Tavsiye Edilen En İyi 10 Akıllı Kapı Zili

Teknoloji geliştikçe evimiz de akıllı bir hal almaya başlıyor. Birçok akıllı ev aletini ve ürünü hayatımıza dahil ederek, daha konforlu bir hayat sürebiliyor ve telefon bağlantısı ile her şeyden kolayca haberdar olabiliyoruz.

Bu yazımızda da akıllı akıllı kapı zillerinden bahsedeceğiz. Akıllı kapı zilleri, internete bağlanabilme özellikleri ile kapınız çaldığı anda sizi elektronik cihazınız aracılığı ile bilgilendirir. Böylelikle hem güvenli bir şekilde kimin geldiğini görebilir hem de kapıya gitmenize gerek dahi kalmadan bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sıra MarkaÖne Çıkan ÖzellikSYblog Puanı
1Yenitech60 farklı melodi10/9.9
2S-Link2.4 Gh Wi-Fi10/9.9
3Amazon2.4 Gh W-Fi10/9.8
4Google160 derece görüş alanı10/9.9
5Valkyrie36 adet melodi10/9.8
6HismontGece görüşü10/9.7
7XiaomiWi-Fi10/9.8
8Yale110 derece görüş alanı10/9.7
9Netatmo1080p görüntü kalitesi10/9.8
10Cuppon Gece görüşü10/9.8
Akıllı Kapı Zili Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Akıllı Kapı Zili Markaları

Yerinizden bile kalkmanıza gerek kalmadan akıllı cihazınızdan kimin kapınızı çaldığını rahatlıkla görebileceksiniz.

İşte 2024 yılı için en iyi akıllı kapı zili model ve markaları…

YENİTECH Kablosuz Akıllı Kapı Zili 

150 metrelik çekim mesafesi ile bağlantınız hiç kopmuyor.

Kaliteli ve dayanıklıYok
Güvenli
Konforlu
Su geçirmez tasarım

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan YENİTECH akıllı kapı zili, evdeki konforu yakalamanızı sağlıyor. Pil gerektirmeyen tasarımı 150 metrelik çekim mesafesi ile evinizin birçok alanından kullanabilmenize yardımcı oluyor. Aynı zamanda klasik kapı zili seslerinden sıkıldığınızda dahi 60 farklı melodi ile duymak istediğiniz sesi seçebilmenize imkan tanıyor. Böylelikle uzun yıllar sizlere eşlik ederek, beğenilerinizi kazanıyor.

Ürün Özellikleri

Ses ayarıVar
Melodi sayısı60

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Çok güzel ve kullanışlı.ben bahce kapıma yaptım.. süper oldu.

👤 E** B**: Çok memnun kaldık.


S-Link Swapp

İşlevselliği ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarırken, beğenileri de kazanıyor.

FiyatYok
İşlevsel
Tasarım

Ürün Detayı

S-Link Swapp akıllı kapı zili, kullanıcılarını işlevsellik ile buluşturuyor. Hem kapı zili olarak kullanabileceğiniz hem de akıllı hoparlör desteğiyle gelen misafirlerinizle diyalog kurabileceğiniz ürün, her anlamda hayatınıza konfor katıyor. Gelişmiş teknolojilerle elde edilmiş ürün, hareket algılama sensörüyle sizin evdeki güvenliğinizi korumayı hedefliyor. 2.4 GH Wi-Fi desteğiyle kapınızı çalan misafirlerinizle kolay bir şekilde iletişime geçebiliyorsunuz. Böylelikle sizlere sunduğu imkanlardan dolayı evdeki konforunuzdan ödün vermenize gerek kalmıyor.

Ürün Özellikleri

Çözünürlük1080p
Wi-Fi2.4 gh

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Çok güzel şahane ürün alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

👤 Z** B**: Kablosuz ağ adı gizli ise bağlanamıyor.


Amazon Ev Ring  

1080 HD görüntü kalitesi ile kapınızın önünde olan bitenleri en net şekilde görebilmenizi sağlıyor.

Kolay kullanımFiyat
Gece görüşü
Yüksek çözünürlük

Ürün Detayı

Evinizde güvenli bir alan yaratmak ve kapınızın önünde olan biten her şeyden haberdar olmak istiyorsanız Amazon Ev Ring , kaliteli tasarımı ile sizleri tatmin etmeyi başaracaktır. Gece ve gündüz görüşleri bulunan ürün ile günün her saati her şeyi en net hali ile görebiliyorsunuz. Tabi ki 1080HD’lik görüntü kalitesi de sizlere bu konuda yardımcı oluyor.

Akıllı hoparlörü ve Alexa ile, kapıya gelen misafirlerinizle yerinizden kalkmanıza gerek kalmadan konuşma imkanını sizlere sunmuş oluyor. Bu özellikleriyle hem iletişiminiz hem de evinizin güvenliği tamamlanmış ve sizin de içiniz rahat etmiş oluyor.

Ürün Özellikleri

Wi-Fi2.4 gh
Çözünürlük1080p

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Mükemmel kaliteli bir ürün gerçekten bayıldım tam istediğim gibi severek kullanıcam teşekkür ederim

👤 E** B**: Cok memnun kaldık indirimden almıştık güzel ürün teşekkürler.


Google Nest Hello 

Google Nest Hello bir kapı zili değil, kapı zilinden çok daha fazlası!

Kaliteli tasarımYok
Güvenli kullanım
İşlevsellik

Ürün Detayı

Google Nest Hello telefonunuzdan her şeye erişebilmenizi ve 160 derecelik görüş açısı ile kapınızın önünde olan bitenlerden haberdar olabilmenizi sağlıyor. 1600 x 1200 çözünürlüğü ile HD kalitesi ile sizleri buluşturarak, net bir şekilde kamera karşısındaki kişiyi görebilmenizi ve iletişim kurabilmenize imkan tanıyor. Üstelik tüm bunları yapabilmeniz için sahip olduğu NEST uygulamasını telefonunuza indirmeniz yeterli oluyor. Böylelikle her şeye tam olarak erişebiliyor ve 3 saate kadar kayıt özelliğinden kolayca yararlanabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Görüş Alanı160 derece
Çözünürlük1600 x 1200
Wi-FiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Ürün az önce geldi. hemen denedim. gayet güzel, başarılı.

👤 N** M** : Çok memnun kaldım.


Valkyrie Akıllı Kapı Zili

Derece ve saat göstergesiyle her konudan haberdar olabilmenizi sağlıyor.

TasarımYok
Güvenli kullanım
Fiyat

Ürün Detayı

Valkyrie akıllı kapı zili, güneşe ve suya dayanıklı olması sayesinde uzun yıllar sizlere eşlik edebilmektedir. 36 farklı zil sesi ve 4 ses seviyesiyle kendinize en uygun bulduğunuz melodiyi tercih edebilir, sıkıcı kapı zillerini geride bırakabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Zil sesi36 adet
Suya ve güneşe dayanıklıEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Zaten guzel bi urundu bu daha guzel satanlardan bize bu imkani saglayanlara tesekurler

👤 A** K**: Güzel memnun kaldım.


Hismont Wıfı Kapı Zili 

Cep telefonunuz ile oturduğunuz yerden kontrol edebilir ve evinizin önünde olan bitenlerden haberdar olabilirsiniz.

Gece moduYok
Güvenilir
Kaliteli ve dayanıklı

Ürün Detayı

Hismont akıllı kapı zili, tasarımı ve kalitesi ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Telefonunuzun Wi-Fi veya 4G sinyali olduğu takdirde kapıya gelen misafirlerinizle kesintisiz bir şekilde konuşabilir ve kapınızın önünde olup bitenden haberdar olabilirsiniz.

Işığa duyarlı olan ve özel olarak tasarlanmış çipi sayesinde, gece ve gündüzleri her şeyi çok rahat bir şekilde görebilmenizi sağlamaktadır. Üstelik sadece gece görüşü değil aynı zamanda, hareket algılama, yüksek video ve ses kalitesi ile kalitesini sizlere kanıtlayacaktır.

Ürün Özellikleri

Wi-Fi 4.2.4 G
Gece moduVar

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Mükemmel bir ürün her şeyi en net ve en kaliteli şekilde görebiliyorum, severek kullanıyorum gerçekten.

👤 B** E** : Çok güzel beğendim.


Xiaomi Mi Smart Home 

Akıllı tasarımı sayesinde diğer Xiaomi cihazlarınızla uyum içerisinde kullanabilirsiniz.

KaliteYok
Güvenilir
Fiyat

Ürün Detayı

Merkez kontrol ünitesi ile beraber çalışabilen Xiaomi Mi Smart Home, sizlere sadece bir kapı zili değil aynı zamanda evinizdeki diğer akıllı ev ürünlerini kontrol edebilmenizi sağlayan bir kontrol paneli oluyor.

Akıllı merkezi kontrol ünitesine sahip olan her ev, kontrol ünitesine MiHome uygulamasını tanımladıktan sonra Mi Geteway’ı seçiyor. Böylelikle adım adım kurulumunu tamamlayarak kullanıma hazır hale getirmiş olabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

BağlantıWi-Fi
GerekenlerAkıllı merkez kontrol ünitesi

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Ürün orjinal xiaomi eko sistem ürünü. Sorunsuz çalıştı ve sipariş hızlıca elime ulaştı. Ürün ilk çıktığı günden beri Xiaomi Gateway ürünü altında uzaktan erişim ile diğer ürünleri de yönetebilmek amacıyla hizmet veriyor. Önce araştırıp, okuyup, sonra okuduğunu anlayıp satın almak lazım.

👤 M** A** : Xiaomi Güvenlik kitinden çıkan butonla birebir aynı fakat arka kısmında bazı yazılar değişik. Yüksek ihtimal orijinaldir. Fakat sorunsuz bi şekilde Hub’a bağlandı. Takır takır çalışıyor.


Yale 5000

Evinize kimlerin geldiğini kolay bir şekilde görebilecek ve bilgi sahibi olabileceksiniz.

Kolay kullanımYok
Uygun fiyat
Gece görüşü

Ürün Detayı

Zile basıldığı anda otomatik olarak açılan Yale akıllı kapı zili, 20 saniye boyunca açık kalarak sizi bilgilendirecektir. Aynı zamanda işiniz çıktı ve evde değilsiniz o sırada akıllı kapı zili sizin için gelen misafirlerini fotoğraflayacak ve siz eve geldiğinizde kimin gelip gelmediğini rahatlıkla takip edebilecek ve görebileceksiniz.

110 derecelik görüş açısı ile geniş bir alana hakim olabilmenize de yardımcı olurken, tüm bunları yapabilmesi için sadece 4 adet AA pile ihtiyacınız olacaktır. Böylelikle her anı takip edecek ve güvenliğinizi sağlayabileceksiniz.

Ürün Özellikleri

Görüş Alanı110 derece
Fotoğraf ve video kaydetmeVar

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: ürün fiyatına göre çok iyi mağaza da çok iyiydi hızlı ve güzel paketleme aynı gün trendyol expre le kargo landı ertesi gün elime ulaştı cihaz güzel kurulumu kolay ilk başta kullanımı biraz karışık geliyor ama türkçe olması sayesinde çabuk alıştım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

👤 E** A**: Ürünü taktım. gayet şık ve kullanışlı görünüyor. sonrasını kullandıkca göreceğiz.


Netatmo Smart Video Doorbell

İşlevselliği ile sizleri şaşırtacak ve beğenilerinizi kazanmayı başaracaktır.

KaliteliYok
Konforlu kullanım

Ürün Detayı

İşlevselliği ile sizleri şaşırtmayı başaracak olan Netatmo akıllı kapı zili, akıllı hoparlör desteği sunarken aynı zamanda bir de kapı zili. Çok fonksiyonlu olması sayesinde evdeki konforunu yakalamanıza yardımcı oluyor ve 1080p HD video desteği ile kapınızın önündeki tüm gelişmelerden haberdar olabilmenizi sağlıyor. Misafirlerinizle konuşmak istediğiniz zamanlarda ise tek yapmanız gereken Alexa’ya komut vermek ve ve iletişimin tadını çıkartmak oluyor.

Gece görüşü imkanı bulunan bu ürün aynı zamanda video çekebilme özelliği ile evde olmadığınız veya uyuduğunuz zamanlarda her şeyi kayıt altına alarak, bilgilenmenizi sağlıyor.

Ürün Özellikleri

Görüntü Kalitesi1080p
Depolama MicroSD

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Ürün güzel bir şekilde geldi ilk kullanımını yaptım çok güzel

👤 Z** E** : Baya başarılı bir ürün bence evet fiyatı biraz pahalı ama sonuçta bir kere alıp ömür boyu kullanabilirsiniz öyle bakmak gerekiyor olaya.


CUPPON Akıllı Kapı Zili

Evde olmasanız dahi akıllı tasarımı ile evinize gelen tüm misafirleri görebilir ve onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Akıllı tasarımYok
Güvenli kullanım
Konforlu

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan CUPPON akıllı kapı zili, siz evde olmasanız dahi kapınızı kimin çaldığından her zaman haberdar olabilmenizi ve onlarla sesiniz kesilmeden en net şekilde konuşabilmenizi sağlamaktadır. Aynı zamanda gece görüşü bulunan ürün, siz uyurken bile tüm detayları SD kart desteği ile depolayacak ve merakınızı gidermenize yardımcı olacaktır. Böylelikle her anlamda sizlere konfor sağlayacak ve kalite ile buluşturacaktır.

Ürün Özellikleri

Gece görüşüVar
Wi-FiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: ben çalıştıramadım yuvarlak kısım prize takılıyor dikdörtgen kısım da kapının dışına kullanma kitapçığındaki gibi gerekeni yaptım çalıştıramadım basit değil.
 
👤 B** A**: Görüntü kalitesi, ses kalitesi her şeyi çok başarılı tasarlanmış ben bayıldım açıkçası.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi akıllı kapı zili markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi akıllı kapı zili markaları arasında; Yenitech, S-Link, Amazon, Google, Valkyrie, Hismont, Xiaomi, Ring, Netatmo, Cuppon konforlu kullanımları, akıllı tasarımları ve ev içi ekstra güvenlik sağlama özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilen akıllı kapı zilleri arasında yer alıyor.

Kablosuz kapı zilleri kaç metre etkilidir?

Akıllı kapı zilleri, 75-180 metre arasında cihazınız ile bağlantıyı kolay bir şekilde sağlayabiliyor.

Akıllı kapı zili ne işe yarar?

Akıllı kapı zilleri, kapı çaldığında cihazınıza bildirim göndererek kimin geldiğini kolay bir şekilde görebilmenize yardımcı oluyor. Aynı zamanda kapı çalmasa dahi hareket algılama sensörleri ile fotoğraf çekerek, evdeki güvenliğinizi ve yabancı kişilerin giriş çıkışlarını takip edebiliyorsunuz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın