Tavsiye Edilen En İyi 10 Eğitici Oyuncak

Çocukların ilk arkadaşları da ilk öğrenimlerini gerçekleştirdikleri şeyler de oyuncaklarıdır. Oyuncakları ile bir bağ kuran çocuklar, eğlenir, öğrenir ve çeşitli aktiviteleri hayatlarına dahil ederler. Bu da zeka gelişimleri ve vakit geçirebilecekleri bir şey olabilmesi açısından oldukça önemlidir.

Çocuğunuza alacağınız eğitici oyuncaklar sayesinde çocuğunuz yeni şeyleri keşfederken, öğrenecek belki renk belki sayılar gibi temel kavramları kolaylıkla kavrayacaktır. Bizde sizlere bu yazımızda çocuklarınıza alabileceğiniz ve ebeveynler tarafından sıklıkla tavsiye edilen en iyi 10 eğitici oyuncağı listeledik.

Sıra MarkaYaş AralığıSYblog Puanı
1ToyiToy Kid Spinner3-6 yaş10/9.9
2Clementoni Super Doc+5 yaş10/9.9
3Smarty Blok Seti3+ yaş10/9.8
4Fisher Price Eğitici Köpekçik0-3 yaş10/9.9
5Pilsan Mini Top0-3 yaş10/9.8
6Diytoy Flash Kart0-12 ay10/9.7
7Venus Oyuncak Pratik Bardaklar3-6 yaş10/9.8
8Circle Toys Yumurta Eşleme1-2 yaş10/9.7
9WoddyWood Eğitici Ahşap2-4 yaş10/9.8
10Hasbro Potato Head3-6 yaş10/9.8
Eğitici Oyuncak Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Eğitici Oyuncak Markaları

Çocuklarınızın gelişimine katkıda bulunabileceğiniz ve sayılar, renkler, şekiller gibi temel kavramlarını öğrenebilmelerini sağlayacak olan en iyi 10 eğitici oyuncağı değerli okuyucularımız için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi eğitici oyuncak markaları…

 Toyitoy Kid Spinner

Bebeğiniz hem eğlenirken hem de oyun ihtiyacını gideriyor.

ÖğreticiYok
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

Toyitoy Kid Spinner, çocuğunuzun parka gidemediği veya hasta olduğu günlerde evde sıkılmasını önlüyor ve eğlenceyi evinize taşımayı başarıyor. 25 kg ve altı çocukların rahatlıkla üzerine binerek kendi etraflarında dönebileceği oyuncak, minikleri oldukça mutlu ediyor ve denge koordinasyonlarının gelişmesine katkıda bulunuyor. Çocuğunuz eğlencenin verdiği mutlulukla etrafa gülücükler saçarken, ebeveynler olarak sizler de en az onun kadar mutlu oluyor ve keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Üstelik ergonomik tasarıma sahip oyuncağı, sadece yıldız tornavida yardımı ile dakikalar içerisinde kurarak, heyecanlı bakışlarla sizi bekleyen çocuğunuzu da bekletmemiş oluyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Ağırlık1.7 kg
Taşıma kapasitesi25 kg ve altı
Yaş aralığı3-6

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: 2 yasindaki cocugum icin aldim 8 yasindaki 26 kilo cocugumda bindi.sabahtan beri donup duruyorlar cok eglenceli oldugunu soyluyorlar.almaya degermi kesinlikle deger bayagi oyalayici saticida cok guzel paketlemisti

👤 E** B**: Ürün elime çok sağlam ulaştı paketleme çok özenliydi kurumu çok basit kızımın vazgeçilmez oyuncağı oldu kızım 28 kilo çok rahatlıkla oynuyor gönül rahatlığıyla alın derim hem spor hem oyun.


Clementoni 64960 Super Doc

Akıllı oluşu ve kalitesi ile çocuğunuzun evdeki arkadaşı olmayı başarıyor.

KaliteliYok
Dayanıklı
Akıllı

Ürün Detayı

Çocuklar arkadaşları olmadığı zaman ne yazık ki evde çok sıkılabiliyor ve oyun oynamak için bir arkadaşa ihtiyaç duyabiliyorlar. Clementoni Super Doc, çocuğunuza arkadaş olmaya geliyor.

Basit bir mantık ile çalıştırılan robot, sahip olduğu oyun kartları sayesinde programlanabiliyor ve çocuğunuza oyun arkadaşı oluyor. Üstelik Süper Doc, tek bir karakter değil dilerseniz, ejderha, büyücü, peri veya şövalye de olabiliyor. Böylelikle çocuğunuzun oyun arkadaşları sürekli değişiyor ve yaratıcılığını canlandırarak, zeka gelişimlerine katkıda bulunuyor.

Ürün Özellikleri

Yaş5+

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Öğrencilerim için aldın severek kodluyorlar. ilkokul seviyesi için ideal

👤 Z** B**: Tavsiye ederim, çok uzun süre olmasa da bir süre ilgisini çekiyor ve oynamak istiyor çocuk, temel kodlamayı öğrenmeye yardımcı sevimli bir ürün, tabi şu an fiyatlar artmış durumda 2-3 ay önce daha farklıydı. indirime girerse alın kaçırmayın


Smarty 100 Parça Akıllı Sayılar Ve Blok Seti

Kendine has geometrisi ile çocuğunuz yaratıcılığını artıracaktır.

Eğlenceli tasarımYok
Güvenli kullanım

Ürün Detayı

Çocuklarınızın yaratıcılığını arıtırken, hayal güçlerinin de gelişmesine yardımcı olacak Smarty akıllı sayılar ve blok seti, ebeveynlerin beğenisini kazanmayı başarıyor. Birçok sayılı parçadan oluşan eğitici oyuncak, çocuklarınızın 3 boyutla veya düz şekiller elde etmesini sağlıyor. Üstelik bunu tamamen çocuğunuz hayal gücüne bırakıyor. Böylelikle çocuğunuz parça birleştirmeyi, sayıları, renkleri ve yaratıcılığını geliştirebiliyor.

Ürün Özellikleri

Yaş3+
Paket içeriği100 parça

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Efsane bir ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kızım için almıştık aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor.

👤 E** B**: Severek oynuyoruz 🙂


Fisher Price Eğitici Köpekçik Türkçe

Eğitici köpekçik ile çocuklarınız bir çok şeyi öğreniyor ve evdeki oyun arkadaşlarını bulmuş oluyorlar.

KaliteliYok
Eğlenceli tasarım
Öğretici

Ürün Detayı

Eğlenceli tasarımı ile bebeklerin ilgisini çeken Fisher Price Eğitici Köpekçik, çocuklarınızı eğlendirirken aynı zamanda birçok şey öğretiyor. Üç seviyeden oluşan eğitici oyuncak; birinci seviyede ellerine, ayaklarına, kalbine ve burnuna dokunduğunuzda bebeğinizin renkleri, alfabeyi, vücut bölümlerini duyarak öğrenmesini sağlıyor. İkinci seviye bebeğinizin saymayı, renkleri bulmayı ve ayak, kol gibi temel vücut bölümlerini öğretiyor. Üçüncü ve son seviye şarkılar ve ifadeler ile bebeğinizin daha fazla hareket etmesini ve hatta dans edebilmesini bile sağlıyor. Böylelikle her anlamda bebeğiniz eğlenirken öğreniyor ve günlerini en verimli şekilde geçirebiliyor.

Ürün Özellikleri

Yaş0-3 yaş
Çalışma3xAA pil

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : iyiki almisim 5 aylik ikizlerimin cok ilgisini cekti simdilik pek birsey anlamasalar bile uzun sure kullanabilecekleri bir oyuncak

👤 N** M** : Kaliteli bir oyuncak. 2.5 yaşında oğlum için almıştım baya ilgisini çekti.


PİLSAN Mini Top Oyunu

Çocukların el becerisinin gelişmesine katkıda bulunur.

GüvenliYok
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Eğlenceli ve öğretici olan Pilsan top oyunu, 0 ila 3 yaş aralığındaki tüm çocukların kas gelişiminin ve el becerilerinin gelişmesini sağlar. Minik kırmızı çekici ve üç adet topuyla bebeklerin eğlenmesine yardımcı olur. 3 adet halkaya koyabileceğiniz sarı, yeşil ve mor renkteki toplar çekiç ile vurulduğunda kademeli olarak en aşağı kata iner ve oyun yeniden başlar. Renkli tasarımı sayesinde çocuklarınız sadece el becerilerini geliştirmekle kalmaz aynı zamanda renkleri de öğrenir.

Ürün Özellikleri

Yaş0-3 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: **: 1 yaşında ki kızım için aldım çok sevdi eğlenerek oynuyor tavsiye ederim ürün elime sorunsuz ulaştı kargoda hızlıydı guvenerek alabilirsiniz…

👤 A** K**: Ürün kaliteli bir yaşımdaki kızım için aldım severek oynuyor


Diytoy Bebeğimin İlk Zeka Kartları Flash Kart

Bebeklerin yaratıcılığına, öğrenmesine ve konsantrasyon becerilerinin gelişmesine yardımcı oluyor.

VeganYok
Kimyasal içermez
Nemlendirci etkili

Ürün Detayı

Diytoy Flash Kart, bebeğinizin zeka gelişimini desteklerken konsantrasyon becerilerinin de artmasına yardımcı olarak, ebeveynlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Her ay çocuğunuzun gelişimine göre öğrenebileceği temel şeyleri bebeğinize öğretmekte ve konsantre olabilmesine yardımcı olabiliyorsunuz. Üstelik kartları dilerseniz duvara, dilerseniz de tavana asarak bebeğinizin sürekli görebilmesini, renkleri ve şekilleri de daha çabuk kavrayabilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Yaş0-12 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Oğlum 4 aylıkken almıştım oğlum 8 aylık hala dikkatini çekmeye devam ediyor. Her bebek için alınması gereken bir ürün.

👤 B** E** : 2 aylik bebeğim için aldim muazzam bisey beni çok şaşırttı surekli kartlara bakıyor şiddetle tavsiye ediyorum


Venus Oyuncak Pratik Bardaklar 

Çocukların arkadaşları ile oynayabileceği, eğlenirken öğrenebileceği harika bir oyun.

KaliteYok
Uzun süreli kullanım
Uygun fiyat
Eğlenceli tasarım

Ürün Detayı

3 ila 6 yaş aralığındaki tüm çocukların rahatlıkla oynayabileceği Venus Oyuncak Pratik Bardaklar, çocukların eğlenirken öğrenmelerine ve arkadaşlık becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunuyor. Bardaklar oyunu çocukların analitik düşünme becerilerini geliştirir, odaklanmalarını artırır, görsel zekalarının gelişmesine yardımcı olur ve en az iki kişi ile oynanması sebebi ile sosyal becerilerini geliştirir.

Ürün Özellikleri

Yaş3-6 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: 3 yaşında oğlum çok sevdi hep birlikte güzel vakit geçirmemize sebep oluyo

👤 M** A** : Ailecek oynayabilecek Harika bir oyun ikiz oğullarım 3 yaşında epey ilgilerini çekti. Tavsiye ederim


Circle Toys Geometrik Yumurta Eşleme

12 parçadan oluşan oyun, bebeklerin renkleri ve geometrik şekilleri öğrenmesine yardımcı oluyor.

EğlenceliYok
Öğretici
Uygun fiyat

Ürün Detayı

6 adet yumurtadan ve toplamda 12 parçadan oluşan Circle Toys yumurta eşleme oyunu, bebeklerin renkleri ve geometrik şekilleri öğrenmesine yardımcı oluyor. 6 farklı geometrik şekilden oluşan yumurtaları eşleriyle birleştirerek, bir tam yumurta elde edebiliyorlar. Böylelikle hem eğleniyor ve vakit geçiriyorlar, hem de temel kavramlardan birkaçını öğreniyorlar.

Ürün Özellikleri

Yaş1-2 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Uygun fiyatlı eğlenceli bir oyun oğlum için aldık çok seviyor

👤 E** A**: Paketleme başarılıydı teşekkürler.


WoddyWood Eğitici Ahşap Oyuncak 

Çocuklarınızın konsantrasyon gelişimini artırabilir ve el becerilerinin artmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Uygun fiyatYok
Eğitici
Öğretici

Ürün Detayı

Farklı renklerden ve 4 farklı geometrik şekilden oluşan WoddyWood oyuncak, çocuğunuzun hem organizasyon yeteneğini hem de konsantrasyon gelişimine katkıda bulunuyor. Şekilleri, çubuklarda yer alan çıkıntılar sayesinde yerlerine yerleştirebiliyorlar ve oynarken, öğrenmenin tadını çıkartabiliyorlar.

Ürün Özellikleri

Yaş2-4 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Çocuklar için çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim.

👤 Z** E** : Urun 1 yas icin biraz zor ama ilerde kullaniriz nasilsa.Ancak ahsabin kenarlari iyi zimparalanmamisti kiymiklar vardi ufak tefek.Ama genel olarak guzel bir urun.Hediyenizi ayrica cok begendik tesekkur ederiz


Hasbro Potato Head Bay Patates Kafa

Tasarımı ile çocuklarınızın beğenisini kazanmayı başaracak ve evdeki eğlence kaynağı olacaktır.

Dermatolojik olarak test edilmiştirYok
Hassas bakım sunar
Koku önleme teknolojisine sahiptir

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Bay Patates Kafa, eğlenceli tasarımı ile beğenileri ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Hareket eden dudaklara sahip oyuncak, 40’ın üzerinde Türkçe sözcüğe ve 4 İngilizce şarkı ile çocuklarla buluşuyor. Konuştukça hareket eden dudakları, kahkaha dolu bir ev ortamı oluşturmanıza ve ailecek eğlenebilmenize imkan tanıyor. Üstelik çıkarılıp geri takılan burun, göz ve dudağa sahip olması sayesinde çocukların vücudu tanımasını sağlıyor.

Ürün Özellikleri

Yaş3-6 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Oğlum çok sevdi çok mutlu oldu süper bi oyun arkadaşı.
 
👤 B** A**: cok guzel bayıldı çocuklarım.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi eğitici oyuncak markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi eğitici oyuncak markaları arasında; ToyiToy, Clementoni, Smarty, Fisher Price, Pilsan, Diytoy, Venus, Circle Toys, WoddyWood, Hasbro çocukların zeka gelişimlerine katkıda bulunma, eğlendirme, öğretme, uzun süreli kullanımları ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye eğitici oyuncaklar arasında yer alıyor.

Eğitici oyuncak ne zaman kullanılır? 

Eğitici oyuncaklar bebeğin zihinsel gelişimine katkı sağlaması için, bebeğinizin 7-8 aylık olduğu zamandan itibaren eğitici oyuncakları hayatınıza dahil etmelisiniz. Bu sayede bebeğinizin el becerileri ve öğrenmesi gelişecek aynı zamanda algısı daha da açılacaktır.

Eğitici oyuncaklar nasıl olmalı?

Eğitici oyuncak alırken bebeğinizin yaşına uygun ve dikkatini çekecek olan oyuncakları tercih etmelisiniz. Gerek rengi, ışıklı olması, ses çıkarması veya konuşması bebeğinizin ilgisini çekecek ve oyuncağa alışma sürecini hızlandıracaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın