Arnica Tesla Premium Rose Elektrikli Süpürge İncelemesi

Üstün performansı ve geniş toplama haznesi sayesinde alanının en çok tercih edilen modellerinden olan bu süpürge, 3 in 1 emniyet sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde süpürgeyi dik konumda taşırken hazne içerisinden tozlar dökülmez. Böylelikle makine hem daha kullanışlı hem de daha konforlu oluyor. Ek olarak 750 W gücünde çalışan bu süpürgenin 3 L toz haznesine, LED gösterge ve yıkanabilir HEPA 13 filtreye sahip olduğunu söyleyelim.

9.3
Muhammet Akgül
Arnica Tesla Premium Rose

Alanının en iyi mühendisleri tarafından geliştirilen Cyclone max teknolojisi ile yüksek emiş gücü sunan süpürge, bu sayede evinizdeki tüm tozları hapsedecek. Güçlü motoru sayesinde tozların üzerinden tek defa geçtiğinizde bile çekim yapabilen makine, özel filtreleme sistemiyle tozun havalandırma kapağından dışarı çıkmasını engelliyor. Bu da ortamdaki toz bulutu oluşumunu en düşük seviyeye indiriyor.

Cyclone Max Siklon teknolojisi ile boyutu fark etmeksizin her türlü toz parçacığını hapsedebilen süpürge, bu sayede özellikle alerjisi olan kişilerin favorisi olmuş durumdadır. Özel turbo başlığı ile evcil hayvanlarınızın tüylerini de temizleyebildiğiniz makine, kolay kullanıma sahip olması sayesinde kullanıcıları tarafından çokça tavsiye ediliyor.

Artıları
  • Uzaktan Kumanda
  • HEPA 13 Filtre
  • Geniş Toz Toplama Haznesi
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Uzun Süre Kullanıma Uygun
Eksikleri
  • Yüksek Fiyat

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:750 W
Ses Seviyesi:70 dB
Toz Kapasitesi:3 L
Kablo Sarıcı:Otomatik
Kablo Uzunluğu:8 m
Hareket Yarıçapı:11 m
Filtre:HEPA 13
Güç Kontrolü:Uzaktan Kumanda

İlk elektrikli ev aleti siparişimdi. Ürün hem çok kaliteli hem de çekiş gücü çok iyi. Oldukça da sessiz. Biz çok beğendik. Hediye olarak almıştık. Kendi evim için de sipariş vermeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim.

D**** A****

Cyclone Max Teknolojisi ile Temizlenmeyen Toz Bırakmayın

En büyük uğraşlarımızdan birisi olan temizlik, günlük hayatımızda büyük bir zaman dilimini işgal ediyor. Bu zaman dilimini en aza indirmek için özel olarak tasarlanan Arnica Tesla Premium, yüksek emiş gücüne sahip olması sayesinde tozların üzerinden sadece bir kez geçme ihtiyacı duyuyor. Bu geçişte de tüm tozları içine hapsediyor.

Uzun yıllar boyunca geliştirilen bir teknoloji olan Cyclone Max, kullanıcısına en küçük tozları dahi temizleme imkanı sunuyor. Evinizi tozlardan arındırarak daha sağlıklı bir yaşam alanı sunan süpürge, yanında gelen turbo başlığı ile evcil hayvanlarınızın tüylerini de zahmetsiz bir şekilde temizleyebilmenizi sağlıyor. Makine, bu sayede kullanıcıları tarafından en iyi süpürgelerden birisi olarak tavsiye ediliyor.

Tozların Dökülmesini Engelleyin

Haznenin tutma sapı yatay konumda iken hazneyi kilitlemektedir. Bu da süpürgenin toz hazne kapağını yerine sabitlemek zorunda olmadığınız anlamına geliyor. Süpürme işlemi başladığı anda otomatik olarak kapanan toz haznesi, bu sayede daha rahat ve konforlu bir deneyim elde etmenizi sağlıyor.

Temizlediğimiz tozların dökülmesi herkesin zoruna giden çok kötü bir durumdur. Bunu engellemek için özel olarak dizayn edilen süpürge, dik olarak taşınmak istendiği zamanlarda bile toz dökülmesini engelliyor. Bu sayede evinizi temizledikten sonra tekrardan dökülen tozlarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

Ekstra Motor Koruma Filtresi ile Uzun Süre Kullanımlara Uygun

Bazen evimizde bulunan tozlar çok fazla olabilir. Bunun yüzünden de toz haznemizi sürekli olarak boşaltmamız gerekebilir. Bunu ortadan kaldırmak için 3 litrelik oldukça geniş toz haznesiyle gelen süpürge, bu sayede uzun süre boyunca temizlik yapmak için uygun yapıya sahiptir.

Yüksek motor gücü sayesinde her türlü tozu içerisine hapsedebilen süpürge, tüm bu işlemi çok az çabayla yapabilmeniz sebebiyle kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Makinenin sahip olduğu ekstra motor koruma filtresi ile temizliğiniz asla yarıda kalmayacak. Cihaz, bu filtre sayesinde uzun süre kullanımlarda bile gücünü kaybetmeden yüksek emiş gücü sunabiliyor.

Ergonomik Tasarımıyla Daha Az Çaba Gösterin

Bazı zemin ve yüzeylerde daha yüksek emiş gücüne ihtiyaç duyabiliriz. Bu sebeple ortaya çıkan elektronik emiş gücü ayar kontrolü, zemine göre ayarlanabilmesi sayesinde öne çıkıyor. Bu sayede süpürge her zeminde daha rahat bir şekilde temizlik işlemini gerçekleştirebiliyor.

Süpürme işleminin ne kadar büyük bir emek ve zaman istediğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bunu bilen Arnica mühendisleri daha rahat kullanım için özel bir tasarım geliştirdiler. Bunun sonucunda ise taşıması kolay olan, toz haznesi rahatlıkla çıkarılabilen ve süpürürken daha az çaba gerektiren bu süpürge ortaya çıktı.


Harika, çekim gücüne hayran kaldık. Aradığımız performansın çok çok üstünde, sesi çok az. Turbo gücünde resmen halıyı döve döve çıkartıyor tozları, mükemmel. 4 kedimiz var evde, çok çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

S*** B***

Koldan Kumanda Özelliği ile Daha Kolay Kullanıma Sahip

Her zaman işlerimizi görmek için gerekli enerjiyi kendinizde bulamayabiliriz. Bu yüzden oldukça az enerjiyle işlerinizi görebilmenizi sağlayan makineler ortaya çıktı. Bu makinelerden birisi de Arnica Tesla Premium’dur. Kablo sarma düğmesi ile işiniz bittiği zaman anında tüm kabloyu içerisine çeken süpürge, bu sayede kısa sürede toplanabiliyor. Böylelikle kablo sarma derdinden de kurtulursunuz.

Kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için özel olarak geliştirilen Arnica Tesla Premium, tutma sapında kumandaya sahiptir. Bu kumanda sayesinde ürünü çalıştırabilir, kapatabilir ya da derecesini artırıp azaltabilirsiniz. Böylelikle süpürge daha rahat kullanıma sahip olur ve temizlik işlemini hızlı bir şekilde bitirebilmenizi sağlar.

LED Gösterge Paneli ile Her şeyi Kontrol Edin

İhtiyaç duyduğumuz tüm bilgileri aynı anda görebilmek herkesin ihtiyacıdır. Bunu bilen Arnica mühendisleri yeni nesil bir LED gösterge ürettiler. Bu LED gösterge sayesinde süpürgenin tüm çalışma fonksiyonlarını aynı anda görebilirsiniz. Bu da temizliğinizi hem rahat hem de daha hızlı bir şekilde bitirebilmenizi sağlar.

Çeşitli Temizleme Aparatlarıyla Her Zemine Uygun

Her zemin farklı tür temizleme başlığına ihtiyaç duyar. Bu yüzden farklı farklı başlıklarla beraber gelen süpürge, her türlü zeminde en verimli bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Makine yanında dar uçlu boru, perde fırçası, koltuk temizleme aparatı ve yeni nesil süpürme ucuyla geliyor. Bu başlıklar sayesinde temizliğinizi daha hızlı ve rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Geniş Erişim Alanına Sahip Süpürge

8 metrelik kabloya sahip olması sayesinde temizlik yaparken daha rahat olacağınız süpürge, bu sayede evinizin içerisinde gezebilmenizi sağlıyor. Böylelikle sürekli olarak kabloyu tak çıkar yapmanız gerek olmaz. 11 metrelik erişim alanına sahip olması sayesinde temizlenmedik dip köşe bırakmayan makine, bu sayede evinizin tertemiz olmasını sağlıyor.

Arnica Tesla Premium S.S.S

Arnica hangi ülkeye ait?

Arnica, Türkiye’de kurulan bir firmadır. Özellikle küçük ve elektrikli ev aletleri konusunda oldukça tecrübeli olan marka, ürettiği ürünlerle kullanıcıları tarafından sevilerek kullanılıyor. Geniş servis ağı bulunması sayesinde oldukça rahat bir şekilde tüm destek ihtiyaçlarınızı karşılayabilen marka, fiyat performans ürünleriyle çok fazla tercih ediliyor.

Arnica Tesla Premium 750 W süpürge iyi mi?

Evinizde veya küçük ofisinizde temizlik yapmak istiyorsanız 750 W değerindeki bir süpürge sizin tüm ihtiyacınızı karşılayacaktır. Orta-üst düzeyde emiş gücü sunan bu süpürge, her türlü zeminden tüm toz parçacıklarını toplayabilecek kapasitededir. Bu yüzden Arnica Tesla Premium’un güzel bir süpürge olduğunu söyleyebiliriz.

Arnica Tesla Premium fiyatı ne kadar?

Arnica Tesla Premium’un fiyatı satıldığı yere göre değişiyor. En uygun 1850 TL’ye bulabileceğiniz bu makinenin fiyatları farklı yerlerde daha yüksek fiyatlara da satılabilmektedir.