En İyi 10 Bahçe ve Bina Hidroforu Tavsiyesi

Hidrofor, bahçe ve binalarda su basıncının yetersiz kaldığı yerlerde su basınçlandırma sistemi olarak kullanılır. Elektrik ile çalışır. Bahçe ve binalardaki musluklardan akan suyun basıncını arttırmaya yönelik işlev taşır. İçerisinde genleşme tankı bulunur. Bu tank sayesinde şebeke suyunun yetmediği alanlarda su basma işlemi gerçekleştirilir.

SıraMarkaGüçSYblog Puanı
1Einhell GC-WW 1046 N1050 W10/9.9
2Italy Style JET1000.75 Kw10/9.7
3Kampa250 W10/9.5
4Böhrer QB60 240,37 W10/9.8
5Ibeltech350 W10/9.6
6Baymak750 W10/9.8
7Mur-Cell1 HP10/9.7
8Rtrmax RTM863370 W10/9.8
9Sumak SMJH1501,5 HP10/9.8
10Schutzenger370 W10/9.6
Bahçe ve Bina Hidroforu Tavsiye Listesi

En Çok Tercih Edilen Bahçe ve Bina Hidroforu 2023

Bahçenizde ya da evlerinizde ne kadar su kullanıyorsunuz? Toplam kaç litre su tüketiliyor? İhtiyacınız olan yalnızca bu sorulara yanıt bulabilmek. Böylece ihtiyacınız doğrultusunda en doğru bahçe ve bina hidroforu seçimi yapabilirsiniz. Çünkü kullanılacak alana göre hidrofor basınç kapasitesi değişiklik gösterir. En çok tercih edilen bahçe ve bina hidroforunu sizler için araştırdık.

Einhell GC-WW 1046 N

Einhell marka hidrofor, pompa ile hem karlı hem de soğuk hava koşullarına karşı dayanıklı bir sistemden oluşur. Her daim duruş sağladığı sağlam yapısı ile kullanıcılara büyük kolaylık sağlar.

DayanıklıFiyat
Kolay Kullanım

Ürün Detayı

Okul, hastane ve iş yerleri gibi her türlü ortamda çok pratik bir şekilde kullanıma uygundur. İnşaatlarda ya da çeşitli binalarda su gelmemesi gibi durumlarda, su bağlantılarını hızlı bir şekilde sağlar. Basıncı yüksek olduğundan uzun mesafelerden gelen suyun bile yukarı çıkmasına yardımcı olur. Basıncın gücü sayesinde yapılan iş de kısa sürede tamamlanır.

Basma Yüksekliği48 m
Güç1050 w
Ağırlık14.5 kg
Su Sıcaklığı35 C
Kapasite20 L

Kullanıcı Yorumları

👤 SE: Daha önce kullandığım bir marka Einhell. Üç komşum için de sipariş verdim.

👤 MT: Performansa göre harika bir ürün.


Italy Style JET100

Villalarda, evlerde, bahçelerde kısacası ihtiyaç duyulan her alanda tercih edilen hidrofor, Italy Style ayrıcalığı ile fark yaratıyor. Yangın söndürme, sulama, kullanma suyu ve proses suyu olarak çeşitli durumlar için tercih edilebilir.

FiyatPislik Tutucu Yok
Sessiz

Ürün Detayı

Evsel kullanım için tasarlanmıştır. Bu yüzden küçük ev tipi hidrofor olarak da tabir edilir. Maksimum su emişi sağlar. Düşük elektrik sarfiyatına ve yüksek basınç sistemine sahiptir. 4 katlı ve 6 daireli yapılarda, aynı zamanda bahçelerde kullanılabilir. Uzun ömürlüdür.

Basma Yüksekliği40 m
Güç220 w
Basınç4 Bar
Su Sıcaklığı40 C
Kapasite4 Kat 6 Daire

Kullanıcı Yorumları

👤 MH: Güzel, kaliteli ve hızlı kargo için teşekkürler.

👤 FR: Hızlı sürede elimize ulaştı. Apartman için aldık. Kaliteli bir ürün.


Kampa Bahçe ve Bina Hidroforu

Kampa Güneş Enerjili Hidrofor, sıcak su pompalar. Güneş enerjilerindeki sıcak suyun basınçsız gelmesi gibi bir durumda sıcak su hattına takılarak suyun basınçlandırılmasında kullanılır. Bu pompa otomatik olarak işlev sağlar.

FiyatKullanım Alanı Dar
Yüksek Isı

Ürün Detayı

Hidrofor pompası, sıcak su açıldığında otomatik olarak başlar ve kapatıldığında da durur. Manuel olarak herhangi bir müdahale gerektirmez. En sıcak yaşam alanlarında kullanıma uygundur. Sıcak suyun basıncını soğuk su basıncı ile dengeler.

Güç250 w
Su Sıcaklığı80 C
Basınç4 Bar
Kapasite35 L

Kullanıcı Yorumları

👤 YT: Sorunsuz ürün. Kurulumu kolay. Sessiz çalışıyor, basınç kolay ayarlanıyor.

👤 AZ: Sorunsuz çalışıyor. İşimi fazlasıyla gördü, uygun fiyat.


Böhrer QB60 24

Böhrer marka otomatik hidrofor, kuyu, nehir, göl, havuz ve sarnıç gibi alanlardan 6 metreden çekiş sağlar. Yaklaşık 20 metre yüksekliğe kadar suyu kolaylıkla ulaştırır.

FiyatKullanım Alanı Dar

Ürün Detayı

Ürün yalnızca şebekeye veya depoya bağlanabilir. Bahçede yağmurlama, su basıncı yüksek bir tanktan pompalama ve havuz pompalama için uygundur. Kullanımı kolay, güvenilir bir markadır. Saatte yüksekliğe ve mesafeye bağlı olarak 3 – 10 m3 su aktarımı sağlar. Küçük çaplı bahçe sulama, villa ve yazlıklarda kullanım için uygundur.

Ağırlık7 kg
Basma Yüksekliği20 M
Basınç3,5 Bar
Güç0.37

Kullanıcı Yorumları

👤 EB: Satıcı çok kibar ve sorularınıza yanıt veriyor. Ürün 2 gün içinde elimde oldu. Henüz montajını yapmadım ama paketlemesi ve teslim süresinden memnun kaldım. Her şey için teşekkürler.

👤 CB: Sorunsuz çalışıyor, teşekkürler.


Ibeltech Otomatik Hidrofor

Ibertech hidrofor, musluğu açtığınız anda çalışmaya başlayarak suyun iletilmesini sağlar. Tek bir kapama hamlesi ile de suyun akışını durdurmanız mümkündür.

FiyatPerformans

Ürün Detayı

Aynı özellikleri taşıyan farklı markadaki hidroforlara oranla daha uygun bir fiyata sahiptir. Bağ, bahçe, villa, müstakil ev gibi alanlarda kullanılmak için uygundur. Dakikada 50 litrelik bir duyun akışını sağlar. Gücü 2 kat 2 daire olacak bir alan için etkilidir.

Emiş Gücü7 M
Basma Yüksekliği33 M
Basınç3 Bar
Güç350 W

Kullanıcı Yorumları

👤 FY: Başarılı.

👤 MD: Ürün belirtilen tarihten daha erken elime geçti. Henüz kuramadığım için performansı hakkında bir şey söyleyemiyorum.


Baymak Jet 102 m

Bir temiz su hidroforunda aradığınız tüm özellikleri bu üründe bulacaksınız. Sunduğu performans ile sizleri asla yarı yolda bırakmaz. Makine, güçten ödün vermeden çalışır.

DayanıklıFiyat
Tasarruflu

Ürün Detayı

Hem işinizi görsün hem de sessiz çalışsın diye düşünüyorsanız Baymak Hidrofor tam da size göre. Nem, sıcaklık, güneş ve darbe gibi dış koşullara karşı son derece korumalıdır. Enerji tasarrufu yapmayı ihmal etmez.

Kapasite50 L
Basma Kapasitesi1200 L
Ağırlık30 kg
Güç750 W

Kullanıcı Yorumları

👤 FR: Çok iyi, sapasağlam elime ulaştı.

👤 CK: Sıkıntı yok. Kaliteli ürün.


Mur-Cell JEt

Kaliteli bir performans sergilemek için güçlü emiş özelliği ile çalışmaktadır. 1 HP emiş gücü sayesinde, kısa sürede çözüm odaklı işlem sağlar

DayanıklıHacim
Fiyat
Çok Yönlü Kullanım

Ürün Detayı

Hidrofor, elektrik kablosu yardımı ile tesisata bağlandığında, otomatik çekiş sağlar. Kapatıldığında otomatik devreden çıkar. İçerisinde çakıl ya da kum gibi aşındırıcı maddeler, bir takım kimyasallar içermeyen temiz sıvılar ile kullanım için uygundur. Küçük basınç setleri için tercih edilebilir. Evlerde su tedarik için harika bir üründür. Pompa seti kapalı alanda kullanılırsa daha yüksek performans sağlar.

Kapasite24 L
Basma Kapasitesi24 L
Ağırlık15 kg
Su Sıcaklığı60 C
Basınç6 Bar

Kullanıcı Yorumları

👤 EG: Yazlık evimiz için tercih ettik. Fiyatına göre kaliteli bir ürün.

👤 MT: Şirketimizde kullanmak üzere sipariş verdik. İş görür bir cihaz. Taksiye ederim.


Rtrmax RTM863

Güneş enerji sistemlerinde kullanılma özelliği taşıyan Rtrmax marka hidrofor, 35 metre düz iletim kapasitesine sahiptir. 370 W bir motor gücüne sahiptir.

KapasiteFiyat

Ürün Detayı

Hidrofor, sarı renklidir. Ürün kullanıcıların rahatlığı ve üstün performansı için hızlı basma özelliği taşıyor. Temiz bir hidroforda aradığınız her şeyi onda bulabilirsiniz. Ürün ölçüleri rahat bir kullanım için tasarlanmıştır. Dar alanlarda saklanmak için uygundur.

Kapasite2100 L
Su Basma35 M
Ağırlık8 kg
Su Sıcaklığı60 C
Basınç105-3 Bar

Kullanıcı Yorumları

👤 LŞ: Ürün çok güzel, kaliteli. Kısa sürede de elime ulaştı.

👤 SA: Tanıdığımın tavsiyesi ile ürünü almıştım. Kargo biraz gecikti ancak buna değer, teşekkürler.


Sumak SMJH150

Farklı markadaki hidroforlar ile karşılaştırıldığında alan olarak daha fazla bölgeye hakim olabilen bir cihazdır. Tüm ekipmanları içerisinde olduğu için ekstra ürüne ihtiyaç duymadan onu kullanabilirsiniz. Az enerji, yüksek verim ve performans doğru orantılı çalışan bir sisteme sahiptir. Verimli çalışma özelliği sayesinde enerjiden de tasarruf etmeniz sağlanır.

FiyatKapasite
Kaliteli

Ürün Detayı

24 litrelik tankı ile sunduğu performans sizi yarı yolda bırakmaz. Kırmızı ve mavi renkte bir hidrofordur. Çap olarak 4 kat 6 dairelik bir alanda kolaylıkla kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda ölçüleri de küçük olduğundan kolay muhafaza edilir.

Kapasite24 L
Emiş Derinliği9 M
Su Sıcaklığı45 C
Motor Gücü1,5

Kullanıcı Yorumları

👤 LT: Kaliteli ürün, her şeyi ile tam geldi.

👤 ÇÖ: Kutusunda hızlı kargolama yapılmış. Henüz kullanamadık ancak alışverişten memnunum.


Schutzenger Otomatik Sistem Hidrofor

Schutzenger Otomatik Sistem Hidrofor, güvenilirliği, ergonomik olması ve kolay kullanım imkanı sunması yanı sıra piyasadaki diğer ürünlere göre tam bir fiyat performans ürünüdür.

FiyatKullanım Alanı Dar
Performans

Ürün Detayı

Otomatik çalışma sistemiyle kullanılır. İçerisinde aşındırıcı parçacıklar (çakıl, kum vb.) içermeyen sıvılara ile kullanılabilir. Bahçeleri ve tarlaları sulamak için idealdir. Petek temizliği için kullanılan çeşitli endüstriyel makineler için uygun kullanım imkanı sunar. Pompası kesinlikle kapalı bir ortamda kurutulmalı ve dış etkenlere karşı korunmalıdır.

Kapasite50 L
Emiş Derinliği6 M
Su Sıcaklığı60 C
Basınç3 Bar

Kullanıcı Yorumları

👤 TK: Daha önce bir arkadaşıma aldık. Kullanıyor, memnun güzel. Bir daha sipariş verdik geldi. Satıcıya iletişim için, Trendyol’a hızlı kargo için teşekkür ederim.

👤 KÇ: Ürünü siparişimden sonra kısa sürede teslim aldım. Henüz kullanmaya başlamadım. Görseldeki ürün geldi. Teşekkürler.


Sıkça Sorulan Sorular

Doğru Hidrofor Nasıl Tercih Edilir?

Öncelikle hidroforun nerede kullanılması gerektiği saptanmalıdır. Debi ihtiyacı belirlenmelidir. Pompaların da saatte tüketilen su miktarı, basma yüksekliği farklı olduğundan, doğru ürün için doğru tespitler yapılmalı ve tespite göre hidrofor seçilmelidir.

Hidrofor Arızası Neden Meydana Gelir?

Hidrofor arızaları sıkça meydana gelen teknik sorunlardandır. Bazı hususlar doğrultusunda motorun aşırı yüklenmesi sonucu veya sıkça devreye girmesi gibi durumlarda arızalar oluşabilir. Kimin zaman teknik sorunlardan değil yanlış hidrofor seçimlerinden de arızalar çıkabiliyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın