Evini Korumak İsteyenlere En İyi 10 Güvenlik Kamerası

Güvenlik kameraları, bugünün modern dünyasında ev ve iş yerlerinin korunmasında vazgeçilmez bir rol oynuyor. Huzur dolu bir ortam sağlamak ve potansiyel tehditleri önceden tespit etmek için güvenlik kameralarının gücünden yararlanmak artık her zamankinden daha fazla tercih ediliyor.

Birçok farklı marka ve model arasında doğru güvenlik kamerasını bulmak oldukça zor olabiliyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz en iyi güvenlik kameralarından oluşuyor.

SıraModelÇözünürlükSYblog
1Xiaomi Mijia Smart Home720 x 1080 P10/9.9
2Anker Eufy Security2560 x 1920 P10/9.9
3Hıkvısıon DS-2CD1023G0E-IF1080 P10/9.9
4Xiaomi Mi Home Security1080 P10/9.9
5TP-Link Tapo C2001080 P10/9.8
6Yoosee Q261080 P10/9.8
7Everest DF-804W1920 x 1080 P10/9.8
8Imou Smart Cue 2 C22E1080 P10/9.8
9Bintech Kingboss Ip-381080 P10/9.7
10Blue Inter CMR111080 P10/9.7
Güvenlik Kamerası Tavsiye Listesi

En İyi 10 Güvenlik Kamerası Modeli

Evinizin kapısını kilitlemekle işiniz bitmiyor, değil mi? Hayatın karmaşıklığı içinde, kendinizi ve sevdiklerinizi korumak için ekstra adımlar atmamız gerekebiliyor. İşte tam da bu noktada güvenlik kameraları devreye giriyor. Sizi ve ailenizi her daim koruyan güvenlik kameraları, evinizin iç ve dış mekanlarını 7/24 kesintisiz izleme imkanı sunuyorlar.

İşte en iyi güvenlik kamerası tavsiyesi…

Xiaomi Mijia Smart Home Güvenlik Kamerası

Ev içerisinde kullanıma uygun olan Xiaomi Mijia Smart Home Güvenlik Kamerası, yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesine sahip. 360 derece dönebilen gövdesi sayesinde her yeri görebilme imkanına sahip olan bu kamera, akıllı Wi-Fi özelliğine sahip.

360 Dönebilme
Wi-Fi Bağlantısı
Gece Görüşü

Ürün Detayı

En iyi güvenlik kameraları arasında yer alan Xiaomi Mijia Smart Home Güvenlik Kamerası, 1080 P görüntü kalitesine sahip. Gece görüşü özelliği sayesinde karanlıkta bile net görüntüler yakalan bu güvenlik kamerası, hareket algılama özelliğine sahip. Bu sebeple algıladığı hareketi 360 derece dönerek çeken bu güvenlik kamerası sadece güvenlik için değil tatile gittiğinizde evcil hayvanınızı da izleme imkanı sunuyor.

Çözünürlük720 P x 1080 P
Gece GörüşüVar
Depolama64 GB
Boyut110 x 64 x 93 mm
Bağlantı TipiKablosuz

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** L****; “Gece görüşü olsun, hareket algılaması olsun harika bir ürün. İhtiyacı tam anlamıyla karşılıyor. Ev gözetim asistanı da çok işe yarıyor. Evde yokken aklım kedilerimde kalmıyor, sürekli takipteyim.”

👤 M*** Ş****; “Hiç Düşünmeden, aklınızda soru işareti kalmasına gerek olmadan gözünüz kapalı alabilirsiniz. İnternet bağlantınızın sorunsuz olduğu her yerde rahatça ve sıkıntısız şekilde kullanılabiliyor. Sorun yaşayan arkadaşlar, kesinlikle kameradan kaynaklı değil ya internet ya telefon kaynaklı sorun yaşıyorlar.”


Anker Eufy Security Güvenlik Kamerası

Evcil hayvanları ve insanları anında tespit edebilme özelliğine sahip olan Anker Eufy Security Güvenlik Kamerası, hareketle birlikte kayda almaya başlıyor.

Çift DepolamaKablolu
Hareket Algılama

Ürün Detayı

Ev içinde kullanım için güvenlik kamerası arayanlara önerebileceğimiz Anker Eufy Security, aşırı gürültü olduğunda telefona bildirim yollayarak bilgilendirmektedir. Çift depolama seçeneğine sahip olan bu güvenlik kamerası, şüpheli hareket algıladığında anında bilgilendirme mesajı atmaktadır. Çift yönlü iletişim kurmaya da yardımcı olan güvenlik kamerası, hareket algılama özelliği sayesinde insan ve hayvanları tespit ederek kayıt altına almaktadır.

Çözünürlük2560 x 1920 P
Gece GörüşüVar
Bağlantı TipiKablolu

Kullanıcı Yorumları

👤 D**** C***; “Evde tek kalamayan köpeğim için aldım. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi. Evde 1 saat tek kalamayan köpek (inanılmaz uluma ve havlama) işe gitmeme engel oluyordu. 1 ay evden çalıştım, bu ürün sayesinde 3 gündür sabah 9 akşam 6 tek kalıyor. İstemediğiniz yere gidince kaydettiğiniz bir uyarıyı çalıyor (hey hey hayır gibi) havlayınca size ses algılandı uyarısı veriyor ve bas konuş gibi ses gönderebiliyorsunuz. Ben de komşularım da mutluyuz”

👤 E**** Ö***; “Kamera genel olarak ihtiyacı karşılayacak tipte genelde evcil hayvan veya bebekler için olsa da ben evimin kapısına monte ettim ve gerçekten hareket halinde bildirim gönderip kayıt alıyor görüntü kalitesi yeterli çok pratik diğer statik kameralardan hem fiyat olarak hem işlev hem de kablo kalabalığından kurtaran güzel bir cihaz tavsiye ederim.”


Hıkvısıon DS-2CD1023G0E-IF Güvenlik Kamerası

Yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesiyle beğeni toplayan Hıkvısıon DS-2CD1023G0E-IF, hem iç hem de dış kullanım için idealdir. Çoklu online erişime sahip olan bu güvenlik kamerası, sabotaj algılama özelliğine de sahip.

Panoramik Çekim
Su Geçirmez

Ürün Detayı

En iyi güvenlik kameraları arasında yer alan Hıkvısıon DS-2CD1023G0E-IF, sabotaj algılama özelliği sayesinde kameraya yapılan saldırılarda bilgi vererek güvenliği sağlamaktadır. 128 gb hafıza kapasitesine sahip olan güvenlik kamerası, gece görüş özelliği sayesinde geceleri bile net görüntüler sunmaktadır. Ayrıca panoramik çekim özelliği sayesinde daha geniş alanı kaydedebilen bu güvenlik kamerası, su geçirmez özelliğiyle her mevsim sorunsuz çalışmaktadır.

Çözünürlük1080 P
Hafıza Kapasitesi128 gb
Gece GörüşüVar
Çoklu ErişimVar
Boyut66,2 x 67,8 x 117,6 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 O*** T***; “Ürün oldukça iyi görüntü kalitesine sahip kurulumu kolay tak çalıştır, tavsiye ederim. Firmada ilgili ve kibarlar teşekkürler”

👤 A*** S****; “Güzel ürün tavsiye ederim.”


Xiaomi Mi Home Security Ev Güvenlik Kamerası

Yapay zeka teknolojisine sahip olan Xiaomi Mi Home Security, 360 derece görüş açısına sahip. Darbeye dayanıklı tasarıma sahip olan bu güvenlik kamerası, 1080 p görüntü kalitesine sahip.

Hızlı İzleme Özelliği
Mikrofondan Konuşma

Ürün Detayı

En kaliteli güvenlik kameraları arasında yer alan Xiaomi Mi Home Security, 360 derece yatay, 96 derece dikey dönebilme özelliğine sahip. Yapay zeka desteği sayesinde hareket algılama özelliğine sahip olan bu güvenlik kamerası, gece görüşü sayesinde daha net görüntüler sunuyor. 16 x hızında izleme özelliği sunan güvenlik kamerası, kolayca kurulum yapabiliyor. Akıllı telefon uygulaması sayesinde istediğiniz her yerde evinizi izleyebileceğiniz bu güvenlik kamerası, tehlikeli anları ayırt ederek telefonunuza uyarı vermektedir.

Çözünürlük1080 P
Hafıza Kapasitesi64 GB
Gece GörüşüVar

Kullanıcı Yorumları

👤 C**** A***; “Arkadaşlar biz kedimiz için aldık seyahate vs gittiğimiz de merak etmemek için kamera gerçekten çok çok iyi düşünen mutlaka alsın ben indirimle çok uyguna aldım daha pahalasını almanıza gerek yok”

👤 S*** K***; “Orijinal kılavuzda 256 gb sd kartı destekliyor yazıyor. Bilginize. Hemen kurdum. Cep ten canlı izliyorum. Geri sarıp hızlı oynatabiliyorum. Cep kameranın yönüne döndürebiliyorum. Mikrofondan konuşabiliyorum. Görüntüyü ses ile kaydediyor. Bir sürü özelliği var. Bunlar benim beğendiklerim.”


TP-Link Tapo C200

Yüksek çözünürlüklü kamerası sayesinde kaliteli video kayıtları yapan TP-Link Tapo C200, düşük ışık koşullarında otomatik filtre değiştirme özelliğine sahip. İki yönlü ses özelliğine sahip olan güvenlik kamerası, yatayda 360 derece, yatayda 114 derece dönebilmektedir.

İki Yönlü Sesli İletişim

Ürün Detayı

TP-Link’in uygun fiyatlı güvenlik kamerası, yüksek çözünürlüklü video kaydı ve hareketli kamera başlığı sayesinde 360 derece izleme imkanı sunar. Ayrıca, iki yönlü ses iletişimiyle evinizde olup bitenleri uzaktan takip edebilme imkanı sunan bu kamera, gece görüşünde bile net görüntüler elde etmeye yardımcı oluyor. Her anı yakalayabilmek için yatayda 360, dikeyde 114 derece dönebilen bu güvenlik kamerası, çoklu izlemeyi desteklemektedir.

Çözünürlük1080 P
Hafıza Kapasitesi128 GB
Gece GörüşüVar
Dönüş Açısı360 – 114 Derece

Kullanıcı Yorumları

👤 F*** B*****; “Ürün çok kullanışlı bayıldım, internet bağlantı hızınıza göre kullanım farklı gelebilir ama görüntü kalitesi net, ses iyi.. fiyatını hak ediyor. Kargo temiz ve sağlam geldi. Teşekkürler”

👤 M**** E***; “Kargo çok hızlı geldi ve çok güzel paketlenmişti. Ses görüntü harika arama yapılarak veya mikrofonla konuşulabiliyor. İnternet hızına göre yavaşlayıp takılabiliyor ama internetiniz çok hızlı ise hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kayıt yaparken hareket edilen zamanları kaydediyor böylece hareket olmayan zamanlarda kayıt yapıp kartların hafızasını doldurmuyor. Telefondaki uygulaması da çok kolay. İstediğiniz kişiyle paylaşabiliyorsunuz.”


Yoosee Q26 Güvenlik Kamerası

Su geçirmez özelliğe sahip olan Yoosee Q26, 3 farklı gece görüşü özelliğine sahip. 50 metrelik mesafeyi kayıt altına alabilen bu güvenlik kamerası, 80 derece görüş açısına sahip.

3 Farklı Gece Görüşü

Ürün Detayı

355 derece yatay, 90 derece dikey hareket edebilme özelliğine sahip olan Yoosee Q26, akıllı gece görüşü, IR gece görüşü ve renkli gece görüşü olmak üzere toplamda 3 farklı gece görüşüne sahip. 2.0 MP çözünürlüğe sahip olan bu güvenlik kamerası, su geçirmez özelliği sayesinde dışarıda kullanım için uygun.

Çözünürlük1080 P
Hafıza Kapasitesi128 GB
Gece GörüşüVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç**** A***; “Çekim gücü harika hatasız yalnız kurulum size ait servis ilgilenmiyor alacaklar rahat olsun”

👤 A**** V****; “ys-10 modelini 2 sene önce 3 adet alıp bahçeme takmıştım karın yağmurun güneşin altında durdu. Asla bir problem ile karşılaşmadım satıcı dürüst ve ilgili kurulumu oldukça basit gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.”


Everest DF-804W Güvenlik Kamerası

HD görüntüler sunan Everest DF-804W, her türlü hava şartlarına karşı dayanıklılığıyla beğeni topluyor.

Dayanıklı Yapısı

Ürün Detayı

Everest’in dayanıklı dış mekan kamerası, hava şartlarına karşı dirençli ve su geçirmez özelliklere sahiptir. Gelişmiş uzaktan erişim özelliği sayesinde evinizin güvenliğini her an kontrol altında tutabilmenize yardımcı olan Everest DF-804W, 1920 x 1080 P görüntü kalitesine sahip. 128 GB depolama alanına sahip olan bu güvenlik kamerası, yatay 80 derece dikey ise 65 derece dönebilme özelliğine sahip.

Çözünürlük1920 x 1080 P
Hafıza Kapasitesi128 GB
Boyutu112 x 160 x 171 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 R**** G*****; “Beklediğimden daha iyi çıktı ben 32 gb sd kart taktım full hd de tahmin ediyorum 2-3 gün anca kayıt yapacak daha büyük sd kart takmanızı tavsiye ederim.”

👤 D**** B*****; “Güzel bir ürün gayet güzel çekim yapıyor sadece hafıza kartı istiyor internetten izliye biliyorsunuz.”


Imou Smart Cue 2 C22E Güvenlik Kamerası

İnsan algılama özelliği sayesinde siz evde yokken güvenliği sağlayan Imou Smart Cue 2 C22E, IR algoritması sayesinde hem gündüz hem de gece net görüntüler sunuyor.

Bulut Depolama
Çift Yönlü Konuşma

Ürün Detayı

Evinin 7/24 güvenli olmasını isteyenlere önerebileceğimiz Imou Smart Cue 2 C22E, insan algılama özelliği sayesinde olası tehlikelerde saniyeler içerisinde telefondan bilgilendirme yaparken aynı zamanda siren sesi çıkartıyor. 1080 P çözünürlüğe sahip olan bu güvenlik kamerası, 10 metre gece görüşü özelliğine sahip. Bulut depolama özelliğine sahip olan bu ürün, 16x dijital zoom yapmasıyla da en küçük ayrıntıları bile gösterebiliyor.

Çözünürlük1080 P
Gece GörüşüVar
Hafıza Kapasitesi3 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** D***; “Neredeyse tüm imou kameraları harika diyebilirim. Bebeğimizi izlemek için smart cue 2 kullanıyoruz. Görüntü kalitesi mükemmel. Ses neredeyse sinek vızıltısını bile alıyor. Kendi aplikasyonu kullanışlı ve basit. Bir de indirimde almıştım. Daha ne olsun!”

👤 Z**** Ö****; “Görüntü kalitesi efsane eşim işyerinde kullanıyor çok memnun kaldık”


Bintech Kingboss Ip-38

Çift yönlü konuşma özelliğine sahip olan Bintech Kingboss Ip-38, hareket algılama sensörüne sahip. Çoklu bağlantı yöntemi sayesinde birden fazla cihazdan izleme imkanı sunan bu güvenlik kamerası, su geçirmez özelliğiyle beğeniliyor.

Su Geçirmez

Ürün Detayı

Hareket algılama özelliği sayesinde hırsızı kaydederek telefona bildirim yollayan Bintech Kingboss Ip-38, 5x elektrikli zoom imkanı sunuyor. Çift yönlü konuşma özelliğine sahip olan güvenlik kamerası, çoklu bağlantı yöntemiyle kullanılabiliyor. Su geçirmez özelliği sayesinde hem iç hem de dış mekanlarda kullanım için uygun olan güvenlik kamerası, yatayda 360 dikeyde 90 derece dönebiliyor.

Çözünürlük1080 P
Gece GörüşüVar

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** Ö****; “Bu kadar iyi bir ürün olacağını beklemiyordum muadillerine göre çok güzel sensörü ışığı çok güzel sokağımı aydınlatıyor hareketi algılayınca sd carda kayıt yapıyor ve bana bildirim yapıyor e-posta gönderimi yapamadım o da nazar boncuğu olsun ulan hareketli nesneyi tespit edip takibi var bee 🙂 fiyat performans kullanıp göreceğiz”

👤 H*** E****; “ürünü 1 aydır kullanıyorum dışarıda montajlı yağmura doğa şartlarına direkt maruz kalıyor şu ana kadar problem yaşamadım gayet işimi görüyor memnunum alınır mı diye sorarsanız bence alınır”


Blue Inter CMR11 Güvenlik Kamerası

Evinizi 24 saat kesintisiz izleme imkanı sunan Blue Inter CMR11 Güvenlik Kamerası, telefondan veya bilgisayardan bağlanarak izleme imkanı sunuyor.

Fiyat

Ürün Detayı

En iyi güvenlik kameraları listemizin son sırasında yer alan Blue Inter CMR11 Güvenlik Kamerası, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Dikey, yatay, çapraz hareket etme özelliğine sahip olan bu güvenlik kamerası, çift yönlü ses aktarımı özelliği sunuyor. Harekete duyarlı çalışan bu güvenlik kamerası, 32 GB hafıza desteği sunmaktadır.

Çözünürlük1080 P
Gece GörüşüVar
Hafıza Kapasitesi32 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** A***; “Çok memnunum teşekkürler.”

👤 S***** B****; “Tam bir fiyat performans ürünü ben beğendim.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi güvenlik kamerası hangisi?

7/24 evinizi izlemeye yardımcı olacak güvenlik kameraları arasında; Xiaomi Mijia Smart Home Güvenlik Kamerası, Anker Eufy Security Güvenlik Kamerası, Hıkvısıon DS-2CD1023G0E-IF Güvenlik Kamerası, Xiaomi Mi Home Security Ev Güvenlik Kamerası
TP-Link Tapo C200, Yoosee Q26 Güvenlik Kamerası, Everest DF-804W Güvenlik Kamerası, Imou Smart Cue 2 C22E Güvenlik Kamerası, Bintech Kingboss Ip-38 ve Blue Inter CMR11 Güvenlik Kamerası yer almaktadır.

En iyi güvenlik kamerası nasıl olmalı?

En iyi güvenlik kameralarında WDR ve BLC teknolojileri yer almaktadır. WDR (geniş dinamik aralık) ve BLC (arka ışık telafisi) teknolojilerine sahip güvenlik kameraları daha kaliteli görüntü sunmaktadır.

Gece görüşlü kameralar kaç metreden görür?

Gece görüşlü güvenlik kameraları, kızılötesi IR teknolojisi sayesinde 0-15 metre mesafeden çekim yapmaktadır.

Güvenlik kamerası alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Güvenlik kamerası alırken dikkat edilmesi gereken birçok faktör vardır. Sağlamlığı, Wi-Fi özelliği, gece görüş özelliği, hareket sensörü, teknolojisi, dönme açısı, mikrofon özelliği gibi birçok farklı özellik güvenlik kamerasında önemlidir. Bu faktörlere önem vererek kaliteli güvenlik kamerası alabilmeniz mümkündür. İşte

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın