Seyahatlerin Kurtarıcısı 10 En İyi Port Bagaj Markası

Araçlar için ekstra depolama alanı sunan port bagaj, seyahatlerde yanınıza daha fazla eşya alabilmenize imkan tanıyor. Özellikle sık sık seyahat edenler için oldukça kullanışlı olan port bagajlar, kullanım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Birçok farklı boyutta bulunan port bagajlar araç üzerinde güvenle eşyalarınızı taşımanız için farklı özellikleriyle birbirinden ayrılıyor.

Valiz veya eşya azaltmaya engel olarak istediğiniz her ürünü yanınızda götürmenize imkan tanıyan port bagajlar, birçok farklı model ve hacmiyle tercih edilmesi oldukça zor ürünler arasında yer alıyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, en iyi port bagaj markalarından bir liste içeriyor.

SıraMarkaHacmiSYblog
1Ferrous350 L10/9.9
2Cruz430 L10/9.9
3Niken375 L10/9.9
4Rich390 L10/9.9
5Matte350 L10/9.8
6Perflex420 L10/9.8
7MKG370 L10/9.8
8RE&AR380 L10/9.7
9Team Car530 L10/9.7
10Aksp250 L10/9.6
Port Bagaj Tavsiye Listesi

En İyi 10 Port Bagaj Markası

En iyi port bagajları bir araya getirerek, seyahatlerinizde hayatınızı kolaylaştıracak, aracınızla uyumlu, şık ve kullanışlı seçenekleri inceleyeceğiz. Her biri kendi özellikleriyle ön plana çıkan bu port bagajlar, güvenilirliğiyle ve rahatlığıyla seyahatlerinize eşlik edecek.

İşte en iyi port bagaj tavsiyesi…

Ferrous 350 Lt Gri Port Bagaj

Şık görüntüsüyle beğenilen Ferrous Port bagaj, kolay monte olabilir özelliğiyle beğeni topluyor. 350 litre hacme sahip olan bu bagaj, yağmura, kara ve güneşe karşı dayanıklı yapısıyla biliniyor.

Her Arabaya Uyum
Su Geçirmezlik

Ürün Detayı

En iyi port bagaj modelleri arasında yer alan Ferrous, şıklığı ve kullanışlılığı bir arada sunuyor. 350 litre hacme sahip olan bu port bagaj, geniş iç hacmi sayesinde seyahatlerde ekstra alan sunuyor. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılan bu port bagaj, kar, yağmur ve güneş ışınlarına karşı korunaklı malzemeden üretilmiştir. Çevirmeli aparatları sayesinde kolay kuruluma sahip olan bu port bagaj, tüm araçlara uyumlu olmasıyla da avantaj sunuyor. Ayrıca aerodinamik yapısı sayesinde rüzgar sürtünmesini azaltan bu bagaj, toz, toprak vb. etkenlere karşı %100 koruma sunuyor.

Ebat150 x 75 x 30 cm
Hacmi350 L

Kullanıcı Yorumları

👤 F**** N****; “Bizim gibi kalabalık aileler için ideal memleketten dönerken organik ürünleri bagaja atıp valizleri yukarı koyuyoruz.”

👤 Y*** S****; “Kaliteli ve sağlam bir malzemesi var. Arabada ses yapmıyor ayrıca içi çok geniş.”


Cruz Easy 430 lt Araç Üstü Port Bagaj

Hızlı bir şekilde monte edilebilen Cruz Easy, 430 litre hacmiyle dikkat çekiyor. Her araca uyan bu port bagaj, sabitleme kayışıyla da güvenli kullanım sunmaktadır.

KilitFiyat
Hacmi

Ürün Detayı

Cruz Easy, 430 lt’lik büyük kapasitesiyle tüm eşyalarınızı rahatça taşımanıza yardımcı olurken, aerodinamik tasarımı sayesinde araç içinde gürültü oluşmasına engel olmaktadır. Kolay montaj sistemiyle pratik kullanım sunan Cruz Easy, yük sabitleme kayışları sayesinde zorlu hava koşullarında bile güvenli kullanım sunmaktadır. 14 kilo ağırlığa sahip olan bu port bagaj, kilitlenebilir özelliği sayesinde de uzun yolculuklarda mola yerlerinde eşyalarınızın güven olmasına yardımcı olmaktadır.

Boyut180 x 78 x 40 cm
Hacmi430 L
Ağırlık14 kg
Kapasitesi50 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 C**** B***; “2 yıldır kullanıyorum çok memnunum otobanda 200km/h hız yapayım beni etkilemedi tek sorun içten somunlar biraz gevşemişti aralıklı kontrol edilmeli kaliteli ürün”

👤 M**** U***; “Ürünün monte ve demontesi kolay. 430 lt oldukça tatmin edici. Neredeyse ufak bir otomobilin bagajı kadar. Hafif, kaliteli ve dayanıklı. Yaklaşık 2000 km kullandım. Yüksek hızlara çıkana kadar takılı olduğunu unutuyorsunuz. Yani ses yok. Satıcı ise oldukça yardımsever ve kibar. Piyasadaki ünlü ve pahalı muadilinin güzel bir alternatifi. Kesinlikle tavsiye ederim.”


Niken Araç Üstü Port Bagaj

Dayanıklı ve hafif malzemesiyle dikkat çeken Niken Port Bagaj, 3 nokta kilit sistemine sahip. 375 litre hacme sahip olan bu port bagaj, her marka ve model araç için uygun.

Kilit Sistemi
Malzeme Kalitesi

Ürün Detayı

En iyi port bagaj markaları arasında yer alan Niken, UV ışınlarına, rüzgara, yağmura ve dış darbelere karşı dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Rüzgar ve hava akımlarına karşı ergonomik tasarıma sahip olan bu port bagaj, 375 litre iç hacme sahip. 50 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip olan Niken, 3 kilit sistemi sayesinde rakiplerine oranla 5 kat daha dayanıklıdır.

Hacmi375 L
MalzemeABS
Taşıma Kapasitesi50 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 K*** İ***; “Ürün fotoğraflarda görüldüğü gibi geldi fiyatına göre gayet iyi ürün”

👤 S*** K****; “Fiyatına göre çok güzel. Aracıma yakıştığını düşünüyorum. Kalitesi fena değil. Tavsiye ederim.”


Rich Araç Üstü Port Bagaj

390 litre iç hacme sahip olan Rich, kolay monte edilebilir olduğundan dolayı pratik kullanım sunuyor. Güneşten etkilenmeyen yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabilen ürün, 11 kilo ağırlığındadır.

Kilit
Kolay Montaj

Ürün Detayı

Kolay monte edilebilen Rich Port bagaj, dayanıklı malzemesi sayesinde güneş ışınlarından etkilenmiyor. 390 litrelik hacme sahip olan bu port bagaj, 11 kilo ağırlığıyla dikkat çekmektedir. Her araca uyumlu olduğundan dolayı araç değiştirdiğiniz zaman port bagaj almanıza gerek yoktur. Şık tasarımıyla da dikkat çeken bu port bagaj, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahiptir.

Boyut150 x 80 x 35 cm
Hacmi390 L
Ağırlık11 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 K**** A***; “Çıkarmadan 5 bin km yol yaptım, on numara.”

👤 Ö*** T***; “Ürün f/p açısından çok başarılı. Montajı kolay, iç hacmi çok geniş. Tek zayıf noktası kilit mekanizması gibi geldi bana, anahtar biraz zor giriyor. Onu da biraz yağlayarak çözdüm gibi. Ancak esas beş yıldızı satıcı hak ediyor. Ürün kırık geldi, yola çıkacağım için aciliyetim vardı. Sağ olsunlar hemen yeni ürünle değiştirdiler ve gün kaybetmeden kargoladılar. İş ahlakı ve esnaflıklarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.”


Matte Yeni Nesil Port Bagaj

Hem tavan çıtası olmayan hem de olan araçlarda rahatça kullanılabilen Matte Yeni Nesil Port bagaj, su geçirmez özelliğiyle dikkat çekiyor.

Kilit Sistemi
Kompakt Tasarım
Su Geçirmez Kumaş

Ürün Detayı

Hem şehir içinde hem de uzun yolculukta fazla yükünüzü koyabileceğiniz Matte Yeni Nesil Port bagaj, pratik montaj özelliğine sahip. Aracınızda tavan çıtanız olsun veya olmasın kullanabileceğiniz Matte Yeni Nesil Port bagaj, cam tavandan standart tavana kadar her araç için uygun. %100 su geçirmez özelliği sayesinde her türlü hava koşulunda kullanabileceğiniz bu port bagaj, ezilmeyi engelleyen 3 katlı tabana sahip. Şifreli kilit sistemi sayesinde güvenli kullanım imkanı sunan bu ürün, 350 litre hacme sahip. Ayrıca kullanmadığınız zaman mini bir çantaya dönüşen bu ürün, arabanızın bagajında kolayca taşınabiliyor.

Boyut50 x 95 x 82 cm
Hacmi350 L

Kullanıcı Yorumları

👤 S*** P*****; “Ürünü kullanmadan yorum yapmak istemedim. Gayet kullanışlı ve pratik ilk seyahatimde 110 km de gayet konforlu ve rahatsız etmeden yolculuk yapabiliyorsunuz. Yalnız dışarının rüzgarlı olduğu otobanda 130 km üzerine çıktığımda port bagajın aracı yavaşlattığı ve hafif savurduğunu hissettim. Ama abartılacak kadar değil. Rüzgarsız havada ise sorunsuz hız yapılabileceğini tahmin ediyorum. Zaten üretici tavsiyesi 90-100 km’yi geçilmemesini öneriyor. Taşıma kapasitesi olarak 50 kg üzerinde malzeme yükledim tavan sacı çöktü sonrasında yükü aldım geri eski haline geldi. Son yükleme ile 600 küsür km de sorunsuz vardım. Özet olarak kullanışlı ve baya iş görüyor.”

👤 A**** A***; “650 kilometre yol geldim. Ortalama hızım 120-130 km civarıydı herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bir büyük boy, bir orta boy valiz koydum çökme, kayma vs olmadı. Sıkı sıkı bağladıktan sonra da bir sorun olacağını düşünmüyorum. Mevcut 4 sabitleyiciyi kapı pervazına, 5.yi bagaj pervazına taktım. Böylelikle ani frenlerde öne kaymayı engelledim.”


Perflex Journey Port Bagaj

Darbelere karşı dayanıklı olan Perflex Journey, 420 litre iç hacme sahip.

HacmiKapak Açılması

Ürün Detayı

Kolay montaj yapılabilen Perflex Journey, 420 litrelik iç hacmi sayesinde fazla eşyalarınızı rahatlıkla sığdırabilmenize yardımcı oluyor. Darbelere karşı dayanıklı yapısı sayesinde uzun yolda sorunsuz kullanım imkanı sunan bu ürün, yüksek güvenlikli kilit sistemi sayesinde kullanıcılarından tam not alıyor.

Boyut105 x 85 x 50 cm
Hacmi420 L

Kullanıcı Yorumları

👤 V**** K***; “Ürün güzel, gayet büyük ve kullanışlı. Yalnız bagajı açmak, kapamak için Kilidin üstüne bir tutacak yapsalarmış biraz sıkıcı oluyor aç kapa…”

👤 A**** B****; “Ürün güzel kullanışlı. Ancak alacak arkadaşlara söyleyeyim kapağı kapattıktan sonra mutlaka halat vb. bir şeyle mühürleyin. Yolda rüzgar açmasın.”


MKG Her Araca Uygun Kilitli Port Bagaj

Sedandan SUV araçlara kadar uyumlu olan MKG Port Bagaj, 370 litre hacme sahip. ABS malzemeden üretildiği için her türlü hava koşulana dayanıklıdır.

Malzeme

Ürün Detayı

UV ışınları, yağmur ve rüzgara karşı dayanıklı olan MKG Port Bagaj, 370 litrelik hacme sahiptir. Kolay yükleme ve boşaltma yapabilme imkanına sahip olan bu ürün, yüklü araçta maksimum 130 km/h hızda kullanılmalıdır. Tatil dönüşünde fazla eşyalarınızın kolayca sığabilmesine yardımcı olan bu port bagaj, aerodinamik yapısı sayesinde ses oluşumu minumum seviyededir.

Boyut135 x 85 x 44 cm
Hacmi370 L
Kapasitesi60 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 C**** A*****; “Ürün çok güzel. Valizleri buraya yerleştirip bagaja gıdaları koyuyoruz.”

👤 D**** B*****; “Arabamın bagajı küçük olduğu için bu ürünü tercih ettim. Gayet konforlu oldu bizim için ses çıkarması da oldukça düşük.”


RE&AR Tuning 380 lt Port Bagaj

380 litre iç hacme sahip olan RE&AR, 44 mm malzeme kalınlığına sahiptir. Yandan açılan bu sayede daha kolay kullanım imkanı sunan RE&AR, kilit mekanizması sayesinde güvenli kullanım sunmaktadır.

Boyanabilir Olması
Kilit Mekanizması

Ürün Detayı

Şık ve dayanıklı tasarımıyla öne çıkan RE&AR Tuning, 380 lt’lik kapasitesiyle tüm seyahatlerde kurtarıcınız olmaktadır. Uzun ömürlü kullanımıyla da dikkat çeken bu port bagaj, maceracı ruhunuza eşlik edecek kadar dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Kilit mekanizması sayesinde güvenli kullanım imkanı sunan bu ürün, rüzgar ve hava akımına karşı minimum direnç göstermektedir. Ayrıca istediğiniz renge boyayabileceğiniz bu ürün, renk tutma özelliği sayesinde zevkinizi öne çıkarma imkanı da sunmaktadır.

Boyut130 x 88 x 40 cm
Hacmi380 L
Ağırlık14 kg
Taşıma Kapasitesi50 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** B***; “Araçta takılıyken memlekete gittim geldim çok güzel ürün. 120-130 la gittiğim için hız kesme vs. gibi sorunlar yaşatmadı.”

👤 K**** A****; “Araç delmeden kullanabilme özelliği sayesinde tercih ettim ürün güzel..”


Team Car Oto Tavan Bagaj

530 litrelik geniş iç hacmiyle beğeni toplayan Team Car, özel astarlı katlanabilir kumaştan üretilmiştir. 4 kapılı her araç için uygun olan bu port bagaj, su geçirmez özelliğe sahiptir.

Kilit Sistemi
Araç Uyumluluğu

Ürün Detayı

530 litrelik geniş hacmi sayesinde seyahatlerde kurtarıcınız olan Team Car, 4 kapılı olan her araç için uygundur. Araç çıtası taktırmaya gerek duyulmadan kullanılabilen bu port bagaj, şifreli kilit sistemi sayesinde güvenli kullanım imkanı sunmaktadır. Maksimum 50 kiloya kadar ağırlık taşıyabilen bu port bagaj, 1,5 cm kalınlığındaki eva tabanı sayesinde araç tavanına zarar vermiyor.

Boyut90 x 105 x 42 cm
Hacmi530 L

Kullanıcı Yorumları

👤 İ**** F****; “Ürünü 4 ay önce aldım ve birkaç gün önce ilk kez kullandım. Tek kelimeyle harika bir ürün…650 km’yi önce 90-110 km hızla sonrasında 150 km hıza kadar denedim süper, fiber bagajlardan daha iyi bir ürün, üstelik yağmur geçişleri de oldu içine su almadı. Tek sorun ön tarafa yapışan sinekler… Kullanırken tüm bağlantılarının iyi yapılması şart… teşekkürler kaliteli ve kullanışlı.”

👤 Ü*** A****; “Ürün güzel portatif, 120 km ye çıktım bir problem yok. herkese tavsiye ederim..”


Aksp Port Bagaj

250 litre iç hacme sahip olan Aksp Port bagaj, her türlü hava koşulunda kullanım için uygundur.

Malzeme KalitesiHacmi

Ürün Detayı

Hangi port bagaj alınmalı diye soracak olanlara önerebileceğimiz son marka Aksp Port bagaj. Uygun fiyatlı olmasıyla kullanıcı memnuniyeti yaratan bu ürün, 250 litrelik iç hacmi sayesinde küçük ve orta boyutlu eşyalarınızı kolayca sığdırabilme imkanı sunuyor. Her araca kolayca montaj yapılabilen bu ürün, rüzgar, güneş, yağmur ve darbelere karşı dayanıklıdır.

Boyut110 x 70 x 30 cm
Hacmi250 L

Kullanıcı Yorumları

👤 Z**** A***; “Ürün tam bir fiyat performans ürünü.”

👤 İ***** L****; “Bu fiyata göre gayet yeterli bir ürün.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi port bagaj hangisi?

Seyahatlerde eşyalarınızı sığdırabileceğiniz en iyi port bagaj markaları arasında; Ferrous,
Cruz Easy, Niken, Rich, Matte, Perflex, MKG, RE&AR, Team Car ve Aksp yer almaktadır.

Port bagaj nasıl olmalı?

Port bagaj, hafif olmalıdır. Bu sayede aracın dengesini bozmadan güvenli sürüş deneyimi yaşatır. Ayrıca yağmur, güneş, kar veya rüzgara karşı da dayanıklı olması gereken port bagaj, bu sayede uzun yıllar kullanım imkanı sunmaktadır.

Port bagaj hangi araçlara takılır?

Yükseltilmiş raylara sahip araçlara port bagaj takılabilmektedir. Aracınıza uygun çıta taktırdığınız zaman port bagaj kullanabilirsiniz.

Araç üstü bagaj alırken nelere dikkat edilmeli?

Araç üstü bagaj yani port bagaj alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında ürünün ağırlığıdır. Port bagaj arabanın dengesini bozmayacak ağırlıkta olmalıdır. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir diğer özellik ise yağmur, kar, rüzgar ve UV ışınlarına karşı dayanıklı olmasıdır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın