En İyi 8 Fal Uygulaması Tavsiyesi

Kırk yıl hatırı olduğuna inanılan Türk kahvesi, eşsiz kokusu ve bol köpüklü keyifli içimi sayesinde giderek daha popüler oluyor. Dünyanın farklı ülkelerinde de sık sık karşımıza çıkan bu tarihi lezzet, ülkemizde birleştiren, başlatan, güzelleştiren ve kutlanan anların yanında mutlaka aranıyor. Kız isteme ziyaretinden nişan merasimine, bayram ziyaretlerinden sabah kahvesi diye adlandırılan komşu gezmelerine kadar hep hayatımızda olan Türk kahvesi kültürümüzün de bir parçası olarak değer görüyor.

Türk kahvesinin bir diğer keyifli tarafı da içilmiş kahve telvesine bakarak iş, aşk, okul gibi konularda tahminlerde bulunmak elbette. Sohbetlerin arasında “Adettendir” diyerek, içildikten sonra tabağına ters kapatılan kahve fincanında ortaya çıkan telve şekilleri büyük bir dikkatle incelenerek, yorumlanır. Kimisi için eğlence kimisi içinse ciddi bir beklenti yaratan kahve falları amaç ne olursa olsun hep bir heyecan uyandırıp merakla dinlenir.

En İyi Fal Yorumları

Yarını bilmeden yaşadığımız hayatımızda gelecekte bizleri nelerin beklediği büyük bir merak konusu elbette. Gelişen teknoloji, insanların bu merakını tatmin edip çeşitli teknikleri kullanarak fal yorumları yapan uygulamaların geliştirilmesine imkan sağlıyor. Birbirinden eğlenceli pek çok fal uygulaması her geçen gün daha fazla indirilerek çok sayıda kullanıcıya ulaşıyor.

Fincan resmine bakaran yorum yapan, yüz falı, el falı veya Tarot falı bakan ve en iyi fal yorumları ile kullanıcılarında alışkanlık oluşturan bu uygulamalar arasında bazıları özellikle büyük ilgi görüyor.

En İyi Fal Uygulaması Tavsiyeleri

Akıllı telefonlara indirerek günün her saatinde kullanılabilen fal uygulamaları oldukça popüler bir şekilde hemen her yaş grubunun ilgisini çekiyor.

Bu uygulamalar arasında öne çıkan ve en iyi fal yorumları yaptığı düşünülen kahve falı uygulamalarını sizler için derleyerek bir liste oluşturduk. Gelin şimdi bu listeye ve uygulamaların özelliklerine birlikte bakalım: 

Faladdin Fal Uygulaması

Faladdin adındaki kahve fal uygulaması oldukça yaygın kullanılıyor. Ücretsiz olarak her gün 1 fal yorumu yapan uygulamaya fincanınızın fotoğrafını göndermeniz isteniyor. Son derece kolay kullanımı olan Faladdin uygulaması aracılığıyla Tarot Falı da baktırabilir, kartlarınızı seçerek yorumlanmasını isteyebilirsiniz. 

Geçmiş ve geleceğe dair analizler yapan uygulama aldığı ödüllerin yanında eğlenceli uygulama kimliğiyle de çok beğeniliyor.

Telve Fal Uygulaması

Ücretsiz indirilebilen Telve uygulaması kullananlar diledikleri yorumcuyu seçerek kahve falı, yüz falı, el falı, Tarot falı, Melek kartı falı gibi birbirinden değişik ve ilginç fal türlerini deneyebiliyorlar.

Fal yorumunuzu beklerken günlük, haftalık veya aylık burç yorumlarını gözden geçirebilir, aşk veya karakter analizi gibi eğlenceli konularda testler çözebilirsiniz. Burç uyumu, yıldız haritası gibi farklı başlıklarla da hizmet veren Telve uygulaması kalabalık kullanıcı sayısıyla en iyi fal uygulaması listelerinde sıklıkla yer alıyor.

Guru Fal Uygulaması

guru fal uygulaması

Online randevu sistemiyle fal baktırmak için geliştirilen Guru fal uygulaması ücretsiz indirilen ancak ücret karşılığı faydalanılan bir uygulama.

Sizin için uygun olan tarih ve saate, istediğiniz falcıyı seçerek bir randevu oluşturabildiğiniz uygulama görüntülü arama yaparak kişiye özel fal yorumları yapılması sistemiyle çalışıyor.

Kısmetim Uygulaması

kismetim fal uygulaması

Kahvenizi içip fotoğrafını göndererek dilediğiniz yorumcu tarafından yorumlanmasını isteyebileceğiniz bir diğer uygulama da Kısmetim uygulaması.

Arzu ederseniz Tarot falı baktırabilir, doğum haritanızı hazırlatıp yorum alabilirsiniz. Veya gördüğünüz rüyayı yorumlatıp kişisel ilişkilerinize dair tavsiye ve destek bulabilirsiniz. 

Kaave Falı – Falcı Bacı

Kullanıcıları tarafından en iyi fal uygulaması ilan edilen bir diğer popüler uygulama ise Kaave Falı – Falcı Bacı uygulaması. Sizin verdiğiniz bilgilerle kahve fincanınızın resmini birlikte yorumlayan uygulama size özel sonuçlarla geri dönüş yapıyor.

Yorumlar sırasında burç bilginiz ve telve incelemeniz birlikte kullanılarak sonuç isterseniz posta adresinize gönderiliyor. Fotoğraf ve yorumların saklanmasına da yarayan uygulamadan dilerseniz aşk, ikili ilişkiler, aile hayatı hakkında yorum alabilir veya iş ile maddi geleceğiniz konusunda bir sonuç seçebilirsiniz.

Derya Abla – Kahve Falı

derya abla kahve falı

İster kendi kahve fincanınızı isterseniz hazır fincanlardan birini seçerek yorumlanmasını isteyebileceğiniz Derya Abla-Kahve Falı en çok ilgi gören bir diğer uygulama.

Özel kahve falı veya yorumcu ile sesli görüşme yaparak baktırabileceğiniz canlı kahve falı seçeneği sunan uygulama kameraya gösterdiğiniz fincanı yorumlatabileceğiniz anlık kahve falı seçeneğiyle de beğeniliyor. Rüya yorumu, Tarot falı, İskambil falı, Yıldızname gibi seçenekler de sunan uygulama çok indirilen uygulamalar arasında yer buluyor.

Falcıhane – Sesli Kahve Falı, Astroloji

falcıhane

Her gün ücretsiz sesli fal ve günlük burç yorumu alabileceğiniz fal uygulaması hem sesli hem de yazılı gönderdiği yorumlarıyla öne çıkıyor. Kahve fincanınızın fotoğrafını yorumlayan uygulamada keyifli zaman geçirebileceğiniz oyun seçenekleri de bulunuyor.

Kullanıcıların isabetli ve hızlı yorumlarına puan verdiği Falcıhane en iyi fal uygulamaları arasında üst sıraları zorluyor.

Müptela – Sesli Kahve Falı, Tarot

müptela fal uygulaması

Boomyaa Entertainment tarafından geliştirilen fal uygulaması sayesinde kahve falı veya Tarot falı yorumlarınızı alabilirsiniz. İster fincan fotoğrafı gönderin ister kartlar arasından içinizden gelenleri seçin.

Kahve falı sonucunu sesli olarak ileten uygulama Tarot falını yazılı şekilde paylaşıyor. Genel olarak ücretsiz kullanılan uygulama reklam ve uygulama içi satın alım içeriyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 8 Fal Uygulaması Tavsiyesi” üzerine 3 yorum

  1. Astro türk uygulamasi muhteşem canli ve sesli bakımlar.mevcut falcılar ilgisi son derece saygili falciyi tanimak için ucretsiz dakika veriyorlar bu muhtesem destek ekip aninda cevap veriyor ilgi super. Astro fal cafe kardeş siteleri.mevcut oda harika ASTRO TÜRK bence sahip cıkilmasi gereken bir site mutlaka 🤲🤲

    Cevapla
  2. Çaylama Fal yeni bir uygulama ,tüm seçenekleri ücretsiz ,hem Kahve falı,Tarot falı,el falı ve Çay falı bakıyor.Ayrıca rüya yorumu,astroloji Sor seçenekleri de mevcut .Diğer üyelerle sohbet etme imkanı da sunuyor .Tabiki tüm bu seçeneklerin tamamen ücretsiz olması en tercih edilir yanı.

    Cevapla
  3. Falaaddin’i ailece kullanıyoruz. Annemle babam her kahveden sonra fal atıyorlar yine de her seferinde farklı cevaplar veriyor bir kere bile aynı cevaplara denk gelmedik bence gerçekten yorumluyorlar.

    Cevapla

Yorum yapın