Philips PowerPro Compact FC9323/07 Elektrikli Süpürge İncelemesi

Şüphesiz herkes evinin her zaman temiz olmasını ister. Ancak kaliteli bir süpürgemiz olmazsa sürekli olarak kullanma ihtiyacı duyarız. Bu da hem gereksiz zaman kaybına hem de hijyen kaybına neden olur. Bunun sebeple Philips FC9323/07, tek seferde 3 temizlik hareketi uygulayabilen TriActive başlıkla geliyor. Bu başlık sayesinde tek seferde bölgedeki tüm toz parçacıklarını temizleyebilirsiniz. Ayrıca EPA10 filtre sistemi ile toz bulutu oluşumunu engelleyen makinenin bu sayede en iyi elektrikli süpürgeler arasında girmeyi başardığını söyleyelim.

8.7
Muhammet Akgül
Philips PowerPro Compact

Evlerimizin temiz ve hijyenik olması birincil önceliğimizdir. Bu sebeple yaşam alanlarımızın sürekli olarak temizliğini yaparız. Aslında bu iyi bir şeydir ama sürekli temizlik yapmak da bazen tüm sorunlarımızı çözmez. Çünkü temizlik sırasında makinemiz toz oluşumu yapabilir. Bunu engellemek için her türlü yolu izlesek de ne yazık ki tek bir çözüm yöntemi vardır. O da gelişmiş özelliklere sahip yeni bir süpürge almaktır.

PowerClone 4 teknolojisi sayesinde kiri havadan tek seferde ayıran Philips Powerpro Compact, hava akışını ve performansı en üst düzeye çıkartıyor. Düz ve pürüzsüz hava girişi sayesinde havayı hızlıca içine çeken makine, tozun ayrılması için havayı siklonik hazne içinde yukarı doğru ivmelendirir. Bu ivmelendirme sayesinde hava ile toz etkili bir şekilde birbirinden ayrılır. Böylelikle toz bulutu oluşumu engellenerek dışarıya sadece temiz hava salınır. Ayrıca çöp hazne boşaltımı sırasında tozların uçuşması gibi bir problem de yaşamazsınız.

Artıları
  • TriActive Başlık
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Ergonomik Tasarım
  • Toz Bulutu Oluşturmaz
  • Hafif
Eksikleri
  • Kablosu Kısa
  • Düşük Toz Hazne Kapasitesi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:750 W
Ses Seviyesi:79 dB
Toz Kapasitesi:1,5 L
Kablo Sarıcı:Otomatik
Kablo Uzunluğu:5 m
Hareket Yarıçapı:8 m
Yıllık Enerji Tüketimi:33,8 kW
Enerji Sınıfı:B
Filtre:H10
Ağırlık:4,5 kg

Merhaba ürünü 1 aydır kullanıyoruz. oldukça sessiz çalışıyor. çekiş güçü yeterli son seviyede halıyı bile kaldırıyor. toz torbası olmayışı avantajlı. gayet kullanışlı

M**** K****

TriActive Başlık ile Yaşam Alanınız Tertemiz Olsun

Ev işlerinde en çok vakit alan şey süpürmedir. Her odayı ayrı ayrı süpürmemiz gerektiği ve bazen de gerekli verimi alamadığımız için yeniden temizlememiz gerekebilir. Bu sebeple süpürme işlemi gereğinden fazla vakit alır. Philips Powerpro Compact’ta bulunan TriActive başlık ise bu durumu engeller. Bu başlık tek seferde 3 temizlik hareketi uygulayarak derinlemesine süpürme yapıyor.

Halı gibi daha derinlerdeki tozları süpürmek için özel olarak tasarlanan tabana sahip TriActive başlık, önünde bulunan geniş ağzıyla büyük parçaları topluyor. Bu sayede büyük küçük fark etmeden her türlü toz ve kir parçacığı temizlenmiş oluyor. Yan kısımlarında bulunan fırçaları sayesinde ise mobilya ve duvarlara çok yakın olan tozu çeken başlık, böylelikle evinizin her kısmının temiz olmasını sağlıyor.

Sağlıklı Bir Hava İçin Etkili Filtre Sistemine Sahip

Süpürgenin en önemli parçalarından birisi hiç şüphe yok ki filtre sistemidir. Tozu ve havayı birbirinden ayıran filtre sistemi, en ince tozları bile arındırabilmesiyle öne çıkıyor. Bu filtre sistemiyle tüm toz parçacıklarını boyutuna göre ayıran makine, havayı da etkili bir şekilde tozlardan arındırıyor. Böylelikle eviniz her zaman temiz havaya sahip olur.

Kompakt Toz Haznesi Tasarımı

Süpürme işlemi kadar sıkıntılı bir süreç varsa o da toz haznesinin boşaltımıdır. Çünkü bazı toz hazneleri iyi bir şekilde tasarlanmadığı için boşaltım sırasında çevreye toz dağılmasına neden olabilir. Bu durum hem evinizin havasını kötüleştirir hem de başımıza tekrardan iş açar. Bu sebeple evimizi tekrardan temizlemek zorunda kalabiliriz.

Bu durumun bilincinde olan Philips mühendisleri, özel bir tasarım geliştirerek böyle bir şey yaşanmamasını sağlıyor. Benzeri olmayan şekle ve pürüzsüz yüzeye sahip olan toz hanesi, tüm tozları tek bir bölgesinde topluyor. Bu da toz haznesinin boşaltımını daha rahat ve hijyenik hale getiriyor. Ayrıca en ufak tozun dahil etrafa dağılmasını engelleyen ürünün bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok tavsiye edildiğini söyleyelim.

Ergonomik Tutma Kolu ile Temizlenmeyen Yer Kalmaz

Süpürme işlemi farklı bir odada toz parçacığı görünce gereksiz yere uzayabilir. Bu da yaşam alanımızı süpürürken yorulmamıza neden olur. Philips FC9323/07, ergonomik tasarımı sayesinde süpürme işleminiz ne kadar uzun sürerse sürsün yorulmanızı engelliyor. Hafif yapısı sayesinde kolayca bir yerden bir yere taşınabilen makine, geniş ve büyük tekerlekleri sayesinde herhangi bir yere takılmadan hareket edebiliyor.

Alacağımız süpürgenin kolay kullanıma sahip olmasını isteriz. Bu yüzden basit bir tasarıma sahip olan makine, ilk defa bu tarz ürün alan kişiler tarafından bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Ergonomik şekle sahip tutma yeri sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan süpürge, bu yerin uzun olması sayesinde her yere erişebilmenize imkan tanıyor. Bu da ulaşılması zor olan bölgeleri bile kolayca temizleyebilmenizi sağlıyor.


Diğer ürünlere o kadar para vermenize hiç gerek yok. Tam bir fiyat performans ürünü. Gerçekten çekim gücü muhteşem. Tutma aparatı mevcut. Haznesi geniş. Fiyatı uygun. Bir üründen ne bekliyorsanız karşılıyor. Philips kalitesi zaten tartışılmaz.

Ş*** F***

Temizleme Aparatlarıyla Evinizin Süpürülmeyen Bölgesi Kalmasın

Bir süpürgede en çok dikkat ettiğimiz şeylerden birisi de yanında gelen aksesuarlardır. Ne kadar çok aksesuara sahip olursak temizleme işlemimiz o kadar rahat ve etkili olur. Philips markası da bu konuya gösterdiği ilgiyle biliniyor. Her ürününe koymuş olduğu oldukça işe yarar aksesuarlarıyla öne çıkan marka, kullanıcısının takdirini bu konuda da kazanmayı başarıyor.

Yanında gelen TriActive başlık sayesinde tek seferde üç yönlü temizlik yapan süpürge, önündeki geniş ağzı ile büyük parçaları topluyor. Özel olarak tasarlanmış tabanı sayesinde ise halıların derinliklerindeki kir ve tozları temizleyebilen makine, küçük başlığıyla düz alanları daha etkili bir şekilde süpürebiliyor. Ayrıca aralık temizleme aparatı sayesinde en dar köşeleri bile temizleyebilen süpürgenin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağını belirtelim.

Toz Bulutu Oluşumunu Engeller

Bazı süpürgeler temizlik işlemi sırasında evimizin havasını kirletebilmektedir. Bu yüzden tozların yere düşüp tekrardan evimizi kirletmemesi için camları açmak zorunda kalırız. Bu durumun önüne geçmek için özel olarak tasarlanan filtreye sahip süpürge, en küçük toz parçacıklarını bile etkili bir şekilde ayırabiliyor. Bu sayede evinizin havası hiçbir zaman kirlenmez.

Yıkanabilir Filtresiyle Uzun Yıllar Boyunca Sorunsuzca Kullanın

Bir süpürgenin en büyük masraflarından birisi de filtre değişimidir. Sürekli olarak kirlenen ve eskiyen filtrelerimizi değiştirmek hem zahmetlidir hem de gereksiz maliyete neden olur. Bu yüzden yıkanabilir şekilde tasarlanan filtrelere sahip olan süpürge, uzun yıllar boyunca makinenizi masraf yapmadan kullanabilmenizi sağlıyor. Böylelikle hem makinenizi her zaman kullanıma hazır bulundurursunuz hem de emiş gücü kaybı yaşamazsınız.

Philips Powerpro Compact FC9323/07 S.S.S

Philips Power Cyclone nedir?

Philips’in geliştirmiş olduğu Power Cyclone, havayla tozu tek seferde ayırmamızı sağlayan bir teknolojidir. Hava hızlı bir şekilde siklonik hazneye girer ve burada tozla birbirinden ayrılır. Bu sayede evinize her zaman temiz hava geri salınır.

Philips Powerpro Compact fiyatı ne kadar?

Üstün özellikleri sayesinde çoğu kişinin tercih ettiği elektrikli süpürge olan Philips Powerpro Compact’ın fiyatı satıldığı yere göre değişmektedir. En düşük 1200 TL’ye satılan Philips FC9323/07’nin fiyatı bazı yerlerde 1800 TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Philips FC9323/07 gibi bir elektrikli süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Bir elektrikli süpürge alırken ilk olarak dikkat etmemiz gereken şey toz hazne kapasitesi ve emiş gücü olması gerekiyor. Daha sonra süpürgenin başlıklarının yeterli sayıda olması büyük önem taşıyor. Çünkü ev temizliği çok detaylı bir işlemdir ve hiç ummadık yerlerden toz çıkabilir. Bu yüzden her bölge için farklı başlıklarımızın olması önemlidir. Son olarak ise kablo uzunluğunun, ağırlığının ve ses seviyesinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol etmelisiniz.