En İyi 10 Bebek Telsizi Tavsiyesi

Bebek telsizi, ayrı odada uyuyan bebeklerin seslerini duyma ya da bebek telsizinin özelliğine göre görüntüsünü de izleme olanağı sağlayan elektronik cihazlardır.

SıraModellerÖzellikSYblog Puanı
1Weewell WMA420Gece Işığı10/9.6
2Motorola MBP21 DectKablosuz10/9.7
3Kiwi Bebek TelsiziGüç Göstergesi10/9.6
4Motorola MBP24Düşük Pil Uyarısı10/9.5
5Philips SCD501/00DECT Teknolojisi10/9.9
6VTech BM21005 Kademeli Ses10/9.7
7Bebevo VM903Kamera10/9.9
8Philips Avent Scd 502/00Şarj Edilebilir10/9.9
9Motorola MBP161LCD Ekran10/9.8
10VTech BM11005 Adet Led Gösterge10/9.6
Bebek Telsizi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Telsizi Modelleri

Bebeğinizin güvenliğini ve sağlığını korumanıza yardımcı olan en iyi bebek telsizi modelleri hakkında yaptığımız değerlendirmeyi sizlere sunacağımız bu yazımız ile bebeğinizin güvenliği ve ihtiyaçlarını sağlamak için en iyi modellere ulaşacaksınız.

İşte 2024 yılının en iyi bebek telsizi modelleri…

Weewell WMA420 Dijital Bebek Telsizi

Bebek telsizleri arasında en çok satılan ve kullanıcı deneyimi en yüksek modellerden biri olan Weewel WMA420 dijital bebek telsizi, birçok özelliği ve fonksiyonu ile sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır. Weewell bebek telsizi, bebeğinizi rahat uyutabilmeniz için sahip olduğu 5 sakinleştirici ninni özelliği ile hem işinizi kolaylaştıracak hem de bebeğinizin hoşuna gidecek bir üründür.

Ses iletimiGeç şarj oluyor
Uzun şarj süresi

Ürün Detayı

Karşılıklı konuşma özelliğine sahip Weewell bebek telsizi, bebeğiniz iletişim alanının dışına çıktığında uyarı sistemi ile sizi uyarır. Ses seviyesini gösteren LED paneli, düşük pil uyarısı gibi fonksiyonel özelliklere sahip olan en iyi bebek telsizi ile bebeğiniz güvende kalacak.

Özellikleri
Gece ışığı
Karşılıklı konuşma
Sakinleştirici ninniler
Ses göstergesi
300 m kapsama alanı

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇG: “14 aydır kullanıyoruz gayet memnunum. Bebek ünitesi odanın neresinde olursa olsun en ufak sesi algılıyor ayrıca ninniler de mevcut. Anne ünitesini ise aksamdan sabaha kadar şarja taktığımda 3-4 gün kullanıyorum. Ve çekim gücü gayet iyi.”

👤 SK: “Tam bir fiyat performans ürünü indirimdeyken aldık sipariş verdik ertesi gün teslim aldık kargolamasi çok iyiydi 3-4 gündür deniyoruz ses kalitesi çok iyi şarj sıkıntısı yaşayanlar olmuş ilk gün bende aynı sorunu yaşadım fakat sesi kısıkta kullanırsanız bide kullanılmadığında kapatırsanız şarjı çok çabuk bitmiyor.”


Motorola MBP21 Dect Dijital Bebek Telsizi

DECT teknolojisi ile donatılan harika bir bebek telsizi olarak ebeveynlere sunulan Motorola MBP21 bebek telsizi, WiFi ağını kullanmadan bağlantıda kalmanızı sağlar. En iyi bebek telsizi önerileri arasında yer alan ürün, 300 metre mesafeden çekebilen yönü ile aradığınızı bulabileceğiniz seçeneklerden biridir.

Kapsama alanıSes seviyesi
Menzil dışı ikaz

Ürün Detayı

Yüksek hassasiyetli mikrofonu sayesinde en düşük sesleri bile kolaylıkla duymanızı sağlayan Motorola MBP21 bebek telsizi, 300 metre etkili menzile sahip bir üründür. Motorola bebek telsizi modelleri arasında kullanıcıların en çok beğendikleri MBP21, elektrikte ya da pilde çalışma opsiyonuna sahiptir.

Özellikleri
Yüksek hassasiyetli mikrofon
Kablosuz DECT teknolojisi
Menzil dışı ikaz
300 m kapsama alanı

Kullanıcı Yorumları

👤 MA: “Parkinson hastası kız kardeşimin geceleri yardımıma ihtiyacı oluyor. Odamdan onu işitemiyordum, bu ufacık telsiz hayatımızı kolaylaştırdı, teşekkürler.”

👤 CG: “Hastamız için aldık. Fiziki boyutu ufak olmasına rağmen gayet iyi iş görüyor. Üç, beş kuruş paranın bile hesabının yapılması gerektiği bir dönemde, daha fazla para verip, daha fazla özellikli bir ürün almaya gerek var mı diye sorulabilir.”


Kiwi Bebek Telsizi

Bebek sesi hassasiyeti ayarı ile güven içinde kullanabileceğiniz en iyi bebek telsizi modelleri arasında yer alan Kiwi bebek telsizi, kullanıcı deneyimi açısından da son derece olumlu yorum alan ürünlerden biridir. Sese duyarlı olarak çalışan bebek telsizi, bu özelliği sayesinde pilinin daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.

FiyatıKapsama alanı
Kolay kullanım

Ürün Detayı

5 seviyeli LED ışık ve ses şiddeti göstergesine sahip, bebek sesi hassasiyeti ayarlı ve alıcı için ses ayarı gibi fonksiyonel özelliklere sahip olan kiwi bebek telsizi, 100 metre açık alan çekimi, 20-40 metre verimli çekim alanı özelliğine sahip fiyat performanslı bir bebek telsizi modelidir.

Özellikleri
Tek yönlü iletişim
2 kanal ayarı
Güç gösterge ayarı
100 m kapsama alanı

Kullanıcı Yorumları

👤 EB: “Cihazlar birbirine tema etmediği surece mükemmel bir telsiz birbirlerine temas ederse ömrü azalır beninki öyle oldu. Çocuklar oynayınca hep cızırdama yaptı misafir çocuklarına bir şey diyemedim haliyle arada komple ses gidiyor ya da tutukluk yapıyor.”

👤 KY: “Üst Katla alt kat arasında kullanıyoruz sahur yemeği yerken sesini duyabiliyoruz memnun kaldık hayırlı işler.”


Motorola MBP24 Dect Dijital Bebek Telsizi

Fonksiyonel özellikleri ile tam bir performans ürünü olan Motorola MBP24 bebek telsizi, bebeğiniz kendi odasında iken sesini duymanızı ve gerektiğinde iletişime geçmenizi sağlayabilen çift yönlü iletişim özelliğine sahip bir üründür. En iyi bebek telsizi tavsiyesi listesinde yer alan ürün, kullanıcılarından oldukça olumlu yorum almayı başarıyor.

Kapsama alanıTürkçe dil
Ses seviyesi kontrolü

Ürün Detayı

300 metre kapsama alanına sahip, ses seviyesi kontrol paneli özelliği ile kullanıcılarına sunulan Motorola MBP24 bebek telsizi, ebeveyn ünitesinden ya da cep telefonu uygulaması ile entegre edilerek ses seviyesi ayarlanabilen bir üründür. WiFi kullanmadan bebeğiniz ile iletişime geçmenizi kolaylaştıran ürün, yüksek hassasiyetli mikrofonu ile en düşük sesleri bile duymanızı sağlar.

Özellikleri
DECT teknolojisi
Düşük pil uyarısı
Güvenli ve gizli bağlantı
300 m kapsama alanı

Kullanıcı Yorumları

👤 SG: “Nisan ayında hamileyken almıştım şu an Şubat 2022. Bebeğim yedi aylık özellikle odasını ayırdığımdan beri elim kolum oldu. Her sesi güzel şekilde iletiyor. Emziğini atıp hareketlenmeye başladığında bile duyup uyanmadan yetişebiliyorum. Kesinlikle alınmalı.”

👤 ES: “Çekim kalitesi güzel sesi iyi odanın sıcaklığını göstermesi harika Türkçe dili yok ama gerek de yok bence tavsiye ederim.”


Philips Avent Bebek Telsizi SCD501/00

Kullanıcı deneyimi en iyi bebek telsizi modelleri arasında yer alan Philips Avent bebek telsizi, yüksek kalitedeki mikrofonu sayesinde en düşük ses frekanslarını bile duymanızı sağlayarak bebeğinizle sürekli iletişim halinde kalmanızı sağlar. Yüksek kaliteli, kristal netliğinde sesi ile %100 güvenilir bir şekilde kullanabileceğiniz bebek telsizi, en çok tavsiye edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Kapsama alanıEbeveyn ünitesi şarjlı değil
Pil ömrü

Ürün Detayı

Akıllı ECO modu sayesinde sese duyarlı olarak çalışan Philips Avent bebek telsizi, bu özelliği ile pil ömrünün daha uzun olmasını sağlamaktadır. Diğer elektronik cihazlarla parazitlenme yapmasını engelleyen DECT teknolojisine sahip bebek telsizi, 5 LED’li özelliği ile telsiz sessiz modunda iken bile uyarı ışıkları ile ebeveynleri uyarır.

Özellikleri
Smart ECO modu
DECT teknolojili
Ses seviyesi kontrolü
300 m kapsama alanı

Kullanıcı Yorumları

👤 AÇ: “Ses kalitesi çok iyi, eksi yönleri pilin hızlı bitmesi ve bebek yani cihazın pilli opsiyonunun olmaması.”

👤 EŞ: “Bebeğiniz için yaptığınız ihtiyaç listesinin üst sıralarında olması gerektiğini düşünüyorum. Telsiz mesafesi gayet iyi ve mikrofon hassaslığı çok çok güzel, şiddetle tavsiye edebileceğim bir ürün.”


VTech BM2100 Dijital Bebek Telsizi

Donanımsal özellikleri ile bebeğinizin odasındaki en düşük sesleri bile net bir şekilde duymanızı sağlayarak gerekli müdahaleyi yapmayı kolaylaştıran VTech BM2100 bebek telsizi, en iyi bebek telsizi önerileri arasında yer almaktadır. Düşük pil uyarısı, gösterge paneli ses ayarlama modu gibi özellikleri ile güvenilir bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kapsama alanıSes iletimi
Kullanımı

Ürün Detayı

DECT teknolojisine sahip olması özelliği ile diğer iletişim ve sesli cihazların seslere parazit yapmasını engelleyen VTech BM2100 bebek telsizi, şarj edilebilir ebeveyn ünitesi ile beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayabilecek bir üründür. 5 kademede ses ayarı ile gündüz ya da gece seslerini daha iyi algılamayı sağlayan ürün, en çok önerilerin bebek telsizi tavsiyeleri arasında yer almaktadır.

Özellikleri
2 yönlü iletişim
5 kademe ses ve sessiz mod
Şarj edilebilir ebeveyn ünitesi

Kullanıcı Yorumları

👤 EA: Ürün gayet iyi. Parazit yapar mı diye korktum ama bir sorun olmadı. Bebek ünitesi sürekli fişe takılı duruyor. Ebeveyn ünitesi şarjlı kullanılabiliyor. Gayet güzel ürün.

👤 SS: Bebek yanında duran alıcı da şarj edilebilir olsaydı çok daha iyi olurdu fişe takılı olarak durması gerekiyor sürekli. Kullanım olarak kolay ses kalitesi gayet iyi ve mesafesi de evin her yerinde bahçeden falan çekebiliyor.


Bebevo VM903

Bebeğinizin sesini duymak ve görüntülü olarak izlemek için kullanabileceğiniz en iyi bebek telsizi önerileri arasında yer alan Bebevo VM903 kameralı kablosuz bebek telsizi, bebeğinizin güvenliğini en iyi şekilde sağlayacak özelliklere sahip bir modeldir. Gece görüşü kameralı olması sayesinde, bebeğinizi kontrol ederken ışığın açık kalmasına gerek bırakmayan ürün, kullanıcı deneyimi en üst düzeyde olan seçeneklerden biridir.

Kapsama alanıFiyatı
Kameralı

Ürün Detayı

300 metre çekim mesafesine sahip bebevo VM903 kameralı bebek telsizi, ayarlanabilir ses aktivasyonu ile kullanım kalitesine sahip bir üründür. Gece görüş kamerası 8 adet yüksek yoğunluklu kızıl ötesi LED’ler ile donatılarak otomatik olarak gece görüşü sağlamaktadır. Bas konuş fonksiyonu, 7 farklı dil seçeneği gibi pek çok özelliğe sahip olan bebek telsizi, en çok önerilen ürünler arasında yer almaktadır.

Özellikleri
Kameralı
Çift yönlü iletişim
Ortam sıcaklık termostatı
300 metre kapsama alanı

Kullanıcı Yorumları

👤 AC: “Ürün güzel gayet iyi iş görüyor ekran biraz küçük ama yeterlimi derseniz bizim için yeterli görüntü kalitesi iyi bu fiyata alınabilecek bir ürün beklentimizi karşıladı.”

👤 TY: “Urunu yeni aldım denedim gayet güzel kullanışlı ekran bebeğiniz görebileceğiniz büyüklükte Simdi dayanıklılık önemli, uzun sure kullanacağım bir üründür.”


Philips Avent Scd 502/00 Dect Bebek Telsizi

Bebeğinizle sürekli bağlantıda kalmak için ihtiyaç duyacağınız tüm özelliklere sahip olan Philips Avent Scd bebek telsizi, pazaryeri deneyiminde de başarılı ürünler arasında görülmektedir. Kullanıcı yorumlarında son derece olumlu yorum alan ürün, en iyi bebek telsizi önerileri arasında yer alan, fonksiyonel özellikleri ile beklentilerinizi karşılayabilen bir üründür.

Kapsama alanıFiyatı
Kullanma kolaylığı

Ürün Detayı

DECT teknolojisi ile donatılarak diğer telsiz ya da telefon seslerinin parazit yapmasını engelleyen Philips Avent Scd bebek telsizi, uyarı özelliği ile pilin bitmesi ya da bebeğinizin kapsama alanı dışına çıkması halinde sizi uyarır. Smart ECO mode özelliği ile iletim gücünü en iyi seviyede sunan bebek telsizi, 300 metreye varan dış menzile sahiptir.

Özellikleri
DECT teknolojisi
Smart ECO mode
Şarj edilebilir
300 metre kapsama alanı

Kullanıcı Yorumları

👤 AH: “Geçen seneden beri kullanıyorum gayet başarılı bir ürün. Bence her evde olması gerekir.”

👤 OP: “Henüz bebeğim doğmadı, arkadaşımın bebeği için kullanıyoruz şimdilik, gayet memnunlar.”


Motorola MBP161

Bebeğiniz ile iletişimde kalırken aynı zamanda bebeğinizin rahatsız olmasını engelleyen fonksiyonları ile en iyi bebek telsizi modelleri arasında yer alan Motorola MBP161 bebek telsizi, üç aktivite zamanlayıcı özelliği ile kullanabileceğiniz kaliteli ve uzun ömürlü bir üründür. Ses seviyesi göstergesi sayesinde ayarlama kolaylığı sunan ürün, kullanıcı yorumları açısından da en iyi yorum alan ürünlerden biridir.

Şarj edilebilirSes kalitesi
Kullanma kolaylığı

Ürün Detayı

Menzil dışı ikazı sayesinde bebeğiniz kapsama alanı dışına çıktığında sizi uyaran özelliği, düşük pil uyarısı, yüksek hassasiyetli mikrofon özelliği ile güven içinde kullanabileceğiniz Motorola MBP161 bebek telsizi, 300 metre mesafede çalışma özelliğine sahiptir.

Özellikleri
Menzil dışı ikaz
LCD ekran
Düşük pil uyarısı
300 metre kapsama alanı

Kullanıcı Yorumları

👤 HK: “Ürün parasının karşılığını veriyor kaliteli ürün evde çok işe yarıyor.”

👤 HG: “Çekim gücü mükemmel ses kalitesi mükemmel, gereksiz sesleri almıyor ihtiyaçları tam karşılıyor… Aktivite özelliği çok gereksiz olmasa daha iyi olurmuş… Keşke bebek tarafındaki şarjlı olsaymış o zaman tam süper olurmuş önemli değil zaten hiç şarjlı görmedim gerçekten şiddetle tavsiye edeceğim bir ürün.”


VTech BM1100

Bebeğinizi güvenli bir şekilde uyutmak için özel olarak tasarlanan en iyi bebek telsizi önerileri arasında yer alan VTech BM1100 bebek telsizi, dijital özellikleri ile kolay kontrol yapmanızı sağlayan bir cihazdır. 5 adet LED göstergesi özelliği ile sesleri kontrol etme ve ninni dinletme özelliğini kullanabileceğiniz ürün, kullanıcı deneyimi en iyiler arasında yer almaktadır.

Ses kalitesiŞarj
Kapsama alanı mesafesi

Ürün Detayı

DECT teknolojisi ile donatılarak diğer seslerin parazit yapmasını engelleyen VTech BM1100 bebek telsizi, düşük pil uyarısı ve menzil dışı ikazı ile güvenilir bir şekilde kullanabileceğiniz bir üründür. Bebek ünitesinde ışık veren taşıma halkası ile kullanışlı hale getirilen ürün, uzun süre kullanıma açık kaliteli malzemelerden üretilmiştir.

Özellikleri
5 adet LED göstergesi
Şarj edilebilir ebeveyn ünitesi
Düşük pil uyarısı

Kullanıcı Yorumları

👤 AY: “Resimlere göre çok daha küçük ebatlarda. Mesafesi evler için gayet yeterli (yatak odası salon arasında 2 oda var salonda kullanıyoruz çekiminde hiçbir sıkıntı yaşamadık) şarj konusuna gelirsek biz sadece gün içerisindeki uykularında kullanıyoruz gayet yeterli geliyor bize. Gece kullanımı nasıl olur bilemiyorum.”

👤 EÖ: “Beklentimi karşıladı. Bebeğimin sesini duyabiliyorum sesi yeterli. İstenirse sesi kısıtlatabiliyor. Fişe takılıp çalışması bence sorun değil. Diğer türlü pil ve şarj sorunu yaşanıyor. Çekim gücü de iyi, ben ebeveyn telsizini tüm evde rahatça gezdirebiliyorum.”


Sıkça Sorulan Sorular

Bebek telsizi nasıl olmalıdır?

Bebek telsizi, bebeğiniz odasında uyurken ağlama sesi, mırıldanma gibi seslerin net şekilde duyulmasını sağlayan ses kalitesi yüksek bir telsiz olmalıdır.

En iyi bebek telsizi hangisi?

Philips, Motorola, Kiwi bebek telsizi gibi markalar, kullanıcıların en çok tercih ettikleri ürünlerdir. Değerlendirmenizi yaparak en iyisine kendiniz karar verebilirsiniz.

En iyi bebek telsizi tavsiyesi

Kullanıcı deneyimi yüksek ve ses kalitesi iyi olan bebek telsizi tavsiyelerini incelerken mutlaka şarj süresi gibi özelliklerini değerlendirmenizi öneririz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın