En İyi 10 Para Sayma Makinesi Tavsiyesi

Market, finans sektörü ve sürekli para ile işi olan tüm işletmelerin temel ihtiyaçlarından biri olan para sayma makinesi konusunda sizlere önereceğimiz en iyi fikirleri değerlendirerek ihtiyacınızı doğrudan karşılamanın rahatlığını yaşayın.

SıraModellerÖzellikSYblog Puanı
1Huntertec Hl 2200 SSahte Para Tespiti10/9.9
2Mühlen Fhöle IıBozuk Para Sayımı10/9.9
3Hitachi IH-110Adet Raporu10/9.7
4Gold MixKarışık Para Sayımı10/9.8
5Royal H-5388Sessiz Çalışma10/9.8
6Mühlen MasterDüz ve Karışık Sayım10/9.7
7Toshiba Ibs 200Sahte Para Tespiti10/9.8
8Bill Counter Silver-650Led Ekran10/9.8
9Double Power Dp 2268Minimalist Tasarım10/9.7
10Jetcom 1300Fiyat Performans10/9.7
Para Sayma Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Para Sayma Makinesi

Herhangi bir cihaz satın almadan önce kullanıcıların deneyimini incelemek önemlidir. Para sayma makinesi seçmeden önce de buna önem vermek gerekir. En iyi para sayma makinesi önerileri konusunda sizlere sunduğumuz seçenekleri, satış platformlarında kullanıcıların gözünden de değerlendirmenizi öneririz. Para sayma makinesi, işletmeler için önemli bir araç olduğu için seçim yaparken doğru bir para sayma makinesi tercih etmeniz gerekir.

İşte 2024 yılının en iyi para sayma makineleri…

Huntertec Hl 2200 S

Para sayma makineleri arasında en çok değerlendirilen ve kullanıcının ihtiyacını en doğru şekilde karşılayan modellerden biri Huntertec hl 2200 karışık para sayma makinesidir.

Karışık TL Para SayımıDövizi Adet Adet Sayması
Toplam Tutar Tespiti
%100 Sahte Para Tespiti
Otomatik Yazılım Güncelleme

Ürün Detayı

Türk lirası banknotlarını karışık olarak sayabilen ve %100 sahte paraları tespit edebilen para sayma makinesi, market ve döviz büroları için kullanılabilecek en iyi para sayma makinesi modelleri arasında yer almaktadır.

Yüklü Ülke ParalarıTl,Eur,Usd
Kullanılan SensörlerUv, Fl, Mg.3D F ,Ir
Sayım Esnasında Sahte TespitiVar
Tuş PaneliDokunmatik-Türkçe
Sayım Esnasında Farklı Kupür TespitiVar
Sayım Hızı1000 dakikada
Türkçe Ekran/MenüVar
Ekle FonksiyonuVar
Değer Hesabı – Kasa FonkVar
VoltajAc110-240V

Kullanıcı Yorumları

👤 Metin Bey; ”Kuyumculuk yapıyorum. İşyerinde kullanmak için aldık. Daha önce aldığım 5000 tl lik preminyum plus makinadan daha iyi. Tek rahatsız edici özelliği daha önceki kullandığım para saymaların hepsine paraları yan koyuyordum ama buna dik koyuluyor. El alışkanlığından kaynaklı bir durum oldugundan sorun yok . Parasına göre sayımı hem sessiz çalışıyor hemde güzel sayıyor. Eğer 7 bin tlden aşağı fiyatta bir ürün alacaksanız bu ürünü denedim alın derim. Fiyat performans ürünü.”

👤 Osman Demir; “Fiyatına göre başarılı bir ürün. Günlük 100.000 liraya kadar rahat edebileceğiniz bir makina küçük ve orta esnaf için ideal. Sayımı çok hızlı, sahte yakalaması çok iyi. Bana 2210 geldi sanırım ellerinde 2200s kalmamış. 5 Lik ve 10 Luk banknotlar ülkemizde çok yıpranmış olduğu için sıkıntı çıkartıyor. Bazen yanlış sayıyor ikinci de düzeltiyor. Sayımı hızlı olduğu için ben iki kere sayıyorum eksik veya yanlış olmasın diye. Sahte para denedim deste arasında çok kez ve hepsinde de yakaladı. Bazen de kafası karışıp paraları farklı görebiliyor 50 yi 20 20 yi 10 gibi.”


Mühlen Fhöle Iı Demir Bozuk Madeni Para Sayma Makinesi

Dijital ekranlı bozuk para sayma makinesi modellerinden biri olan Mühlen Fhöle yenilenen tasarımı ve teknik özellikleri ile dikkat çeken bir üründür.

Her Tür Bozuk Para SayımıYüksek Fiyat
Tam Ekranda Adet RaporuSadece Bozuk Para Sayımı
Toplam Değer Raporu

Ürün Detayı

Sayım sonucu, sayım detayı, sayım sonu raporu ve adet sayısını hiçbir tuşa basmadan kolayca öğrenebileceğiniz bu bozuk para sayma makinesi tutarı ise anlık olarak LCD ekranı üzerinden gösteriyor. Üstten doldurmalı olarak tasarlanan Mühlen Fhöle’nin alt kısmında ise 5 bölmeli bozuk para çekmeceleri yer alıyor.

Geniş kutu hazneleri250~500 para adetlik
Besleme yığını Kapasitesi1000~1500 Adet
Para sayma hızı550 Adet / Dakika
Boyutu345 x 306 x 258mm
Ağırlık3.9kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Sedat Bey; ”Oldukça başarılı bir ürün. Fiyatına göre çok iyi. Hiç sorun yaratmıyor.”

👤 Ahmet Ünlü; “Sorunsuz kullanıyoruz.”


Hitachi IH-110

80 ülkenin para birimine kadar destekleyen Hitachi IH-110, para sayma makinesi modelleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden biridir.

Karışık TL Para SayımıYüksek Fiyat
Dokunmatik Ekran
%100 Sahte Para Tespiti

Ürün Detayı

Sahte banknot tespit etme özelliği, otomatik banknot tanıma özelliği gibi gerek duyulan tüm özellikleri bir arada sunan Hitachi IH-110, Türk lirası sayarken sahte banknotları %100 garanti ile tespit etmektedir. İşletmeler, döviz büroları, marketler ve diğer ihtiyaç duyulan alanlar için tercih edilebilecek en iyi para sayma makinesi modelleri arasında yer alan Hitachi IH-110’u incelemenizi öneririz.

Para BirimleriTL-USD-EUR-GBP-SAR-RUB-CHF-SEK-DKK-NOK
Karışık banknot saymaVar
Para sayma hızı800-1000-1300

Kullanıcı Yorumları

👤 Eda Hanım; ”1.200 sayım hızı ile banknot seri numarası okuma özelliğine sahip bu cihaz, etkili seri numarası karşılaştırma ve doğru sayım ile piyasanın kesinlikle en iyisi.”

👤 Zafer Bey; “Fiyatı yüksek olsa da kesinlikle tercih edilmesi gereken bir ürün. Döviz bürosunda kullanıyoruz. Kesinlikle sahte paraları anında yakalıyor.”


Gold Mix Karışık Para Sayma Makinesi

Adet, ayırma ve karışık para sayma özelliğine sahip olan Gold Mix para sayma makinesi, en iyi modeller arasında yer almaktadır.

Karışık TL Para SayımıDövizi Adet Adet Sayması
Sessiz Çalışma
UV-MG-IR Şüpheli Para Tespiti

Ürün Detayı

Dakikada 1000 adet banknot sayma özelliğine sahip olan ve 200 banknot besleme haznesine sahip olan Gold Mix para sayma makinesi, market, şarküteri, küçük döviz büroları gibi yerler için ideal bir makinedir.

Para BirimleriTL, EURO ve USD
LCD ekranVar
Para sayma hızı1000

Kullanıcı Yorumları

👤 Derman Bey; ”Şüpheli para kontrollü karışık ve düz sayım yapan bu cihaz, kesinlikle gönül rahatlığıyla satın alabileceğiniz en iyi para sayma makinesi modelleri arasında yer alıyor.”

👤 Ahmet Demir; “Kuyumcu dükkanımıza aldık. İlk etapta 1 tane sipariş verdik. Tamamen tüm fonksiyonlara sahip bir ürün şimdi 2 tane daha sipariş verdik.”


Royal H-5388

Türk lirası saymak için ideal ve uygun fiyatlı bir para sayma makinesi arıyorsanız Royal H-5388’i deneyebilirsiniz.

