Sinbo SVC 8602 Dikey Süpürge İncelemesi

Gün geçtikçe daha küçük evlerde oturduğumuz bu günlerde dikey süpürgeler bizi büyük bir dertten kurtarıyor. Kompakt yapıları sayesinde çok az bir yer kaplayan ürünler, bu sayede çoğu kişinin ilk baktığı süpürgelerden olmayı başarıyor. Bu süpürgelerden birisi de Sinbo SVC-8602’dir. Bu makine sahip olduğu yüksek motor gücü sayesinde üstün temizlik performansı gösteriyor. Bu sayede dikey süpürge tavsiyeleri listemizde yer almayı başarıyor.

9.3
Muhammet Akgül
Sinbo SVC 8602

Ergonomik tasarımı sayesinde eğilmeden ve belinizi bükmeden temizlik yapma olanağı sunan süpürge, böylece herhangi bir ağrı oluşumuna engel oluyor. 62 dB değerinde ses çıkartması sebebiyle sadece bulunduğu ortamdaki kişiler tarafından duyulan süpürge, bu sayede diğer odadaki kişileri rahatsız etmiyor. Böylece gece veya gündüz fark etmeksizin evinizi süpürebilirsiniz.

890 W gibi bir güçle çalışan Sinbo SVC-8602, bu sayede her türlü toz ve kiri kolaylıkla yakalayabiliyor. Toz, yemek artığı ve hayvan tüyü gibi partikülleri boyut fark etmeksizin hapsedebilen süpürge, bu sayede evinizi daha temiz bir hale getirecek. Ayrıca bu ürünün kaliteli filtresi sayesinde alerjen maddeleri de ortamdan temizlediğini belirtelim.

Artıları
  • Üstün Emiş Gücü
  • Düşük Ses Seviyesi
  • Ergonomik Tasarım
  • Pratik Kullanım
Eksikleri
  • HEPA Filtre Yok

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:890 W
Toz Kapasitesi:1.5 L
Ses Seviyesi:62 dB
Kablo Uzunluğu:5 m
Hareket Yarıçapı:6.5 m

Eğer dökülenleri hemen çekeyim koca süpürgeyi getir götür uğraşmayım diyorsanız tam beklentinizi karşılayacaktır. Evin bir demirbaşı olarak alınacak bir süpürge değil elbet. Çekiş gücü daha yüksek, hacmi daha fazla süpürgeye ihtiyaç var. Ancak bu süpürge tam da hemen bir şey döküldü gidip alıp çekeyim süpürgesi.

Y**** G****

Yüksek Kapasiteye Sahip

Bir dikey süpürge alırken en büyük çekincemiz toz kapasitesidir. Çünkü normal süpürgeler büyük yapıda oldukları için oldukça yüksek miktarlarda tozu tek seferde toplayabilirler. Ancak dikey süpürgeler ince olduğu için bu durum onda geçerli mi bilemeyebiliriz. Sinbo’nun üretmiş olduğu bu dikey süpürgede geçerli değildir.

Sinbo SVC 8602, 1.5 litre kapasitesi olan hazneye sahiptir. Bu hazne sayesinde evinizi temizlerken makine doldu mu diye düşünmenize kalmaz. Bu süpürgede tek seferde tüm evi temizlemeye yetecek kadar kapasite bulunmaktadır. Dolayısıyla sürekli olarak hazne boşaltımı yapmanın neden olduğu hijyen kaybını da önlemiş olursunuz.

Multi Cyclone Filtre Sistemi

Hiç şüphe yok ki bir süpürgenin en önemli parçalarından birisi filtreleridir. Çünkü filtreler asıl işi yapan kısımlar olduğu için oldukça kaliteli ve iyi olması gerekiyor. Yoksa toz ve havayı etkili bir şekilde birbirinden ayıramaz. Bu da tozun havaya karışması ve hazne boşaltımı yaparken etrafa dağılması gibi istenmeyen durumlara sebebiyet verebilir.

Sinbo markasının üretmiş olduğu SVC 8602’de ise bu tarz durumlarla karşılaşmazsınız. Cihazınız Multi Cyclone filtre sistemini kullanması sayesinde herhangi bir hareketli parçaya sahip değildir. Bu sayede uzun yıllar boyunca işini yaparak tozu ve havayı birbirinden ayırır. Böylece hem etkili bir temizlik yapmış olursunuz hem de hareketli parçaların neden olduğu sorunlar yaşanmaz.

Düşük Ses Seviyesi

Evimizi süpürürken en çok çekindiğimiz noktalardan birisi de çevremizdeki kişileri rahatsız etmemizdir. Süpürgeler yapıları gereği çok fazla ses çıkartan elektronik aletlerdir. Bu yüzden de her zaman belirli bir saat aralığında bu ürünleri kullanmamız gerekir. Ancak Sinbo SVC 8602’de bu durum böyle değildir.

Sinbo SVC 8602, çalışırken sadece 62 dB değerinde ses çıkartmaktadır. Bu sayede süpürgeyi kullanırken sadece kendi odanızdaki kişiler duyar. Yan odadakiler ise çok daha az rahatsız edici sesle karşılaşır. Bu sayede cihazınızı komşularınızı rahatsız etme endişesinden uzak bir şekilde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yüksek Motor Gücüne Sahip

Bir dikey süpürge alırken bakmamız gereken en önemli özelliklerinden birisi motor gücüdür. Çünkü motor gücü yüksek olan süpürgeler daha üstün bir performans sergilerler. Bu da temizlikten aldığımız verimi arttırır ve evimizin tertemiz yapıya kavuşmasına yardımcı olur. Sinbo markasının bu modeli de motor gücü yüksek olan cihazlardan birisidir.

Sinbo SVC 8602, 890 W değerinde güç üreten bir motora sahiptir. Bu motor başlığa oldukça yüksek emiş gücü uygulaması için gereken gücü aktarır. Bu sayede süpürge başlığının geçtiği her yerdeki toz partikülleri temizlenmiş olur. Böylece süpürdüğünüz yerin üzerinden bir defa daha geçmenize gerek kalmaz ve temizlik daha kısa sürede biter.


Fiyatına göre harika bir ürün. Öğrenci evinde yaşıyorum, kullandıktan sonra torbasını ve alt kısmını çamaşır suyu ile yıkıyorum. İki kedi ile yaşıyoruz, neredeyse her gün çalıştırıyorum. Koltukların altına bile giriyor süpürge. Hiçbir sıkıntı görmedim.

B*** Ç***

Ergonomik Tasarım

Her yaştan kişinin kullanabileceği dikey süpürgelerin ergonomik bir tasarımı olması gerekiyor. Sinbo markası oldukça geniş bir kullanıcı kitlesi için üretim gerçekleştirdiği için bu durumu göz önünde bulundurarak tasarımlarını yapıyor. Markanın son tasarımlarından SVC 8602’de de bu durum geçerliliğini korumaktadır.

Sinbo SVC 8602, ergonomik bir şekilde tasarlanarak her bir parçası vücudun yapısına göre dizayn edilmiştir. Bu sayede ürünü kullanırken herhangi bir eklem ya da bel ağrısı yaşamazsınız. Ayrıca tutma kolu da oldukça konforlu olan süpürgenin bu sayede uzun süre kullanımlarda dahi sizi yormadığını belirtelim.

Dikey Park İmkanı

Güç geçtikçe evlerimiz ya boyut olarak ya da kullanılabilir alan olarak küçülüyor. Bu yüzden süpürge gibi çok fazla yer kaplayacak ürünlerin kompakt yapıda olanlarını tercih ediyoruz. Burada devreye giren dikey süpürgelerden birisi olan Sinbo SVC 8602, küçük yapısı sayesinde çok fazla yer kaplamadan saklanabiliyor.

Bu dikey süpürge dikey park özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde süpürgenizi duvara yaslanmış bir şekilde saklayabilirsiniz. Ayrıca küçük yapısı sayesinde koltuk altlarında ya da kapı arkalarında tutulabilen Sinbo SVC 8602, bu sayede evimizin estetik ve şık görüntüsünü bozmadan da muhafaza edilebiliyor.

Özgürce Temizlik Yapın

Normal süpürgelerin en büyük sıkıntıları sürekli olarak yanınızda tutmanız gerekliliğidir. Bu gereklilik temizlik performansımızı düşürmesinin yanı sıra kısa süre kullanımlarda bile yorulmamıza neden oluyor. Uzun kullanımlarda ise oldukça fazla efor istiyor. Ancak Sinbo SVC 8602 gibi dikey süpürgelerde ise bu tarz durumlarla karşılaşmazsınız.

Sinbo SVC 8602, hafif yapısı sayesinde kolayca hareket ettirilebiliyor. Bu sayede uzun süre kullanımlarda bile yorulmadan temizlik yapabilirsiniz. Ayrıca 5 metrelik kablo uzunluğu sayesinde tek bir odayı oldukça rahat bir şekilde süpürebileceğiniz makinenin 6.5 metrelik bir çalışma yarıçapı sunduğunu belirtelim.

Dip Köşe Temizliğine Uygun

Ulaşılması en zor olan dip ve köşeler aynı zamanda en çok tozun bulunduğu bölgelerdir. Bu yüzden bu bölgeleri daha iyi bir şekilde temizlememiz gerekiyor. Bu dikey süpürgenin sahip olduğu üçgen başlık sayesinde her türlü dip köşeyi rahatlıkla süpürebilirsiniz. Böylece evinizin her bir köşesi tertemiz ve tozsuz olacak.

Sinbo SVC 8602 S.S.S

Sinbo SVC 8602 nasıl?

Bu dikey süpürge oldukça etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlayacak. 1.5 litrelik hazne kapasitesi sayesinde uzun bir süre boyunca toz boşaltma derdiniz olmayacak olan süpürge, yüksek çekim gücü sayesinde her türlü tozu içerisine hapsedebiliyor. Böylece eviniz daha önce hiç olmadığı kadar temiz bir yapıya kavuşacak.

Sinbo SVC 8602 kaç watt?

Kullanan kişiler tarafından tam bir fiyat performans ürünü olarak belirtilen ve dikey süpürge yorumlarında sıklıkla tavsiye edilen Sinbo SVC 8602, 890 W değerinde güç kullanıyor.

Sinbo SVC 8602 fiyatı ne kadar?

Bu dikey süpürgenin fiyatı satılan yere göre değişiklik göstermektedir. İçeriğimizde yer alan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlı Sinbo SVC 8602’lere ulaşabilirsiniz.

Sinbo SVC 8602 gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir dikey süpürge alırken ilk olarak motor gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Motor gücü doğrudan temizlik performansıyla bağlantılı olduğu için ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Daha sonra filtreleme sistemine bakmalıyız. Filtreleme sistemi iyi olursa hava ve toz birbirinden o kadar etkili bir şekilde ayrılır. Son olarak ise hazne kapasitesini kontrol etmeliyiz. Süpürgenin toz kapasitesi ne kadar yüksek olursa o kadar az hazne boşaltımına ihtiyaç duyarız. Bu da gereksiz zaman ve hijyen kaybını önler.