TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop İnceleme

Tefal RG7675 X-plorer Serie 75 Mop robot süpürge, en iyi robot süpürge modelleri listelerinde ilk sıralarda yer almayı başaran ürünlerden birisi. Üst düzey performansıyla evinizin olmazsa olmazı haline gelecek üründe, 65 dB ses seviyesi, 4.38 kg ağırlık, 2700 Pa güç, 2 saat kesintisiz kullanım, 4 saat şarj süresi gibi özellikler bulunuyor. 4’ü 1 arada temizlik fonksiyonu sayesinde evinizin hiçbir yeri kirli kalmıyor.

TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop
9.8
Burak Önder
Tefal RG7675 X-plorer Serie 75

Tüm yüzeylerde yüksek verimlilik sağlayan model, Amazon Alexa ve Google Asistan gibi sesli asistanlarla uyumlu olarak çalışabilmekte. Odaları ve haritaları özel olarak yönetebilmeniz için tasarlanmış ücretsiz uygulaması da öne çıkan özelliklerinden birisi. Tek şarj ile evinizin tüm temizlik ihtiyacını karşılayan Tefal RG7675 X-plorer Serie 75, zamandan ve emekten tasarruf etmenize yardımcı olur.

Tefal RG7675 X-plorer Serie 75, başa çıkılması ve ulaşılması zor olan kirli bölgeleri bile kolayca temizler. Halılarda, kilimlerde gücünü otomatik olarak ayarlayan akıllı yüzey algılama teknolojisine sahiptir. Ürün, parmağınızı dahi hareket ettirmeden çok yönlü temizlik deneyimi yaşamanızı sağlar. Tek seferde 120 metrekareye kadar alanı temizleyebilir, Charge&Go özelliği sayesinde kendini şarj etmek için otomatik olarak şarj istasyonuna gider.

Artıları
  • Sessiz Çalışma
  • Türkçe Menüsü
  • Hızlı Süpürme
  • Uzun Pil Ömrü
  • Yüksek Emiş Gücü
Eksikleri
  • Küçük Su Haznesi
  • Uzun Şarj Süresi

Teknik Özellikleri

Ses Seviyesi:65 dB
Toz saklama Kapasitesi:0.4
Şarj Süresi: 4 saat
Otomatik Şarj:Var
Temizlik Süresi:120 dakika
Haritalama:Var
Toz saklama kapasitesi (L):0.4
Ağırlık (kg):4.5
Pil Tipi:Li-on
Aşılabilir Engel:10 mm
Boy:80 mm
Derinlik:80 mm
Emiş Türü:Kuru
En:350 mm
Su Tankı Kapasitesi (L):0,2 lt
Teknoloji: 2 Aşamalı Temizleme Sistemi

Uzun süredir araştırıp fiyat denge olarak piyasada alabileceğim en iyi ürünü aldığımı düşünüyorum. Emiş gücü oldukça başarılı, dip köşe temizlik yaptığım gün geldi ve hemen çalıştırdım çıkan toz inanılır gibi değil. Halılardan farkediyorsunuz zaten pırıl pırıl oluyor. Engel sensörü de gayet iyi, dolap stopperi gibi yavaşlayarak değiyor, çarpma söz konusu değil. Haritalaması gayet başarılı, uygulaması oldukça kolay.

M*** Ş***

4’ü 1 Arada Temizlik Fonksiyonu

Evcil hayvan tüyleri için Turbo fırçaya, ulaşılması zor köşeler ve bölgeler için iki adet yanal fırçaya, sorunsuz emiş gücü için BLDC motora, paspas yapmak için ise Aqua Power sistemine sahip olan ürün, bu özelliklere 4’ü 1 arada temizlik fonksiyonu adını vermiştir. 4’ü 1 arada temizlik fonksiyonu, evinizi baştan aşağıya temizler, zemini paspaslar, tozları ve kılları sorunsuz bir şekilde emer. Tefal RG7675 X-plorer Serie 75, kolay ve güçlü temizlik özelliğiyle evinizde temizlenmeyen hiçbir nokta bırakmaz.

Kişiselleştirilmiş Ayarlar

Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop robot süpürge ihtiyaçlarınıza göre alanları özelleştirmenizi sağlar. Dilerseniz odanın bazı bölgelerini süpürgeye yasaklayabilir, akıllı noktasal modunu etkinleştirebilir, odalara göre gücünü değiştirebilir, kalıcı haritalar kaydedebilirsiniz. Ürünün uygulaması sayesinde sadece bu özelliklerle de kalmayıp, daha fazlasını da yapabilirsiniz.

Batarya

Tek seferde evinizin her yerini temizleyebilen ürün, uzun ömürlü bataryaya sahiptir. Bataryanın şarj olma süresi 4 saattir. Çalışma süresi ise 120 dakikadır. Ürünün şarjı bitmesine yakın kendini şarj etmek için otomatik olarak istasyonuna gider, kendini şarj ettikten sonra temizliğe kaldığı yerden devam eder.

Ses Seviyesi

Eco moduna aldığınızda neredeyse hiç ses çıkarmayan Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop robot süpürge, 65 dB ses seviyesinde çalışabilmektedir. Diğer modlarında ise biraz daha sesli çalışan makineyi verimli kullanmak için güçlü moda alabilirsiniz. Güçlü modda çıkan ses seviyesi günlük konuşmaların çok az üzerindedir.


“Şu ana kadar çok iyi performansı hem haritalamada, hem de temizlikte gösterdi. Haritalamayı kafasına göre yapıyor, ancak sonraki temizlikte sırayla gidip tüm evi temizliyor. Eco modunu seçerseniz (Hem Tefal’in hem de benim tavsiyemdir) evinizi tek seferlik şarj da bitirip yerine dönecektir.”

H*** U***

Fırça

Ulaşılması zor köşeler ve bölgeler için iki adet yanal fırçası bulunan ürünün, evcil hayvan tüyleri için de evcil hayvan dostu pro fırçası vardır. Ek paspası da yeri tertemiz yapar, parlatır. Ürün, paspas yapmak için Aqua Power sistemi ile donatılmıştır.

Anımal turbo fırça ve evcil hayvan dostu özel paspas, evcil hayvan sahipleri için mükemmel bir temizlik deneyimi sunar. Tüm yüzeylerde üst düzey verimliliği olan robot süpürgenin gücü zemine göre otomatik olarak ayarlanır.

Performans

Yüksek performanslı motoru ile öne çıkan Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop robot süpürge, 2700 Pa’ya kadar güçlü bir emişe sahiptir. Ürünün Aqua Power sistemi, sorunsuz ve güçlü bir performans sunar. Tüy, polen ve tozu anında içine çeker. Ayrıca ürün 4 adet mod sunar. Bu modlar sırasıyla; Eco, Standart, Güçlü ve Maks’dır. “Eco” modu daha uzun süre düşük performansta sessiz bir şekilde çalışırken, “Maks” modu kısa süre yüksek performansta, sesli olarak çalışır.

Kutu İçeriği

Ürünün kutu içeriğinde bir adet su tankı, 1 adet standart, 1 adet evcil hayvan dostu kıl fırça ve 2 adet Dual Force yanal fırça vardır. Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop robot süpürge, toplam 4 fırça ile gelmektedir. Bir de evcil hayvan dostu ek paspası vardır.

TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop S.S.S

TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop Oda Modu Nedir?

Oda modu, özellikle temizlenmesini istediğiniz oda veya odalarda temizlik yapılmasını sağlar. Bu özellik TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop robot süpürgede de bulunmaktadır.

TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop Özelliği Nedir?

Mop özelliği sayesinde robotunuz evinizi süpürdükten sonra toz haznesini otomatik olarak boşaltır, daha sonra paspas özelliğini devreye sokar. Hem paspas hem de süpürme işlemini yapmakta TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop robot süpürgede mümkün.

TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop Haritalama Var mı?

TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop süpürgede 3 adet kullanım fonksiyonu bulunmaktadır. Birincisi akıllı mod, ikincisi noktasal mod, üçüncüsü ise duvar takip modudur. Akıllı mod sayesinde TEFAL Rg7675 X-plorer Serie 75 Mop robot süpürge, evinizin haritasını çıkartır ve akıllı bir temizlik yapar. Noktasal mod, sadece bir bölgeyi temizler. Duvar takip modu ise duvarların köşelerini süpürür.