Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Tuvaleti

Bebeklere tuvalet eğitimi en önemli eğitimlerden biridir. İlk zamanlar bazı ufaklıklar hemen alışırken bazıları da korktuğu için tuvalet eğitimini zorlaştırabilmektedir. Bizde bu sebeple ebeveynleri rahatlatacak ve çocuklara tuvalet eğitimleri için yardımcı olacak birbirinden eğlenceli tasarımlara sahip en iyi 10 bebek tuvaletini listeledik.

Sıra MarkaTipSYblog Puanı
1PilsanKlozet10/9.9
2Fisher PriceKlozet10/9.9
3İkeaLazımlık10/9.8
4Ok BabyKlozet Adaptörü10/9.9
5Baby PlusKlozet Adaptörü10/9.8
6PorsimaLazımlık10/9.7
7Sevi BebeLazımlık10/9.8
8BabyBjörnLazımlık10/9.7
9BarbunKlozet Adaptörü10/9.8
10MoonstarKlozet Adaptörü10/9.8
Bebek Tuvaleti Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Tuvalet Markaları

Bebeklerinizin tuvalet eğitimlerini kolaylaştırmasına yardım edecek birbirinden kaliteli ve farklı tasarımlara sahip en iyi 10 bebek tuvaletini değerli ebeveynlerimize listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi bebek tuvalet markaları…

PİLSAN Turuncu Eğitici Köpek Klozet

25 kg’lık taşıma kapasitesine sahip bebek tuvaleti uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.

Eğlenceli tasarımYok
Hijyenik
Kolay kurulum

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan PİLSAN klozet, eğlenceli tasarımı ile bebeklerin ilgisini çekmeyi başararak, tuvalet eğitimlerine yardımcı oluyor. Üstelik müzikli tasarımı sayesinde bebeklerin alışma sürecini hızlandırıyor ve ebeveynlere kolaylık sağlıyor.

Yan tarafında bulunan tuvalet kağıdı takma aparatıyla bebeğinizin tuvalet eğitimini tam bir şekilde öğrenmesine, peçete kullanımına alışmasını da destekliyor. Böylelikle hem hijyenik hem de eğitim aşamasını tüm detayları ile çocuğunuza aktarabilmenize yardımcı oluyor.

Ürün Özellikleri

TipKlozet
Taşıma Kapasitesi25 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Harika çok beğendik. Kaliteli ve ses oranı da gayet başarılı kargo hızlı ve özenli hijjenik paketleme içinde teşekkür ederim.

👤 E** B**: Sahilde yer yerde yanımızda taşıdık. Oğlum çok sevdi. Çok kaliteli. Sifon sesi çıkarması da çok hoş.


Fisher Price Eğitici Ve Eğlenceli Tuvalet

Eğlenceli ve müzikli tasarımı ile çocuklarınızın tuvalet eğitimini mutlu bir şekilde tamamlayabilmesini sağlıyor.

FonksiyonelYok
Eğlenceli
Konforlu

Ürün Detayı

Fisher Price bebek tuvaleti, bebeğin klozete alışma sürecini hızlandıran neşeli şarkılara, melodilere ve motive edici cümlelere sahip. Gerçek klozeti andıran tasarımı sayesinde bebeğin yetişkin tuvaletine alışma sürecinde de kolaylık sağlayarak ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Tasarımında kullanılan sifon tutacağı, hafif tıkırtılar sayesinde bebeğin sifon sesine de alışmasını sağlarken, tuvalet kağıdı tutacağı da tuvalet eğitimini tam olarak tamamlayabilmesine imkan tanır. Üstelik yerde durabilen ayaklı oturak, klozete adapte edilebilen oturak ve ses müzik efektleriyle birlikte klozet adaptörü olarak da kullanılabilmesi ile fonksiyonel bir tasarıma sahiptir.

Ürün Özellikleri

TipKlozet
Şarkı sayısı2
Kullanım şekli3 farklı şekilde kullanılabilir

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Kızım çok sevdi müzik li olması avantajlı peketleme çok iyi.

👤 Z** B**: Oglum cok sevdi cocuklar icin alinabilecek en ideal urun.


IKEA Lockig Lazımlık

Temizlenebilme kolaylığı ile ebeveynlere konfor sunmaktadır.

İdeal boyutYok
Kolay temizlenebilir

Ürün Detayı

IKEA Lockig kaydırmaz tabanlı yapısıyla, bebeğiniz oturup kalkarken kaymasını önleyerek güvenli kullanım imkanı sunar. Üstelik iki parçadan oluşan tasarımı sayesinde kolayca temizlenerek yeniden kullanıma hazır hale gelir.

Ürün Özellikleri

TipLazımlık
Özellik2 parçalı tasarım

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Çok beğendim paketlenmesi özenliydi ürün sağlam geldi ve kızım çok sevdi hemen kullandı ki henüz tuvalet eğitimine başlamamış olmamıza rağmen heveslenmesi beni çok mutlu etti, oturma yeri çok ergonomik o yüzden tercih etmiştim yanılmadım gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

👤 E** B**: Güzel bir ürün oğlum için aldım tavsiye ediyorum.


Okbaby Pinguo Klozet Adaptörü 

Yumuşak pedi ile bebeğinize konfor sağlıyor.

KaliteliYok
Konforlu
Yumuşak ped

Ürün Detayı

Okbaby Pinguo klozet adaptörü sahip olduğu yumuşak pediyle, konforlu kullanım imkanı sunuyor. İki kenarında yer alan tutamaçları sayesinde bebeğinizin tutunabilmesine ve klozetten korkma ihtimalini azaltmaya yardımcı oluyor. Böylelikle hem hijyenik hem de rahat bir şekilde kullanılabiliyor.

Ürün Özellikleri

TipKlozet adaptörü

Kullanıcı Yorumları

👤 İ👤 İ** C** : Güzel, kızım korkmadan oturdu, severek kullanıyoruz.

👤 N** M** : Benım kizim 2 yasında harıka bir klozet adaptörü, iyi ki almışız.


Baby Plus Bebek Klozet Adaptörü

Klozetin üzerine tam oturarak kaymaya neden olmaz güvenli kullanım imkanı sunar.

Konforlu kullanımYok
Rahat ve konforlu

Ürün Detayı

Yumuşak süngeri ile bebeğinizin konforunu düşünen Baby Plus Bebek klozet adaptörü, farklı boyutlardaki tüm klozetlerle dahi tam oturur. Böylelikle bebeğinizin kayma, rahat edememe ve korkmasına neden olabilecek hiçbir duruma sebebiyet vermez.

Ürün Özellikleri

TipKlozet adaptörü

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: oğlum çok mutlu oldu artık bende büyüdüm havalarında ürün gayet kullanışlı ve çocuklar için çok rahat

👤 A** K**: Çok çabuk geldi. Sağlam ve kızım epey sevdi. 1 aydır kullanıyorum kızımı tuvalete alıştırmam da baya yardımcı oldu. Almak isteyenler için söylüyorum kzım 2 yaşında oturak kısmı yumuşacık tutma yerleri sayesinde gayet rahat oturup kalkıyor kzıım


Porsima Violet Passion

Pandalı tasarımı ile çocukların tuvalet eğitimini kolay hale getiriyor.

Kolay temizlenmeYok
Eğlenceli tasarım

Ürün Detayı

Eğlenceli tasarıma sahip Porsima Violet Passion, çocukların tuvalet eğitimlerini kolaylaştırıyor. Kolay takılıp çıkarılabilen haznesi sayesinde temizliğini kısa sürede yaparak yeniden kullanıma hazır hale getirebiliyorsunuz. Böylelikle hijyenik ve konforlu kullanım imkanı sağlıyor.

Ürün Özellikleri

TipLazımlık

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Ürünümden memnun kaldım tavsiye ederim.

👤 B** E** : Ürünümden memnun kaldım tavsiye ederim


Sevi Bebe Sevimli Lazımlık 

Sandalye şeklinde olması sayesinde bebeğin konforunu düşünüyor ve rahat edebilmelerini sağlıyor.

Kolay temizlenebilmeYok
Eğlenceli tasarım

Ürün Detayı

Sevi Bebe lazımlık, sandalyeye benzer tasarımıyla bebeklerin son derece konforlu olmasına yardımcı olurken, eğlenceli tasarımıyla da tuvalet eğitimlerini kolaylaştırıyor. Üstelik çıkarabilir haznesi sayesinde kolayca temizlenebiliyor ve hijyenik kullanım imkanı sunuyor.

Ürün Özellikleri

TipLazımlık

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: çok güvenilir sağlamlıkta bir ürün. kız çocuğumuza şekli de sevimli geldi. boşaltması da basit.

👤 M** A** : Çok güzel ve kaliteli hediye içinde çok teşekkür ederim


BabyBjörn Smart Potty

Ergonomik tasarımı sayesinde seyahatlerde de yanınızda götürebiliyor ve eğitiminize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

HijyenikYok
Konforlu
Ergonomik

Ürün Detayı

BabyBjörn lazımlık, ergonomik şekilde tasarlanması sebebiyle evde, seyahatlerde rahatlıkla taşınabilir ve kullanılabilir. Böylelikle bebeğinizin tuvalet eğitimine her yerde devam edebilirsiniz. Üstelik konforlu tasarımıyla bebeğinizin rahat etmesini ve hijyenik kullanım gerçekleştirebilmesine de yardımcı olmaktadır.

Ürün Özellikleri

TipLazımlık

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Babybjorn kalitesi zaten malum. E.C. Eğitimi için boyutu mükemmel. Rengi çok güzel aynı fotodaki gibi. Sipariş verdiğim gün kargoya verdiler ertesi gün elimdeydi. Paketleme harikaydı teşekkür ederim herşey için.

👤 E** A**: En uygun fiyat burasiydi, zaten babybjorn kalitesi.


BARBUN Tossig 

Konforlu yapısıyla bebeklerin tuvalet eğitimini kolaylaştırıyor.

KaliteliYok
Konforlu

Ürün Detayı

Tossig klozet adaptörü, konforlu yapısıyla çocukların rahat etmesini ve tuvalet eğitimlerinin kolaylaşmasını sağlıyor. Tüm klozetlerde rahat bir şekilde uyarak, seyahatlerde dahi kullanım gerçekleştirebilmenize imkan tanıyor.

Ürün Özellikleri

TipKlozet adaptörü

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Oglum icin aldim cok severek kullaniyorum

👤 Z** E** : Hiç kaymiyo çocuk rahat ediyo gerçekten.


Moonstar Tuvalet Alıştırıcı Adaptör

Merdivenli yapısı sayesinde bebeğinizin klozete rahatça çıkabilmesine yardımcı oluyor.

MerdivenliYok
Güvenli
Ergonomik tasarım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Moonstar merdivenli tasarımıyla bebeklerin klozete kolay bir şekilde ulaşabilmelerini ve sahip olduğu klozet adaptörüyle de tuvalet eğitimlerine katkıda bulunuyor. Bebeğinizin yaşına bağlı olarak merdivenli yapıyı kendi de rahatlıkla kullanabilir ve tuvalet ihtiyacını kolay bir şekilde giderebilir. Böylelikle hem ebeveynlere hem de çocuklara konfor sağlayarak beğenileri kazanmaktadır.

Ürün Özellikleri

TipKlozet adaptörü

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ben çok memnun kaldım 4 yaşında kız tuvalet korkusu yok oldu kendi başına çıkıyor ayakları bastığı için güvende yuvarlak tuvaletimize uydu yazlığa götürdük geniş kare tuvalete uyduramadık.oraya da uysaydı çok iyi olucaktı çok rahat
 
👤 B** A**: Güzel ürün. Oğlum rahat çıkıp oturabiliyor. Çok sevdi.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi bebek tuvalet markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi bebek tuvalet markaları arasında; Pilsan, Fisher Price, Ikea, Ok Baby, Baby Plus, Porsima, Sevi Babe, Babyjörn, Barbun, Moonstar eğlenceli tasarınları, kolay temizlenebilmeleri, konforlu ve rahat olma özellikleriyle kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilen bebek tuvaletleri arasında yer alıyor.

Tuvalet eğitimi ne zaman verilemli?

Çocuklara tuvalet eğitimi 18 ay ve 3 yaş aralığından itibaren verilmeye başlanmalıdır. Bebeğinizin gelişimine ve tuvalet eğitimine hazır olup olmadığını 18. aydan itibaren takip edebilir ve hazır hissettiğiniz zaman eğitimi başlatabilirsiniz.

Tuvalet eğitiminde en önemli nokta nedir?

Bebeğinize tuvalet eğitimini vereceğiniz zaman en önemli nokta sabırlı olmanızdır. Bazı bebekler hızlı bir şekilde tuvalet eğitimine alışırken bazı çocuklarda korku meydana geldiği için kendini geri çekme süreci başlayabilir. Bu gibi durumlarda oldukça sabırlı olmalı ve 3 ila 6 ay aralığında çocuğunuzu alıştırmaya devam etmelisiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın