklı şarj kapasitesine sahip olmasıyla uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Ürün, kullanışlı yapısıyla konforlu bir tırnak bakım hizmeti sunuyor.

Zarif tasarımFiyat
Fırçasız motor
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Schulzz dijital manikür pedikür seti, küçük ve zarif tasarımı ile taşıma kolaylığı sağlıyor. Cihaz, 16 saate kadar dayanan şarj kapasitesi ile öne çıkıyor. Ayarlanabilir hız seçeneği, akıllı LCD ekranı, verimli ısı dağılımı ve güvenli koruma cihazına sahip olması ürünün diğer güçlü özelliklerinden.

Devir Sayısı35.000 rpm
Sessiz ÇalışmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Z** Ü** “Genel olarak kullanışlı bir manikür pedikür seti. Profesyonel tırnak bakımı için uygun.”

👤 C** Ü** “ Çok severek kullandığım bir ürün. Herkese tavsiye ediyorum.”


Le Beau Dijital Tırnak Törpü Cihazı

Le Beau dijital manikür pedikür seti, birden fazla işleve sahip olması ile profesyonel tırnak bakımı yapıyor. Hafif ve kibar tasarımı ile kolay taşınabilir yapıya sahip.

Taşıma kolaylığıFiyat
Hızlı kullanım
10 saat dayanıklı şarj

Ürün Detayı

Le Beau dijital manikür pedikür seti, 6 ayrı metal matkap ucuna sahiptir. Sessiz çalışma özelliği, düşük ısı ayarı ve düşük titreşim ayarı bulunur. Tırnak kenarlarındaki ölü derileri cildinizden atmaya yardımcı olur. Bu manikür pedikür seti ile oyma, gravür, yönlendirme, taşlama, zımpara, kesme, parlatma, sondaj gibi eylemleri rahatlıkla gerçekleştirmeniz mümkün. Cihaz ayrıca evcil hayvan tırnak bakımı için de birebir.

Devir Sayısı5.000-35.000 rpm
Sessiz ÇalışmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T** “Hem profesyonel hem de günlük tırnak bakımı için son derece kullanışlı bir manikür pedikür seti.”

👤 B** Ü** “Memnun kaldığım bir manikür pedikür seti. Cilt bakımı için de kullanılması ürünü daha da farklı kılıyor. Öneriyorum.”


JSDA Jd 9 Elektrikli Törpü Cihazı Manikür Pedikür Seti

JSDA Jd 9 elektrikli törpü cihazı manikür pedikür seti, özellikle nasır ve batık tedavisinde son derece etkili bir cihaz. Hem profesyonel hem kişisel bakım için oldukça uygun bir yapıya sahip.

35.000 rpm devir sayısıFiyat
Ücretsiz nasır ve batık ucu

Ürün Detayı

JSDA Jd 9 elektrikli törpü cihazı manikür pedikür seti, nasır ve batık işlemleri üzerinde etkili olmasıyla ön plana çıkıyor. Kutu içerisinde 5 adet törpü bulunuyor. Nasır ve batık ucu kullanıcıya ücretsiz olarak sunulan parçalar arasında yer alıyor. Bu manikür pedikür seti protez tırnak bakımı için de oldukça kullanışlı bir ürün.

Devir Sayısı35.000 rpm

Kullanıcı Yorumları

👤 D** U** “İşinizi fazlasıyla gören bir manikür pedikür seti.”

👤 İ** U** “Özellikle nasırlı ayaklarda oldukça etkili bir manikür pedikür seti.”


Beurer Mp 64 Manikür Pedikür Seti

Beurer Mp 64 manikür pedikür seti, şarj edilebilir pil ile çalışan bir üründür. Kablosuz olma özelliği ile çok daha kullanışlı bir tırnak bakım hizmeti sunar.

Ergonomik tasarımFiyat
Kaymaz yüzey
Magic led ekran

Ürün Detayı

Beurer Mp 64 manikür pedikür seti, pürüzsüz ve ipeksi el ve ayaklara kavuşmak isteyen herkesin tercih etmesi gereken bir ürün. 10 adet yüksek kalitede ataşmana sahip olan cihaz, mikro USB bağlantısı sayesinde çalışmadığı zaman 20 dakika içerisinde kapanarak cihazınızı ve sizi korur.

Devir Sayısı2.000-5.400 rpm
Hız Ayarı3
Kullanım TipiKablosuz
Saklama KutusuVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** U** “Çok kaliteli bir ürün.”

👤 İ** Ö** “Kullanışlı bir manikür pedikür seti. Günlük bakım için çok uygun.”


Beurer Mp 62 Profiline Manikür Pedikür Seti

Beurer Mp 62 Profiline manikür pedikür seti, profesyonel bir ayak ve tırnak bakımı sunan bir üründür. 10 adet yüksek kalitede profesyonel başlığa sahiptir.

Profesyonel bakımFiyat
Kademesiz ayarlanabilir özellik
Şeker hastaları için uygun başlıklar

Ürün Detayı

Beurer Mp 62 Profiline manikür pedikür seti; safir koni, keçe koni, ince safir disk, silindirik freze, alev frezesi, yuvarlak safir freze, iğne freze, uzun ve kalın safir koni, kalın safir disk, kâğıt zımpara olmak üzere 10 adet profesyonel başlığa sahiptir. Sıralanan tüm başlıklar şeker hastaları için de uygun yapıdadır.

Devir Sayısı2.000-5.400 rpm
Ayarlanabilir HızVar
Saklama KılıfıVar
Garanti1 yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Y** “Güzellik merkezlerine para vermeye hiç gerek yok. Bu ürün ihtiyacınızı rahatlıkla karşılıyor.”

👤 S** Ö** “Profesyonel bir manikür pedikür seti olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle denemelisiniz.”


Remington MAN3000 Reveal Manikür Pedikür Seti

Remington MAN3000 Reveal manikür pedikür seti, aydınlatıcı uçlar sayesinde hem gündüz hem de gece rahat bir tırnak bakımı sunar. Ergonomik tasarımı ile kullanıcı dostu bir cihaz olma özelliği taşır.

Ergonomik tasarımFiyat
Aydınlatıcı uç
Kaymaz yüzey

Ürün Detayı

Remington MAN3000 Reveal manikür pedikür seti, ergonomik tasarımı ile kullanıcılarına keyifli ve kullanışlı bir tırnak bakımı deneyimi vaat ediyor. Tırnak törpüleme veya şekillendirme esnasında kaymayan yapısıyla kolay bir kullanıma sahip. Cihaz, güzellik salonu kalitesinde bir performans sergilemesiyle profesyonel tırnak bakımı için oldukça iddialı.

Devir Sayısı2.000-5.400 rpm
Ayarlanabilir HızVar
Tırnak Zımpara BloğuVar
Başlık Sayısı8

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Ş** “Tek kelime ile şahane! Çok kaliteli bir manikür pedikür seti.”

👤 S** E** “Piyasadaki diğer ürünlere fark atan bir ürün.”


Strong 210 Elektrikli Freze Törpü Makinesi

Strong 210 elektrikli manikür pedikür seti, 65 W gücündeki güçlü motor özelliği ile dikkat çekiyor. Ürün içerisinde ayrıca 6’lı seramik ve Rus freze barındırıyor.

Sessiz çalışmaFiyat
Güçlü motor
35.000 devir

Ürün Detayı

Strong 210 elektrikli manikür pedikür seti, profesyonel kullanım için uygundur. 35.000 devir sayısı bulunan cihaz, ayak hız kontrolünün sağlandığı kapama pedalı ve sağ / sol döndürme gücüne de sahip.

Devir Sayısı35.000 rpm
Güç65 W
Ağırlık1,3 kg
Garanti1 yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 P** Ş** “Alırken tereddüt etmiştim ancak şu an hiç pişman değilim. Gayet iyi iş görüyor.”

👤 K** E** “Daha uygun fiyatlı olmasını tercih ederdim ancak bu da idare eder.”


Beurer Mp 41 Tırnak Bakımı Manikür Pedikür Seti

Beurer Mp 41 manikür pedikür seti, pratik ve kolay kullanımı ile ön plana çıkıyor. Ayarlanabilir hızı sayesinde ürünü dilediğiniz hızda kullanmanız mümkün.

LED ışıkFiyat
Yüksek kalitede 7 ayrı başlık
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Beurer Mp 41 manikür pedikür seti, entegre led ışığa sahip olan ve 7 ayrı yüksek kaliteli başlığı bulunan bir elektrikli törpü makinesidir. Bu cihazın el ve ayak tırnak bakımında profesyonel bakım sağlamasını yanı sıra; tırnak kenarlarındaki ölü derileri temizleme özelliği de bulunmaktadır. Ayakta da rahatlıkla kullanılabilen mıknatıslı parçalara sahip olması, cihazı tercih edilebilir kılmaktadır.

Devir Sayısı3.800 – 4.600 rpm
Saklama KılıfıVar
LED IşıkVar
Garanti2 yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 T** L** “Çok güzel bir ürün. Fiyatı da piyasaya göre çok uygun.”

👤 S** Y** “Çok kaliteli bir manikür pedikür seti. Güzellik merkezine gitmeye gerek yok.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi manikür-pedikür seti hangisi?

Birçok başlığa sahip olan manikür-pedikür seti ile daha kapsamlı tırnak bakımı yapabilirsiniz. Bu sebeple alacağınız üründe birden çok başlık olması gerekiyor. Bu ürünlerden birisi de bizim için en iyi manikür pedikür makinesi olan Strong 10’dur. Strong 210 törpü makinesi, özellikle elektrikli manikür-pedikür seti konusunda sektörde devleşmiş durumda.

Elektronik manikür-pedikür seti nasıl kullanılır?

Elektronik manikür-pedikür seti, çok daha kapsamlı ve kullanışlı olmasıyla günümüzde hem tırnak profesyonelleri hem de rutin olarak tırnak bakımı yapan kişiler tarafından yaygın olarak tercih edilmeye başlamıştır. Elektronik manikür-pedikür seti işlevsel yapısıyla kullanıcılarına temiz bir bakım sunar. Bu ürünler genellikle pillidir ve birden fazla başlıktan meydana gelir. Kullanımı oldukça pratik olan elektronik manikür-pedikür seti ile istediğiniz başlığı cihaza takarak hem nazik hem de hızlı bir şekilde tırnak bakımınızı yapabilirsiniz.

Manikür-pedikür seti seçimi yaparken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Manikür-pedikür seti seçimi yaparken ürünün hız ayarına dikkat etmeniz gerekmektedir. Piyasadaki bazı ürünler her ne kadar başarılı sonuçlar verse de hız bakımından sizi yeterince tatmin etmeyebilir. Bu nedenle manikür-pedikür seti satın almaya karar verirseniz mutlaka kullanıcı yorumlarına göz gezdirmeli, ürünün teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Hız ayarı dışında bir manikür-pedikür seti alırken ürünün birden fazla başlığı olmasına da özen göstermelisiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın