En İyi 10 Bahçe Şemsiyesi Tavsiyesi

Bahçede, balkonda, deniz kenarında ihtiyaç duyulan en iyi bahçe şemsiye modellerini sizler için sıraladık. Düz ya da desenli, teleskopik veya sabit gövdeli, alüminyum ya da plastik malzemeli birçok bahçe şemsiyesi arasından sizler için en iyi modelleri sıraladık. Hangi şemsiye bahçe için uygun? En iyi şemsiye kumaşı nedir? Gelin hep birlikte inceleyelim.

SıraMarkaBoyutSYblog Puanı
1Depolife200 cm10/9.9
2Alp Marina180 cm10/9.7
3Ünvanlı220 cm10/9.8
4Sunfun Naturel300 cm10/9.7
5Sume210 cm10/9.7
6Ods100 cm10/9.7
7Eyef190 cm10/9.6
8Drc300 cm10/9.7
9OEM190 cm10/9.8
10Zeycamping200 cm10/9.6
Bahçe Şemsiyesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Bahçe şemsiyesi alırken öncelikle nasıl bir malzemeden tercih etmek istediğinizi belirlemelisiniz. Şemsiyeyi kullanacağınız alanın rüzgarlı, güneşli veya sakin olması ana malzemeyi seçmenizde size yardımcı olacaktır. Bir şemsiye hem sizi güneşten korusun hem de deseniyle kendini göstersin istiyorsanız araştırmamıza bir göz atın!

İşte 2024 yılının en iyi bahçe şemsiyeleri…

Depolife Bahçe Şemsiyesi Mavi Beyaz

360 derece her yöne yatabilen iskelet sistemi sayesinde, güneşe göre kendinizi her an koruyabilirsiniz. %100 su ve güneş geçirmeyen kumaş yapısı, şemsiyeyi bahçe gibi iç mekanlar dışında plaj gibi dış mekanlarda da kullanabilirsiniz

Su geçirmezBidonsuz
Güneşe dayanıklı

Ürün Detayı

Bahçenizde, deniz kenarında ve güneş alan açık alanlarda kolaylıkla taşıyıp kullanabileceğiniz bu ürün, yükseklik ayarını yapabilmenizi sağlayan özel bir mandala sahiptir. 10 dilimli tasarımıyla da güzel bir görünüm sunan Depolife Bahçe Şemsiyesi, biyeli ve saçaklı yapısıyla fark yaratıyor. İç ve dış mekanlarda kullanılan bahçe şemsiyesi, iki renklidir ve dayanıklı kumaş yapısına sahiptir.

Ürün Ölçüsü200 cm
RenkMavi Beyaz Çizgili
KumaşSu geçirmez, güneşe dayanıklı kumaş

Kullanıcı Yorumları

👤 MK: Fiyatına göre çok güzel, bayıldım. İş yeri için almıştık ama bir tane de bahçe için sipariş vereceğim. Çok teşekkürler. Ürünün altındaki bidon dahil değil. Biz de fazla olduğu için sadece şemsiye olarak sipariş geçtik. Değerlendirmek isteyenlerin bilgisine.

👤 AÇ: Gayet büyük ve geniş. Kargo sağlam ve hızlı geldi.


Alp Marina Bahçe Plaj Piknik Şemsiyesi

Bahçe, plaj ve piknik alanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, baskılı deseni ile dikkatleri üzerine çekiyor.

FiyatBidonsuz
Desen Çeşitliliği

Ürün Detayı

Şemsiyenin telleri tamamen fiber malzeme kullanılarak hazırlanmıştır. Plajda ve bahçede rahatlıkla kullanabileceğiniz Alp Marina, bidonsuz bir yapıya sahiptir. Rüzgar arttığı zaman zararsız olarak ters şekilde dönerek kırılma gibi istenmeyen durumların önüne geçiyor. Yüzde yüz yerli üretim olan bu bahçe şemsiyesi, eğilebilir bir başlığa sahiptir. Şemsiyede plastik gövde kullanılmıştır.

Şemsiye Çapı160 cm
Şemsiye Uzunluk180 cm
Gövde MalzemesiPlastik gövde
Şemsiye MalzemesiPlastik kumaş

Kullanıcı Yorumları

👤 CY: Kaliteli ve iş görür. Paketlemesi çok iyi yapılmış. Dikkatli kullanılırsa uzun yıllar hizmet eder.

👤 SE: Tam fiyat performans ürünüdür. Çok yer kaplamıyor. İş görür.


Ünvanlı Plaj Balkon Bahçe Şemsiyesi

Yeşil beyaz renkleriyle şık bir görünüme sahip olan bahçe şemsiyesi, bidonlu yapısıyla kuvvetli rüzgarlarda bile rahatlıkla formunu koruyabilmektedir.

BidonluBidonsuz
Büyük ebat
Sağlam kumaş

Ürün Detayı

10 telli yapılı Ünvanlı Bahçe Şemsiyesi, daha dayanıklı ve daha sağlam olması sebebiyle en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Bahçe masalarının başında ya da plajda kullanmak için oldukça idealdir. Açılıp kapanır özelliği sayesinde, şemsiyeyi kullanmadığınız zamanlarda kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Her türlü şemsiye bidonu ile uyumludur. Kalın kumaşı sayesinde suya ve güneşe dayanıklılık sağlar, kolay yırtılmaz, ıslanmaz. Böylece güneşin zararlı etkilerinden daha uzun süre korunabilirsiniz.

Şemsiye FormuYuvarlak Şemsiye
Şemsiye GövdesiBidonlu
Kumaş%65 pamuk, %35 polyester
Boyut220 x 195 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 BS: Güzel, kaliteli görünüyor. Çok fiyat araştırdım. En ucuzu budur. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

👤 DT: Ürünü çok beğendim. Kumaşı, boyu, su bidonu gayet kullanışlı ve güzel. Çok güzel kargo yapılmış.


Sunfun Naturel Krem Bahçe Balkon Şemsiyesi

Son derece zarif ve şık bir görünüme sahip olan Sunfun Naturel Balkon Şemsiyesi, teras ve bahçelerinize sizi güneşten korumaya hazır. Özellikle havuz başı bir alanınız mevcutsa bu ürün tam size göre.

Ergonomik kullanımFiyat
Şık Tasarım
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Sunfun Naturel Şemsiyesinin çubuğu, standart modellere göre çok daha farklıdır. Diğer şemsiyelerde gövde ortada bulunurken, bu şemsiyede gövde yandan uzanmaktadır. Böylece şemsiye, kullanacağız alanda da yerden tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Masa, şezlong veya oturma grubunuzu buna göre daha rahat konumlandırabilirsiniz. Ayakları son derece dengelidir. Eğilebilme özelliği de mevcuttur.

Yükseklik AyarlanabilmeVar
Boyut3 m

Kullanıcı Yorumları

👤 UK: Paketleme güzeldi. Ürün hızlı ve sağlam bir şekilde gönderildi. Deneme amaçlı hemen kurulumunu yaptım. Gayet basit bir kurulumu var ve sağlam duruyor. Yere sabitleme şansınız yoksa muhakkak ağırlık ile kullanmanız gerekiyor.

👤 MA: Ürünün kumaşı çok iyi. Metal aksam yeterlidir. Ancak bazı parçalar plastik ve kırılmaya çok müsait. Çok rüzgarlı bir yerde kullanmıyorsanız bir sorun olmayacaktır. Ancak özellikle şemsiyeye yandan gelen rüzgarda sorun olacaktır. 60 kilogramlık bir ağırlık kullandık. Rüzgara yetmedi. 80 kilogramlık bir ağırlık deneyeceğim. Şemsiyeye kısmına açı vererek yatay gelen sabah ve akşam güneşlerini engelleyebiliyorsunuz.


Sume 10 Telli Balkon Bahçe Şemsiyesi

Bidon ile birlikte kullanıcılara sunulan bu ürün, 10 telli ve dayanıklı bir bahçe şemsiyesidir. Yüksek tel sayısı sayesinde rüzgara karşı fazlasıyla dayanıklıdır.

Geniş çapDesen çeşitliliği yok
Bidonlu
Ayarlanabilir

Ürün Detayı

10 telli yapısıyla kuvvetli rüzgarlarda bile devrilmeyen Sume Bahçe Şemsiyesi, kalın polyester bir kumaşa sahiptir. Böylece şemsiye sayesinde güneş ve rüzgar dışında hafif yağmurlardan da korunabilirsiniz. Şemsiyeyi eğmek için eğeceğiniz taraftaki tente ucundan tutup yavaşça çekebilirsiniz. Ek olarak kutu içerisinde bidon ile gelmektedir.

Şemsiye Çapı200 cm
Boyut210 cm
Çubuk Çapı26 mm
Ürünün Kapalı Boyutu120 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 YS: Ürünü çok beğendik. Gayet kaliteli kumaştır. Rengi çok iyi. Yorumlara göre almıştık. İyi ki almışız. Tek sorun ben şemsiyeyi güneşe doğru eğmeyi beceremedim.

👤 MG: Beklentimi karşıladı. Çok beğendik. Kaliteli ürün. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Hediye için de teşekkür ederim.


Ods Plaj ve Bahçe Şemsiyesi

ODS Plaj Şemsiyesi, 20 litre bidonu ile her yere uygun kullanım özelliği taşıyor. Bahçede, balkonda, plajda, havuz kenarında ve terasta rahatça kullanılabilir.

Geniş çapFiyat
Bidonlu
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Ods Bahçe Şemsiyesi, kurulumu ve taşıması kolay portatif bir üründür. Açıldığında 2 metre, kapandığında ise 1 metre uzunluğundadır. 10 telli yapıya sahip olan bu ürünü istediğiniz yöne eğerek, güneşe göre yönünüzü belirleyebilirsiniz. Şemsiye borusu elektrostatik boya kaplıdır ve yüksek kaliteli karbon çelikten üretilmiştir. 20 litre su veya kum ile doldurulabilen bidonu sayesinde rüzgara karşı dayanıklılığı artırabilirsiniz.

Şemsiye Çapı200 cm
Boyut100 cm
Çubuk Çapı25 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 EC: Doğru kargolama, doğru paketleme. Hızlı servis. Ürün bayağı büyük. Güvenerek alabilirsiniz. Ben beğendim.

👤 TK: Üründe hiç yorum olmaması, sipariş verirken “Acaba”, dedirtti. Ancak gelen ürün beklentilerin üzerindeydi. Paketlemesi güzeldi. Altta su eklenen ünitenin altına monte şeklinde boru sabitleme parçası geliyor. Rengi gayet kaliteli. Çalıştığım yerin teras katı için aldık, işimizi fazlasıyla gördük. Hem ortada bulunan sıkma yeri hem alt ünitede bulunan sıkıştırma yerleri sağlam olduğunu gösteriyor.


Eyef Balkol Bahçe Plaj Şemsiyesi

Beyaz detaylı yeşil, sarı, açık mavi ve koyu mavi olmak üzere toplamda dört renk grubundan oluşan şemsiye, hareket ettirmesi kolay malzemeden üretilmiştir.

Renk SeçeneğiBoyut
Fiyat
Kullanışlılık

Ürün Detayı

Kaliteli kumaşı sayesinde tüm gün güneşe karşı koruma sağlayan Eyef Plaj Şemsiyesi’nde bidon bulunmamaktadır. Araç bagajına kolaylıkla sığdırılabilir, aynı zamanda rüzgara ve güneşe göre istediğiniz yöne eğebilirsiniz. Şemsiyeyi eğebilmek için istediğiniz yöne sertçe çekmeniz yeterlidir. Şemsiye iskeleti sağlam malzemeden üretilmiştir. Ek olarak bu ürünün temizliğini sadece 40 derece elde yıkama olarak yapabilirsiniz.

Şemsiye Çapı200 cm
Boyut190 cm
Şemsiye Kumaşı%100 Pamuklu kumaş

Kullanıcı Yorumları

👤 MC: Çok büyük ve kaliteli. Balkonuma süper oldu.

👤 ZFŞ: Mükemmel, tam istediğim gibi. Herkese tavsiye ederim. 100 Puan.


Drc Makaralı Bahçe Şemsiyesi

Bej, beyaz, kahverengi, antrasit, gri, lacivert ve kırmızı gibi ana renklerden oluşan Drc Makaralı Şemsiye, bütün yaz gölgesinde keyifli zamanlar geçirebileceğiniz, huzurla dinlenebileceğiniz bir üründür.

Renk SeçeneğiBidonsuz
Fiyat
Boyut

Ürün Detayı

Yuvarlak formuyla dikkat çeken Drc Makaralı Bahçe Şemsiyesi, ortadan direkli yapıya sahiptir. Demonte olarak teslim edilen bu ürün, rüzgara ve güneşe dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Renkli tasarımıyla da bulunduğu ortama şıklık katıyor.

Boyut300 cm
Şemsiye KumaşıKaliteli polyester örtü

Kullanıcı Yorumları

👤 EK: Şemsiye güzel. Aynı marka olduğu için bidonu ile birlikte aldık. Bidonun kelepçesi şemsiye borusuna küçük geldi. Firma bayram sonrası deposu açılınca çözüm konusunda yardımcı olacak. Teşekkürler.

👤 ER: Ürün harika. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.


OEM Gabardin Kumaş Bahçe Plaj Şemsiyesi

Doğal pamukla üretilen Gabardin Kumaş Bahçe Şemsiyesi, bahçenize ayrı bir hava kazandırmaya aday! Kumaş türü, normal kumaşlara göre 3 kat daha kalındır. Bu sayede dayanıklılığı daha yüksektir.

DayanıklılıkRenk Seçeneği
Fiyat

Ürün Detayı

Ürün, kutu içerisinde bidon ile birlikte geliyor. Uzun ömürlü yapısı sayesinde bahçe, plaj, teras, balkon gibi yaşam alanlarında rahatlıkla kullanıma uygundur. Araç bagajına kolayca sığdırılabilir ve istenilen yere taşınabilir. 10 telli yapılı bu bahçe şemsiyesini, rüzgar ve güneşe göre istenilen tarafa eğebilirsiniz.

Şemsiye Çap200 cm
Şemsiye Yükseklik190 cm
Çubuk Çapı20 mm
Şemsiye Kumaşı%100 Pamuk Gabardin Kumaş

Kullanıcı Yorumları

👤 MEG: Elimize ulaştı. Çok güzel ürün.

👤 FA: Kumaşı güzel, ince değil. Yan yatmıyor diye yorumlar vardı ama saçaklarından tutup çekince istediğiniz yöne yatıyor. Beğendim. Bir tane de yazlık için alacağım.


Zeycamping Yeni Sezon Bahçe Şemsiyesi

Araç bagajında ve elde taşımada uygun, 200 cm büyüklüğünde kaliteli bir bahçe şemsiyesidir.

Kolay taşınabilirBidonsuz
Su geçirmez
Fiyat

Ürün Detayı

Kaliteli su geçirmez bir kumaşa sahip olan Zeycamping Bahçe Şemsiyesi, bidonsuz bir modeldir. Sizi güneşten uzun süre koruyabilen bu ürünü rahatlıkla plajda kullanabilirsiniz. Bükülebilir teleskopik başlığı sayesinde şemsiyenizi küçültebilir, dilediğiniz yöne çevirebilirsiniz. Ortadan direkli bir tasarıma sahiptir. Şemsiye çubuğunda yer alan mandal sayesinde şemsiyenin tentesini sabitleyebilirsiniz.

Şemsiye Çap200 cm
Şemsiye KumaşıSu geçirmez kaliteli kumaş

Kullanıcı Yorumları

👤 CA: Ürün kaliteli fakat bidonu yokmuş. Fiyatı daha uygun olabilirdi. Şemsiyenin eğme fonksiyonu yok. Yine de sağlam bir ürün. Satıcı çok hızlı gönderdi. Teşekkür ederim.

👤 CH: Ürünü çok beğendim. Sağlam ve kaliteli bir ürün. Elime hasarsız ulaştı, kargo başarılı. Satıcı firmaya ve Hepsi Burada’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.


Sıkça Sorulan Sorular

Bahçe şemsiyesi seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Bahçe şemsiyesini hem rüzgar hem de güneşten korunmak için tercih ediyoruz. Bu sebeple şemsiyenin hem kumaşının hem de gövdesinin sağlam olması gerekir. Özellikle gövdenin sağlamlığı, şemsiyenin güçlü rüzgar karşısında bile dayanıklılığını arttırır. Gövdenin sabitlenmesi için bidonlu olanlarını tercih edebilirsiniz. Bir de kumaşın rolü burada çok büyük. Güneşe ve suya karşı dayanıklı olması, şemsiyenin daha uzun zaman kullanılabilirliğini arttırır.

Bahçe şemsiyesi hangi kumaştan olmalıdır?

Bahçe, plaj, deniz kenarı ve teras gibi açık alanlar için üretilen şemsiyelerde gabardin, polyester ve pamuk kumaşlar kullanılmaktadır. Bu kumaşlar hem suya hem de rüzgar ve güneşe karşı çok daha fazla dayanıklıdır. Yırtılma ve su geçirme özelliği yoktur. Böylece uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın