En İyi 10 Dosya Dolabı Tavsiyesi

Ofis ve iş yerlerinde en çok kullanılan modeller arasında dosya dolabı modelleri yer alıyor. Ofis ortamının düzeni ve temizliği için malzemelerin ve dosyaların doğru bir biçimde depolanması önem taşır. Pek çok model ve tasarımdan oluşan en iyi dosya dolabı modelleri son derece etkili çözümler sunar. Dosyaların düzenli tasnif edilmesi ve saklanması işin sürekliliği için de önemlidir. İşlevsel bir iş ortamı yarabileceğiniz en iyi ürünleri sizler için araştırdık.

SıraModelMalzemeSYblog Puanı
1Jessan 198’likÇelik10/9.9
2JessanÇelik10/9.7
3MobiliqueSuntalam10/9.8
4Dekoratif Dosya DolabıMetal10/9.6
5Dört Çekmeceli Dosya DolabıMetal10/9.6
6VenaAhşap10/9.7
7BaharÇelik10/9.8
8Robin Home Verona GSuntalam10/9.8
93G TasarımSuntalam10/9.5
10Robin Home AryaSuntalam10/9.8
Dosya Dolabı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen Dosya Dolabı Modelleri

Metal ya da ahşap malzemeden üretilen dosya dolabı modellerinin yanı sıra piyasada çekmeceli, profil, karkotesk ofis dolapları da ihtiyaçların karşılanması için tercihlere sunulan alternatiflerden bir tanesidir. İş yerinde verimli bir çalışma rutini elde etmek, düzenli ofis ortamı kazanmak için markasına, modeline, işlevselliğine ve tasarımına göre en çok tercih edilen dosya dolabı modellerini inceleyebilirsiniz. Kapaklı ya da kapaksız, çok gözlü, renkli, çekmeceli, raf tasarımlı birçok ürün arasından sizler için bulduklarımıza mutlaka bir göz atın!

İşte 2024 yılının en iyi dosya dolapları…

Jessan 198’lik Metal Dosya Dolabı

Spor kompleksi, okullar, fabrikalar, şirketler, askeriye ve pek çok dosya işlerinin bulunduğu ortamda kullanılabilen dosya dolabı modelleri, son derece ergonomik ve kullanışlıdır.

198’li kullanım özelliğiFiyat
Dayanıklı, uzun ömürlü

Ürün Detayı

Jessan marka, 198 dosya kapasiteli ürün, 0.70 mm kalınlıkta ve yüksek kalitede dkp sacdan imal edilmiştir. Elektrostatik toz boyasıyla boyanmıştır. Uzun ömürlü kullanım özellikleri taşır. Deterjansız, nemli bir bez ile kolayla temizliği yapılabilir. Toplam 5 raftan oluşmaktadır. Çelik malzemeden üretildiği için son derece dayanıklıdır.

Ürün GövdeÇelik
Ürün Genişlik92 cm
Ürün Derinlik42 cm
Ürün Yükseklik198 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 TC: Ürün neredeyse 1 yıldır kullanımda duruyor. Gayet memnunum. Horoz lojistik ile de bir sıkıntı yaşamadım. Aldığımdan beri çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

👤 LÖ: Öncelikle firma yetkilisine çok teşekkür ediyorum. Ürün ilk etapta dosya dolabı değil temizlik dolabı olarak geldi. Ürün iade etme imkanımızın olmadığını söyledim. Firma yetkilisi aradı ve özür diledi. Bedelsiz olarak yen bir ürün daha gönderdiler. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederim. Bol bereketli kazançlar.


Jessan Ofis 130’luk Dosya Dolabı

Üstten ve alttan kilitleyebilen İspanyolet kilit sistemi mevcuttur. Böylece evraklarınız, belge ve dosyalarınız daha korunaklı muhafaza edilebilir.

Kilitli sistemFiyat
Dayanıklı, uzun ömürlü

Ürün Detayı

Jessan marka çelik dolap, elektrostatik boya ile renklendirilmiştir. İçerisindeki rafların yüksekliği ayarlanabilir. 3 adet raftan oluşmaktadır. Dayanıklı malzemeden imal edilmektedir. Ürün kolay temizlenebilir özelliktedir. Temizlik yapılırken deterjan kullanılması önerilmez. Uzun yıllar kullanılabilir.

Ürün GövdeÇelik
Ürün Genişlik92 cm
Ürün Derinlik40 cm
Ürün Yükseklik130 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 ÖÇ: Ürün anlatıldığı gibi. Ofisimiz küçük olduğu için bunu tercih ettik. Çok kullanışlı, tavsiye ederim.

👤 BÇ: Ürün çok iyi paket yapılmış. Hızlı kargo yapıldı. Çok kaliteli. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.


Mobilique Beyaz Dosya Dolabı

Ürün iki adet altta iki adet üst kısımda olmak kaydıyla 4 raftan oluşmaktadır. Alt iki raf kapalı, üst iki raf ise kapaksız tasarımdan meydana getirilmiştir.

Ergonomik TasarımFiyat
Dayanıklı, uzun ömürlü

Ürün Detayı

Dosya dolabı, birinci sınıf beyaz suntalamdan imal edilmiştir. Beyaz renklidir. Ayakları siyah modelli tercih edilmiştir. Ayakları 12 cm’dir. Ürünün tüm ekipmanları paket içerisinde teslim edilmektedir. Sağlam ve dayanıklıdır. Kolay temizlenebilir.

Ürün GövdeSuntalam
Ürün Genişlik72 cm
Ürün Derinlik32 cm
Ürün Yükseklik156 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 DA: Ürün fiyatına göre iyi.

👤 KL: Üst raflar dekoratif ürünleri de koyabileceğimiz gibi tasarlanmış. Bu özelliğin çok sevdik. Fiyatı biraz daha uygun olabilirdi.


Dekoratif Dosya Dolabı

Hem dayanıklı hem de şık bir dosya dolabı mı arıyorsunuz? Kitaplık, çalışma rafı, dosya dolabı, evraklık gibi çok çeşitli alanlarda kullanılabilir özelliktedir.

DekoratifKapaksız
Fiyat

Ürün Detayı

Raflar dayanıklı 18 mm kalınlığında yongalevha kullanılarak yapılmıştır. Ana gövde dayanıklı, kalın metaldir. Ürün epoksi toz fırın boya ile renklendirilmiştir. Uzun yıllar sorunsuz kullanılacak biçimde tasarlanmıştır. Su ya da cam temizleyici bir deterjan yardımı ile temizlenebilir. Nemli bir bez de silmek için uygundur. Montaj aparatları kutu içerisinde mevcuttur.

Ürün Genişlik73 cm
Ürün Derinlik36 cm
Ürün Yükseklik160 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 MÖ: Ürün bu fiyata alınabilecek kalitede. Fiyata göre yüksek performans beklenemez. Ancak iş görür. Güzel ve şık bir ürün.

👤 MR: Mükemmel, herkese tavsiye ederim.


Dört Çekmeceli Metal Kartoteks Askılı Dosya Dolabı

Ürün askılı dosya kullanımı için tasarlanmıştır. Ergonomik yapısı sayesinde dosyalarınıza kolayca ulaşmanızı sağlar. Merkezi kilit sistemi mevcuttur. Bu sayede dosyalarınız güvenle muhafaza edilebilir. Şık ve modern tasarımı ile çalışma odalarına ve ofislerine mükemmel uyum sağlar.

Kilitli SistemFiyat
Dayanıklı

Ürün Detayı

Dosya dolabı dikey bir tasarımdan oluşmaktadır. Dört çekmecelidir. Her bir çekmece 50 kg taşıma ve 50 adet askılı dosya taşıma kapasitesine sahiptir. 0.70-0.80 mm kalınlıkta yüksek kaliteli DKP sacdan imal edilmektedir. Elektrostatik boya kullanılarak siyah renkle renklendirilmiştir. Her çekmece üzerinde birer etiketlik vardır.

Ürün Genişlik46,5 cm
Ürün Derinlik62 cm
Ürün Yükseklik133 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 LE: Ürün oldukça kullanışlı. Ufak bir yerinde boyanmada sorun vardır. Belki taşıma sırasında olmuş olabilir. Tavsiye ederim.

👤 HT: Hem dayanıklı hem de siyah olduğu için bu dolabı tercih ettim. Görünümü çok şık. Oldukça da kullanışlı bir ürün.


Vena Tam Kapak Ofis Dosya Dolabı

Klasik bir tasarım ile şekil alan dosya dolabı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Üst tabla 30 mm, kapaklar ve gövdesi ise 18 mm suntalamdan üretilmiştir. Kapak kenarları ve üst tabla 2 mm darbe önleyici Pvc ile kaplanmıştır. Kapaklarda ise kilit bulunmaktadır.

Kilitli SistemMinimal boyut
Dayanıklı

Ürün Detayı

Minimal ölçülerle tasarlanan dosya dolabı çok amaçlı olarak evler ve iş yerleri için uygundur. Rafları pimlidir. İstenilmesi durumunda raflar iptal edilir ve dolap daha hacimli malzemeler kullanılarak işlev sağlayabilir. Ürün içerisinde kullanılan tüm malzemeler 1. Kalite ithal ve Türk Malıdır.

Ürün Genişlik80 cm
Ürün Derinlik35 cm
Ürün Yükseklik81 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 TY: Dolap çok sağlam, karton kutu içerisinde ambalajı ile geldi. Vidaları içinden eksiksiz çıktı. Ölçüleri burada belirtildiği gibi. Kullanışlı bir ürün. Tam ortada sabit bir raf var. Ben beğendim. 30-45 dakika arasında bir tek tornavida ile kurulabiliyor. Vida delikleri sayesinde kurulumu çok kolay.

👤 İB: Beklediğimden kat kat daha iyi. Orijinal bir mobilya. Emsalleri bu fiyattan daha fazla satışa sunulmuş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


Bahar Camlı Dosya Dolabı

Çelik gövdeli, kırmızı renkli DKP sacdan imal edilmiş, dayanıklı bir dosya dolabıdır. Büyük bir hacme sahiptir.

Kilitli SistemRenk Seçenekleri
Dayanıklı
Geniş

Ürün Detayı

Ürün kolay silinebilir özellikteki elektrostatik toz boya ile renklendirilmiştir. Toplam dört raflı beş gözlüdür. İspanyoletli kilit sistemi mevcuttur.

Ürün Genişlik92 cm
Ürün Derinlik40 cm
Ürün Yükseklik198 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 FG: Camlı, ergonomik bir tasarımı var. Renk seçeneği olsa daha iyi olurdu. Oldukça kullanışlı.

👤 YU: Ofis için tercih ettik. Kırmızı olması da ortama ayrı bir hava kattı. Tavsiye ederim.


Robin Home Verona G Ofis Dosya Dolabı

Modern tasarımdan vazgeçmeyen, ofis ve iş yerlerine tasarımlı mobilyalar eklemek isteyenler için hazırlanan bir üründür. Hem şık hem de uzun ömürlü kullanım özelliği taşır.

FiyatKilitsiz
Tasarım

Ürün Detayı

Dosya dolabı, 1. Kalite 18 mm kalınlığında yongalevha / Suntalam plakalardan üretilmiştir. Ürüne ait tüm parçalarda 1. Sınıf pvc bant uygulanmıştır. 3×3 tasarımda toplamda dokuz gözlü bir dolaptır. Dolapların 6 tanesi barok gri kapaklıdır. 3 tanesi de kapaksız düz tasarımdadır. Ürün içerisinde tüm malzemeler ile birlikte bir de kurulum şeması mevcuttur.

Ürün Genişlik119,9 cm
Ürün Derinlik37,6 cm
Ürün Yükseklik121,8 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 AS: Ofisteki bazı dosyaların ortadan kalkması için gerekli bir dolaptı. Tasarımı da çok şık. Fiyatına göre harika bir ürün.

👤 RE: Ürün düşündüğümden daha sağlam. Çok da güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.


3G Tasarım Çok Amaçlı Ofis Dosya Dolabı

Ofisler ve iş yerlerinde çok amaçlı olarak kullanılabilecek bir üründür. Üretim aşamasında ürün için kullanılan minifiks, bağlantı vidası, kulp, menteşe ve ayak gibi aksesuarlar, TSE standartlarına uygun hazırlanmıştır.

FiyatKilitsiz
Kullanışlılık

Ürün Detayı

18 mm yongalevha üzeri suntalam kaplama üretimdir. Malzemeleri, Avrupa E1 kalite standartlarında olup sağlığa zararlı herhangi bir kimyasal madde içermez. Ürün kenarlarında 0,80 mm Pvc kenar bantı kullanılmıştır. Pvc özel yapıştırıcısı, pres ve ısı yöntemi ile makinede kaplanır. Dosya dolabının ayakları krom kaplamalı metaldir. Aynı zamanda yükseklik ayarlıdır.

Ürün Genişlik90 cm
Ürün Derinlik37 cm
Ürün Yükseklik160 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 SE: Ürün oldukça güzel. Yanlış gönderilen bir parçanın yenisini hemen gönderdiler. Teşekkür ediyorum.

👤 VA: Ahşap görünümlü olmasını çok sevdik. Bu yüzden ürünü tercih ettik. Kapasitesi de geniş, rahatlıkla kullanabiliyoruz. Tavsiye ederim.


Robin Home Arya Çok Amaçlı Dosya Dolabı

Beyaz-çam uyumu ile tasarlanan dosya dolabı dört raflıdır. Her rafın kapağı ayrıdır. Sekiz kapakta da modern kulplar kullanılmıştır.

FiyatKilitsiz
Kullanışlılık

Ürün Detayı

Ürünün gövdesi ve parçaları 1. Sınıf Avrupa E1 kalite standartlarında 18 mm yonga levhalardan/suntalamdan üretilmiştir. Dolabın kulpları ve ayakları da ahşaptır. 1. Sınıf kayın ağacı kullanılmıştır. Ürünün diğer tüm parçalarında yine 1. Sınıf Pvc bank kullanılmıştır. Minifix bağlantı sistemi sayesinde kolay kuruluma sahiptir. Böylece üründe sallanma ve esneme olmaz, dayanıklıdır. Dolabın temizliği hafif nemli bir bezle, kimyasal madde kullanılmadan yapılmalıdır.

Ürün Genişlik96 cm
Ürün Derinlik30 cm
Ürün Yükseklik180 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 MG: Bu üründen birden çok kez sipariş verdim. Ürün çok güzel ama hizmet kalitesi düşük. Kargoda sıkıntı yaşanabilir. Ürünü tavsiye ediyorum.

👤 ŞC: Ürünün tasarımını çok beğendiğim için tercih ettim. Üstelik farklı renklerini de bulmak mümkün. Dolapların tek tek olması işime yaradı. Kullanışlı bir ürün. Kesinlikle ihtiyacınız varsa alın aldırın.


Sıkça Sorulan Sorular

Dosya Dolabı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Dosya dolabı satın alırken öncelikle ürünün kapasitesine bakılmalıdır. Ne kadar çoklukta bir dosyanın muhafaza edilmesi gerekiyorsa ona uygun kapasitede ürünler tercih edilmelidir. Özellikle özlük bilgilerin muhafaza edildiği, okul ve hastane gibi iş yerlerinde, bu tür bilgilerin saklanması ve diğer kişilerin dosyalara kolay ulaşmaması için kilitli olan ürünlerin tercihi yapılmalıdır. Bir diğer tercih de görselliktir. Metal kasalı, açık raflı dosya dolapları ile dosyalarınızı açıktan inceleyebilirsiniz. Görsel kalabalıktan uzak kapaklı dosya dolapları da tasarımına göre seçilebilir.

Dosya Dolabı Modelleri Hangi Çeşitlerle Satışa Sunuluyor?

Ofis ve iş yerlerinin vazgeçilmez mobilyalarından olan dosya dolabı modelleri, kapalı ve açık olmak üzere iki ana çeşitten oluşuyor. Dolapların içerisindeki raf sayısı, dolabın üzerinde koruma kilidinin olup olmaması ihtiyaca yönelik tercih edilebilir. Ahşap, masif, çelik ve cam modeller, yerden de tasarruf edilebilecek boyutlarda çeşitlendirilmiştir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın