Philips Fc9330 Power Cyclon Max Elektrikli Süpürge İncelemesi

PowerCyclone 5 teknolojisi sayesinde evinizde temizlenmedik yer bırakmayan elektrikli süpürge, daha sağlıklı yaşam alanları için idealdir. TriActive başlığı sayesinde dört bir yandan toz çekme işlemi yapan makine, üstün emiş gücü sayesinde temizlediğiniz yerdeki tüm kiri içine hapsediyor. Böylelikle çok fazla toz olan bölgelerde bile tekrardan süpürme ihtiyacı duymazsınız. Ayrıca kompakt tasarımla mükemmel performansı bir araya getiren ürünün tüm bu özellikleri sayesinde en iyi elektrikli süpürgeler arasında yerini aldığını söyleyelim.

9
Muhammet Akgül
Philips FC9330

Her göreve hızlıca uyum sağlayabilmesi için ActiveLock bağlantı elemanları ile gelen Philips FC9330, bu sayede aksesuarları hızlı bir şekilde değiştirebilmenizi sağlıyor. Tüm temizliği kısa süre içerisinde bitirebilmenizi sağlayan TriActive başlığa sahip olan makine, bu başlık sayesinde tek seferde 3 farklı hareket uyguluyor. Bu hareket sayesinde süpürgenin tabanı halının alt kısmındaki tozları alırken ön tarafındaki geniş ağzı ise büyük parçaları alıyor. Başlığın iki yanında bulunan hava kanalları ise duvar ve mobilyaların yanındaki toz parçacıklarını topluyor. Böylelikle evinizin temizlenmemiş bir köşesi kalmıyor.

Kompakt tasarımı sayesinde evinizde fazla bir yer kaplamayan süpürge, bu sayede kötü bir görüntü oluşturmuyor. Hafif yapısı ile taşıması kolay olan makine, filtre sistemi olarak Allergy H13’ü kullanıyor. Bu filtreleme sistemi sayesinde ince tozların büyük bir kısmını temizleyen ürün, alerjisi ve toza karşı hassas olan kişilerin daha rahat olmasını sağlıyor. Ayrıca bu süpürgenin filtreleme sisteminin HEPA 13 ile eşdeğer olduğunu söyleyelim.

Artıları
  • Kompakt Tasarım
  • Üstün Emiş Gücü
  • Düşük Enerji Tüketimi
  • Dikey ve Yatay Park İmkanı
  • Yüksek Malzeme Kalitesi
Eksikleri
  • Düşük Toz Haznesi Kapasitesi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:900 W
Ses Seviyesi:79 dB
Toz Kapasitesi:1,5 L
Kablo Sarıcı:Otomatik
Kablo Uzunluğu:6 m
Hareket Yarıçapı:9 m
Filtre:Allergy H13
Net Ağırlık:4,5 kg

Fiyatına göre çok iyi süpürge. Çekim gücü süper. Philips kalitesi elbette. Hortumu, borusu çok kaliteli. Süpürge almak isteyip karar veremeyen herkese tavsiye ederim.

G**** Ö****

Allergy H13 Filtresi ile Tozların Neredeyse Tamamını Hapseder

Tozlar, özellikle alerjisi olan kişiler ve bulunduğu ortamın her zaman hijyenik olmasını isteyenler için en büyük sorunlardan birisidir. Bu sebeple alınan elektrikli süpürgenin oldukça yüksek emiş gücü sunması ve tozları etkili bir şekilde içine çekmesi gerekiyor. Ayrıca bu makinelerin içine çektiği tozları havalandırma bölümünden dışarı atmaması büyük önem taşıyor.

Tamamen kapalı filtreleme sistemi sayesinde herhangi bir toz çıkışı yapmayan süpürge, bu özelliği sayesinde alerjisi olan kişiler için idealdir. Polen, evcil hayvan tüyleri ve evdeki tozlar dahil olmak üzere tüm ince toz parçacıklarının %99,9’unu temizleyebilen makine, evinizin tamamen temiz olmasını sağlıyor. Böylelikle en ufak toza dahi hassas olan kişiler bile herhangi bir sorun yaşamıyor.

900 W’lık Güçlü Motoruyla Temizlenmedik Yer Bırakmayan Süpürge

Alanında uzman mühendisler tarafından geliştirilen yüksek verimli motoru olan süpürge, düşük enerji tüketimi yaparken üstün emiş gücü sunuyor. Bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. PowerCyclone 5 teknolojisi sayesinde silindirik haznedeki hava akışını hızlandıran makine, tozu havadan etkili bir şekilde ayırabiliyor. Böylelikle daha uzun bir süre boyunca yüksek emiş gücüyle temizliğinizi yapabilirsiniz.

TriActive Başlık ile Üstün Temizleme Performansı

Elektrikli süpürgenin en önemli özellikleri şüphesiz temizleme performansı ve toz kapasitesidir. Özellikle temizleme performansı alacağımız makinenin ilk bakacağımız özelliğidir. Yüksek performansa sahip motoru ve kaliteli başlığı ile üstün emiş gücü sunan makine, ince tozların %99,9’unu temizleme imkanı sağlıyor.

TriActive başlığı sayesinde tek seferde 3 yönlü temizleme hareketi sunan süpürge, bu sayede daha etkin bir şekilde toz parçacıklarını içerisine çekiyor. Özel olarak tasarlanan tabanı sayesinde halılarda kullanıma uygun olan makine, ön tarafındaki geniş ağızıyla büyük parçaları alıyor. Alt tarafındaki çekim alanı sayesinde ise halının derinliklerindeki toz parçacıklarını temizliyor. Başlığın yanında bulunan hava kanalları ve fırçaları da ulaşılması zor olan bölgelerin temizliğini yapabiliyor.

Tek Elle Toz Boşaltımı İçin Uygun Makine

Süpürgenin temizleme performansından sonra en çok dikkat edilmesi gereken noktası ise toz kapasitesidir. 1,5 litrelik toz kapasitesine sahip olan elektrikli süpürge, evinizin ya da yaşam alanınızın her yerini temizleyebilmenizi sağlıyor. Ayrıca daha kolay bir şekilde boşaltılabilmesi için tek elle kullanıma uygun olarak tasarlanan toz haznesinin dağılan toz oranını en düşük seviyeye indirdiğini belirtelim.


Çok para verip üst modelleri almaya gerek yok. Hafif, kolay taşınabilen boyutu ile çok ideal bir ürün. Çeyizim için aldım. Yerdeki kilimi çekiyordu nerdeyse. Çekim gücü baya kuvvetli, aşırı sesi de yok.

İ*** Ç***

ActiveLock Bağlantı Elemanları ile Her Göreve Uygun

Ev temizliği oldukça zor olan ve sürekli bir yerlerden sıkıntı çıkaran iştir. Eğer bir köşeyi temizlemezsek o köşedeki tozlar farklı yerlere ulaşıp kirletebilir. Bu da bizim yaptığımız tüm emekleri boşa çıkarır. Bunun olmasını engellemek için ise farklı aksesuarları kullanmanız gerekiyor. Ancak bu işlem vakit aldığı için de çoğu zaman tercih edilmiyor.

Herkesin çokça yaşadığı bu durum karşısında Philips markası bu modelinde yepyeni bir çözümle karşımıza çıkıyor. Philips FC9330, bu sorun için ActiveLock bağlantı elemanlarını kullanıyor. Bu elemanlar sayesinde istediğiniz türdeki aksesuarı kısa bir süre içerisinde fazla efor sarf etmeden takabilirsiniz. Bu sayede tozların belli bir yerde gizlenmesi sonucu ortaya çıkan kötü görüntü ve hijyenik olmayan durum ortadan kalkar.

Kompakt Tasarımıyla Öne Çıkan Süpürge

Alacağımız süpürgenin kolay kullanıma sahip olması, her yerde saklanabilmesi ve kolayca taşınabilmesi gerekir. Tüm bu değişkenler dikkate alınarak tasarlanması ile birlikte oldukça küçük olan süpürge, bu sayede her yerde saklanabiliyor. Hafif yapısı sayesinde ise kolayca yerini değiştirebildiğiniz makine, oldukça basit bir arayüze sahiptir. Böylelikle daha önce hiç bu tarz süpürge kullanmayan kişiler bile rahatlıkla makineyi kullanabilir.

Yumuşak Fırçasıyla Her Zaman Kullanıma Hazır

Her yüzeyin farklı özellikleri olduğu için kullanılması gereken aksesuar da değişik olması gerekiyor. Halı gibi yüzeyler için düz başlık kullanılırken, daha dar alanlar için ise düz boru kullanılıyor. Ancak her ikisi de mobilya ve döşemeler için tam anlamıyla kullanılamıyor. Philips FC9330’da bulunan yumuşak fırça ise mobilya, düz yüzeyler ve döşemeler için özel olarak tasarlanmıştır. Kola entegre edilmiş şekilde gelmesi sayesinde her zaman kullanıma hazır olan fırça, tüm tozları etkili bir şekilde almasıyla öne çıkıyor.

Temizlenmedik Dip Köşe Bırakmayın

Büyük veya küçük fark etmeden her evin temizliği zordur. Temizliği zorlaştıran etkenlerden birisi de kablolardır. Bazı elektrikli süpürgeler kısa kabloya sahiptirler ve bu yüzden sürekli olarak çıkart tak yapmamız gerekir. Bu durumun farkında olarak dizayn edilen Philips FC9330, 6 metrelik kablosu sayesinde 9 metrelik çalışma yarıçapına sahiptir. Böylelikle uzanamayacağız dip köşe kalmıyor.

Philips FC9330 S.S.S

Philips FC9330 fiyatı ne kadar?

Philips FC9330’un fiyatları satılan yerlere göre değişiklik gösterebilmektedir. En düşük 1700 TL’ye bulabileceğiniz Philips FC9330’un fiyatları bazı yerlerde 2500 TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Philips FC9330 filtresi ne?

Philips FC9330, polen, evcil hayvan tüyleri ve evdeki diğer tozlar olmak üzere en ince toz parçacıkların %99,9’unu hapsedebilen filtreye sahiptir. Allergy H13 adında olan ve tamamen kapalı sisteme sahip olan bu filtre, özellikle alerjisi olan kişiler için özel olarak geliştirilmiştir. Ayrıca bu filtre HEPA 13 ile eşdeğerdir.

Philips FC9330 gibi bir elektrikli süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Bir elektrikli süpürge alırken tabii ki de ilk olarak toz hazne kapasitesine, filtreleme sistemine ve emiş gücüne bakmamız gerekiyor. Toz hazne kapasitesi ne kadar yüksek olursa siz de o kadar uzun süre boyunca temizlik yapabilirsiniz. Filtreleme sistemine gelecek olursak HEPA 13 ve eşdeğeri bir filtre olması gerekiyor. Çünkü bu filtreleme sistemi oldukça kaliteli ve son ihtiyaçlara göre dizayn edilmiştir. Emiş gücü ise makinenizin tek seferde alabileceği toz miktarını ayarladığı için çok önemlidir. Emiş gücü yüksek olan bir makine her zaman daha fazla toz parçasını hapseder. Son olarak da süpürgenin tasarımına, aksesuarlarına ve diğer özelliklerine bakabilirsiniz.