En İyi 10 Elektrikli Şofben Modeli Tavsiyesi

Elektrikli şofbenler, evlerde, kuaför salonlarında ofislerde ya da sıcak suya daha az ihtiyaç duyulan alanlarda veya doğalgazın olmadığı alanlarda ihtiyaç duyulan elektrikli ev aletleri arasında yer almaktadır. İhtiyacınızı doğru şekilde karşılayacak en iyi elektrikli şofben modelleri ve markaları hakkında yaptığımız değerlendirmemizi okuyarak karar verebilirsiniz.

SıraModelEnerji SınıfıSYblog Puanı
1Baymak BT 7000A10/9.9
2Fakir CleroA10/9.8
3DökümçelikA10/9.7
4Cvs IlıcaB10/9.7
5Arzum AR 012A10/9.8
6ÖzenA10/9.5
7Aura İhlas BasicA10/9.6
8Simenta PremiumB10/9.7
9Dolce Vita BT 7000A10/9.8
10Veito V12000A10/9.7
Elektrikli Şofben Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Şofben Modeli

Banyoda suyu ısıtmak ya da kuaför salonunda müşterinin beklemesini engellemek için kullanabileceğiniz en iyi elektrikli şofben markaları ve modelleri hakkında yaptığımız incelemeyi değerlendirerek daha sağlıklı karar verebilirsiniz.

İşte 2024’ün en çok tercih edilen en iyi 10 elektrikli şofben modelleri…

Baymak BT 7000

Eviniz için kullanabileceğiniz en uygun elektrikli şofben modelleri arasında yer alan Baymak BT 7000 banyo tipi elektrikli şofben, beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacak seçeneklerden biridir. Aşırı ısınma durumunda akım kesicinin devreye girmesi, emniyet termostatının bulunması güven içinde kullanmanızı sağlayacaktır. Elektrikli şofben fiyatları incelemesinde de uygun fiyatlı olması ile en iyiler arasına giren Baymak 7000 güvenilir bir kullanım sunmaktadır.

GüvenlikRezidans kalitesi
Kademe sayısı

Ürün Detayı

230 V çalışma gücü ile kısa sürede suyu ısıtabilen Baymak BT 7000 elektrikli şofben, güvenli kullanımın sürdürülebilmesi için 6 ayrı emniyet koruması ile detaylandırılmış. 0,2 minimum su basıncı ile 2-4 lt./dak su debisi ile sıcak su ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilecek bir üründür.

Çalışma Gerilimi230 V
Kademe Sayısı3
Çalışma Gücü3000/4000/7000
Minimum Su Basıncı0.2
Su Debisi2-4 lt./dak

Kullanıcı Yorumları

👤 AY: Görünümü ve malzeme kalitesi çok güzel. Ben 1 haftadır kullanıyorum 3’üncü kademesi çalışmıyor ama 2’inci kademesi yeterince ısıtıyor 3’e gerek kalmıyor o nedenle sorun etmedim. İçinde tüm montaj aparatları var sigorta ve kutusu da var ben ayrıca artı güvenlik için kaçak akım rölesi de alıp taktım güvenliği en üst seviyeye çıkarttım.

👤 NA: Baymak kalitesi beklentiyi karşılıyor. İlk annem için satın aldık çok beğendiği içinde kendim içinde bir adet satın aldım. Kurulum ücretli olduğu için eşim kutunun içinden çıkan kurulum kitapçığıyla montajını yaptı. Hiç bir sıkıntı yaşamadık 3 aydır kullanıyoruz.


Fakir Clero Elektrikli Şofben

En iyi elektrikli şofben modelleri arasında yer alan ve Fakir teknolojisi ile tasarlanan Fakir Clero elektrikli şofben, banyoda güvenli kullanım sunan ideal seçeneklerden biridir. Kullanıcı deneyimi yüksek, beklentileri karşılayabilen elektrikli şofben, en çok tavsiye edilen şofbenlerden biridir.

GüvenlikIsıtma
Otomatik

Ürün Detayı

Güvenlik açısından her şeyin ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandığı Fakir Clero elektrikli şofben, şebeke suyunu tazyikli hale çevirerek çalışan bir sisteme sahiptir. Su açılmadan ya da yeteri kadar su gelmeden çalışmayan elektrikli şofben, elektrik kaçağı tehlikesine karşı üst düzey koruma sağlamaktadır.

Çalışma Gerilimi220 V
Kademe Sayısı3
Otomatik kapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 ZK: Ürün çok iyi 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Hızlı ısıtıyor hatta kaynar bile yapıyor. Fiyatının çok üstünde bir kalite.

👤 Uİ: Çok kaliteli ve güzel bir ürün tavsiye ederim. Kurulumu ama mutlaka işi bilene yaptırın. Ben 2 defa kurdurtmak zorunda kaldım. İlk takan kişi bağlantıyı yanlış yapmıştı.


Dökümçelik Elektrikli Şofben 7500W

Kaliteli bir elektrikli şofben için tercihleriniz arasına alabileceğiniz Dökümçelik elektrikli şofben, fiyat performanslı ürünlerden biridir. Özel hortum ve duş aksesuarları ile ihtiyacınızı doğrudan karşılayacak ürün, en iyi elektrikli şofben modelleri arasında değerlendirilmektedir.

GüvenlikMalzeme
Su kapasitesi

Ürün Detayı

3 kademeli sistemi ve yüksek ısınma durumunda otomatik kapanma özelliği ile güven içinde kullanabileceğiniz Dökümçelik elektrikli şofben, su kapasitesi ile ihtiyacınızı doğrudan karşılayabileceğiniz bir üründür. Depo suyu ya da şebeke suyu ile çalışma özelliğine sahip olması, kullanım alanını genişletmeyi sağlamaktadır.

Kademe Sayısı3
Otomatik kapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 AB: Ürün aşırı kaliteli bir ürün çok güzel ısıtıyor sorunsuz kullanıyorum 2 aya yakındır. Şimdiye kadar kullandığım en iyi elektrikli şofben çok memnunum.

👤 İA: Tam bir fiyat performans ürünü, duş başlığının borusu oldukça uzun ve suyu çok güzel ısıtıyor.


Cvs Ilıca Elektrikli 7 Kademeli Şofben DN5250

Elektrikli şofben modelleri arasında özellikleri ve şık tasarımı ile en çok dikkat çeken ürünlerden biri de CVS ılıca modelidir. Güvenilir kullanım sunan ve yeteri düzeydeki su kapasitesi ile bir evin ihtiyacını doğrudan karşılayabilen en iyi elektrikli şofben modelleri arasında yer alan CVS DN5250 ile ihtiyacınızı doğrudan karşılayabilirsiniz.

GüvenlikMalzeme
Kolay kurulum

Ürün Detayı

7 kademeli, otomatik kapanma, yeterli suyun gelmemesi halinde çalışmama gibi güvenlik yönleri ile kendinden söz ettiren CVS ılıca elektrikli şofben, 1,5 mss su basıncı ile ev ya da kuaför salonlarında kullanılabilecek en ideal seçeneklerden biridir.

Giriş gerilimi220/240 V
Debi60/180 Lt/h
Minimum Su Basıncı1.5 mss

Kullanıcı Yorumları

👤 DE: Daha öncede aynı marka ürün kullandım. 5 yıl boyunca hiç arıza çıkarmadı. Sadece kireçlendiği için az ısıtıyordu, yenisini aldım. Eskisini de temizleyip yedek olarak köşeye koydum.

👤 TU: Fiyat performans açısından tercih edilebilir, iş görür sadece kışın kullanmak için gayet yeterli.


Arzum AR 012 Laguna Elektrikli Şofben

Evinizde ya da sıcak su ihtiyacı duyduğunuz diğer alanlarda güven içinde kullanabileceğiniz Arzum AR012 laguna elektrikli şofben, ihtiyacınızdan çok daha fazlasını karşılayan yönleri ile en iyi elektrikli şofben tavsiyeleri arasında yer alan bir üründür.

GüvenlikIsıtma
Kaliteli

Ürün Detayı

Kullanıcı güvenliğini en üst düzeyde tutarak tasarlanan Arzum AR012 elektrikli şofben, güvenilir şekilde kullanabileceğiniz, sınıfının en iyileri arasında yer alan bir üründür. Anında sıcak su ve 8 emniyet sistemi ile güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz ürün, elektrikli şofben fiyatları konusunda da beklentileri ideal fiyatları ile karşılıyor.

Emniyet Sistemi8 Adet
Kademe3

Kullanıcı Yorumları

👤 SE: Kafanız rahat tanımadığınız markadan uzak durun fiyata takılmayın ucuz şofben almayın bu benim ikinci şofbenim.

👤 SK: Ürün paketinden sağlam şekilde çıktı. Kurulum işlemini elektrikçiye yaptırdım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat kış günlerinde yeterli ısıyı yakalamak zor oluyor.


Özen Elektrikli 8 Emniyetli Ani Su Isıtıcı Şofben

Evinizde banyoda kullanmak ya da sıcak su ihtiyacının olduğu diğer alanlarda güven içinde suyunuzu ısıtmak için kullanabileceğiniz Özen elektrikli 8 emniyetli şofben, güvenlik önlemleri en üst düzeyde alınmış bir modeldir.

Su haznesiIsıtma
Kaliteli

Ürün Detayı

Dış kasası dayanıklı plastikten üretilerek güvenilir bir kullanım sağlayan Özen elektrikli şofben, kazanlı olmadığı için kurulduğu yerde yer kaplamaz. Hızlı su ısıtma teknolojisi ve 8 emniyetli olması ile güven içinde kullanabileceğiniz ürün, elektrikli şofben fiyatları değerlendirmesinde de fiyat performansı ürünlerden biri olarak kabul ediliyor.

Su Debisi3Lt/Dk
Otomatik kapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 NS: Güzel ürün 7 yıldır bundan kullanıyordum memnunum onun için bir tane daha aldım annem için.

👤 FK: gayet güzel ve de kullanışlı bir ürün güzelde ısıtıyor.


Aura İhlas Basic Elektrikli Şofben

Elektrikli ev aletlerinde Türkiye’nin en bilindik markalarından biri haline gelen İhlas markasının sunduğu basic elektrikli şofben modeli, sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır. Güvenilir özellikleri ve yeteri kadar su kapasitesi ile evinizde güven içinde kullanabileceğiniz basic elektrikli şofben, en iyi elektrikli şofben önerileri arasında yer almaktadır.

Hızlı kurulumIsıtma
Erken devreye girme

Ürün Detayı

Sıcak su ihtiyacını anında gideren hızlı su ısıtma özelliğine sahip olan İhlas basic elektrikli şofben, 5 emniyet sistemi ile güven içinde kullanmayı sağlamaktadır. Su tankına ihtiyaç duymadan açıldığı anda suyu ısıtan şofben, gereksiz elektrik harcaması yapmayan enerji tasarruflu bir şofbendir.

Emniyet Sistemi5 kademeli

Kullanıcı Yorumları

👤 YU: şofben güzel ısıtıyor şimdilik herhangi bir sorun yok, teşekkür ederim güvenerek alışveriş yapıyorum çalışanlarına kolaylıklar dilerim.

👤 DT: sıcaklık derecesi 3 te çalıştırılırsa iyi 2 -1 ayarında su çok soğuk. Daha önce kullandığım marka 2 derecesinde bile gayet sıcak oluyordu.


Simetra Premium Elektrikli Şofben

Hızlı su ısıtma özelliği ile kış aylarında daha banyoda uzun zaman geçirmeye gerek bırakmayan fiyat performanslı en iyi elektrikli şofben modelleri arasında yer alan Simetra Premium elektrikli şofben, emniyetli olması sayesinde kolaylıkla kullanabileceğiniz, güvenilir bir üründür.

FiyatıIsıtma
Güvenliği

Ürün Detayı

8 emniyetli olarak güvenilir bir kullanım sağlayan Simetra Premium elektrikli şofben, otomatik kapanma ve suyun az ya da yetersiz gelmesi durumunda çalışmaması, güvenlik konusunda beklentileri karşılamasını sağlıyor. 3 kademeli olarak tasarlanan ürün, eviniz için ideal bir seçenek olacaktır.

Emniyet Sistemi8 kademeli
Kademe Sayısı3
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 UN: Antalya sıcağında birde yeterli ikinci ayar suyu az açınca kaynatıyor buda kış için güzel kullanışlı bir ürün beğendim fiyatına göre gayet güzel.

👤 RD: iş yerinde mutfakta kullanmak için aldık, kışın havanın çok soğuk olduğu zamanlarda muhteşem bir ısıtma performansı yok ama bulaşık yıkamak için ideal.


Dolce Vita BT 7000 Elektrikli Şofben

A sınıfı enerji verimliliği ile en iyi elektrikli şofben modelleri arasında yer alan Dolce Vita BT 7000, su ısıtma konusunda beklentileri en iyi şekilde karşılayan ürünler arasında yer almaktadır. Kullanıcı yorumları ve deneyimi ile kendinden söz ettiren ürün, hızlı su ısıtma teknolojisi sayesinde memnuniyetinizi sağlayabilecek bir üründür.

Hızlı ısınmaIsıtma
Su haznesi kapasitesi

Ürün Detayı

6 emniyet koruma sistemi, su kesildiğinde enerjiyi kesen güvenlik katmanı, aşırı ısı kesici özelliği gibi birçok önemli özelliğe sahip olan Dolce Vita BT 7000 elektrikli şofben 40 amper sigorta ile güvenilir bir kullanım deneyimi sunmaktadır.

Emniyet Sistemi6 kademeli

Kullanıcı Yorumları

👤 ME: ürünüm güzel paketlenmiş ve eksisiz bir şekilde elime ulaştı kalitesi güzel faturası her şeyi mevcut teşekkür ederim.

👤 AD: çok kaliteli urun teşekkürler baymak güvencesiyle.


Veito V1200 Duş Setli Banyo Tipi Elektrikli Şofben

En iyi elektrikli şofben modelleri arasında yer alan Veito V1200, güvenlik, kullanım ömrü gibi tüm özellikleri ile sınıfının en başarılı ürünleri arasında yer almaktadır. Kullanıcı deneyimi yüksek, performans açısından en iyisini sunan ürün, kullanıcı yorumlarında da olumlu dönüşler alan bir üründür.

DayanıklıIsıtma
Kullanım kolaylığı

Ürün Detayı

Enerji verimliliği ile tasarruf sağlayan Veito V1200 elektrikli şofben, kolay kullanım ve 3 kademeli ısıtma ayarı ile kısa sürede hızlı dönüş sağlayan bir üründür. Aşırı ısınmaya karşı emniyetli şekilde tasarlanan Veito V1200 elektrikli şofben, minimum 1 bar basınca sahiptir.

Enerji SınıfıA
Kademe Sayısı3

Kullanıcı Yorumları

👤 MA: Ürün çok kullanışlı, konforlu ve güzel. Suyu ısıtması son derece güzel, eğer ki Veito nun 3 fazlı olan şofbenini alabilecek durumunuz veya altyapınız yoksa bu ürün mükemmel. İstediğiniz hızda ve sıcaklıkta suyu ayarlayabiliyorsunuz.

👤 AY: Aynı ürünü bekar evinde kullanıyorum çok memnun kaldığımdan annemlere de sipariş verdim bazen 3. kademede duş alamazsınız havasının soğukluğuna bağlı ama her hava koşulunda sizi üşütmez.


Sıkça Sorulan Sorular

Şofben alırken nelere dikkat edilmeli?

Elektrikli şofben alırken özellikle kaçık akım rölesine sahip olmasına özen gösterilmelidir. Kademe ayarının olması ve otomatik kapanma özelliğinin bulunması da ayrıca önem taşır.

En iyi elektrikli şofben markası hangisi?

Her şofben markasının kendine has özellikleri bulunmaktadır. Ancak piyasada genel kabul gören bazı markalar bulunmaktadır; Arzum, Veito, Baymak ve Dolce gibi markalar, en çok tercih edilen markalardır.

En iyi elektrikli şofben tavsiyesi

Elektrikli şofben tavsiyesi alırken, ihtiyacınıza yönelik bir model olmasına da dikkat edin. Zira bazı şehirlerin iklim koşullarından dolayı seçeceğiniz şofben yetersiz gelebilir. Bu nedenle doğru sonuca ulaşmak için ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın