En İyi ve Güvenilir 10 Bitcoin Sitesi Tavsiyesi

Dünyada şuan 200 farklı dijital para birimi borsası var. Bu sebeple sıradan bir kullanıcı için bu kadar seçenek arasından seçim yapmak oldukça zor hale geliyor. Sizinle paylaşacağımız en iyi bitcoin siteleri, kullanıcı incelemelerinin yanı sıra kullanıcı dostu, ücretler ve güvenlik gibi kriterlere dayanıyor. Sanal para birimleri arasından en güçlü olarak dilden dile dolaşan Bitcoin, rekor üstüne rekor kırmaya devam ederken, BTC’yi  basit bir olay olarak görenler bile artık “Bitcoin’e yatırım yapmak istiyorum” diyebiliyor.

bitcoin siteleri

Bitcoin ve Kripto Para Siteleri Listesi

  • Binance
  • Bitci.com
  • KuCoin
  • Coinbase
  • BTCTurk
  • Bitlo
  • ICRYPEX
  • Kraken
  • Cex.io
  • Paribu

Kripto para olarak öne çıkan ve özellikle 2017 yıllarında arz-talep dengesini ters düz eden BTC’ye yatırım yapmak istiyorsanız listemiz sizlerle olacak. Ayrıca BTC’ye para yatırmak için İngilizce bilmeniz gerekmez. Türk sitelerinden de Bitcoin, hatta Dogecoin, CHZ, Litecoin türü gibi alt coinler alıp yatırımlarınızı yapabilirsiniz. Sanal paralar konusunda ve yatırım noktasında sabırlı olmanız kârınızı arttırmanız anlamına gelir. Aşağıda Türkiye’nin en iyi bitcoin sitelerini sizin için hazırladık.

Binance

binance bitcoin sitesi

En iyi Bitcoin sitesi olarak zirvede yerini alan ve Çin merkezli bir borsa olan Binance’in popülerliği son zamanlarda büyük ölçüde arttı. Öyle ki günlük 1 milyar doları aşan hacimlere kolayca ulaşarak dünyanın en geniş hacimli borsaları arasında yerini aldı. Binance’de komisyon oranları da çokça düşmüş vaziyette. Özellikle bu açıdan tercih edilebilir bir borsa. Ayrıca, mobil uygulamaları da oldukça kullanışa sahip ve uygulama sayesinde al-sat yapmak için bilgisayar başında bulunma zorunluluğunuz da bulunmuyor. Şu aralar işlem başına %0.1 komisyon alınmakta. Komisyon oranlarının düşük olmasının yanı sıra sahip olduğu altyapı ve stabil sistemle de tercih sebebi oluyor. Tüm bu avantajları nedeniyle geçer not almayı da başarıyor.

Syblog.net ziyaretçilerine özel ücretsiz Binance üyesi olmak ve %5 komisyon indirimi kazanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bitci.com

bitci.com bitcoin sitesi

Türkiye’de kurulan ve gün geçtikçe popülerleşen Bitci.com, listemizde iyi alt yapısı ve özel coinleriyle kendine yer buldu. Özellikle Galatasaray, Ankaragücü, Trabzonspor gibi fan token’ları listeleyen site ayrıca Bitcicoin olmak üzere kendi coinlerine de sahipler. Bu coinlere yatırım yapmak isteyenler Bitci üyesi olup hemen token alabilirler. Sadece bu coinler değil, Bitcoin, birçok coini Bitci.com’da

Syblog.net ziyaretçilerine özel ücretsiz Bitci.com üyesi olmak ve %5 komisyon indirimi kazanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

KuCoin

kucoin

2021 yılının merkezsiz borsaların yılı olacağı hakkında bir söylenti dolanıyor. Doğrudan bir kişi tarafından kontrol edilememe durumu, yatırımcıların güvenliği açısından oldukça büyük önem taşıyor. KuCoin de Çin kaynaklı, ademi merkeziyetçilik iddiası sunan bir borsa. Borsanın başında daha önce Alibaba Group’da teknik uzman olarak görev almış olan Michael Gan bulunuyor.

Borsa ayrıca henüz merkezi olmayan KuCoin Shares adında kendi coinine sahip. Elde edilen komisyon gelirinin yüzde 90 kadar büyük bir oranı, bakiyelerinde KuCoin Shares bulunduran sıradan kullanıcılara dağıtılıyor. Ayrıca davet ettiğiniz her kişinin üye işlemlerinden de ayrıca komisyon alabiliyorsunuz. Hem kripto para ticareti yaparken kazanabiliyorsunuz hem de borsa elde ettiği gelirlerden size ciddi bir pay veriyor.

Syblog.net ziyaretçilerine özel ücretsiz KuCoin üyesi olmak ve %5 komisyon indirimi kazanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Coinbase

coinbase

Güvenli yatırımcıların desteklediği ve milyonlarca kişinin kullandığı Coinbase, dünyanın en popüler ve en bilinen bitcoin platformlarından biri olma yolunda ilerliyor. Platform, dijital para biriminin güvenli bir şekilde satın alınmasınının yanı sıra, rahatça kullanılmasını, saklanmasını ve ticaretini de kolaylaştıyor. Kullanıcılar, Android ve IOS içerisinde bulunan bir dijital cüzdan sayesinde şirketin yan kuruluşundaki diğer kullanıcılar ile ticaret yaparaktan Bitcoin ya Ether alabilirler.

Syblog.net ziyaretçilerine özel ücretsiz Coinbase üyesi olmak ve anında 10$ kazanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

BtcTurk

btcturk

Ülkemizde en çok tercih edilen Bitcoin sitelerinden BTC Türk, futbol takımlarımıza sponsor olmaya ve televizyonlarda sıkça karşımıza çıkmaya başladı. Güvenilir bitcoin alma platformundan kripto para alma ve satma işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Web sitelerinin yanı sıra uygulamasını da indirerek güvenle işlem yapmak çok kolay.

BTC Turk Pro versiyona geçerek gerçek zamanlı grafikleri görmek ve çeşitli kripto paralarla işlem yapmak mümkün. Uzman analizlerden de yararlanabileceğiniz bu platform, birçok konuda tavsiye de veriyor.

Bitlo

bitlo

Eskiden Binans ismi ile hizmet veren köklü kripto para sitesi Bitlo, bitcoin alım-satım denildiğinde akla ilk gelen sitelerden biri. Akbank ve Papara gibi şirketlerle anlaşmalı olduğu için hızlı bir şekilde para transferi yapılabiliyor. Borsa üzerine birçok bilgi paylaşımı yapan site, kullanıcılarına en hızlı platformu sunan yerlerden biri.

ICRYPEX

icrypex

Bitcoin dünyasına hızlı bir giriş yapan ICRYPEX, Beşiktaş Basketbol Takımı’nın sponsoru olarak isminden çok fazla bahsettirdi. Oldukça güvenilir ve kullanışlı bir arayüze sahip olan site, her geçen gün büyüyerek kripto para alım satım konusunda iyi hizmet anlayışı sunuyor.

Android uygulamasını da yakında duyuracak olan platform, isminden daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Kraken

kraken

2011 yılında kurulan Kraken, sahip olduğu euro hacmiyle en büyük bitcoin borsasıdır. Genelde borsa yöneticileri kendilerini gizlemeyi tercih eder fakat Kraken, sitenin yetkililerini açık bir şekilde sunmasıyla oldukça güven veriyor.

Kraken üzerinde Bitcoin dışında Augur, ICONOMI, Zcash, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, Monero, Ethereum Classic, Ripple ve Stellar Lumens gibi dijital para birimleri ile de ticaret yapabiliyorsunuz. Daha tecrübeli kullanıcılar için Kraken, marj ticareti ve diğer ticaret şekillerinin de kullanımına imkan sunuyor.

Cex.io

cex.io

Cex.io, Bitcoin ve diğer dijital para birimleri için çok geniş bir hizmete sahip. Platform, kullanıcıların kolay bir şekilde dijital para birimleri alış satışına olanak tanıyor. Cex.io, profesyonel yatırımcılar için de önde gelen sitelerdendir.

Syblog.net ziyaretçilerine özel ücretsiz Cex.io üyesi olmak ve anında %10 komisyon indirimi kazanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Paribu

paribu

Tamamen Türk girişimi olan Paribu, kısa sürede Türkiye’de bilinirliğini arttırdı ve güvenilir bitcoin alım satımı sunmaya başladı. Kripto para alma konusunda oldukça hızlı çalışan site, 750 binden fazla üyeye sahip. 7/24 Türkçe destek de sunan Paribu, güzel web platformuyla kullanıcılarını memnun ediyor.

Bitcoin Siteleri Komisyon Oranları

Yukarıda hizmet veren kripto para sitelerinin her birinin farklı komisyon kuralı bulunuyor. Komisyon oranları genellikle %0.1 ile %1 arasında değişmektedir. Hatta bazı siteler üyelik türüne göre komisyon oranını arttırmakta veya düşürmektedir. Örneğin üyeliğiniz VIP seviyesine çıkarsa sizden alınan komisyon da azalacaktır. Binance’de bu yöntem uygulanmaktadır.

Aşağıdaki görsellerde bitcoin sitelerinin komisyon oranlarını görebilirsiniz.

Bitcoin Siteleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

BİTCOİN SİTELERİNE KİMLİK BİLGİSİ VERMEK DOĞRU MU?

İTCOİN SİTELERİ BORSA İŞLEMLERİNİ YAPABİLMEK ADINA KİŞİSEL BİLGİLERİNİZE İHTİYAÇ DUYAR. GÜVENİLİR BİR SİTEDE BİLGİLERİNİZ KORUNUR. YANİ PAYLAŞMANIZDA SAKINCA YOKTUR.

BİTCOİN SİTELERİ YASAL MI?

BİTCOİN SİTELERİNİN ÇOĞU YASALDIR. ÜLKEMİZDE ÇOĞU BİTCOİN SİTESİ BÜYÜK FİRMALARLA VE KULÜPLERLE SPONSORLUK ANLAŞMALARI YAPMAKTADIR. BU SAYFADA SİZE SUNDUĞUMUZ TÜM SİTELER YASALDIR.

BİTCOİN SİTELERİ GÜVENİLİR Mİ?

AYFAMIZDA BULUNAN TÜM SİTELER GÜVENİLİR VE YASALDIR. ANCAK BU İŞİ KÖTÜYE KULLANAN, YASAL OLMAYAN VE KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ TOPLAYAN DOLANDIRICI SİTELER DE BULUNUYOR. BİLİNMEYEN VE YORUMU OLMAYAN SİTELERDEN UZAK DURMAK GEREKİYOR.

Bitcoin Siteleri Komisyon Oranları Nasıl?

Her kripto para sitesinin çeşitli komisyon oranı bulunuyor. Ortalama vermek zor ancak yukarıda paylaştığımız en iyi bitcoin siteleri listemizden her birinin komisyon oranını detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

Dump ne demek?

Dump bir coinin bir anda düşüş yaşamasıdır. Yüksek oranda kayıp yaşayan coin değer kaybedince dump oldu denir.

Pump nedir?

Pump bir coinin bir anda yükselmesidir. Bazı gruplaşmalar bir coini pump yapmak için bir anda alım yapar ve coinin değeri yükselir. Ancak bu gruplardan uzak durmak gerekir çünkü bu grubu yönetenler genellikle coini pump yaptırdıktan sonra kârını alır ve piyasadan çekilir. Kullanıcılar genellikle zarara uğrar.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi ve Güvenilir 10 Bitcoin Sitesi Tavsiyesi” üzerine 8 yorum

  1. En çok dolandırıcılığı yapılan sistem Bitcoin sistemidir. Makalede verilen siteler güvenilir sitelerdir diğer ismi duyulmamış veya yeni çıkmış siteler tuzak kurucu özellikleri ile her an vurgun yapacak potansiyeldedir. Mesela geçmişe dönelim bir zamanlar MMM Mymar vardı hatta MMM Türk sitesi de vardı. MMM Mymar yabancı sitesiydi sosyal medyadan görevlerle yatırım yaptığın Bitcoine %100 komisyon veriyordu ilk 2 ay verdi sonrasında paralar buhar oldu yani sisteme yatırılan paralar uçtu gitti Rus şirketi sağlam dolandırdı ve bunun Türk yapımı kardeş şirketi de MMM Türkiye buda aynı mantık ama %50 veriyor bu yine ondan fazla dayandı 1 yıl kadar sürdü ve buda paraların üstüne yatıp uçtu. Geride ise arabasını evini satıp bu işe basanların dolandırıldığı hikayeler kaldı siz siz olun ponzi sitelerden 1/100 veren sitelerden uzak durun.

    Cevapla
  2. Merhaba arkaşlar ben istemeden bir siteye üye oldum legalminingtrade diye bir site ve şuan 10.000$ kâr ettim bu site 500$ vergi ücreti istiyor bilen veya duyan var mıdır

    Cevapla

Yorum yapın