Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 Süpürge İncelemesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, zemini her zaman süpürüp temiz tutmanıza yardımcı olan, ev temizliği için en iyi akıllı robot süpürge modelleri arasında yer alıyor. Tamamen son teknoloji ile donatılmış yeni ev arkadaşınız Mi Vacuum Pro 2, temizlenecek alanları analiz ederken evin doğru haritalarını oluşturur ve engelleri belirleyerek yüksek verimli bir tarama sağlar. Güçlü 3000Pa emiş gücü, 550 ml toz haznesi, 5200 mAh pil, 16 yüksek hassasiyetli sensörü ve VSLAM+TOV 3D navigasyon teknolojisi sayesinde hem kuru hem de mop yapar.

9.9
Burak Önder
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2

İnsansız araçlarda kullanılan TOF 3D teknolojisi ile donatılmış Mi Vacuum Mop Pro 2, 16 akıllı sensörü sayesinde mesafeleri hassas bir şekilde ölçer ve herhangi bir nesneye (kablo, mobilya, terlik vb.) çarpmadan kusursuz bir temizlik sağlar. Tüm bunları yaparken çarpışmaları önlemek için herhangi bir engelle karşılaştığında yavaşlayarak yön değiştirir. Öte yandan mobilyaların yüksekliğini ölçerek altından mı yoksa üstünden mi (engelleri 20 mm’ye kadar ölçekler) geçmesi gerektiğine karar verebilen Mi Vacuum Pro 2, çarpışmalara ve sıkışmalara karşı muazzam bir teknolojiye sahip.

App ile akıllı haritalama yöntemi ile tam kontrol sunan Xiaomi Vacuum Mop Pro 2, evinizi otomatik olarak tanıyarak tüm ayrıntıları ve odaları kaydeder, haritaları telefonunuzdan ve Mi Home uygulaması üzerinden kontrol etmenize olanak sağlar. Mobil cihazınız üzerinden temizlik saatini ayarlayabilir, önemli alanları işaretleyerek sanal bir duvar oluşumu sayesinde sadece belirli alanları temizlemesini isteyebilirsiniz.

Artıları
  • Yüksek emiş gücü
  • Islak ve kuru emiş
  • EPA/HEPA filtreleme
  • Tüm yüzeylere uygun
  • Siklon filtre
Eksikleri
  • Uzun şarj süresi
  • Yüksek fiyat

Teknik Özellikleri

Ağırlık (kg) 3.5
Aşılabilir Engel20 mm
Boy8,2 mm
Çalışma Modu Sayısı3
Çalışma Süresi180 dakika
Derinlik350 mm
Emiş TürüIslak, Kuru
En350 mm
Pil TipiLi-on
RenkSiyah
Kullanım AlanıDüz Zemin, Halı, Sert Zemin
Ses (dB)80
Su Tankı Kapasitesi (L)0.25 lt
Şarj Süresi3 saat
Toz Kapasitesi (L)0.55 lt
Teknoloji Akıllı Navigasyon

“Ürünü alalı daha 2 gün oldu fakat bu performansı görünce yazmadan edemedim. Evde 1 kedim ve 8 aylık bebeğim var. Malum kedimizin tüyleri dökülüyor. Temizlik yaptıktan sonra özellikle çalıştırdım sadece süpürme kısmını kullandım ve sonuç mükemmel. Gerçekten her insanın hayatını kolaylaştırabilecek bir icat. Bunca tozu pisliği gördükten sonra iyi ki aldık diyoruz eşimle.”

M*** Ş***

Mop Pro 2+, 3000 Pa’lık mükemmel emiş gücü ve ana ve yan fırçaları sayesinde her şeyi derinlemesine temizler. Mikroskobik partiküller, toz ve kıllar dahi sorunsuz bir şekilde emilir. Dahili 250 ml su deposu sayesinde, Xiaomi Mi Mop Pro 2+ aynı zamanda zemini paspaslayabilir ve ovalayabilir. Bu, yeniden doldurmadan 160 m2’ye kadar bir alanı temizleyebilir. Elektrikli süpürge, suyu düzenli ve eşit bir şekilde zemine yayar ve sonrasında hiçbir su birikintisi veya damlama bırakmaz.

ToF 3D Teknolojisi Sayesinde Engelleri Önceden Hesaplar

Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Pro, endüstriyel robotik alanında kullanılan ToF 3D (Time-of-flight camera) teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji sayesinde evinizin yeni akıllı robotu Mop Pro 2, akıllı sensörleri kullanarak mesafe ölçümü yapar.Böylelikle önüne takılabilecek engelleri önceden hesaplayarak çarpıp çarpmayacağına ve yüksekliğe göre hangi mobilyaların altına girip çıkabileceğini hesaplar.

Foton seviyesi alıgılama özelliği sayesinde kızıötesi algılamadan tam 10 kat kadar daha doğru tespit yapabilen Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+, zeminde bulunan terlik, kablo, modem, ayakkabı, mobilya ayakları vb. engelleri kolaylıkla tespit ederek çarpışmanın önüne geçer. Böylelikle hem robot süpürgeniz hem de zeminde yer alan eşyalarınız darbelere karşı korunmuş olur.

3D VSLAM ile Doğru Haritalama ve Görsel Navigasyon

Endüstriyel robotik alanında kullanılan 16 ToF sensörüne sahip Xiaomi Vacuum Mop Pro 2, daha iyi bir haritalama performası için snir ağı algoritmasını simüle eder. Böylelikle cihaz gerçek zamanlı ölçüm yeteği sayesinde evinizin haritalamasını kusursuz bir şekilde çıkartır. Hiç bir boşluk bırakmadan tepeden tırnağa eşsiz bir temizlik sağlar.

Hiçbir fire vermeden temizlik verimliliğini en üst düzeye taşıyan Mi Vacuum Mop Pro 2, tüm iç mekan taramasını tek seferde yaparak evinizi bölümlere ayırır. Böylelikle evin her odasını ayrı ayrı kayıt altına alarak Mi Home uygulaması üzerinden istediğiniz odanın temizlenmesine olanak sağlar. Dilerseniz sanal duvarlar oluşturarak yasaklı bölgeler belirleyebilir, yalnızca sizin istediğiniz alanların temizlenmesini isteyebilirsiniz.


“Çok hızlı şarj oluyor ve şarjı uzun dayanıyor, evde halı paspas olmadığı ve koltuklar yüksek olduğu için heryerden geçebildi. Mutfakta bir halım var kolayca üstüne çıktı ve emiş gücünü arttırarak çekti. Dün temizlenmesine rağmen bu kadar kir topladı. Çok memnunuz. Evde takıldığı bir yer olmadı. 3 çalışma modu var yazıyor ama 4 çalışma modu var. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Harita oluştururken robotu kaldırıp ellemeyin harita siliniyor. Temizlerken tek bir boşluk bile bırakmadı her tarafa uğradı.”

H*** U***

Yüksek İşlemcili CortexTM-A53 Çip

Yüksek İşlemcili CortexTM-A53 Çip

Komut setini uygulayan ilk iki mikro mimariden bir iolan CortexTM-A53 Çip işlemci yongasına sahip Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, beraberinde VSLAM algoritması ile donatılmış eşsiz bir işlem yeteneğine sahip. Böylece cihazınız temizlik rotosını planlayarak en iyi temizlik performansı çıkarmasına ön ayak olur.

Xiaomi Mi Mop Pro 2, evinizi mükemmel şekilde temiz tutmak için tasarlanmış üstün teknolojik özellikleri sayesinde artık evinizin yeni yardımcısı olarak görevinin başında! Temizlenmesi gereken alanları tarayarak analiz eden bu robot süpürge, VSLAM + TOF 3D teknolojisini kullanarak engellerin bulunduğu evin doğru haritalarını oluşturabiliyor. Bu, sürücüsüz arabalarda kullanılan teknolojinin aynısı!

Kuru ve Islak Temizlik Bir Arada

Son teknolojili emme ve paspas mekanizmasıyla donatılmış Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro robot süpürge, halı ve kilim gibi sert zeminlerde gizlenmiş toz partüküllerini rahatça çekerken aynı zamanda fayans gibi zeminleri mop özelliği sayesinde paspaslar. Böylece ışıl ışıl parlayan tertemiz zeminler sunar.

Fırçasız motoru sayesinde 3.000Pa emiş gücüne sahip model, en zorlu alanlarda dahi biriken kıl, tüy ve toz parçalarını anında yok eder. Yüksek perdormansı sayesinde özellikle kedi ve köpek besleyen evcil hayvan sahiplerinin en çok tercih ettiği robot süpürge modelleri arasında yer alan Mi Vacuum 2 Pro, zeminde gizlenen kiri hızlıca emer.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 Karanlık Çalışır mı?

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2’nun karanlıkta çalışıp çalışmadığını merak ediyorsanız, merakınızı şöyle giderebiliriz. Neredeyse tüm robot süpürgeler karanlıkta çalışır. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, sensörleri sayesinde geceleri, sessiz sessiz çalışabilir.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 Kaç Saatte Şarj Olur?

Şarjı bittiği zaman otomatik olarak yerine dönen Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 robot süpürge, 3 saat gibi kısa bir sürede tamamen şarj olur. Şarj olduktan sonra temizleme işlemine kaldığı yerden devam eder.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 Ne Kadar Çalışır?

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 robot süpürge, 180 dakika çalışma süresine sahiptir. Ortalama boyuttaki bir evi tek şarjda süpürebilir. 3000 Pa emiş gücü evinizi tertemiz yapar.