Düzen Sunan En İyi 10 Otomatik Hortum Makarası

Bahçede dağınık görüntü sevmeyenler için ideal olan otomatik hortum makarası, hortumu kullanım sonrası otomatik olarak geri çekebilen mekanizmaya sahiptir. Tek bir dokunuşla tüm hortumu düzgün şekilde saran otomatik hortum makaraları, pratik kullanımlarıyla da bahçe işlerini kolaylaştırır.

Birçok farklı modelde bulunan otomatik hortum makarası, duvara monte veya taşınabilir modelleriyle daha çok tercih edilmektedir. Hortumu katlanamadan kendine çeken bu cihazlar, sadece pratiklik ve düzen değil zamandan tasarruf da sağlamaktadır.

Eğer sizde bahçenizin sulamasını daha verimli ve keyifli hale getirmek istiyorsanız listemizde yer alan otomatik hortum makaralarına göz atabilirsiniz. Sizin için oluşturduğumuz bu listemiz, en iyi otomatik hortum makaralarını içermektedir.

SıraModelUzunlukSYblog
1Gardena 1862530 m10/9.9
2Karcher CR 7.22020 + 2 m10/9.9
3Hyundai 5860020 m10/9.9
4Hozelock 2595H40 m10/9.9
5Fiskars 102593320 + 7 m10/9.8
6Claber 869730 m10/9.8
7Hyundai 586330 + 2 m10/9.8
8Texas30 m10/9.7
9Palmera25 + 2 m10/9.7
10Daye DY6680W099 m10/9.6
Otomatik Hortum Makarası Tavsiye Listesi

En İyi 10 Otomatik Hortum Makarası

Otomatik hortum makaraları, bahçe işlerinizi daha keyifli hale getirirken düzen sunuyor. İster geniş bir bahçeniz olsun, ister küçük bir terasınız, bu akıllı cihazlar zamandan tasarruf etmeniz için hortumu otomatik sarıyor.

İşte en iyi otomatik hortum makarası tavsiyesi…

Gardena 18625 Duvara Monte Otomatik Hortum Makarası

Tasarımıyla beğenilen Gardena 18625, 30 metre hortum uzunluğuna sahip. Geri salınımlı olan bu otomatik hortum makarası, 180 derece döndürülebilir olmasından dolayı kolay kullanım sunuyor.

Damla KarşıtıFiyat
Tutacak Aparatı

Ürün Detayı

En iyi otomatik hortum makaraları arasında yer alan Gardena 18625, 180 derece dönebilen özelliği sayesinde pratik kullanım imkanı sunuyor. 30 metre uzunluğunda 2 metre kalınlığında olan hortumuyla küçük bahçeler için ideal olan bu ürün, yıkama fırçası gibi ürünleri saklamak için tutacağa sahip. Damla karşıtı olmasından dolayı kullanım sonrası su dökülmesine engel olan bu ürün, hırsızlıklara karşıda korunaklıdır.

Uzunluk30 m
Hortum Çapı1/2”

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** K****; “Ürünü indirimdeyken almıştım çok güzel kullanışlı tavsiye ederim.”

👤 E*** Y****; “Araba yıkamayı çok seviyorum her pazar araba yıkarken hortumu toplamak işkence gibi geliyordu bu ürün sayesinde kurtuldum.”


Karcher CR 7.220 Kompakt Otomatik Hortum Makarası

20 + 2 metre uzunluğunda hortuma sahip olan Karcher CR 7.220, duvara monte edilebilir özelliği sayesinde en dar alanlarda bile kullanılabiliyor.

Kompakt Yapı
Duvara Monte Özelliği

Ürün Detayı

Yerden tasarruf sağlayan ergonomik tasarımıyla ön plana çıkan Karcher CR 7.220, otomatik geri sarma mekanizması sayesinde hortumu düzgün bir şekilde sararak dağınıklığı ortadan kaldırıyor. 180 derece dönebilme özelliği sayesinde pratik kullanım imkanı sunan bu ürün, 20 + 2 metrelik hortumuyla da beğeni topluyor.

Uzunluk20 +2 m
Hortum Çapı1/2”

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** E***; “kaliteli orijinal ürün, hızlı teslimat teşekkürler.”

👤 M**** K***; “Ürünün montajını kolaylıkla yapabildim. Kullanımı son derece pratik. Geri sarma mekanizmasından tereddütlüydüm ancak bir kaç denemeden sonra sorunsuz çalıştığını görünce rahatladım. Bir tek hortum ucundaki nozul arızalı çıktı. normalde başlığı çevirdiğimde suyun sprey şeklini yağmurlama dan şiddetli akışa kadar yönlendirmesi gerekiyordu ancak bana gelen nozul boşa dönüyor.”


Hyundai 58600 Otomatik Hortum Makarası

8 mm hortum kalınlığıyla beğeni toplayan Hyundai 58600, 24 bar basınç sunuyor. 20 metre hortum uzunluğuna sahip olan bu hortum makinesi, 180 derece salıncak oranına sahip.

Ayarlanabilir Tabanca

Ürün Detayı

En iyi otomatik hortum makaraları arasında yer alan Hyundai 58600, güçlü ve dayanıklı yapısı sayesinde bahçe işlerinizde en büyük yardımcınız oluyor. Kolay kurulumu ve ergonomik yapısıyla kullanıcılarından tam not alan bu ürün, 20 metre uzunluğundaki hortumuyla rahatça araba yıkayabilmenize de yardımcı oluyor. 24 bar basınca sahip olan bu otomatik hortum makarası, ayarlanabilir su tabancası sayesinde ihtiyaç duyulan tazyiki sunuyor.

Uzunluk20 m
Hortum Çapı8 mm
Maks. Basınç24 Bar

Kullanıcı Yorumları

👤 M*** E***; “Ürün harika, mekanizması sorunsuz çalışıyor. Hortum kalınlığı beklediğimizden ince olsa da bir sorun yaratmayacaktır. Suyu çeşmeden açar açmaz su gelmiyor ki bu müthiş bir özellik, istediğiniz zaman ucunu çevirerek suyu çeşitli kullanım şekilleri ile kullanabiliyorsunuz. Duvara montajı oldukça kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.”

👤 S*** H****; “Çok beğendim ve kullanımı çok rahat. Özellikle hortum görüntüsünü sevmeyenlere şiddetle tavsiye.”


Hozelock 2595H Duvara Monte Otomatik Hortum Makarası

40 metrelik hortumuyla büyük bahçelerde bile rahat kullanım imkanı sunan Hozelock 2595H, çek bırak sistemiyle çalışmaktadır.

Uzunluğu
Duvara Monte Olabilmesi

Ürün Detayı

En kaliteli otomatik hortum makaraları arasında yer alan Hozelock 2595H, duvara monte edilebilir olmasından dolayı pratikliği ve işlevselliği bir arada sunuyor. 40 metre uzunluğundaki hortumu ile geniş bahçelerde rahatça kullanım imkanı sunan bu ürün, 180 derece hareket özelliği sayesinde konforlu kullanım imkanı sunuyor.

Uzunluk40 m
Hortum Çapı1/2”

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** Ö***; “Malzeme kalitesi zaten tartışılmaz uzun yıllar kullanmak İçin aldım montajını daha yapmadım ortalıkta hortum görmezsiniz çok güvenilir bir marka şiddetle tavsiye ederim hızlı Kargo için ayrıca teşekkürler.”

👤 E*** B***; “Ürün çok kullanışlı tavsiye ederim.”


Fiskars 1025933 Otomatik Hortum Makarası

hem otomatik hem de tekerlekli olmasıyla beğeni toplayan Fiskars 1025933, 360 derece döndürülebilir olmasından dolayı rahat hareket imkanı sunuyor.

Tekerlekli Olması

Ürün Detayı

Hem bahçe sulama hem de araba yıkama gibi işlerde rahat kullanabileceğiniz en iyi otomatik hortum makaraları arasında yer alan Fiskars 1025933, tekerlekli olmasından dolayı kolayca hareket ettirilebiliyor. 20 + 7 metre hortuma sahip olan bu ürün, hortumu katlamadan düzgünce sardığından dolayı pratiklik sunuyor.

Uzunluk20 + 7 m
Hortum Çapı1/2”

Kullanıcı Yorumları

👤 F*** E*****; “ürün gayet güzel arabamı rahat yıkıyorum.”

👤 V**** İ***; “Kaliteli bir ürün fiyatını hak ediyor çünkü güzel kullanımda ömürlük.”


Claber 8697 Rotoroll Evolutıon Kasetli Hortum Makarası

Duvara monte edilebilen Claber 8697, 30 metre hortum uzunluğuna sahip. Bahçe yıkama, sulama ve araba yıkama için ideal kullanım imkanı sunan bu ürün, oksitlenmeyen alüminyum yapıya sahip.

Oksitlenmeyen Alüminyum Malzeme

Ürün Detayı

Kullanım kolaylığı ve kompakt tasarımıyla kullanıcılarından tam not alan Claber 8697, duvara monte edilebilir olmasından dolayı yer kaplamıyor. Oksitlenmeyen alüminyum metalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunan bu otomatik hortum makarası, asma kilit aparatı sayesinde de hırsızlıklara karşı güvenli oluyor. 30 metre uzunluğunda hortuma sahip olan bu ürün, araba yıkamak ve bahçe işleriyle uğraşmak gibi hobilere sahip olanların tercihleri arasında yer alıyor.

Uzunluk30 m
Hortum Çapı1/2”

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** G***; “Ürün çok iyi.”

👤 B**** D****; “Bahçeye güzel oldu hem dağınık hortum görüntüsü gitti hem de kullanım kolaylaştı.”


Hyundai 5863 Otomatik Hortum Makarası

180 derece dönüş açısına sahip olan Hyundai 5863, 30 + 2 m uzunluğuyla kullanıcı memnuniyeti yaratıyor. Otomatik kilitleme ve çekme sistemine sahip olan bu ürün, duvara veya çite takılabilir.

Basınç Hızı
Duvara Monte Olması

Ürün Detayı

Kolayca çıkarılabilen hortumu 180 derece dönebilen özelliğiyle iş yaparken rahat hareket etmenize yardımcı olmaktadır. Kademesiz ayarlanabilir su tabancası ile daha pratik kullanım sunan Hyundai 5863, duvar veya çit gibi bir yere asılabilme avantajı sunuyor. 24 bar basınç sunan bu ürün, 30 + 2 metrelik hortuma sahip.

Uzunluk30 +2 m
Hortum Çapı1/2”
Basınç24 bar

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** Y*****; “Araba yıkamak isteyenler için basınçlı yıkama makinesi ile kullandığınızda sanki araç yıkatmaya vermiş gibi gayet yeterli basınç veriyor. Alanlara hayırlı olsun”

👤 E**** Ş*****; “Güzel kaliteli almaya değer…”


Texas Kasetli Duvara Monte Otomatik Hortum Makarası

8 bar çalışma basıncına sahip olan Texas, 30 metre uzunluğundaki hortumu ile rahat hareket etme imkanı sunuyor.

Püskürtme Tabancası

Ürün Detayı

Duvara monte edilebilir tasarımıyla yerden tasarruf sağlayan Texas Kasetli Duvara Monte Otomatik Hortum Makarası, hortumu katlamadan düzenli şekilde sarıyor. 8 bar çalışma basıncına sahip olan bu ürün, 30 metre uzunluğundaki hortumuyla dikkat çekiyor. 11 kilo ağırlığındaki bu otomatik hortum makarası, kaliteli malzemeden üretildiği için uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunuyor.

Uzunluk30 m
Hortum Çapı1/2”
Basınç8 bar

Kullanıcı Yorumları

👤 C**** T***; “Bahçedeki çiçekleri sulamak için aldık. Çok güzel oldu derli toplu duruyor bahçe.”

👤 S**** O****; “Benim gibi araba hastasıysanız ve bahçeniz varsa alın. Pratik şekilde kullanım imkanı sunarken püskürmesiyle de daha güzel araba yıkıyor.”


Palmera Otomatik Hortum Makarası

Bahçenin daha düzenli görünmesine yardımcı olan Palmera Otomatik Hortum Makarası, 8 bar basınç sunuyor. 46 x 24.5 x 42 cm boyutlarında olan bu ürün, 9.56 kilo ağırlığa sahip.

Basınç Hızı

Ürün Detayı

Pratik kullanımı ve kullanıcı dostu tasarımıyla beğeni toplayan Palmera Otomatik Hortum Makarası, çek bırak şeklinde çalışıyor. Bahçe yıkama, bitki sulama ve araba yıkama gibi birçok işte yardımcı olan bu otomatik hortum makarası, 24 bar basınç sunuyor. 25 + 2 metre hortum uzunluğuna sahip olan bu ürün, küçük ve orta büyüklükteki bahçeler için ideal oluyor.

Uzunluk25 + 2 m
Hortum Çapı1/2”
Basınç24 bar

Kullanıcı Yorumları

👤 Z**** D****; “Beklentimizi karşıladı kullanımı kolay faydalı.”

👤 A*** A****; “Çok başarılı ben memnunum.”


Daye DY6680W09 Geri Sarımlı Makarası

Kompakt tasarımı sayesinde küçük bahçelerin tercih ettiği Daye DY6680W09, 9 metre hortuma sahip. 180 derece döndürülebilir hortumu sayesinde kolayca kullanılan ürün, 15.3 kilo ağırlığa sahip.

Duvara Monte OlmasıUzunluğu

Ürün Detayı

En iyi otomatik hortum makarası arasında yer alan Daye DY6680W09, ev veya garaj duvarına monte edilerek kullanılıyor. 9 metrelik hortum uzunluğu sayesinde küçük bahçeler için ideal olan bu otomatik hortum makarası, 180 derece döndürülebilir olmasıyla da kolay kullanım imkanı sunuyor.

Uzunluk9 m
Hortum Çapı1/2”
Ağırlık15.3 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 C**** C***; “Ürün güzel bahçemiz küçük olduğu için bize yetti.”

👤 N***** B****; “Uygun fiyatlı otomatik hortum sarma makinesi olduğu için bu ürünü tercih ettik pişman olmadık alınır.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi otomatik hortum makarası hangisi?

En iyi otomatik hortum makarası arasında; Gardena 18625 Duvara Monte Otomatik Hortum Makarası, Karcher CR 7.220 Kompakt Otomatik Hortum Makarası, Hyundai 58600 Otomatik Hortum Makarası, Hozelock 2595H Duvara Monte Otomatik Hortum Makarası, Fiskars 1025933 Otomatik Hortum Makarası, Claber 8697 Rotoroll Evolutıon Kasetli Hortum Makarası, Hyundai 5863 Otomatik Hortum Makarası, Texas Kasetli Duvara Monte Otomatik Hortum Makarası, Palmera Otomatik Hortum Makarası ve Daye DY6680W09 Geri Sarımlı Makarası yer almaktadır.

Hortum makarası nedir?

Hortum makarası, bahçe sulama işlemlerinde kullanılan hortumu düzenli bir şekilde saklamak ve kullanıcıya kolaylık sağlamak amacıyla tasarlanmış bir cihazdır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın