Grundig VCR 9031 Robot Süpürge İncelemesi

Elektrikli ev aletleri sektöründeki lider markalardan birisi olan Grundig, her geçen gün ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Markanın son girdiği pazarlardan birisi de robot süpürgelerdir. Grundig markası geliştirmiş olduğu VCR 9031 modeliyle oldukça üstün performans sergileyerek sektörde yer kazanmayı başarmıştır. Model bu sayede en iyi robot süpürgeler listemize girmeye hak kazanmıştır.

9.6
Muhammet Akgül
Grundig VCR 9031

Mobil uygulama üzerinden yapabileceğiniz Yasaklı Alan tanımlaması sayesinde temizliği sadece istediğiniz yerlerde yaptırabileceğiniz robot süpürge, bu özelliği sayesinde ofis gibi alanlarda çokça tercih ediliyor. LED’li güç göstergesi sayesinde her an durumunu kontrol edebileceğiniz cihaz, mobil uygulama üzerinden kontrol edilmesi sayesinde oldukça kolay kullanım sunuyor.

Robot süpürgeler oldukça farklı yüzeylerde temizlik yaptığı için bazı engellerle karşılaşabilir. Bu engellerden birisi de halılardır. 2 cm’ye kadar halı ve kilim gibi yüzeylere rahatlıkla tırmanabilen cihaz, bu tarz zeminlerde maksimum moda geçiyor. Bu sayede de derin yüzeylerin en alt kısımlarındaki her türlü toz parçasını hapsedebiliyor. Böylelikle kısa sürede eviniz yeniden kirlenmiyor.

Artıları
  • Mop Özelliği
  • Türkçe Uygulama Desteği
  • Gelişmiş Haritalama
  • Malzeme Kalitesi
Eksikleri
  • Ağır

Teknik Özellikleri

Emiş Gücü:2000 Pa
Pil Kapasitesi:5200 mAh
Çalışma Süresi:150 dakika
Şarj Süresi:4 saat
Ses Seviyesi:65 dB
Çalışma Modu Sayısı:3
Toz Kapasitesi:0.5 L
Su Kapasitesi:0.2 L
Aşılabilir Engel:20 mm
Ağırlık:3.3 kg

Ürün gerçekten mükemmel. Çekiş gücü falan çok iyi. İlk haritayı belirlerken köşelere çarpması çok normal. Çünkü konum belirliyor, odanın şeklini şemalini çiziyor. Şarjı çok kuvvetli ve 1,5 saatten fazla kullandım daha %67 duruyordu. Gayet başarılı. Şiddetle tavsiye ederim. Teknik servis hemen kurdu ve anlatımı gayet başarılıydı.

M*** A***

Mobil Uygulama Desteğine Sahip

Özellikle teknolojik ürünlerde mobil uygulama desteği çok fazla öne çıkıyor. Bu destek sayesinde cihazlarımızı daha rahat bir şekilde kontrol edebilirken her türlü bilgiye de ulaşabiliyoruz. Böylelikle ihtiyacımız olan şeye anında erişme fırsatımız oluyor. Robot süpürgelerde de mobil uygulama oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Grundig VCR 9031, mobil uygulama desteğine sahip olan robot süpürgelerden birisidir. Uygulama üzerinden kişiselleştirme imkanı sunan cihaz, bu sayede oda seçimi, gün ve saat ayarlamalarını yapabilmenizi sağlıyor. Böylece siz evde olmadığınız zamanlarda dahi evinizin tertemiz olmasını sağlayabilirsiniz. Ek olarak Türkçe seslendirmeli olması sayesinde rakiplerinden ayrılan bu uygulamanın oldukça kolay kullanıma sahip olması sayesinde daha önce bu tarz bir ürün almamış kişiler için ideal olduğunu söyleyelim.

Yüksek Toz Kapasitesi

Robot süpürgelerin en büyük sıkıntılarından birisi toz kapasiteleridir. Tasarımlarından dolayı normal süpürgelere göre oldukça az kapasiteye sahip olan cihazlar, bu sebeple oldukça sık çöp haznesi boşaltımı gerektiriyorlar. Ancak Grundig’in üretmiş olduğu VCR 9031’de bu durumun böyle olmadığını söyleyebiliriz.

Bu robot süpürge rakiplerine kıyasla oldukça yüksek olan 0.5 L’lik hazne kapasitesine sahiptir. Bu kapasite bazı rakiplerinin iki katıdır. Grundig VCR 9031, yüksek kapasitesi sayesinde daha az hazne boşaltımı gerektiriyor. Böylelikle daha uzun süreler boyunca toza bulaşmadan temizlik yapabilme imkanınız olur.

Uzun Çalışma Süresi

Bir robot süpürge alırken en çok da çalışma süresine dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü insanlara göre normal olarak daha yavaş bir şekilde temizlik yapan robot süpürgelerin tek seferde tüm evimizi temizlemesini isteriz. Yoksa saatler boyunca tekrardan şarjının dolmasını bekleriz. Kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamasıyla bilinen Grundig markası, bu ürününde özel olarak geliştirmiş olduğu bataryaları kullanıyor.

Grundig VCR 9031, 5200 mAh kapasiteye sahip yeni nesil bataryalara sahiptir. Bu bataryalar cihazın 150 dakika boyunca kesintisiz olarak çalışabilmesine olanak sağlıyor. Bu sayede tek seferde daha büyük bir alanı temizleme imkanınız oluyor ve makineniz daha az şarja gitme ihtiyacı duyuyor. Böylelikle temizlikten aldığınız verim daha yüksek oluyor.

Gelişmiş Haritalama Sistemi

Hiç şüphe yok ki robot süpürgelerin en çok dikkat edilen özelliği haritalama sistemleridir. Haritalama sistemi, temizlik performansımızı doğrudan etkilediği için oldukça iyi olması gerekiyor. Yoksa evimiz istediğimiz kadar temiz olmaz. Grundig markası son teknolojiyle ürettiği VRR 9031 modelinde gelişmiş bir haritalama sistemi kullanıyor.

Grundig VCR 9031, sahip olduğu bu gelişmiş haritalama sistemi sayesinde evinizin yapısını hafızasına en doğru bir şekilde kaydediyor. Sonraki temizliklerde de kayıt ettiği bu haritayı kullanarak çalışıyor. Robot süpürge bu sayede oldukça etkili bir temizlik yapmasının yanı sıra kısa sürede işinizi halledebilmenizi sağlıyor.


Ürün harika ötesi. Haritalaması, silmesi, süpürmesi, muhteşem ötesi. İyi almışım, o kadar çok memnunum ki almak isteyen herkese tavsiye ederim. Dışardayken bile uygulamadan istediğim odayı veya komple temizliği yaptırabiliyorum. Bence sınıfının en iyilerinden.

E*** Z***

Mop Özelliğine Sahip

Evlerimizin tamamen temiz olmasını istiyorsak süpürge kullandıktan sonra paspaslamamız gerekir. Ancak paspasları kullanmak oldukça yorucu olduğu için bazı zamanlar yapmayı erteleyebiliyoruz. Bu durum evimizin kısa süre içerisinde yeniden kirlenmesine sebebiyet vereceği gibi temizlikten alacağımız performansı da olumsuz yönde etkiler.

Grundig markasının üretmiş olduğu bu robot süpürgede Mop özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde cihazınız tüm sert zeminleri süpürdükten sonra arkasında bulunan mikrofiber bez sayesinde yerleri siliyor. Bu sayede hem daha etkili bir temizlik yapmış olursunuz hem de yer silme hayatınızda bir uğraş olmaktan çıkar.

Yüksek Manevra Kabiliyeti

Evlerimizde oldukça fazla eşya olduğu için robot süpürgelerin takılabileceği engel sayısı da o kadar çoktur. Bu yüzden alacağımız robot süpürgenin yüksek manevra kabiliyetine sahip olmasını isteriz. Grundig VCR 9031, sahip olduğu yüksek hareket imkanı sayesinde rakiplerinden bir adım öne çıkan cihazlardan birisidir.

Cihaz, sahip olduğu bu kabiliyet sayesinde her türlü engeli hiç zorlanmadan aşabiliyor. Halı, kilim veya parke birleşim yerleri fark etmeksizin 2 cm’ye kadar tırmanma kabiliyetine sahip olan robot süpürge, bu özelliği sayesinde kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. Bu sayede cihaz robot süpürge tavsiyeleri arasında önemli bir yere sahip oluyor.

Yasaklı Alan Tanımlanabilir

Ofisimizin, evimizin bazı bölgelerinde yabancı misafirler ya da Mop özelliği açıkken halılarımızın silinmesini istemeyebiliriz. Bu yüzden uzun yıllar boyunca kullanacağımız robot süpürgeyi seçerken bu özellik olmasına dikkat ederiz. Çoğu robot süpürgede bulunan bu özellik Grundig VCR 9031’de de oldukça gelişmiş olarak yer alıyor.

Robot süpürge, sahip olduğu bu özelliği mobil uygulama üzerinden etkinleştirmenize olanak sağlıyor. Bu özellik sayesinde temizlik istediğiniz bölgelerle sınırlı kalır. Böylece daha dikkatli temizlik isteyen bölgeleri kendiniz temizleyebilir ya da halılarınızın ıslanmasını engelleyebilirsiniz. Ek olarak ürünün bu özelliği sayesinde çok beğenildiğini söyleyelim.

Geniş Servis Ağına Sahip

Oldukça yüksek meblağlar ödediğimiz cihazlarımızın servis ağının da geniş olmasını isteriz. En ufak aksilikte dahi başvurabileceğiniz servis ağına sahip olan Grundig markası, bu özelliği sayesinde tercih sebebi oluyor. Ek olarak markanın tüm Türkiye’de servislere sahip olduğunu söyleyelim. Böylelikle satıcıyla iletişime geçmek yerine ürünü doğrudan servise götürebiliriz.

Grundig VCR 9031 S.S.S

Grundig VCR 9031 fiyatı ne kadar?

Bu robot süpürgenin fiyatları satıldığı yere ve firmlara göre değişiklik gösteriyor. Dilerseniz en uygun fiyatlı Grundig VCR 9031’lere içeriğimizde bulunan butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Grundig VCR 9031 uzun ömürlü mü?

Oldukça güvenilir markalardan birisi olan Grundig’i uzun ömürlü ürünleriyle biliriz. Grundig VCR 9031’de bu ürünlerden birisidir. Cihaz kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanımı destekliyor.

Grundig VCR 9031 gibi bir robot süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Evimizin her türlü temizlik ihtiyacını karşılayacak olan robot süpürgeleri seçmeden önce ilk olarak çalışma süresine bakmamız gerekiyor. Çünkü çalışma süresi ne kadar yüksekse o kadar hızlı bir şekilde temizliğimizi yapabiliriz. Daha sonra cihazın temizlik performansına etki eden emiş gücünün, fırçalarının ve silme bezinin kalitesini kontrol etmeliyiz. Son olarak ise robot süpürgenin ağırlığının, tasarımının ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığına bakabilirsiniz.