DestelemeSadece TL Tanıma Özelliği
LED/LCD EkranAyırma/Tersyüz Yok
MT, MG, UV, IR, SIZE Tespiti

Ürün Detayı

Çok fazla fonksiyonu olmasa da küçük ölçekteki işletmelerin Türk lirası sayma işini hızlandırabilecek özelliklere sahiptir. Kullanıcılarından olumlu yorum alan ve en iyi para sayma makinesi modelleri arasında yer alan Royal H-5388 para sayma makinesi, 200 banknot besleme haznesi ile ihtiyacınızı görebilecek özelliklere sahiptir.

Para BirimleriTL
LCD ekranVar
Para sayma hızı1000
Besleme Haznesi200
Boyutlar300x246x160 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 Mehmet Bey; ”Yanlızca Tl sayımı yapacaksanız çok iyi bir makine. Hem kaliteli malzemelerden üretilmiş hem de fiyatı diğer markalara nazaran oldukça uygun.”

👤 Gazi Aydemir; “Alabileceğiniz ve ömür boyu bozulmadan kullanabileceğiniz çok güzel bir makine. Kuyum dükkanımıza 5 adet sipariş ettik ve hepsi takır takır çalışıyor.”


Mühlen Master Otomatik Karışık Para Sayma Makinesi

3D renkli ekranı, sahte para yakalama özelliği ve karışık para sayabilme özelliği ile öne çıkan Mühlen Master kağıt para sayma makinesi sahip olabileceğiniz en iyi cihazların başında geliyor.

Sabit ve Karışık Desteleme AyarıYüksek Fiyat
%100 Sahte Para Tespiti
Sessiz ve Hatasız Sayım

Ürün Detayı

Yüksek hassasiyete sahip dedektörü ve sayım detayı ile kullanım kolaylığı sağlayan ürün karışık banknotları bile tek geçişte sayabilmektedir. Rakiplerine göre uygun fiyatı ile satışa sunulan bu ürün ergonomik tasarımı sayesinde ofisinizde yer kaplamayacaktır.

Net Ağırlık7.5 kg
Geniş besleme haznesi250
Besleme Haznesi250
Boyutlar250x270x230 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 Melike Hanım; ”Makine güzel çok hızlı. Yalnız para alma haznesi biraz daha yatay olsa daha iyi olacak sanki. Yada benim acemiliğim düzgün yerleştiremiyorum 😂’

👤 Can Bey; “Parayı düzgün yerleştirmezseniz sıkıntı oluyor ama düzgün yerleştirince iyi bir makina. Bu fiyata bu kalite iyidir.”


Toshiba Ibs 200

Dokunmatik ekranı ile karışık para sayma özelliğine sahip olan Toshiba Ibs 200 para sayma makinesi, yazılım yüklenerek sıfırlanmış bir para sayma makinesidir.

Farklı Küpür TespitiAğır
Dokunmatik Ekran
%100 Sahte Para Tespiti

Ürün Detayı

Sayım esnasında sahte para tespiti yapma özelliğine sahip olan en iyi para sayma makinesi, farklı küpür tespiti, para ekleme fonksiyonu gibi özelliklere sahip bir makinedir. Marketlerde, şarküteri, mağazalar gibi alanlarda kullanımı uygun olan Toshiba Ibs 200 ile para sayma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

Yüklü paralarTRY/USD/EUR/GBP/CHF/RUB
Net Ağırlık13 kg
Sayım hızı1500
Ekle fonksiyonuVar
Boyutlar312x340x340 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 Ezgi Hanım; ”Oldukça kaliteli bir marka. Herhangi bir sorunda teknik servis direk ilgileniyor. Kesinlikle alabilirsiniz.”

👤 Şahin Bey; “Fiyatına göre sınıfının en iyi para sayma makinesi desem yanlış olmaz.”


Bill Counter Silver-650

Özellikle market gibi sürekli bozuk paraların giriş-çıkış yaptığı mağaza tiplerine uygun şekilde tasarlanan Counter SILVER-650 bozuk para sayma makinesi, en iyi öneriler arasında yer almaktadır.

4 Haneli LED Sayım EkranıSadece Bozuk Para
750-1500 Hazne Kapasitesi
Madeni Para Ayrıştırma

Ürün Detayı

Sayma işlemi bittikten sonra birim tutarını ve adet tutarını ayrı şekilde hesaplayan para sayma makinesi, dayanıklı tasarımı ve kolay kullanım özelliği ile işletmelerin iş yükünü hafifletmeye yardımcı olmaktadır.

LED EkranVar
AyrıştırmaVar
Adet tutarını göstermeVar
Birim tutarı hesaplamaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Begüm Hanım; ”Sadece bozuk para saysın derseniz oldukça kaliteli bir makine.”

👤 Zafer Bey; “Benzin istasyonuna aldık ve gerçekten işimizi çok kolaylaştırdı. Kesinlikle kaliteli bir fiyat performans ürünü”


Double Power Dp 2268

Kullanım kolaylığı ile tüm işletme ve finansal alanların ihtiyacını doğrudan karşılayabilen Double Power Dp 2268 para sayma makinesi, 5 ülke kombinasyonu özelliği ile paraları sayarken sahte paraları %100 tespit etme özelliği sağlamaktadır.

Minimal TasarımPara Sayma Yok
Ayarlanabilir Para Çıkış Yönü
%100 Sahte Para Tespiti

Ürün Detayı

Makine içerisinde bulunan ultra hassasiyetle geliştirilmiş (UV-FL-IR-MG-MT) sensörlerinin bulunması, hata yapma payını son derece düşürmektedir. İşletmenizin para sayma işlemi için en iyi para sayma makinesi önerisi istiyorsanız, Double Power Dp 2268 tercihleriniz arasına alabileceğiniz bir makinedir.

Para BirimiTL-EUR-USD-GBP-RUB
Ayarlanabilir para çıkış yönüVar
Sahte para ikazıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Mine Hanım; ”Çok iyi süper yapmışlar çok beğendim. Direk sahte parayı algılıyor.”

👤 Çoşkun Bey; “Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Çok pahalı ürünlere gerek yok. Tüm işleri görüyor.”


Jetcom 1300

Dakikada 1400 banknot sayma özelliğine sahip en iyi para sayma makinesi modelleri arasında yer alan Jetcom 1300, otomatik arıza tespiti özelliği, paraları ayırt etme özelliğine sahiptir.

Karışık Para SaymaPara Sayma Yok
TL-EUR-USD-GBP-RUB veya CHF Ayırt Etme
%100 Sahte Para Tespiti

Ürün Detayı

Döviz büroları, market ve yoğun para akışının olduğu tüm alanlarda kullanıma uygun şekilde tasarlanan para sayma makinesi, fiyat bakımından da en uygun fiyatlı para sayma makinesi modelleri arasında yer almaktadır. Türkçe tuş takımına sahip olması, sayım hızının ideal olması işletmeniz için tercih edebileceğinizi göstermektedir.

Para ekleme fonksiyonuVar
Banknot sayma1000
Yazılım güncellemeVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Mine Hanım; ”Çok iyi süper yapmışlar çok beğendim. Direk sahte parayı algılıyor.”

👤 Çoşkun Bey; “Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Çok pahalı ürünlere gerek yok. Tüm işleri görüyor.”


Sıkça Sorulan Sorular

Para Sayma Makinesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Sahte paraları tespit edebilmelidir.
Karışık para sayma özelliğine sahip olmalıdır.
Farklı döviz cinslerini sayabilmelidir.
Güncellenebilir yazılıma sahip olması gerekir.
Paranın büyüklüğünü, rengini ve diğer özelliklerini kontrol ederek sahte paraları tespit edebilmelidir.

En İyi Para Sayma Makinesi Hangisi?

Herhangi bir cihaz satın almadan önce kullanıcıların deneyimini incelemek önemlidir. Para sayma makinesi seçmeden önce de buna önem vermek gerekir. En iyi para sayma makinesi önerileri konusunda sizlere sunduğumuz seçenekleri, satış platformlarında kullanıcıların gözünden de değerlendirmenizi öneririz. Para sayma makinesi, işletmeler için önemli bir araç olduğu için seçim yaparken doğru bir para sayma makinesi tercih etmeniz gerekir.

Hangi Para Sayma Makinesini Almalıyım?

Finansal piyasalarla ilgilenen, market işletmeleri, mağazalar ve sürekli para akışının yaşandığı alanlarda para sayma makinesi, hayat kurtarıcı bir alet olarak en büyük yardımcıdır. Ancak doğru bir seçim yapılmadığında, aldığınız cihazdan beklentilerinizi karşılamanız çok daha zor olur. Listemizden yardım alarak benzin istasyonları, kuyumculuk mağazaları ve döviz büroları için en çok tercih edilen para sayma makinesi modellerine ulaşabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın