En İyi 10 Elektrikli Scooter Modeli Tavsiyesi

Şehir içinde trafik karmaşasından daha hızlı sıyrılmak için son dönemlerde kullanılan elektrikli scooterler, hem zamandan kazanmak hem de işlere zamanında yetişmek açısından ideal ulaşım araçları haline geldi.

SıraModellerMenzilSYblog Puanı
1Xiaomi Mi Pro 245 Km10/9.9
2Onvo OV-00630 Km10/9.8
3İntouch Smarty Explorer Pro25 Km10/9.7
4Xiaomi Mijia M36525 Km10/9.7
5Onvo OV-01145 Km10/9.9
6Citymate Pro 500 Watt30-35 Km10/9.8
7SCOOWY 500w Pro Max60-70 Km10/10
8Intouch Smarty Explorer20-25 Km10/9.6
9Xiaomi Mi 1S30 Km10/9.7
10MEKA 350 Watt25 Km10/9.7
Elektrikli Scooter Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Elektrikli Scooter Modeli

Kısa mesafeli yolculuklarınızı hem daha konforlu hem de daha güvenilir şekilde tamamlayabileceğiniz en iyi elektrikli scooter modellerini sizlere sunduk.

İşte 2024 yılının en iyi elektrikli scooter modelleri…

Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter

En iyi elektrikli scooter modelleri arasında yer alan, performansı ve şık tasarımı ile dikkat çekici Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter, en ideal seçeneklerden biridir. Hafif olması ve şarj süresinin uzun olması, ihtiyacın karşılanması noktasında tam performans notu almasını sağlıyor. Kullanıcılarının da yorumlarında son derece olumlu görüş bildirdikleri elektrikli scooter modeli ile şehir içi işlerinizi daha zamanlı halledebilirsiniz.

Şarj SüresiTaşıma kapasitesi
Hafif

Ürün Detayı

600 W motor gücüne sahip, 45 km. menzili ile gün içinde işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirmenize yardımcı olan Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter, 9 saatlik şarj süresi ile ideal seçeneklerden biridir. Katlanabilir özelliğe sahip olması ve buna ek olarak hafifi olması, taşınmasını kolaylaştırmaktadır. 20 derece tırmanma açısına sahip elektrikli scooter ile işlerinizi zamanında halledecek ve trafiğin karmaşıklığına aldırış etmeyeceksiniz.

Motor Gücü600 W
Menzil45 km
Hız25 km/s
Şarj Süresi9 saat
KatlanabilmeVar
Tırmanma Açısı20 derece
Lastik Ebatı8.5 inç
Taşıma Kapasitesi100 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 BO: “Boyum 1.88 kilom 94 giysi çanta falan 100 kilo ve çok rahat götürüp getiriyor. Hafif rampa çıkıyorum eve giderken 16-18 km geçmiyor gayet yeterli. Düz yol 25 km zaten son hız süper mükemmel trenle ev arası kullanıyorum 1 km gidiş 1 km geliş marketten suda alıyorum ayağımı koruduğum yere koyuyorum hiç yorulmuyorum.”

👤 FB:”Bazı tereddütlerim vardı ama ürün sıfır geldi. Satıcı firmaya teşekkür ederim. Ürüne gelince sanırım Trabzon Sürmene’de böyle bir şey alan ilk kişi benim. Çok dik rampaları çıkmıyor ama sahil yolu ve şehir içi kullanım için harika bir cihaz.”


Onvo Elektrikli Scooter OV-006

Gündelik işlerinize koşuştururken yorulmamak ve araba trafiğine takılmadan yolda güvenli bir şekilde ilerlemek için kullanabileceğiniz en iyi elektrikli scooter modelleri arasında yer alan Onvo Elektrikli Scooter OV-006, sunduğu özellikleri ve performansı ile ihtiyacınızı doğrudan karşılamanıza yardımcı olacak bir üründür.

Şarj SüresiMontaj
Hafif

Ürün Detayı

36V 7.5Ah lithium batarya ile desteklenerek 25 km. hızla istediğiniz yere kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan elektrikli scooter, 5 saat süren şarjı ile gün içindeki ihtiyaçlarınızı kolaylıkla görebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Alüminyum alaşım malzeme kullanıldığı için hafif olan ve yol performansında beklentileri karşılayan Onvo Elektrikli Scooter, gün içindeki işlerinizde en büyük yardımcınız olacak.

Lithium Batarya36V 7.5Ah
Max yokuş tırmanma20 derece
Tekerlek boyutu8.5inch petekli dolgu tekerlek
Lcd EkranHız, güç göstergesi , 3’lü kullanım modu göstergesi
Şarj Voltajı100-240V(Input)/42V(Output)/1.5A

Kullanıcı Yorumları

👤 RO: “Ürün elime 2 günde ulaştı ilk scooter deneyimin olmasına rağmen çok güzel geldi. Paketleme herhangi bir sorun yoktu şimdilik her şey güzel.”

👤 SD: “Ürünü bu gün teslim aldım gayet şık duruyor 70 kiloyum rahatlıkla 25 km hıza çıkabiliyorsunuz tepki süresi çok iyi 2-3 yokuşta denedim ve rahatlıkla çıkabildi dolgu teker olması çok iyi ger yola rahatlıkla girebiliyorsunuz.”


İntouch Smarty Explorer Pro

Gündelik işlerinize daha erken yetişmek ve zamandan kazanmak için tercih edebileceğiniz İntouch Smarty Explorer Pro 10′ elektrikli scooter modeli, segmentinin en iyileri arasında yer almaktadır. 15 kg. ağırlığında, 4-6 saat şarj süresi ile şehir içi yolculuklardan en ideal seçeneklerden biri olan scooter modeli ile işe gidiş gelişlerinizi rahatlatacaksınız.

MenzilUygulama
Hafif

Ürün Detayı

25 km/h hıza sahip, 4-6 saat şarj süresi ile beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayabilecek en iyi elektrikli scooter modelleri arasında yer alan İntouch Smarty Explorer Pro 10′, 40 km. menzili ile yakın mesafelerde rahatlıkla ihtiyacınızı görebileceğiniz şekilde tasarlanmış bir üründür. Değiştirilebilir batarya özelliğine sahip olması ise ayrıca değerlendirilmeye değer kılan yönlerinden biridir.

Max Hız25 km/h
Cihaz Ağırlığı10-15 kg
Menzil35-40 km
Şarj Kullanım Süresi4-6 saat

Kullanıcı Yorumları

👤 OT: “Ürünü alıp denedim söyledikleri gibi benim hoşuma gitti ve güzel hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.”

👤 CC: “Ürün tahmin ettiğinden çok daha hızlı bir şekilde ulaştı. Firmaya da güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.”


Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter

Elektriklik scooter ihtiyacınızda tercihleriniz arasına alabileceğiniz Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter, 30 km menzili ve saate 25 km. hızı ile şehir içi yolculuklarınızda kısa sürede mesafeleri tamamlamanıza yardımcı olacak bir üründür. Dahili 1 adet bataryası bulunan ürün, en yüksek hızda kullanıldığında ortalama 1 saat kadar şarj süresine sahiptir.

Seyahat mesafesiAzami hız
Hafif

Ürün Detayı

Xiaomi markasının tasarladığı ve fiyatına göre son derece ideal elektrikli scooter modelleri arasında yer alan Mijia M365 elektrikli scooter, şık tasarımı ve hafif yapısı ile kolaylıkla kullanabileceğiniz ürünlerden biridir. Malzeme kalitesi, uzun süre kullanıma uygun şekilde kullanıldığı için yıllar boyu kolaylıkla kullanabilirsiniz. 8,5 inç lastikleri ile en yüksek hızda bile güven içinde kullanabileceğiniz ürün, kısa mesafeler için en ideal seçenekler arasındadır.

MalzemeAlüminyum alaşım
Ağırlık12,5 kg
Azami Hız25 km
Seyahat Mesafesi30 km

Kullanıcı Yorumları

👤 MG:”Bence ürün tam fiyat performans ürünü, 85kg’yum çok aşırı rampalar hariç her yere çıkıyor. Şarjı tamamen kullanıma bağlı ama eko mod sürati hem uygun bir hız insanların arasında hem de şarj süresi için çok ideal.”

👤 CA: “Beklentilerimin üstünde bir araç. Sadece gezerken değil, işe gidip gelirken de kullanıyorum. Emsallerine göre kaliteli malzeme ve kaliteli ergonomik. Tam bir fiyat performans ürünü. Araştırıp aldım. Pişman olmadım.”


ONVO Elektrikli Scooter OV-011

Gün içinde işinize daha erken yetişmek, yapmanız gerekenleri daha kısa sürede yapmak için ihtiyacınız olan elektrikli scooter ihtiyacınız için tercih edebileceğiniz ONVO Elektrikli Scooter OV-011 ile dilediğiniz her yere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Tırmanışları ve düz yol tutuşu ile son derece ideal seçeneklerden biri olan elektrikli scooteri siz de çok seveceksiniz.

Motor gücüBoyut
Şarj süresi

Ürün Detayı

25 km hıza kadar ulaşabilen, 250 Watt x 2 motor gücü ile şehir içi ulaşımlarda kolaylıkla kullanabileceğiniz ONVO elektrikli scooter modeli, 40-45 km menzili ile gün içindeki işlerinizi tamamlamanızda yardımcı olacaktır. 20-25 kg. ağırlığındaki ürün, 5-6 saat şarj süresine sahiptir.

Maksimum hızAlüminyum alaşım
Menzil45 km
Motor Gücü250 W
Şarj Kullanım Süresi5-6 saat

Kullanıcı Yorumları

👤 SY: “Ürün fiyatına göre çok iyi. Aslında bu özelliklerle bir bisiklet yapılsaymış çok daha güzel olurmuş. 35 km/s hıza çıkıyor. Her türlü dik yokuşu tırmanıyor (yüksek kaldırım gibi yokuşlarda denemedim ama). Gerçekten de 40 km menzili var.”

👤 SD: “Ürün çok güzel oğlum bayıldı ben 5150 aldım tam performans ürünü. Kargo 3 gün içinde geldi köpüklerle sarılmış sapasağlam geldi. 100 kg üstünde eşimi bile rahatlıkla taşıdı ben memnun kaldım teşekkür ederim.”


Citymate Pro 500 Watt Elektrikli Scooter

Gün içinde işe giderken ya da sahil gezintisi yaparken yorulmanızı engelleyecek bir scooter arıyorsanız, Citymate Pro tam size göre. Performansı ve tasarımı ile en iyi elektrikli scooter modelleri arasında yer alan ürün, hız sabitleyici özelliği ile segmentindeki diğer ürünlerden çok daha fazlasını sunuyor. Hem eğlence hem de kısa mesafeli ulaşım ihtiyaçlarınızda güven içinde kullanabileceğiniz ürün, rengi ve tasarımı ile dikkat çekici.

Batarya kapasitesiFrenleri
Mesafe

Ürün Detayı

25 km. hızda kolaylıkla kullanabileceğiniz Citymate Pro elektrikli scooter, 12500mAh / 36V batarya paketi ile gün içindeki ihtiyaçlarınıza doğrudan çözüm sağlayabilen bir üründür. 3 kademeli sürüş modu ve hız sabitleyici özelliği ile sabit bir hızda gitmenizi sağlayan scooter, LCD ekranı ile yol kontrolünü kolaylıkla sağlamanıza yardımcı olacak.

Batarya Kapasitesi12500mAh
Menzil35 km
Motor Gücü700 W
Ağırlık18.0kg

Kullanıcı Yorumları

👤 MÖ: “Kullanımı hafif bir ürün… Sele taktırmak kullanım rahatlığını katladı..20 gün içinde taktılar scooterlar da.”

👤 ED: “Yaklaşık 2 ay önce aldığım Citymate Pro 500 Elektrikli Scooter’im şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Performansı çok iyi.35km/s hızı mükemmel. Tam dolu batarya ile Ortalama 40-45km yol yapıyorum.”


SCOOWY 500w Pro Max Elektrikli Scooter

Sahil gezintileri, şehir içi kısa mesafeli ulaşımlar için ideal bir şekilde tasarlanan ve gücü ile beklentileri en iyi şekilde karşılayabilen SCOOWY 500w Pro Max Elektrikli Scooter, sınıfının en iyileri arasında yer alıyor. Maksimum hızı, batarya gücü ve diğer ayrıntıları ile aradığınız gibi bir ürün olacağını düşündüğümüz ürün, en iyi elektrikli scooter modelleri arasında yer almaktadır.

HızıRampa çıkışı
Mesafe

Ürün Detayı

45 km. maksimum hıza sahip, 10 inç lastik büyüklüğü ile güvenilir bir yol sürüşü deneyimi yaşamanızı sağlayan SCOOWY 500w Pro Max Elektrikli Scooter, 150 kg. taşıma kapasitesine sahiptir. 60-70 km. menzile sahip olması gün içindeki birçok işinizi kolaylıkla halletmenize olanak sağlayacak.

Led farVar
Menzil70 km
Maksimum Hız45 km
Lastik Büyüklüğü10 inç

Kullanıcı Yorumları

👤 Çİ: “Servis çok ilgili ürünün arkasında duruyor. Scooterlar içinde fiyatına göre en iyisi.”

👤 DA: “Çok kullanışlı bir ömür kullanılır. 13 yaşındaki kardeşim rahatlıkla binebiliyor.”


Intouch Smarty Explorer Elektrikli Scooter

Uzun süre kullanabileceğiniz ve şehir içi ulaşımlarınızda rahat etmenizi sağlayacak bir elektrikli scooter arıyorsanız, tercihleriniz arasına almanızı önerdiğimiz Intouch Smarty Explorer Elektrikli Scooter, en iyiler arasında yer alıyor. Kullanıcılarından da genel olarak olumlu yorumlar alan ürün, şişirilebilir lastik tekerlere sahip şekilde tasarlanmıştır.

MenziliÖn fren
Süspansiyon

Ürün Detayı

Alüminyum alaşım malzeme kullanılarak son derece hafif bir ürün haline getirilen Intouch Smarty Explorer Elektrikli Scooter, 36V/350 W motor gücüne sahiptir. Şehir içi yolculuklarında en iyi yol arkadaşınız olabilecek scooter, 30-40 km. menzili ile gün içindeki ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılamanıza yardımcı olacaktır.

Motor Gücü36V/350 W
Pil36V/8AH Lityum
Motor tipiArkadan itişli motor
Hız6/20/25 kmH

Kullanıcı Yorumları

👤 MY: “Ürün harika. Tek sorun ön fren olması buda yağışlı havalarda çok risk teşkil ediyor. Şahsen uzun süredir scooter sürücüsü olmamam rağmen 2 kez kaydırıp düştüm. Acil fren olayına çözüm bulmaları lazım.”

👤 TK: “Malzeme ve montaj çok kaliteli, süspansiyon çalışıyor, pil kapağı metal, son hız 25 km/h.”


Xiaomi Mi 1S Elektrikli Scooter

Kısa mesafeli yolculuklarınızın güvenli ve hızlı tamamlanması için ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayan Xiaomi Mi 1S Elektrikli Scooter, maksimum hızı, pil dayanma süresi gibi ihtiyacınız olacak tüm konularda en iyi özellikleri barındırıyor. Şehir içi yolculuklarınızda ya da eğlence amaçlı kullanımda beklediğinizden çok daha iyisini sunan en iyi elektrikli scooter modelleri arasında yer alan bu ürünü sizin de çok seveceğinizi düşünüyoruz.

Şarj süresiTaşıma kapasitesi
Tırmanış

Ürün Detayı

Dijital bilgi ve kontrol ekranlı, alüminyum alaşım malzeme kullanılarak tasarlanan Xiaomi Mi 1S Elektrikli Scooter, 500 W maksimum gücü ile sınıfının en iyileri arasına girmeyi başarıyor. Yüksek güçlü lityum pili ile uzun süre kullanıma elverişli hale getirilen scooter, 275 W batarya kapasitesi ile kısa mesafelerde en iyi dostunuz olacak.

Ağırlık12.5 kg
Azami hız25 km/s
Seyahat mesafesi30 km
Maksimum güç500 W
Nominal motor gücü250 W

Kullanıcı Yorumları

👤 HK: “Otobüse binmemek için aldım ve bu işi gayet yeterli yapıyor. Tek elde taşıması zor değil, metroda bu sayede sıkıntı yaşamıyorum. Cruize kontrolünü açtığınızda çok daha keyifli oluyor.”

👤 OY: “Düz yolda gayet yeterli bir güce sahip, ama benim gibi 90 üzeri kilolarda bir miktar soluksuz kalma durumu oluyor. Az kilolu kişiler için ideal. Kızıma yılbaşı hediye olarak aldım… Onun kilosu için performansı fazla bile.”


MEKA Elektrikli Scooter MK01

Sahil gezintilerinde ya da işe gidip gelirken yorulmadan kullanabileceğiniz ve trafiğin sıkışıklığına maruz kalmayacağınız bir yol arkadaşı arıyorsanız, tercihleriniz arasına MEKA 350 Watt 10 Ah Lityum Batarya Elektrikli Scooter MK01’i ekleyebilirsiniz. Hız performansı, şarj süresi ve diğer tüm ayrıntılı özellikleri ile beklentilerinizi karşılayabilecek elektrikli scooter modeli, fiyatına göre son derece ideal bir seçenektir.

HafiflikDeğiştirilebilir batarya
Maksimum hızı

Ürün Detayı

Maksimum hızı 25 km. olarak tasarlanmış, 20-25 km. menzili ile ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak MEKA 350 elektrikli scooter modeli ile gün içindeki işlerinizi kolaylıkla koşturabilirsiniz. 4-5 saat şarj süresi ile şehir içi ulaşımlarınızı kolaylıkla giderebileceğiniz ürün, 12,5 kg. ağırlığındadır.

Maksimum Hızı25 km
Taşıma Kapasitesi120 kg
Cihaz Ağırlığı12,5 kg
Şarj Kullanım Süresi4-5 saat

Kullanıcı Yorumları

👤 DD: “1 defa kullanma fırsatımız oldu hız konusunda iyi, memnun kaldık.”

👤 SÖ: “Ürün fiyatına göre güzel umarım arıza durumdan da mağdur olmayız.”


Sıkça Sorulan Sorular

Elektrikli scooter kaç W olmalı?

Günlük ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılamanız için satın alacağınız scooterin 350 W olması idealdir. Ancak ihtiyaçlarınıza göre 250 W bir scooter de tercih edebilirsiniz.

Elektrikli scooter alırken nelere dikkat edilmeli?

Maksimum hızı ve menzili en önemli ayrıntılardır. Buna ek olarak hafif bir scooter olması da kesinlikle dikkat edilmesi gereken ayrıntılarındandır.

En uygun elektrikli scooter hangisi?

Uygun elektrikli scooter modellerini bulmak kolaydır. Ancak özelliklerini inceleyerek beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığına baktıktan sonra karar vermeniz daha sağlıklı olur.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 10 Elektrikli Scooter Modeli Tavsiyesi” üzerine bir yorum

  1. İşe gitmek için aldım. Artık sabahları dolu otobüsün ve sıkışık trafiğin çilesini çekmiyorum. Elektrikli scooterları herkese tavsiye ederim.

    Cevapla

Yorum yapın