Küp Küp Serinlik Sunan En İyi 10 Buz Makinesi

Buz makinesi, suyu hızlı bir şekilde dondurarak buz küpleri oluşturan bir cihazdır. Evlerde, restoranlarda, otellerde ve diğer ticari mekanlarda yaygın olarak kullanılır. Hızlıca buz yapabilme özelliğine sahip olan bu makineler, özellikle sıcak yaz günlerinde serinletici bir içecek içmek istediğinizde pratiklik sunar.

Birçok farklı marka ve modelden üretilen buz makineleri, ev tipi ve sanayi tipi olmak üzere iki farklı tasarımda üretiliyor. Bu sebeple tercih etmesi oldukça zor olan buz makineleri, farklı ihtiyaçlara göre üretiliyor. Bunlardan yola çıkarak hazırladığımız içeriğimiz, en iyi buz makinelerinden oluşuyor.

SıraModelKapasiteSYblog
1Brema CB 184A21 kg10/9.9
2Caso 3302 Icechef Pro10 kg10/9.9
3U-Frigo Marin12 kg10/9.9
4Mars & Hars18 kg10/9.9
5Fakir Sitare12 kg10/9.8
6Goldmaster GM-793212 kg10/9.8
7Dijitsu Dbm 2020 kg10/9.8
8Vosco12 kg10/9.8
9Alveon Alv – 1810 kg10/9.7
10Kiwi Kım 479010 kg10/9.7
Buz Makinesi Tavsiye Listesi

En İyi 10 Buz Yapma Makinesi Modelleri

Buz yapma makineleri, yaz aylarında serinletici lezzetler sunmak veya partilerinizde misafirlerinizi memnun etmek için mutfaklarda vazgeçilmez bir araç haline geldi. Her biri farklı özellikler sunan birçok marka ve model arasından, size en uygun olan ürünleri seçtik. İşte, her ihtiyaca ve zevke hitap eden en iyi buz yapma makineleri listemiz:

İşte en iyi buz makinesi tavsiyesi…

Brema CB 184A Buz Yapma Makinesi

Endüstriyel buz makineleri arasında bulunan Brema CB 184A, paslanmaz çelik malzemesiyle uzun yıllar kullanılıyor.

Üretim KapasitesiFiyatı

Ürün Detayı

En iyi buz yapma makineleri arasında bulunan Brema CB 184A, 24 saat içerisinde 24 kilo buz yapabiliyor. Otel, fast food ve restaurant gibi işletmelerin tercih ettiği buz yapma makinesi, her biri 18 gram buz üretiyor. 0,32 kW güce sahip olan buz makinesi, 34 kg ağırlığa sahip.

Kapasite21 kg
Güç320 W
Ağırlık31 kg
Boyut345 x 400 x 590 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 F**** Ş****; “Ürün güzel cafe için aldım. Günlük buz üretimi bizim için yeterli.”

👤 B*** Ü****; “Geçen seneden beri restoranımda kullanıyorum ürünün üretimi yaptığı buzların şekli vs. her şey çok iyi.”


Caso 3302 Icechef Pro Buz Makinesi

Hızlı bir şekilde buz üretimi yapan Caso 3302 Icechef Pro, 2.2 litre su tankına sahip. Kompakt boyutuyla mutfak tezgahına kolayca sığabilen bu buz makinesi, 120 Watt gücünde çalışıyor.

Buz Adedi Ayarlama

Ürün Detayı

Kompakt tasarımıyla her mutfağa sığabilen Caso 3302 Icechef Pro, 2.2 litrelik su tankına sahip. 6-13 dakika içerisinde kolayca buz yapabilen bu makine, günde 10 kilo buz küpü hazırlayabiliyor. Kaç adet buz istediğinizi ekranda kolayca ayarlayabilmenize yardımcı olan Caso 3302 Icechef Pro, ergonomik ve şık tasarımıyla beğeniliyor.

Kapasite10 kg
Güç120 W
Boyut37 x 25 x 32,5 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 Y**** T***; “Ürün çok seri ve mükemmel buz kalitesi veriyor. Ortalama 10 14 dk arası 9 buz döküyor. İş yerim için aldım ve 3 günlük denemem pozitif..”

👤 Z**** C***; “Güzel. Tavsiye ederim.”


U-Frigo Marin/karavan Buz Makinesi

Karavan, yat, kafe, restoran, otel veya evde kullanım için uygun olan U-Frigo Marin, sessiz çalışma özelliğine sahip.

Uyarı Verme

Ürün Detayı

Sessiz çalışma özelliğiyle rahatsızlık vermeyen U-Frigo Marin, buz küplerinin büyük mü küçük mü olacağına karar vermenize imkan tanıyor. Günde 12 kilo buz üretebilen bu makine, tekne, kamp, araba, karavan, tır, kafe ve ev gibi alanlarda kullanım için uygun. Su haznesinde su azaldığında uyarı verene buz makinesi, bu sayede susuz kalmıyor.

Kapasite12 kg
Güç60 W
Boyut353 x 236 x 345 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 F*** K***; “Ürün görseldekiyle birebir geldi açıklama da anlatıldığı gibi geldi, 60 watt ve 6-7 dk da bir 9 adet buz atıyor satıcının ilgisinden güzel ambalajlamadan ve hızlı teslimattan memnun kaldım teşekkürler 💯”

👤 S*** S****; “Karavanımız için almıştık buzları beklediğimizden büyük yaptı ve çok sessiz çalışıyor teşekkürler 👍”


Mars & Hars Buz Yapma Makinesi

Hem buz makinesi hem de soğuk su sebili olarak kullanılabilen Mars & Hars, 8 dakika da buz küpleri hazırlıyor.

Soğuk Su Sebili
Kırılmış Buz Verme

Ürün Detayı

8 dakika gibi kısa bir sürede buz küpü hazırlayabilen Mars & Hars, aynı zamanda soğuk su sebili olarak da kullanılıyor. Hem kırılmış hem de küp şeklinde buz yapabilen bu makine, LCD dokunmatik ekranıyla kolayca kullanılabiliyor. Enerji tasarrufu sayesinde kullanıcılarından tam not alan buz makinesi, günde 18 kilo üretim yapabiliyor.

Kapasite18 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 D**** M***; “Yazları soğuk su içmeye bayılırım. Hem soğuk su vermesi hem de buz yapmasından dolayı bu ürünü tercih ettim iyi ki almışım.”

👤 İ*** İ***; “Ürünü geçen yaz aldım hala çok memnunum tavsiye ederim.”


Fakir Sitare Buz Yapma Makinesi

8 dakika içinde 9 adet buz üretebilen Fakir Sitare, 24 saatte 12 kilo buz yapmaktadır. 1,8 litre su haznesine sahip olan ürün, kendi kendini temizleyebilme özelliğine sahip.

Kendi Kendini Temizleme

Ürün Detayı

Kendi kendini temizleyebilme özelliği sayesinde hijyenik kullanım imkanı sunan Fakir Sitare, gelişmiş uyarı sistemlerine sahip. 1,8 litrelik geniş su haznesi sayesinde daha fazla su yapmaya yardımcı olan bu ürün, 24 saatte 12 kilo buz üretmektedir. 8 dakikalık tek bir üretimde 9 adet buz yapabilen bu makine, dokunmatik kontrol paneli sayesinde kolayca kullanılabilmektedir.

Kapasite12 Kg
Su Haznesi1,8 L

Kullanıcı Yorumları

👤 S*** E*****; “Ürün harika kesinlikle tavsiye ederim”

👤 E**** R***; “Ürünü evde kullanmak için aldım ve çok memnunum.”


Goldmaster GM-7932 MaxiFroze Buz Yapma Makinesi

Bir günde 12 kilo buz üretebilen Goldmaster GM-7932 MaxiFroze, ikili buz yapma sistemine sahip.

İki Buz Boyutu
Uyarı Verme

Ürün Detayı

En iyi buz makineleri arasında yer alan Goldmaster GM-7932 MaxiFroze, ikili buz yapma sistemi sayesinde hem küçük hem de büyük buz küpleri yapabilmektedir. 8 dakika içerisinde 9 adet buz üretebilen bu makine, 2.2 litre su hacmine sahip. Ayrıca içerisinde su bittiği zaman uyarı vererek otomatik kapanan ürün, bu sayede güvenli kullanım imkanı sunuyor.

Kapasite12 kg
Su Haznesi2.2 L
Ebat37 x 38 x 28 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 N**** K***; “24 saatten kısa sürede elime ulaştı. Ürün mükemmel. Buz boyutları dev değil ama yeterli rakı bardağı için ideal. Buz yapma süresi vaadedildiği gibi. Böyle bir ürüne ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız direk alın. Makine boyutunu kontrol edin fotoğraflarda bi tık küçük duruyor. Aşırı küçük bir ürün değil tezgah üstüne uygun”

👤 T**** T****; “Barda yada tekelde satılanlardan kalibre olarak daha ufak buz üretiyor ama performans harika. bence ev kullanıcısı için daha iyi zaten özellikle rakı içenler o kalın buzların sıkıntısını bilir ya erimez rakı bitene kadar yada dar ağızlı bardaklara sığmaz tüm sıkıntılarınıza son.”


Dijitsu Dbm 20 Buz Yapma Makinesi

20 kilo buz üretimi yapabilen Dijitsu Dbm 20, 3 farklı buz seçeneği sunuyor. 5 litrelik su haznesi sayesinde sürekli su doldurma sorununu ortadan kaldıran bu makine, kompakt tasarımıyla beğeniliyor.

Buz Boyutları

Ürün Detayı

En iyi buz yapma makineleri arasında bulunan Dijitsu Dbm 20, kompakt tasarımı sayesinde her yere sığabiliyor. 3 farklı boyutta buz üretimi yapabilen bu ürün, günde 20 kilo buz üretiyor. 5 litre su haznesine sahip olan buz makinesi, bu sayede sürekli su doldurma sorununu ortadan kaldırıyor.

Kapasite20 kg
Su Haznesi5 L

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** S*****; “Buz yapma süresi hızlı, buz kapasitesi de güzel iş yerime aldım.”

👤 C**** G*****; “Kafeteryam için aldım gayet güzel bir ürün bir yıldır kullanıyoruz hiç sorun yok.”


Vosco Buz Makinesi

Set üstü buz makinesi olan Vosco, kalın, orta ve ince buz seçeneği sunuyor. Ergonomik kullanımı sayesinde beğenilen buz makinesi, günde 12 kilo üretim yapıyor.

3 Buz Tipi

Ürün Detayı

Ergonomik kullanımı sayesinde kullanıcılarından tam not alan Vosco Buz Makinesi, çıkarılabilir buz sepetine sahip. Kalın, orta ve ince olmak üzere toplam 3 farklı tipte buz sunan bu ürün, mermi şeklinde buz üretiyor. Günde 12 kilo buz üretebilen Vosco, ultra sessiz çalışmasından dolayı hem ev hem de endüstriyel olarak kullanılabiliyor.

Kapasite12 kg
Buz Ağırlığı7-9 g
Döngü Süresi6-12 dk

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** Ö***; “Ev ve mini iş yeri, cafe için yeterli olacaktır”

👤 T**** O****; “Ürün çok güzel mutfağımda da şık durdur.”


Alveon Alv – 18 Mutfak Tipi Buz Yapma Makinesi

1,7 litrelik su hacmine sahip olan Alveon Alv – 18, 24 saat içerisinde 10 kilo buz üretebiliyor. 600 gram buz depolama alanına sahip olan bu ürün, 150 Watt gücünde çalışıyor.

Otomatik Kapanma

Ürün Detayı

Şeffaf üst kapağı sayesinde bu züretim aşamasını inceleyebileceğiniz Alveon Alv – 18, otomatik kapanma özelliğiyle enerji tasarrufu sağlıyor. 8 dakika içerisinde 9 parça buz üretebilen bu makine 10 kilo üretim yapıyor. 1,7 litre su hacmine sahip olan bu ürün, 150 watt gücünde çalışıyor.

Kapasite10 kg
Su Hacmi1,7 L
Buz Depolama600 gr
Güç150 W

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** Ç****; “Kafeniz varsa eğer alın derim. Küçük işletmeler için kurtarıcı.”

👤 E*** K****; “Gayet güzel bir ürün üretim kapasitesi bir ev için yeterli bence.”


Kiwi Kım 4790 Buz Yapma Makinası

En uygun buz yapma makinesi olan Kiwi Kım 4790, 9 dakika da 9 buz küpü üretiliyor.

Kompakt Tasarım

Ürün Detayı

En iyi buz yapma makineleri listemizin son sırasında yer alan ve rakiplerine oranla uygun fiyatlı olan Kiwi Kım 4790, 600 gram buz kapasitesine sahip. 24 saatte 10 kilo buz üretebilen bu makine, 1700 ml su kapasitesine sahip. Ayrıca su kapasitesi düştüğünde veya buz sepeti dolduğunda ses ve ışıkla uyarı veren bu makine, 37 x 38 x 28 cm boyutuyla her yere sığabiliyor.

Kapasite10 kg
Su Kapasite1700 ml
Buz Sepeti600 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** D***; “9 dk. da 9 parça buzla başlayıp her 9 dk. da bunu tekrarlayıp buz miktarını artıran ekonomik bir makine.. Hazneye suyunu doldurun, fişini takın ve çalıştırıp keyfini yaşayın..”

👤 D***** E****; “Teknede kullanmak için aldım. Çok memnunum. İnverter ile çalışıyor olması çok güzel.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi buz makinesi hangisi?

Kısa sürede buz küpleri yapan en iyi buz makinesi, Brema CB 184A Buz Yapma Makinesi, Caso 3302 Icechef Pro Buz Makinesi, U-Frigo Marin/karavan Buz Makinesi, Mars & Hars Buz Yapma Makinesi, Fakir Sitare Buz Yapma Makinesi, Goldmaster GM-7932 MaxiFroze Buz Yapma Makinesi, Dijitsu Dbm 20 Buz Yapma Makinesi
Vosco Buz Makinesi, Alveon Alv – 18 Mutfak Tipi Buz Yapma Makinesi ve Kiwi Kım 4790 Buz Yapma Makinası yer almaktadır.

Buz yapma makinesi kaç buz yapar?

Buz yapma makineleri ortalama olarak 8-10 dakika içerisinde buz yapmaktadır. Bu süre marka ve modele göre değişiklik gösterse de genellikle aynıdır.

Buz yapma makinesi nasıl çalışır?

Buz yapma makinesi, suyu hızlıca dondurarak buz küpleri oluşturan bir cihazdır. Kullanıcı suyu su haznesine ekler ve cihaz çalıştırıldığında kompresör devreye girer. Kompresör sayesinde su soğutulur ve soğutucu akışkanla buz yapma kabına yönlendirilir. Burada suyun sıcaklığı düşer ve yavaşça donarak buz oluşur. Tamamen donduğunda, buz otomatik olarak ayıklanır ve kullanıma hazır hale gelir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın