Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Vacuum & Mop Süpürge İncelemesi

Akıllı robot süpürge denilince akla gelen ilk ürünlerden birisi olmuş Roidmi Eve Plus Vacuum & Mop süpürgenin 2700 Pa emiş gücü, 5200 mAh pil kapasitesi, 3.6 kg ağırlığı, 68 dB ses seviyesi, 20 mm yüksek aşma özelliği bulunmakta. 150 dakikaya kadar çalışma süresi sunan ürün akıllı çöp istasyonu ile çöplerini istasyona bırakır. Sizin tek yapmanız gereken çöp istasyonunu belirli aralıklarla boşaltmaktır. Temizlik ile ilgili yükünüzü hafifletecek olan ürün 5 farklı çalışma moduyla tüm evi pırıl pırıl yapar. Ayrıca mop özelliği sayesinde de evin zeminine paspas çeker.

9.1
Burak Önder
Roidmi Eve Plus Vacuum & Mop

Temizlik yaptıktan sonra toz haznesi dolsa bile çalışmaya devam eden ürün, herhangi bir şekilde dış müdahale gerektirmeden şarj istasyonuna giderek, içerisindeki çöpü boşaltır, temizliğe devam eder. Düşmeyi önlemek için merdivenleri algılayan akıllı bir sensöre sahip olan Roidmi Eve Plus Vacuum & Mop süpürgenin 2700 Pa vakum gücü vardır. Süpürge, odaları otomatik olarak tanımlar, bir odanın tek tıklama ile temizlenmesini sağlar. Bulunduğu zemine göre vakum gücünü ayarlar. 2’si 1 arada süpürme özelliği sayesinde hem süpürme hem de paspaslama yapar.

Roidmi Eve Plus Vacuum & Mop süpürge ile eviniz artık insan gücü kullanılmadan tertemiz olacak. Yaylı lastikleri sayesinde engebeli zeminlerde takılma yaşamadan ilerleyebilen ürün tek şarj ile neredeyse tüm evi süpürür. 250 metrekareye kadar çalışma özelliği sunmaktadır. Güçlü 32-bit 4 çekirdekli işlemcisi ile yapay zeka teknolojisi konusunda muadillerinden üstündür. Her köşeyi, matematiksel olarak tespit eden makine, en uygun ve etkili şekilde evinizi temizler. Ayrıca sesli komut vererek süpürgeyi başlatabilir veya kapatabilirsiniz.

Artıları
  • Kısa Şarj Süresi
  • Uzun Pil Ömrü
  • Düşük Ses Seviyesi
  • Tek Seferde 250 m2 Alanı Temizlemesi
  • 20 Mm’ye Kadar Tırmanma
  • 3 Lt Çöp İstasyonu
Eksikleri
  • Türkçe Seslendirme

Teknik Özellikleri

Ağırlık (kg):3.6
Aşılabilir Engel:20 mm
Boy:120 mm
Çalışma Modu Sayısı:5
Çalışma Süresi:150 dakika
Derinlik:355 mm
Emiş Türü:Kuru
En:355 mm
EPA/HEPA Filtre:Var
Kullanım Alanı:Düz Zemin, Halı, Sert Zemin
Pil Tipi:Li-ion
Su Tankı Kapasitesi (L):0,14 lt
Şarj Süresi:3 Saat
Ses Seviyesi:60 dB
Toz Kapasitesi:3 Lt
Teknoloji:Akıllı Telefon ile Kontrol

“Muhteşem bir ürün! 3+1 evi yaklaşık 1saatte süpürüp haritalamasını çıkardı. Temizlik bitince kendini otomatik şarjına getiriyor ve saniyeler içinde çöp istasyonuna aktarıyor. Sabah süpürdüğüm evden bu kadar tozu nasıl buldu şoktayım.”

M*** Ş***

Performans

Aynı anda hem süpürme hem de paspaslama işlemi yapabilen ürün, 2700 Pa emiş gücüne sahiptir. Kendi kendini temizleyebilen istasyonu ve paspası ile dikkat çeken süpürge, kaliteli bir yapıya sahiptir. Üst düzey cihaz, halı ve düz zemini ayırt eder. Zemin değiştiğinde modunu otomatik olarak ayarlar. Halılarınızdaki kirleri derinlemesine temizler. Ürünün 5 Farklı modu vardır. Bu modlar arasında geçiş yapmak uygulama üzerinden kolaydır.

Pil

5200 mAh’lik pil kapasitesi sayesinde tek seferde 250 m2’lik bir alanı temizleyebilen Roidmi Eve Plus Vacuum & Mop süpürge, 3 saatlik şarj süresiyle kullanıcılarını memnun etmektedir. Roidmi süpürgenin şarj seviyesi %15’e yaklaştığında istasyona dönerek şarj olur. Şarj olduktan sonra temizleme işlemine kaldığı yerden devam eder.

Fırça

İki ön fırçası ve alt kısmında da bir adet rulo fırçası bulunan ürün, yerde bir kırıntının kalmasına izin vermez. Her yeri başarılı bir şekilde süpürür. Öndeki fırçalar tozu, saçı veya kırıntıları rulo fırçaya yollar. Rulo fırça ise toz haznesine iletir. Gelişmiş fırça sistemi ile birlikte ulaşılmayan bölgelere kolayca ilerler, köşeleri sorunsuz temizler.

Tasarım ve Boyut

Akıllı derinlik sensörü sayesinde düşmeyi engeller. 4. Nesil Lidar Süper Algılama Hassas Tarama ve Haritalama özelliği nesneleri anında tespit eder. Evinizin tüm haritasını profesyonelce çıkartan Roidmi Eve Plus Vacuum & Mop süpürge, kablo ve çorap gibi engellere takılmaz. Bir nesneyi algılar, onun etrafını temizler ve ilerler. 20 mm’ye kadar engelleri aşabilen bir yapıya sahiptir. Ürünün derinliği 355 mm, eni, 355 mm, boyu, 120 mm, yüksekliği ise 9.8 cm’dir. İnce yapısı ile en dar alanlara bile kolayca ulaşır. Ayrıca ürün pis kokuyu ve mikropları içerisine hapseder.


“41 kere maşallah Roidmi kızım benim muhteşem iyi ki aldım. Elim ayağım oldu çalışıyorum evimizin hanımı oldu. Alın aldırın bugüne kadar niye almadım ki. O kadar basit ki kurulumu tek başıma yaptım Allah bin kere razı olsun bu makineleri yapanlara Roidmi ailesine sonsuz teşekkür ederim.”

H*** U***

Uygulama Özellikleri

Uygulama Özellikleri

Roidmi Eve Plus Vacuum & Mop süpürgenin uygulaması üzerinden birçok özellik kontrol edilebilir. Dilerseniz uygulama aracılığı ile süpürgeye komut vererek evinizin herhangi bir bölümünü, dilediğiniz zaman süpürtebilirsiniz. Süpürgenizin girmesini istemediğiniz odaları sanal duvar özelliği ile etkin hale getirebilirsiniz. Duvar çektiğiniz bölgelere süpürge hiçbir şekilde girmez, sizin seçtiğiniz yerleri temizleyip istasyonuna geri döner.

Uygulama üzerinden istasyonun doluluk oranını, şarj seviyesini, hangi odaların temizlendiğini ve daha birçok özelliği görüntüleyebilirsiniz. İlk çalıştırmada evi komple süpürüp harita çıkartan ürün, daha sonraki kullanımlarda size bir harita sunar. Bu harita ile dilerseniz bir odayı iki veya daha fazla kez süpürmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra uygulamadan belirli bir alanı seçip sadece oranın temizlenmesini sağlamak da mümkün. Örneğin, bir yere çay döktüğünüzde uygulama üzerinden.

Temizleme Modları

Paspas, vakumlama ve süpürme olarak üç temizleme modu bulunan ürün, bulunduğu zemine göre çekiş gücünü ayarlar. Dilerseniz uygulama üzerinden 5 çalışma modundan birini seçip çekiş gücünü ayarlayabilirsiniz. Süpürgenin çekiş gücü arttıkça ses seviyesi de artmakta. Süpürge sessiz modda yaklaşık 250 dakika çalışır, 250 Metrekare alanı süpürür. En güçlü modda ise çalışma süresi düşer, en zorlu kirleri bile tek seferde süpürür.

Çöp İstasyonu

Roidmi Eve Plus Vacuum & Mop süpürgenin 3 Litreye kadar toz, saç, kir ve tüy gibi çöpleri muhafaza edebilen bir istasyonu bulunur. Ürünün çöp istasyonu dolduğunda uygulama üzerinden bildirim ile sizi uyarır. Çok fazla seyahat ediyor veya evden sık sık ayrılıyorsanız kesinlikle tercih etmeniz gereken bir üründür. İstasyonun kapasitesi 30 güne kadar dayanabilir.

Sesli Komut

Google Asistan ve Amazon Alexa gibi programlarla uyumlu olarak çalışabilen Roidmi Eve Plus Vacuum & Mop süpürgenin arka kısmında bir adet hoparlör bulunmaktadır. Sesli komutlarınız ile dilerseniz temizliği başlatıp, sonlandırabilirsiniz.

Kutu İçeriği

Ürünün kutu içeriğinde 5 adet toz torbası, şarj istasyonu, şarj adaptörü, robot süpürge, 10 adet tek kullanımlık mop bezi, yedek HEPA filtre bulunmaktadır. Garanti belgesi ve kullanım kılavuzu ise bizi ilk açışta karşılar.

Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge S.S.S

Roidmi Eve Plus Robot Süpürge Hangi Ülkenin?

2015 yılında kurulmuş olan Roidmi markası, Çin’in kablosuz süpürge sektörünün lideri konumundadır. 6 tasarım ödülü, 200 teknik patent ile birlikte dünyada 65’in üzerinde ülkede faaliyet göstermektedir. Bu ülkelerde de son derece popülerdir. Xiaomi’nin alt markasıdır.

Roidmi Eve Plus Robot Süpürge için Hangi Uygulama Kullanılmalı?

Xiaomi ve alt markalarının uygulamalarında çalışabilen ürünün kendi uygulaması da vardır. Tavsiye ettiğimiz yöntem ise Appstore veya Google Play Store üzerinden Roidmi uygulamasını indirmenizdir.

Roidmi Eve Plus Robot Süpürge’nin Yüksekliği Kaç?

Lazer tarama sistemine sahip Roidmi Eve Plus robot süpürge, 9.8 cm yüksekliğe sahiptir. Yüksekliği 10 cm’in üzerinde olan bölgelere kolayca girip çıkabilir. Üst kısmındaki lazer tarama aparatına rağmen gayet iyi bir yüksekliği var.