Philips Marathon Ultimate XB9155/07 Elektrikli Süpürge İncelemesi

Gelişmiş teknolojileri sayesinde her türlü zeminde temizlik yapabileceğiniz Philips Maraton Ultimate, özellikle dar alanlarda en çok yardımımıza koşan temizlik aletidir. Küçük yapısı sayesinde dip köşe demeden her türlü alanda temizlik yapan elektrikli süpürge, TriActive Ultra başlığı sayesinde mükemmel temizlik performansı deneyimlemenizi sağlıyor. Ayrıca 2,2 litre toz haznesi, Allergy H13 filtresi, 11 metre çalışma yarıçapı, 77 dB ses seviyesi ve 650 W güce sahip olan bu makinenin alanının en iyilerinden olduğunu söyleyelim.

9.4
Muhammet Akgül
Philips Marathon Ultimate XB9155/07

PowerCyclone 10 ile şimdiye kadarki en yüksek emiş gücünü sunan süpürge, etkin bir şekilde temizlik yaparak yerde toz bırakmıyor. Alanının en iyi mühendisleri tarafından uzun yıllar boyunca geliştirilen başlığa sahip olan makine, toz boyutu fark etmeksizin her türlü kiri temizleyebiliyor. Toz bulutu oluşumunu en aza indirerek, bulunduğu ortamı temizlerken havanın temiz kalmasını sağlayan makine, bu sayede kullananları tarafından çok tavsiye ediliyor.

Allergy H13 filtre sistemi ile temizlerken ortaya çıkan ince tozların %99,9’unu hapseden süpürge, bu sayede toza alerjisi olan kişilerin en çok tercih ettiği makine oluyor. Mobilya ve döşeme gibi yüzeyleri temizleyebilmek için toz fırçası aleti ile birlikte gelen ürün, başlık olarak özel olarak dizayn edilen ErgoGrip’i kullanıyor. Bu başlık dar alanlara daha kolay ve konforlu bir şekilde ulaşabilmeniz için uzmanlar tarafından özel olarak geliştirilmiştir. Ek olarak bu başlığın süpürgeyi yönetebileceğiniz uzaktan kumandaya sahip olduğunu belirtelim.

Artıları
  • H13 Filtre
  • Üstün Emiş Gücü
  • Düşük Toz Bulutu Oluşumu
  • Filtre Temizlik Sensörü
  • Uzaktan Kumanda
Eksikleri
  • Yüksek Fiyat

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:899 W
Ses Seviyesi:77 dB
Toz Kapasitesi:2.2 L
Kablo Sarıcı:Otomatik
Ağırlık:6,2 kg
Kablo Uzunluğu:8 m
Hareket Yarıçapı:11 m
Filtre:H13
Toz Torbası Göstergesi:Var
Siklon Filtre:Var
Güç Kontrolü:Uzaktan Kumanda

Kullanım açısından ben çok memnunum. Dyson ile Philips arasında çok kararsız kalmıştım alırken. Arkadaşım kullandığı Dyson V8 serisini denedim, beklentimi karşılamadı. Bunu aldım ve süper bir makine. Tavsiye ederim.

B*** Ş***

PowerCyclone 10 ile En Yüksek Emiş Gücünü Sağlar

Mühendisler tarafından uzun yıllar boyunca üzerine eklenerek geliştirilen PowerCyclone 10 teknolojisi, şimdiye kadar gördüğünüz en üstün emiş gücünü sunuyor. Bu emiş gücü dönme hareketiyle hava akışını maksimuma çıkararak daha iyi bir temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Böylelikle eviniz her zaman tertemiz olur.

Silindirik haznedeki hızlandırılmış hava akışı ile tozu havadan verimli bir şekilde ayıran süpürge, bu sayede daha etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. PowerCyclone 10 teknolojisi ile her türlü kirde ve zeminde kullanılabilen makine, zemine göre kendisini ayarlayabilmesi sayesinde en iyi performansını sunuyor. Bu da daha uzun bir süre boyunca daha yüksek emiş gücü anlamına geliyor.

NanoClean Teknolojisiyle Toz Bulutu Oluşumu Önleyin

TriActive Ultra başlığı sayesinde hem kalın hem de ince tozları tek bir geçişte toplayan süpürge, her yönde çekim yapabilmesi sayesinde temizliği etkin bir şekilde yapabiliyor. Bu sayede tozların üzerinden tekrardan geçmenize gerek kalmaz. Farklı zemin türlerinin gerektirdiği koşullar dikkate alınarak geliştirilen makine, buna uygun olarak temizliğe devam ediyor.

NanoClean teknolojisi sayesinde toz ve kirleri etkin bir şekilde toplayan süpürge, yeni nesil haznesiyle tozları direkt içine alıyor. Bu sayede tozlar haznenizin yanlarına yapışmıyor ve bunun neden olduğu toz oluşumu en düşük seviyeye iniyor. Ayrıca özel tasarımı sayesinde havalandırma kısmıyla haznenin bulunduğu kısmın birbirinden ayrıldığı makinede bu sayede toz oluşumunun daha düşük seviyelere geldiğini söyleyelim.

PowerMax Sensörü ile Filtre Temizliği Yapmak Daha Kolay

Özel olarak geliştirilmiş fırçasıyla başlığın içinde dönerek tüy yumağı, toz parçacığı ve evcil hayvan tüyleri gibi her türlü kiri içine hapsedebilen süpürge, bu sayede daha etkin bir temizlik sağlıyor. Zemin türü fark etmeden kullanılabilmesi sayesinde öne çıkan makine, derinlemesine temizlik yaparak tek seferde işini bitirebiliyor. Bu sayede temizlik yaparken vakit kaybetmezsiniz.

PowerMax sensörü sayesinde üstün performansla çalışan makinenizin filtre doluluğunu gösteren süpürge, değiştirilme vakit geldiğinde haberinizin olmasını sağlıyor. Bu sayede filtreyi değiştirmemenin neden olduğu kötü sonuçlarla karşılaşmazsanız. Temiz filtrenin hem daha üstün emiş gücü hem de daha yüksek temizleme kabiliyeti sunduğunu belirtelim.


“Mükemmel bir süpürge. Dövücü fırça atmak üzere olduğum Shaggy halılarımı bana yeniden kazandırdı. Philips kalitesi zaten tartışılmaz. Emiş gücü çok güzel, kesinlikle tavsiye ederim. Evi daha önce hiç temizlemediğimi hissettirdi bana.”

R*** D***

ErgoGrip ile Uzaktan Kumanda Edin

Ergonomik tasarımı sayesinde kullanıcılarına büyük rahatlık sunan süpürge, üstün malzeme kalitesiyle uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Kompakt yapıya sahip başlığı ile daha rahat kullanım sunan ürün, tek bir düğmeye dokunarak kapatma imkanı sağlıyor. Bu sayede temizliğiniz bittikten sonra anında makineyi durdurarak daha az enerji tüketimi yapabilirsiniz.

ErgoGrip başlığı ile alan ne kadar dar olursa olsun girebilmenizi sağlayan süpürge, bu sayede evinizde temizlenmeyen köşe bırakmıyor. Üstün konfor ve verimlilik sunması sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğenilen makine, güç kullanımını düşürmenizi sağlayan kontrol seçeneklerine sahiptir. Bu seçenekler sayesinde temizliğinizi daha hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

Allergy H13 Filtresiyle En Düşük Tozları Bile Hapsedin

Küçük veya büyük fark etmeden her tozu tek geçişte toplayabilen süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü sayesinde her zemin türünde etkili bir şekilde temizlik yapabiliyor. Tozları her yönden toplayabilmesi sayesinde öne çıkan makine, mobilya ve döşeme gibi hassas yüzeyler için fırçaya sahiptir. Bu fırça sayesinde mobilyalarınız her zaman tertemiz olur.

Uzmanlar tarafından özel olarak geliştirilen Allergy H13 filtresi sayesinde polen, evcil havan tüyü ve diğer parçacıklarının neredeyse tamamını hapseden süpürge, bu sayede en küçük tozların bile havaya geri salınmasını engelliyor. Böylelikle özellikle alerjisi olan ve toza karşı hassas olan kişiler için idealdir.

Philips Marathon Ultimate S.S.S

Philips Maraton çeşitleri nelerdir?

Philips markasının çıkarmış olduğu Maraton serisi Türkiye ve Dünya’da en çok tercih edilen elektrikli süpürgelerden birisidir. Markanın üstün teknoloji kullanarak geliştirdiği bu elektrikli süpürgeler 650 W, 750 W, 899 W ve 900 W olmak üzere çeşitlere ayrılıyor.

Philips Maraton Ultimate fiyatı ne kadar?

Philips Maraton Ultimate’in farklı çeşitleri olduğu için değişik fiyatlandırmaya sahiptir. En düşük 3.400 TL’ye bulabileceğiniz bu elektrikli süpürgenin fiyatları motor gücü arttığı zaman yükseliyor. Dilerseniz yukarıdaki linklere tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Philips Maraton alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Philips Maraton elektrikli süpürge serisinden bir ürün alacaksanız ilk olarak motor gücüne bakmanız gerekiyor. Bu motor gücü doğrudan emiş gücüyle alakalıdır. Motor gücünüz ne kadar yüksekse emiş gücü de doğru oranda artmaktadır. Daha sonra ürünün toz torbasının, enerji tüketiminin ve tasarımının size uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Son olarak ise süpürgenin ses seviyesinin düşük olması gerektiğini unutmayın.