Fakir Flipper Elektrikli Süpürge İncelemesi

Süpürme işlemini yaparken sürekli olarak makineyi hareket ettirme ihtiyacı duyarız. Süpürge bazen bir yerlere takılır ve gereksiz çaba sarf ederiz. Bunu engellemek için özel olarak tasarlanan Fakir Flipper, 360 derece dönen tekerlekleri sayesinde her türlü engelin üzerinden rahatlıkla geçebiliyor. 800 W gücünde çalışan motoru sayesinde yüksek emiş gücü sunan süpürge, temizlikte üstün performans arayanlar için idealdir. Ayrıca bu makinenin toz solumadan hazne temizliğinin yapılabilmesi sayesinde yaşam alanınızın daha hijyenik olmasını sağlayacağını belirtelim.

8.8
Muhammet Akgül
Fakir Flipper

Ev temizliği büyük zaman ve emek isteyen günlük işlerden birisidir. Bu yüzden temizlik için kullanacağımız aletleri seçmek bir hayli önemlidir. Fakir, en yeni serilerinden birisi olan Flipper ile toz ve artıkları derinlemesine süpürüyor. Optimum emiş gücü sayesinde her türlü yüzeyde rahatlıkla çalışabilen süpürge, Cyclone teknolojisi ile kiri en yüksek hızda emiyor. Bu sayede temizlediğiniz yeri tekrardan süpürmenize gerek kalmaz.

Bir elektrikli süpürgenin saklanması kolay olması ve rahat bir şekilde taşınabilmesi gerekir. Bunun bilincinde üretilen Fakir Clipper, küçük yapısı sayesinde evinizde fazla yer kaplamaz. Bu sayede küçük evlere sığdığımız bu dönemde bile rahatsız edici bir görüntü oluşturmaz. Aynı şekilde bu süpürgenin hafif olması büyük önem taşıyor. Çünkü süpürme işlemini yaparken sürekli olarak makineyi hareket ettiririz ve taşırız. Ayrıca 4 litre gibi geniş bir toz haznesine sahip olan ürünün HEPA 12 filtresi sayesinde derinlemesine temizlik yaptığını belirtelim.

Artıları
  • Üstün Emiş Gücü
  • 360 Derece Döner Tekerlek
  • Hijyenik Hazne Temizliği
  • Yüksek Toz Hazne Kapasitesi
  • Ergonomik Tasarım
Eksikleri
  • Kısa Kablo Uzunluğu

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:800 W
Ses Seviyesi:78 dB
Toz Kapasitesi:4 L
Kablo Sarıcı:Otomatik
Kablo Uzunluğu:5 m
Filtre:HEPA 12

Fiyatına göre gayet güzel bir ürün. Duruşu çok şık. Ne çok büyük ne de çok küçük. Çekiş gücü gayet yeterli, hatta halılarınız orta ve az incelikteyse fazla bile. Metal borunun boyutunun ayarlanabilir olması çok güzel bir özellik, ayrı iki boruyla uğraşmaya gerek kalmıyor. Toz haznesi kolaylıkla çıkarılıp takılabiliyor. Genel olarak güzel bir ürün. Sadece evi-odaları büyük olanlar için kablosu biraz kısa gelebilir. Ama ortalama bir ev için ideal. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

T**** 0****

4 Litrelik Geniş Toz Haznesine Sahip

Şüphesiz bir elektrikli süpürge alırken ilk olarak baktığımız özelliklerinden birisi toz haznesidir. Çünkü toz haznesi ne kadar büyük olursa o kadar az boşaltma ihtiyacı duyarız. Bu da süpürme işleminin daha kısa sürmesini ve daha az çaba sarf ederek aynı performansı almamızı sağlar. Aynı şekilde toz hazne kapasitesinin büyük olması daha etkili temizlik yapabilmemiz için büyük önem taşır.

Bu makinenin en büyük artılarından birisi de geniş toz haznesidir. Süpürge 4 litrelik oldukça geniş bir toz haznesine sahiptir. Bu sayede tek seferde tüm evi toz haznesini hiç boşaltmadan temizleyebilirsiniz. Ayrıca bu toz haznesinin kolay boşaltılabilir yapısı sayesinde oldukça temiz ve hijyenik bir yaşam alanı sunacağını söyleyelim.

Cyclone Teknolojisi ile Etkin Temizlik Yapın

Üstün temizleme performansına her elektrikli süpürgenin sahip olması gerekiyor. Evimizin daha temiz ve hijyenik olması için yüksek güce sahip süpürgeler almak isteriz. Bu her ne kadar doğru bir düşünce olsa da tam anlamıyla doğrulamamız mümkün değildir. Elektrikli süpürgeler yüksek güce sahip olurlarsa daha yüksek emiş gücü uygularlar. Ancak süpürgelerin sahip olduğu başlıkları ve özellikleri de burada öne çıkıyor.

Fakir Flipper, alanının en iyi mühendisleri tarafından geliştirilen bir elektrikli süpürgedir. Bu sebeple oldukça iyi bir temizleme performansı sunmaktadır. Şüphesiz havadaki tozları hepimiz görürüz ve bu tozların olmamasını isteriz. Bunun için özel olarak geliştirilen Fakir Flipper, Cyclone teknolojisi sayesinde tozları havadan ayırıyor. Bu sayede toz haznesinde hava birikimi en aza iniyor ve toz bulutu oluşumu engelleniyor.

Her Türlü Yüzeylerde Temizlik Yapabilen Süpürge

Aldığımız süpürgeyle mobilya, koltuk, halı, parke gibi farklı farklı alanları temizleriz. Bu yüzden de alacağımız süpürgenin bu yüzeylerle uyumlu aparatlarının olup olmadığını kontrol ederiz. Özellikle kenar köşe temizliği için bir aparata sahip olmamız gerekiyor. Çünkü en zor temizlik bu alanlarda yapılıyor. Bu zorlanmayı ortadan kaldırmak için tasarlanan makine, kenar köşelerde kullanabileceğiniz ayrı aparatlara sahiptir. Böylelikle süpürme işleminiz bir çileye dönüşmez.

Yukarıda da söylediğimiz gibi süpürgemizi mobilya gibi çeşitli alanları temizleme için kullanırız. Bu sebeple de makinemizin bu alanlar için özel olarak üretilen başlıklara sahip olması gerekiyor. Fakir Flipper’da mobilyalarda kullanabileceğiniz bir başlık da bulunuyor. Diğer başlıklara göre oldukça hassas olan bu aparat, mobilyalarınızın yıpranmasını ve zarar görmesini önlüyor. Böylelikle evimizin herhangi bir köşesini temizlerken çok daha rahat oluruz.

Yüksek Motor Gücüyle Beklediğiniz Performans

Temizlikte performans bekleyenler için özel olarak geliştirilen Fakir Flipper, 800 W gücünde çalışan motora sahiptir. Yüksek emiş gücü sunması sayesinde hiçbir tozu kaçırmadan süpürme işlemini yapabilmenizi saplayan makine, her türlü yüzeyde etkili bir şekilde kullanılabiliyor. Bu sayede halı, parke fark etmeksizin her yüzeyde temizliğinizi etkin bir şekilde yapabilirsiniz.


Evde o kadar toz olmadığını sanıyorsunuz ama haznesine baktığınızda bir sürü toz toplandığını görüyorsunuz. Gerçekten beğendim. Kullanışlı, haznesi kolay çıkarılıp boşaltılıyor. Çekiş gücü gayet iyi. Tavsiye ederim.

E*** Ç***

360 Derece Dönen Tekerleği ile Rahat Kullanım

Temizlik yaparken en çok da halı geçişlerinde sorun yaşarız. Belirli bir yükseklikten makinenin çıkması gerektiği için normalden daha fazla güç kullanmamız gerekir. Bir de bunu dönerek yapmamız gerekirse zorluk seviyesi katlanarak artar. Daha rahat bir şekilde hareket edebilmesi için 360 derece dönen tekerleklere sahip olan süpürge, bu sayede ne kadar hareket ederseniz edin sürekli olarak sizi takip eder. Bu da farklı bir yönü temizlemek istediğiniz zaman hortumun kısa kalması probleminin oluşmasını engeller.

Kompakt Tasarımı Sayesinde Kolay Saklanabilir

Herkesin evinde makineyi saklamak için özel bir bölge olmayabilir. Bu sebeple de alacağımız süpürgenin küçük yapıya sahip olmasını isteriz. Kompakt tasarımı sayesinde oldukça hafif ve küçük olan Fakir Flipper, saklanmak istendiği zaman fazla yer kaplamıyor. Bu sayede evinizin içerisinde kötü bir görüntüye sebebiyet vermiyor. Hafif yapısı sayesinde ise taşınması gerektiği zamanlarda rahat bir şekilde yeri değiştirilebiliyor.

Kusursuz Temizlik İçin Tasarlandı

Bir süpürgenin en önemli özelliklerinden birisi de filtresidir. Filtre ne kadar iyi olursa süpürme performansınız da o kadar yüksek olur. Bunun bilincinde tasarlanan Fakir Flipper, HEPA 12 filtresiyle eşsiz bir temizleme performansı sunuyor. Polen, toz, kir gibi parçacıkları etkili bir şekilde filtreleyen süpürge, evinizin havasının sürekli olarak taze ve temiz kalmasını sağlıyor. Böylelikle alerjisi olan ve toza hassas kişilerin konforu en üst düzeye çıkıyor.

Fakir Flipper S.S.S

Fakir Flipper fiyatı ne kadar?

Fakir Flipper’ın fiyatı satılan yerlere göre değişiklik göstermektedir. En düşük 900 TL’ye bulabileceğiniz Fakir Flipper’ın fiyatı 1200 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Daha detaylı bilgi için yukarıda yer alan butonlara tıklayabilirsiniz.

Fakir Flipper’ın yanında hangi başlıklar var?

Bir elektrikli süpürgenin olmazsa olmazlarından olan başlıklar, ne kadar fazla olursa o kadar iyidir. Çünkü başlık sayısı arttıkça farklı yüzeyleri temizleme kapasitemiz ve rahatlığımız artıyor. Fakir Flipper’de de halı, kenar köşe ve toz alma olmak üzere 3 farklı başlık bulunuyor. Bu başlıklar sayesinde temizliğiniz daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Fakir Flipper gibi bir elektrikli süpürge alırken nelere dikkat edilmelidir?

Bir elektrikli süpürge almak istiyorsanız ilk olarak emiş gücüne ve toz kapasitesine bakmanız gerekiyor. Yüksek emiş gücü sizin temizleme performansınızla doğru orantılıdır. Bu sebeple ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Toz kapasitesi de daha uzun süreler boyunca evinizi süpürebilmenizi sağlar. Dikkat etmeniz gereken diğer noktalar ise tasarımı, ağırlığı, başlıkları, ses seviyesi ve kablo uzunluğudur.