En İyi 10 Avuç İçi Taşlama Makinesi Tavsiyesi

Su kullanmadan metal, mermer ve mozaik gibi yüzeyleri kesmek için tasarlanan avuç içi taşlama makineleri, küçük boyutları sayesinde kolaylıkla kullanılabilirdir. Bu yüzeyleri kesmenin yanı sıra çapaklarını almaya ve pürüzlerini gidermeye de yardımcı olan makinelerin en kalitelilerini bir araya getirdik. İşte en iyi avuç içi taşlama makineleri.

SıraModellerGüçSYblog Puanı
1Makita GA90202200 W10/9.9
2Metabo W 9-115900 W10/9.8
3Einhell TE-AG 1251100 W10/9.9
4Bosch GWS 9 115S900 W10/9.7
5Dewalt DWE4156-QS900 W10/9.6
6Bosch GWS 750-115750 W10/9.7
7Stanley STGS9115900 W10/9.8
8Black&Decker Beg110750 W10/9.6
9Hyundai HG710710 W10/9.8
10Rown Rn2020500 W10/9.6
Avuç İçi Taşlama Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Avuç Taşlama Makinesi

Her bütçeye uygun, kaliteli malzemelerden üretilmiş piyasanın en iyi avuç içi taşlama makinesi modellerine listemizden ulaşabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi avuç taşlama makineleri…

Makita GA9020

Yumuşak tutamağı sayesinde daha konforlu bir kullanım sunan makine, koruyucu siperi ile daha güvenli bir kullanım sağlıyor. Son olarak bu ürünün kafa kısmı sökülerek farklı konumlarda monte edilebildiğini söyleyelim.

Çift YalıtımlıAğır
Geniş Tetik Mekanizması
Sökülebilir Kafa Kısmı

Ürün Detayı

Listemize profesyonel kullanıcılar için özel olarak tasarlanan Makita GA9020 ile başlıyoruz. Oldukça güçlü olan motoru sayesinde her türlü malzemeyi rahatlıkla kesebilen avuç taşlama makinesi, bu sayede zorlanmadan çalışabilmenizi sağlıyor.

Güç2200 W
Kapasite230 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı6600 devir/dakika
Ağırlık5,5 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 İ* K*; “Makita kalitenin ötesinde 2021 modeli bir başka ince gövde kaba değil herkese tavsiye ederim orijinal makita.”

👤 N** B**; “Kaliteli on numara herkese tavsiye ederim”


Metabo W 9-115 Quick

Oldukça kalın ve yumuşak olan tutamağı sayesinde kesim işlemini yaparken daha rahat olmanızı sağlayan Metabo W 9-115 Quick, basit kullanıma sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Yüksek Devir HızıMotor Gücü
Hafif Tasarım
Kolay Kullanım

Ürün Detayı

Geniş taşlama siperliği olmasıyla güvenli bir kullanım sunan makine, bu sayede olası kaza gibi durumları önlüyor. Ayrıca hafif yapısıyla dikkatleri üzerine çeken makinenin enerji tüketiminin de düşük olduğunu söyleyelim.

Güç900 W
Kapasite115 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı7500 devir/dakika
Ağırlık2,1 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 A** Ö**; “Ürün orijinal metabo 25 yıldır kullandığımız memnun olduğumuz markadan tekrar aldım. Alman malı içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.”

👤 B** Y**; “Profesyonel kullanıma uygun ergonomik rahat kullanışlı bir makine.”


Einhell TE-AG 125 CE

Avuç içi taşlama makinesi tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimize Einhell markasının TE-AG 125 CE modeliyle devam ediyoruz.

Fiyat PerformansButon Kilitleme Yok
Pratik LED Gösterge
Elektronik Sistem

Ürün Detayı

Kesme, taşlama ve zımpara gibi işlemlerde oldukça etkili bir şekilde çalışan makine, elektronik hız kontrol sistemi sayesinde hızı eldeki işe göre ayarlıyor. Bu sayede çalışırken makinenizin hızı her zaman sabit olur. Ergonomik tasarımı sayesinde kolay bir kullanıma sahip olan ürün aynı zamanda ilave tutamağıyla iş parçasına tam entegre olmanızı sağlıyor. Bu sayede elinizdeki iş parçasını daha rahat bir şekilde taşlayabilirsiniz.

Güç1100 W
Kapasite125 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı12000 devir/dakika
Ağırlık2,45 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 A** E**; “Mükemmel taşlama çok iyi bir ürün tavsiye edilir diğer markalara fazla para vermeye gerek yok.”

👤 M** S**; “Ürün oldukça güzel ve kaliteli devir ayarı olması çok iyi özel aparatla araca pasta cila bile yaptım tavsiye ederim.”


Bosch GWS 9 115S

Oldukça düşük titreşim yapması sayesinde çalışırken daha rahat olmanızı sağlayan Bosch GWS 9 115S, kolay kullanımıyla öne çıkan makinelerden birisidir.

Hafif TasarımPolisaj İçin Uygun Değil
Tek Elle Kullanılabilir
Devir Ayarlı

Ürün Detayı

Sadece 1,9 kg olması sayesinde çok rahat bir şekilde hareket ettirilebilen makine, bu sayede en hassas işleri en yüksek doğrulukta yapabilmenizi sağlıyor. Ayrıca zımpara kağıdı ile taşlama imkanı sunan ürünün kompakt tasarımı sayesinde çok beğenildiğini söyleyelim.

Güç900 W
Kapasite115 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı11000 devir/dakika
Ağırlık1,9 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 M** Y**; “Mükemmel diyebilirim. Bosch tek elle kullanılabilen devir ayarlı avuç taşlama yapmış. Gayet başarılı.”

👤 Turgay A; “Hobi amaçlı aldım balkonda kullanmak için süper bir ürün herkese tavsiye ederim devir ayarlı olması daha da bir güzel seviye 3de kullanıyorum çok iyi bir ürün.”


Dewalt DWE4156-QS

Yüksek kaliteli komütatörü ve dayanıklı kömürü sayesinde uzun kullanım ömrü sunan Dewalt DWE4156-QS, yan tutma koluyla kullanım kolaylığı sağlıyor.

Güçlü MotorSesli Çalışıyor
Kompakt Gövde Tasarımı
Uzun Kullanım Ömrü

Ürün Detayı

En iyi avuç içi taşlama makinelerini listelediğimiz içeriğimize Dewalt markasıyla devam ediyoruz. Mil kilidi ile kolay ve hızlı aksesuar değiştirme imkanı sunan makine, etkili soğutma için gelişmiş hava kanallarına sahiptir. Bu sayede makinenizle kesintisiz bir şekilde çalışabilirsiniz.

Güç900 W
Kapasite115 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı9000 devir/dakika
Ağırlık2,0 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 O** G**; “Kesinlikle tavsiye ederim. Hem uygun fiyat hem güzel performans. Titreme yapmıyor ve eli yormuyor. Başparmak butonu ve kavrama rahatlığı ile kullanım kolaylığı sağlıyor.”

👤 M** E**; “Bence harika bir ürün amatör işlerimi çok rahatlıkla yapıyorum sorun yok.”


Bosch GWS 750-115

Ergonomik tutamağı sayesinde daha kolay bir kavrama imkanı sunan Bosch GWS 750-115, geliştirilmiş muhafaza kapağı ile dar alanlarda bile çalışabilmenizi sağlıyor.

Koruma Başlığı VarDevir Düğmesi Yok
Ergonomik Tutamak
Uzun Ömürlü

Ürün Detayı

Geliştirilmiş kömür sistemi sayesinde aşınma ve yıpranma durumlarının önüne geçen avuç içi taşlama makinesi, bu sayede uzun kullanım ömrü sunuyor. Son olarak yeni nesil motoru ile yüksek güç üretimi yapan makinenin aşırı yüklenmeye karşı dayanıklı olduğunu söyleyelim.

Güç750 W
Kapasite115 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı11000 devir/dakika
Ağırlık1,8 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 S** S**; “Aktif olarak seramik ustalığı yapıyorum 2 adet aldım ilk gün için çok memnunum bu fiyata çok kaliteli bir ürün teşekkürler.”

👤 K** V**; “Evde her işinizi görür. Gayet yeterli kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.”


Stanley STGS9115

Güçlü motoru sayesinde her türlü kesim ve taşlama işlemini yapabilen makine, yan tutma kolu ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

Geliştirilmiş Hava KanallarıAğır
Güçlü MotorSesli Çalışıyor
Tek Elle Çalışma

Ürün Detayı

Avuç içi taşlama önerilerini verdiğimiz içeriğimize Stanley STGS9115 ile devam ediyoruz. Kompakt gövde tasarımı ile daha rahat bir şekilde kavranan avuç taşlama makinesi, bu sayede uzun kullanımlarda sizi yormaz. Ayrıca titreşimin oldukça az olduğu üründe bu sayede oldukça hassas işleri bile yapabileceğinizi söyleyelim.

Güç900 W
Kapasite115 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı11000 devir/dakika
Ağırlık2,1 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 B** E**; “Ürün beklediğim gibi kutusunda geldi. Daha önce şarjlı ve darbeli matkabını aldım. Kalitesine güvendiğimden taşlamayı da aldım. Bu fiyata alınacak en iyi cihaz.”

👤 M** A**; “Tavsiye üzerine aldım. Kullandım. Bende tavsiye ederim. Satıcıda aynı gün kargoya verdi. İçerisinde ikide yedek kömür var. Başarılı.”


Black&Decker Beg110

Sürgülü açma kapama düğmesi sayesinde daha güvenli bir kullanım sunan Black&Decker Beg110, kilitli tetik ile kesintisiz kullanım sağlıyor.

Uygun FiyatÇabuk Isınıyor
Güçlü Motor
Kompakt Gövde

Ürün Detayı

Anahtarsız muhafaza ayarı yapılabilmesiyle daha rahat kullanıma sahip olan makine, çatlamaya dayanıklı yapısı sayesinde kalın malzemeleri keserken bile sağlam kalmayı başarıyor. Böylelikle bu avuç içi taşlama makinesini uzun süreler boyunca kullanabilirsiniz.

Güç750 W
Kapasite115 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı12000 devir/dakika
Ağırlık1,7 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Esra Çokgöz; “Urunu aldim birkac kullanimdan sonra gordumki evimiz toz icindeymis gercekten parasını sonuna kadar hak eden bir urun haritalandirma ozelligi cok iyi calisiyor siddetle tavsiye ediyorum.”

👤 Şahin Karaca; “Evi 180 m2 civarında büyük olanlar Kesinlikle tavsiye bu modeli tavsiye ederim. Silme özelliğinin haricen çalıştırılabilmesi de ayrıca güzel 👍🏼”


Hyundai HG710

Yüksek devir hızlarına çıkabilmesi sayesinde en zorlu malzemeleri bile rahatlıkla kesebilen makine, ergonomik tasarımıyla kolay kullanım vaat ediyor.

Uygun FiyatÇabuk Isınıyor
Uzun Ömürlü
Ergonomik Tasarım

Ürün Detayı

Malzeme kalitesiyle öne çıkan bu avuç içi taşlama makinesi, uzun kullanım ömrü sunmasıyla biliniyor. Ayrıca hafif olması sayesinde en hassas işleri bile zorlanmadan yapabilmenize olanak sağlayan ürünün fiyat performans oranıyla çok popüler olduğunu belirtelim.

Güç710 W
Kapasite115 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı11000 devir/dakika
Ağırlık1,8 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Emel Ökten; “Büyük kolaylık sağlıyor. fiyatına göre çok güzel bir ürün”

👤 Burak Karadan; “Haritalama özelliği yok ama tam bir fiyat performans ürünü. Kesinlikle işinizi görüyor. 👍🏼”


Rown Rn2020

Avuç içi taşlama makinesi tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimizi Rown Rn2020 ile bitiriyoruz. Düşük titreşim oranı sunması sayesinde kolaylıkla kullanılabilen avuç içi taşlama makinesi, hafif yapısıyla kolaylıkla kavranabiliyor.

Hafif TasarımHız Ayarı Yok
Kolay Kullanılabilir
Ergonomik Tasarım

Ürün Detayı

Düşük titreşim oranı sayesinde uzun süre kullanımlarda daha az yorulursunuz. Özellikle çok fazla işi olmayan ya da amatör kullanıcılar için uygun olan makine, ergonomik tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak bu ürünün uygun fiyatı sebebiyle çokça tercih edildiğini söyleyelim.

Güç500 W
Kapasite115 mm
Uç BağlantısıM14
Devir Hızı11000 devir/dakika
Ağırlık1,8 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Ömer Faruk K**; “Ürün çok güzel bugün elime ulaştı ve denemek amaçlı biraz iş yaptım çok güzel çalışıyor ve gücü çok güzel alacak olan herkese tavsiye ederim.”

👤 S** T**; “Tam bir fiyat performans ürünü yüksek beklentileriniz olmasın ama hobi amaçlı alanlar gönül rahatlığı ile alabilir.”


Sıkça Sorulan Sorular

Avuç taşlama makinesi en az kaç watt olmalı?

Avuç taşlama makinesinin en az kaç watt olması gerektiği sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre değişmektedir. Profesyonel kullanıcılar için bu değerin en az 900 W olması gerekmektedir. Daha çok günlük ihtiyaçlarınız için alıyor iseniz 750 W ve üstü makineler sizin için yeterli olacaktır.

Avuç taşlama kaç devir olmalı?

Avuç taşlama makinesinin bu özelliği de sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre değişse de en az 11.000 devir/dakikada çalışan makineleri sizlere öneriyoruz.

Avuç taşlama makinesi alırken nelere dikkat edilmelidir?

Avuç içi taşlama makinesi alırken ilk olarak dikkat etmemiz gereken noktalar yukarıda da belirttiğimiz gibi gücü ve devir hızıdır. Daha sonra bakmamız gereken özellikler mil ayarı, kapasite, titreşim ve tolerans oranıdır. Son olarak ise sizin el yapınıza uygun ve uzun süre boyunca kullanılabilir olmasına dikkat edin.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın