Samsung VC07R302MVR Elektrikli Süpürge İncelemesi

Toz ve kiri havadan çekip dış hazneye hapseden süpürge, güçlü merkezkaç kuvveti oluşturarak yüksek emiş gücü oluşturuyor. Bu sayede filtreniz temiz kalır, tıkanmaz ve uzun süre boyunca güç kaybı yaşamadan kullanabilirsiniz. 2,5 litrelik geniş toz hanesine sahip olan makine, bu sayede uzun bir süre boyunca temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Ek olarak bu toz haznesinin kompakt tasarımı sayesinde kolaylıkla boşaltılabildiğini söyleyelim.

9.1
Muhammet Akgül
Samsung VC07R302MVR

5 kademeli filtreleme sistemiyle evinizin havasını kirletmeyen süpürge, ilk olarak bir siklon ile büyük toz parçacıklarını ayırıyor. Daha sonra orta ve yarı boyutlu tozları ayırıyor ve son olarak ince tozları yakalıyor. Bu sayede toz dumanı oluşumu en düşük seviyeye iniyor. Hızlı aksesuar tutucusu sayesinde evinizin her bir köşesini temizleyebileceğiniz makine, özellikle dar yerler ve döşemelerde büyük kullanım rahatlığı sağlıyor.

2 yönlü park özelliği sayesinde hem yatay hem de dikey olarak depolanabilen süpürge, bu sayede evi küçük olan kişilerde bile fazla yer kaplamıyor. Toz haznesinin üzerindeki yıkanabilir filtreleri sayesinde maksimum emiş gücünü daha uzun süre boyunca koruyabildiğiniz makine, ergonomik tasarıma sahip olan sapıyla öne çıkıyor. Bu sap ellerinizin yorulmaması için rahat ve kolay kavranır bir şekilde tasarlanmıştır.

Artıları
  • Ergonomik Tasarım
  • 5 Kademeli Filtre Sistemi
  • Geniş Toz Haznesi
  • 2 Yönlü Park
  • Yıkanabilir Filtre
Eksikleri
  • Hortumu Düz Yerleştirmeyince Kol Ağrıtıyor

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:750 W
Emiş Gücü:200 W
Ses Seviyesi:79 dB
Toz Kapasitesi:2.5 L
Kablo Sarıcı:Otomatik
Kablo Uzunluğu:5 m
Hareket Yarıçapı:8,5 m
Net Ağırlık:4,7 kg
Güç Kontrolü:Uzaktan Kumanda

Çekim gücü çok iyi ve hafif. Sadece hortum kısmını düz yerleştirmezseniz kolunuz biraz ağrıyor. Pahalı makineler almaya gerek yok, çok güzel iş görüyor. Bir halının üstünden çıkan toza inanamadım. Birde hortum için tutma düzeni olsaydı üstünde efsane olurdu.

D**** K***

Kolayca Boşaltılan Geniş Toz Haznesine Sahip

Alanının en iyi mühendisleri tarafından geliştirilen toz hanesine sahip olan süpürge, tüm ihtiyaçlarımızı karşıladığı için kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Bir kere temizliğe başladığımız zaman farklı odalara geçme gereksinimi duyduğumuz için işimiz uzun sürebilir. Bu yüzden de süpürgemizin toz haznesi dolabilir. 2,5 litrelik geniş toz haznesine sahip olan süpürge, bu sayede kısa sürede dolmuyor ve uzun süre boyunca temizlik yapabilme olanağı sağlıyor.

Bazı süpürgeler dolduğu zaman etrafa toz saçar ve boşaltılması uzun süre alır. Bu da bizi gereğinden fazla yorar. Bu işlemin neden olduğu gereksiz zaman ve hijyen kaybını en düşük seviyeye indiren süpürge, kompakt tasarımı sayesinde toz haznesini boşaltırken bile zamandan tasarruf edebilmenizi sağlıyor. Dolduğunda tek bir tuşa basarak çıkartılabilen toz haznesi, ergonomik yapısı sayesinde etrafa toz veya kir sıçratmadan boşaltılabiliyor. Böylelikle yaşam alanlarımız her zaman temiz kalıyor.

5 Kademeli Filtreleme Sistemi Bulunan Süpürge

Özellikle odalarımızı süpürdüğümüz zaman bulunduğumuz ortamın havası kirlenebilir ve kötü bir hal alabilir. Bunu engellemek için özel olarak tasarlanan Samsung VC07R302MVR, 5 kademeli filtreleme sistemine sahiptir. Bir siklon yardımıyla büyük toz parçacıklarını ayıran makine, orta boyutlu tozları yakalamak için ise kumaş filtreyi kullanıyor. Son olarak da yüksek verimli ve sünger filtresiyle ince tozları yakalayıp hapseder. Böylelikle hem temizliğinizi daha etkili bir şekilde yaparsınız hem de evinizin havası her zaman temiz kalır.

Ergonomik Tasarımıyla Yormaz

Ergonomik tasarıma sahip olması sayesinde temizliğinizi yaparken daha rahat ve konforlu olmanızı sağlayan süpürge, kolay kavranır sapıyla ellerinizin yorulmasını engelliyor. Bu sayede uzun süre boyunca temizlik yapmanız gereken durumlarda bile hiç yorgunluk hissetmezsiniz. İdeal çevre boyutu ve açısıyla hortumu sıkı bir şekilde kavramanızı sağlayan makine, eklem yerinden döndüğü için hiçbir yere takılmıyor. Böylelikle süpürge işlemini yaparken daha özgür olursunuz.

Şüphesiz herkesin evi aynı büyüklükte ve kullanılabilir alanı aynı genişlikte değildir. Bu yüzden de evimize bir ürün alırken kapladığı alana dikkat ederiz. 2 farklı şekilde park edilebilmesi sayesinde dilediğiniz şekilde depolayabileceğiniz elektrikli süpürge, bu sayede evinizde fazladan yer kaplamıyor. Duvara dayanması gerekmediği için belirli bir alan tahsis etmenize de gerek kalmayan ürün, bu özelliği sayesinde elektrikli süpürge modelleri arasında en çok tavsiye edilenlerden birisi oluyor.

Uzun Süre Boyunca Çalışmaya Uygun

CyclonForce sistemi ile toz ve kiri havadan çekip dış hazneye hapseden süpürge, bu sayede filtrenin temiz tutulmasını sağlayarak tıkanmayı önlüyor. Bu da sürekli olarak yüksek emiş gücü sağlar. Zaman zaman temizlik işlerimiz farklı odalarda toz görünce uzayabiliyor. Bunun bilincinde üretilen elektrikli süpürge, güçlü merkezkaç kuvveti oluşturarak yüksek emiş gücünü muhafaza ediyor. Bu sayede temizliğiniz ne kadar uzarsa uzasın süpürgeniz yüksek performansla çalışır.


Bir arkadaşım almıştı beğenmiştim. Ben de onun tavsiyesi ile aldım. Ürün desen harika. Benim için biraz kol ağrıtacak gibi ama derinlemesine temizliyor. Yorumlarda denildiği gibi halının rengi beyazlıyor resmen. Evden çıkan kire kendiniz de inanamayacaksınız. Fiyatla orantılı olarak gerçekten güzel bir ürün.

İ*** B***

Dayanıklı ve Yıkanabilir Filtreye Sahip

Sürekli olarak filtre değiştirmek günümüzde oldukça maliyetli ve gereksizdir. Oldukça dayanıklı bir şekilde tasarlanması sayesinde darbelere karşı korumalı olan bu filtreler yıkanabilir yapıya sahiptirler. Toz haznesinin üzerinde bulunan bu filtreleri yıkayarak daha uzun süre boyunca kullanabileceğiniz süpürge, böylelikle emiş gücünü azaltmadan temizliğinize devam edebilme imkanı sağlıyor.

Üstün Fiziksel Özellikleri ile Kolay Bir Şekilde Kullanım Sağlayın

Elektrikli süpürgelerde en büyük sorunumuz kablonun uzunluğudur. Düşük uzunluğa sahip olan süpürgeler, sürekli olarak fiş takıp çıkartmamıza neden olurlar. Bu da hem vaktimizi hem de enerjimizi gereksiz yere harcar. Bu yüzden 5 metrelik kabloyla gelen makine, böyle bir sorun yaşamamanızı sağlıyor. 8,5 metrelik hareket alanı sunan süpürge, bu sayede odanın her bir köşesini detaylı olarak temizleyebilmenize yardımcı oluyor. Ayrıca 4,7 kg ağırlığa sahip olan ürünün bu sayede taşınmasının da kolay olduğunu söyleyelim.

Çevrenizdekileri Rahatsız Etmeden Temizlik Yapın

Ses seviyesi daha konforlu ve rahat temizliğin en önemli noktasıdır. Bunun bilincinde olarak oldukça kaliteli motora ve özel bir tasarıma sahip olan Samsung VC07R302MVR, 79 dB değerinde ortalama bir ses çıkartmaktadır. Bu ses seviyesi sayesinde süpürgeniz çalıştığı zamanlarda farklı odalardaki kişileri rahatsız etmez.

Hızlı Aksesuar Tutucuyla Daha Rahat Kullanım

Evinizin her bir köşesini temiz tutmak istiyorsanız farklı aksesuarlara ihtiyacınız olacaktır. Dar yerlerden, döşemelerden ve yüzeylerden toz alma için tasarlanmış olan temizleme aparatlarını içeren hızlı aksesuar tutucu, temizliğinizi daha kolay bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor. Temizliğe ara vermeden değiştirme imkanı sunan aksesuar tutucu, tüm parçalarının tek bir haznede saklanabilmesi sayesinde öne çıkıyor. Son olarak bu ürünün isteğe bağlı olarak geldiğini söyleyelim.

Samsung VC07R302MVR S.S.S

Samsung VC07R302MVR fiyatı ne kadar?

Samsung VC07R302MVR elektrikli süpürgesinin fiyatları satıcıdan satıcıya ve satıldığı yere göre değişiyor. Buna göre en düşük 1250 TL’ye bulabileceğiniz Samsung VC07R302MVR’nin fiyatları 1500 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Samsung VC07R302MVR filtresi yıkanabilir mi?

Günümüzde çoğu elektrikli süpürgenin filtresi yıkanabilir şekilde tasarlanıyor. Buna uygun olarak da bu elektrikli süpürgenin filtresi de yıkanabilir yapıya sahiptir. Yıkanabilir filtreler temizlenebildiği için direkt olarak çöpe atılmazlar. Bu da hem size daha az maliyet getirir hem de filtreyi yıkayarak süpürgeyi ilk günkü gibi kullanabilirsiniz.

Samsung VC07R302MVR gibi elektrikli süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Elektrikli süpürge alırken ilk olarak bakmanız gereken şey çekim gücüdür. Çekim gücü ne kadar yüksek olursa o kadar fazla toz parçacığını temizleyebilirsiniz. Daha sonra filtre sistemine bakmanız gerekiyor. Eğer makinede kaliteli bir filtreleme sistemi yoksa toz bulutu oluşumuna neden olabilir. Bu da soluduğumuz havanın kirlenmesi anlamına gerekiyor. Son olarak ise makinenin toz hazne kapasitesine, tasarımına, aksesuarlarına ve diğer özelliklerine bakmalısınız.