Tavsiye Edilen En İyi 10 Kolonya

Kolonyalar, eski zamanlarda eve gelen misafirlerin ellerini dezenfekte etmesi adına kullanılmaya başlanmıştı. Asıl amaç, dışarıdan gelen misafirlerin ellerinin yıkanmasını istemek ayıp olacağı için kibar bir yolla ellerinin temizlenmesi sağlanmıştır. Zamanla da tüm evlerin ritüeli haline gelmiştir.

Kolonyalar, hem hoş kokuları hem de içerisindeki etil alkol sebebi ile mikropları öldürmesi ile evlerin vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Limonlusundan zeytin çiçeklisine, mandalinalısından incirlisine kadar birçok seçeneği bulunmaktadır.
Bizde bu yazımızda hoş kokuları ile sizleri ferahlatacak ve eve gelen misafirlerinize ikram edebileceğiniz en iyi 10 kolonyayı listeledik.

Sıra MarkaKokuSYblog Puanı
1Eyüp Sabri TuncerJapon Çiçeği10/9.9
2Atelier RebulBeyaz Çiçekler10/9.9
3RebulDark Spice10/9.8
4English HomeBeyaz Çiçekler10/9.9
5SelinArdıç10/9.8
6ChakraOriental Amber10/9.7
7TarişZeytin Çiçeği10/9.8
8HarremGül10/9.7
9Gülhaneİncir10/9.8
10DalinDalin Şampuan kokusu10/9.8
Kolonya Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kolonya Markası

Hoş kokuları ile sizleri ferahlatacak olan en iyi kolonya markalarını sizler için özel olarak araştırıp, listeledik.

İşte 2022 yılı için en iyi kolonya markaları…

Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası 

Baharın enerjisini ellerinizde hissedebileceğiniz, harika kokuya sahip kolonya sizleri mest ediyor.

Güzel kokuYok
Ebat
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Eyüp Sabri Tuncer kolonyası, ferahlatıcı bir etkiye sahip olması ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Üst notalarındaki limon ve tatlı portakal, orta notalarındaki beyaz çiçekler ve kiraz çiçeği, alt notalarındaki meyveli miskler ile sizi ve çevrenizdeki herkesi büyülemeyi başarıyor. En sevdiğiniz kolonyalardan biri oluyor.

Ebat150 ml
KokuJapon Kiraz Çiçeği

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Kokusu öyle guzel ki anlatamam. bayıldım, her kese tavsiye ederim, kargo özenli ve hızlıydı teşekkür ederim.

👤 E** B**: 10 yıldız olsa da 10 tane versem parfüm olarak kullanmak için aldim kendi kendimi kokluyorum sürekli ve herkes bayılıyor kokusuna stok yapicam fiyatı ucuzken


Atelier Rebul Pure White Kolonya

Narin ve şık kokusu ile parfüm etkisi yaratıyor, en sevdiğiniz kolonya olmayı başarıyor.

KalıcıYok
Şık ve naif koku
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

Atelier Rebul kolonya, tüm notaları ile kullanıcılarını büyülemeyi başarıyor ve hafızalarda kalıcı bir koku bırakıyor. Üst notalarda berhamot ve turunçgil sizleri heyecanlandırırken elemie ve karabiberin balzamik etkisi heyecanınızı artırmanızı sağlıyor. Orta notalardaki, frezya, gardenya ve mimoza narin beyaz çiçeklerin naifliğini sizlere sunuyor. Alt notalardaki misk ve odunsu kokuların uyumu paçuli ve tonka fasulyesi ile birlikte birleşerek teninizde harika bir koku bırakıyor.

CinsiyetUnisex
KokuBeyaz çiçekler

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Kokusu çok temiz ferah beğendim ama kalıcılığı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim parfüm katar kalıcı değil tabi ki de puanı o yüzden kırdım içinden çıkan küçük hediyeler içim teşekkür ederim

👤 Z** B**: Paketleme çok ozenliydi,yanında gönderdikleri ufak hediyeler için teşekkür ederim. Gerçekten çok hoş bir koku, diğer kokuları da denemek isterim.


Rebul Kolonya Dark Spice 

Baharatların gizemli dünyası olan Rebul, erkeklerin tenine çok yakışıyor.

Modern ve çekici kokuYok
Erkeklere özel
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Oldukça modern ve çekici bir kokuya sahip olan Rebul Dark Spice kolonya, erkekler için özel olarak üretilmiştir. Notalarında bulunan taze limon, karabiber, anason, kakule ve sardunya kokusu ile sizlere hem ferahlık sağlamakta hem de odunsu kokusu ile kalbinizi feth etmekte.

CinsiyetErkek
KokuOdunsu koku

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: çok kokusunu beğendim güzel bir ürün ikinciyi alıyorum tarçın kokusu kuponla indirimli aldım sorunsuz elime ulaştı teşekkürler

👤 E** B**: Kardeşimin yıllardır severek kullandığı kolonya. İndirim de gayet uyguna gelmiş oldu.


English Home Beyaz Çiçekler 

Beyaz çiçeklerin ferahlığı sizi sararken, kokusu ile büyüleyecektir.

Uzun süreli kullanımYok
Zarif koku

Ürün Detayı

Kadınlar için özel olarak tasarlanmış English Home kolonya, çiçek kokusunu sevmeyen kadınlara bile kendini, naifliği ve hafifliği ile sevdirmeyi başarıyor. Ürünün üst notalarındaki beyaz çiçekler, sizleri sarıp sarmalıyor ve hoş kokusu ile tüm gün size eşlik ediyor.

CinsiyetKadın
KokuBeyaz çiçekler

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Kokusu çok güzel.3 günde geldi tsk ediyorum

👤 N** M** : Güzel beğendim


Selin Ardıç Kolonya

Ferahlamanızı ve rahatlamananızı sağlayarak, sizleri başka dünyalara götürüyor.

EbatYok
Uzun süreli kullanım
Ferahlatıcı etki

Ürün Detayı

Selin ardıç kolonya, sizi sıcak havanın bunaltıcı etkisinde uzaklaştırarak, ormanlardaki serinliği ve ferahlığı yakalamanıza yardım ediyor. Ardıç kokusu ile sürdüğünüz andan itibaren kokusu sizleri sarıyor ve gün boyu süren rahatlama sağlıyor.

CinsiyetUnisex
KokuArdıç

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Harika bir kokusu var tavsiye ederim.

👤 A** K**: Çok kaliteli geldi. Kokusu harika


Chakra Kolonya Oriental Amber

Güzel kokusu ile sizlere gün boyu eşlik ediyor.

KaliteliYok
Konforlu kullanım

Ürün Detayı

Chakra, gizemli ve egzotik kolonya arayışında olanların ihtiyaçlarını karşılıyor ve gün boyu güzel kokmalarını sağlıyor. Egzotik amber’in gül ve yasemin ile birleşiminiden elde edilen kolonya, hem modern hem de çekici kokusu ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

CinsiyetKadın
KokuOriental Amber

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Bu kokuyu kesinlikle denemelisiniz.

👤 B** E** : 2al 1öde kampanyasıyla aldım boyutu baya küçük kalıcılığı çok çok az şişesi çok şık kokusu çok güzel paketlemeside iyiydi zararsız ulaştı


Tariş Zeytin Çiçeği Kolonyası

Kolonyaları ve zeytin yağıları ile ün kazanmış Tariş, zeytin çiçeğinin kokusu ile kalplerinizi kazanmayı başarıyor.

Uzun süreli kullanımYok
Kaliteli

Ürün Detayı

Tariş kolonya, sahip olduğu zeytin çiçeği kokusu ferahlatıcı bir etki yaratıyor. Sürdüğünüz andan itibaren hem serinliğini hissedebiliyor hem de kokusundaki güzelliği fark edebiliyorsunuz.

CinsiyetUnisex
KokuZeytin çiçeği

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Çok güzel bir koku hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

👤 M** A** : Hiç bu kadar güzel olacagını düşünmemiştim ama harika tek kelimeyle ayrıca hediye için çok teşekkür ederim çok güzel çok naziksiniz teşekkür ederim.


Harrem Gül Kolonyası

16 farklı gül ile özel olarak üretilmiş olan kolonya, gül kokusu ile sizleri buluşturuyor.

KaliteliYok
16 farklı gülden elde edilmiştir

Ürün Detayı

Gül kokusunu sevenleri tatmin etmeyi başaran Harrem, 16 farklı gülün birleşiminden özel olarak elde edilmiştir. %100 saf gül kolonyası olması sayesinde kullanıcıların özlediği gül kokusunu onlara en saf hali ile sunmakta ve ferahlatmaktadır.

CinsiyetUnisex
KokuGül

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Harika iyi ki almışım. Elinizden kokusu uzun süre geçmiyor.

👤 E** A**: Gül mayası almıştım sanki onun kolonya versiyonu. Minnoş bir kokusu var. Baymıyor insanı sevdim iyi ki kampanyadan almışım


Gülhane Incir Kolonyası

İncir ağacının esrarengiz kokusu sizi gün boyu etkisi altına alacak.

Kaliteli kokuYok
Kaliteli ve dayanıklı

Ürün Detayı

Gülhane sahip olduğu incirin gizemli kokusu ile sizi gün boyu hem ferahlatacak hem de kokusu ile sarıp sarmalayacaktır. İncir kokusu ile birleşen narin çiçekler ellerinizde parfüm etkisi yaratarak beğenilerinizi kazanmayı başaracaktır.

CinsiyetUnisex
Kokuİncir

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : efsane koku kalıcı ayrıca 3 adet daha sipariş veriyorum çevremdeki herkes soruyor markasını ben de gülhaneden incir Kolonyası diyorum. markalı parfüm gibi.paketleme çok iyi ve hediyeler içinde teşekkür ederim.

👤 Z** E** : Çok güzel kokuyor


Dalin Baby Kolonya Bıcı Bıcı 

Özel formülü ile hem bebeğiniz için kullanım sağlarken hem de kendinizin için özlediğiniz çocukluk kokusuna sahip olabilirsiniz.

Bebekler için uygunYok
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Dalin kolonya, oldukça temiz ve eşsiz bir kokuya sahip. Tüm yetişkinlerin bebeklik dönemine eşlik eden kolonya şimdi de bebekleri olan annelerin favorisi olmaya devam ediyor. Özel formülü ile hem bebeğinizin hem kendiniz için kullanım sağlayarak ferahlayabilir ve gün boyu güzel kokmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

CinsiyetUnisex
KokuDalin Şampuan kokusu

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: İyiki almışım, baya başarılı nane aroması da çok yoğun değil ve gayet güzel nefes açıyor.
 
👤 B** A**: Çok güzel bir ürün.


Sıkça Sorulan Sorular

2022’nin tavsiye edilen en iyi kolonya markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi kolonya markaları arasında; Eyüp Sabri Tuncer, Atelier Rebul, Rebul, English Home, Selin, Chakra, Tariş, Harrem, Gülhane, Dalin ferahlatıcı ve serinletici etkileri, kalıcı ve güzel kokmaları ile kullanıcılar tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen kolonyalar arasında yer alıyor.

Kolonyanın içinde ne var?

Kolonyanın içerisinde, etil alkol, su ve esans bulunmaktadır. Bu birleşimden dolayı oldukça ferahlatıcı bir etkiye ve güzel bir kokuya sahiptir. Aynı zamanda içeriğindeki etil alkol ellerdeki mikrobun ölmesini sağlayarak, elleri temizlemektedir.

Kolonya yüze sürülür mü?

Cilt oldukça hassas bir deriye sahip olduğundan dolayı kesinlikle kolonya gibi yüksek oranda alkol içeren ürünler yüze temas ettirilmemelidir. Aksi takdirde cildiniz tahriş olur ve yüzünüzün hassasiyeti artar. Bu da cildinizde belli problemlere yol açar.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın