Roidmi S2 Dikey Süpürge İnceleme

RedDot, iF gibi birçok global tasarım ödülü kazandıran Roidmi ekibi tarafından üretilen S2, şık olmasının yanı sıra ergonomikliğiyle öne çıkıyor. Düzgün hatlar ve sadece şekli bir araya getiren minimalist tasarımı devam ettiren marka, üretmiş olduğu bu dikey süpürgeyle yüksek gücü üstün performansla birleştiriyor. Bu sayede temizlikten aldığınız verim iki katına çıkıyor. Ayrıca yeni nesil pil yönetim sistemi sayesinde 60 dakika boyunca kullanılabilen cihazın bu özelliği sayesinde en iyi dikey süpürgeler arasına girmeyi başardığını söyleyelim.

9
Muhammet Akgül
Roidmi S2

25 W motoru bulunan silindir fırçaya sahip olan süpürge, bu fırça sayesinde daha yüksek güçle temizlik yapmanızı sağlıyor. Böylelikle yaptığınız temizlik daha etkili ve verimli olur. Arka tarafında bulunan gürültü giderici süngeri sayesinde daha düşük ses seviyesine çalışan cihaz, çevrenizdeki kişilerin rahatsız olmasını engelliyor.

Uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanmak için yıkanabilir filtreyle gelen süpürge, bu sayede almanız üzerinden yıllar geçse bile aynı performansta çalışır. HEPA filtresi sayesinde 0.3 mikron kadar küçük toz partiküllerini bile filtreleyen makine, bu sayede toza alerjisi olan kişiler tarafından çok beğeniliyor. Ayrıca tüm hava kanalları yeniden tasarlanan süpürgenin bu sayede daha yüksek bir performansa sahip olduğunu söyleyelim.

Artıları
  • Düşük Ses Seviyesi
  • Uzun Çalışma Süresi
  • Hafif
  • LED Zemin Aydınlatma
  • Emiş Gücü Ayarı
Eksikleri
  • Düşük Toz Kapasitesi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Emiş Gücü:23.500 Pa
Şarj Süresi:2.6 saat
Toz Kapasitesi:0.4 L
Pil Türü:Li-ion
Çalışma Süresi60 dakika
Ağırlık:1.5 kg

Markaya isme para vermek isteyen Dyson alabilir. Bir ay oldu yaklaşık olarak. Emiş gücü şarj süresi, kullanım süresi vb. özellikleri daha meşhur markayla kıyaslarsanız hangisini almanız gerektiğine zaten kendiniz karar vereceksiniz. Ben evimde Roidmi’nin robot süpürgesini de kullanıyordum. Bu ürünü de koltuk üstü dolap arası gibi robot süpürgenin ulaşamadığı yerler için aldım. Kesinlikle tam puan verilecek bir ürün.

V**** Ö****

Daha Yüksek Güç Daha Üstün Performans

Bir süpürge alırken ilk olarak motor gücüne bakarız. Çünkü motor gücü süpürgenin emiş gücünü belirleyen değerdir. Bu nedenle motor gücü ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Her ne kadar sektörde yeni olsa da kullanıcının ihtiyaçlarını kısa sürede benimseyen Roidmi markası, bu sayede yeni nesil S2 dikey süpürgesinde yüksek güce sahip motor kullanıyor.

Roidmi S2, 435 AW güç üreten yeni nesil DC motora sahiptir. Bu motor 130 W değerinde emiş gücü ve 23.500 Pa vakum derecesi üretebiliyor. Böylelikle yapacağınız temizlik üst düzey seviyede olur ve her türlü toz parçasını kolay bir şekilde süpürebilirsiniz. Ayrıca malzeme kalitesi bakımından oldukça iyi bir yerde olan motorun bu sayede uzun yıllar boyunca performansını kaybetmeden çalışabileceğini söyleyelim.

Yerleşik Bağımsız Motoru Olan Başlığa Sahip

Her ne kadar motor gücü büyük öneme sahip olsa da asıl işi yapan başlıklardır. Bu yüzden süpürgemizin başlının oldukça kaliteli olması gerekiyor. Roidmi mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen silindir fırçaya sahip olan süpürge, etkin bir şekilde temizlik yapabilmek için başlığında yerleşik motora sahiptir.

25 W değerindeki bu motor süpürgeye güçlü bir tork sağlayarak temizlikten aldığınız verimi arttırır. Bu da toz ve kirleri daha etkili bir şekilde temizleyebilmenizi sağlar. Böylece saç yumağı ve evcil hayvan tüyü bulunan karmaşık temizlik ortamlarında daha etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizin önünü açar.

BMS ile Çalışma Sürenizi Belirleyin

Hiç şüphe yok ki dikey ve kablosuz süpürgelerin en büyük dezavantajları çalışma süresidir. Zaman zaman farklı odalarda toz görmemiz yüzünden temizlik işlememiz uzayabilir. Ancak makinenin bu alanları süpürebilmesi için çalışma süresinin yüksek olması gerekir. Roidmi S2, 8 adet LG/Samsung üretimi lityum iyon pille beraber gelmesi sayesinde gereken süreyi karşılayabiliyor.

3 farklı çalışma moduna sahip olan süpürge, günlük temizliklerde 60 dakika gibi alanının en iyi performanslarından birini sağlayabiliyor. Kirli zeminler için kullandığımız gelişmiş modda ise 40 dakika boyunca kullanım imkanı sunuyor. Ayrıca halı gibi çok fazla kir ve toz tutan yüzeylerde kullanabileceğiniz Max moduna sahip olan makine, 10 dakika boyunca en yüksek performansla çalışabiliyor. Böylelikle o anki ihtiyaçlarınıza göre bir modu seçip temizliğinizi yapabilirsiniz.

Yeni Nesil Hava Kanalıyla Öne Çıkan Süpürge

Havalandırma kanalları yeniden tasarlanan Roidmi S2, bir önceki nesle göre daha etkin bir çalışma performansı sunuyor. Hava kanalı yapısı, filtreleme sistemi, pil düzeni tamamen optimize edilen süpürge, kademeli siklon teknolojisi sayesinde hava dolaşımını daha düzgün bir yapıya sokuyor. Bu sayede hava ve toz daha etkili bir şekilde ayrılıyor. Bu da süpürme performansınızı önemli bir oranda arttırıyor.


3 aylık kullanım sonrası; 80 m2 bir evi orta seviyede zaman zaman 3. seviyeyi de açarak şarjı bitmeden rahatça süpürülebiliyor diyebilirim. Karanlık noktalarda başlığın ışıklı moda geçmesi de oldukça rahatlık sağlıyor. Özellikle günlük temizlikte rahat kullanımı ve haznenin hızlı temizlenebilmesi kolaylık sağlıyor. Toz emiş gücü gibi özellikleri mevcut süpürgenize göre değerlendirerek almakta fayda olabilir.

O*** A***

Akıllı Emiş Gücü Koruması ile Güvenliği Elden Bırakmayın

İlk defa dikey süpürge kullanacak kişilerin de kısa sürede alışabilmesi için basit tasarıma sahip olan Roidmi S2, kullanması oldukça kolay olmasıyla öne çıkıyor. Güvenli sistemleri açısından oldukça iyi olan süpürge, akıllı emiş korumasıyla makinenizin çekim gücünün azalmasını engelliyor. Böylelikle süpürgeniz uzun yıllar boyunca her zaman aynı performansı sağlar.

Toz partikülleri süpürge tarafından çekilmesi durumunda emiş gücü azalmaya başlar. Filtrenin yanlış bir şekilde takılması yüzünden ise motor hasar görebilir. Roidmi S2, bu tarz şeyler yaşanmasını engellemek için motorunu durdurur. Bu sayede süpürgeniz herhangi bir zarar görmez ve mobil uygulamasından hatayı belirterek çözüme kavuşturmanıza destek olur.

Mobil Uygulamasıyla Her Şey Kontrolünüz Altında

Dikey süpürgelerin en büyük artılarından olan göstergelerin hepsi Roidmi S2’de mobil uygulamanızdadır. Daha efektif kullanım için süpürgenin gücünü ve temizleme süresini gösteren uygulamaya sahip makine, bu sayede temizliğinizi planlayabilmenizi sağlıyor. Toz uyarısı sistemi sayesinde ise cihazınızda herhangi bir problem olduğunda sizi uyaran mobil uygulama, bu özelliğiyle kullanıcılar tarafından çok beğeniliyor. Son olarak bu uygulama üzerinden filtre değişim zamanının gelip gelmediğini öğrenebileceğinizi belirtelim. Bu sayede süpürgeniz daha uzun süreler boyunca aynı performansta çalışmaya devam eder.

LED Işığıyla Temizlenmedik Toz Bırakmayın

Her ne kadar yaşam alanımızdaki ışıklar açık olsa da her türlü tozu göremeyebiliriz. Özellikle çok küçük olan tozları fark etmemiz zordur. Böyle durumlarda sensörü sayesinde otomatik olarak açılan LED ışık, görünmeyen tozları da temizleyebilmemizi sağlıyor. Böylece özellikle kenar ve köşeler gibi çok fazla tozun gözükmediği bölgelerde süpürülüyor. Bu da evimizin kısa süre içerisinde tekrardan kirlenmesine engel oluyor.

Roidmi S2 S.S.S

Roidmi S2 en ucuz nerede bulabilirim?

Satılan yere değişiklik gösteren Roidmi S2 en ucuz 3000 TL fiyat etiketine sahiptir. Yazımızda bulunan butonlardan en uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Roidmi S2’nin filtresi iyi mi?

Süpürgelerde mutlaka bulunması gereken ve tozları etkili bir şekilde havadan ayıran HEPA filtre, bu dikey süpürgede de bulunuyor. 4 kademeli filtreleme sistemine sahip olan süpürge, performansınızı arttırırken daha temiz havayı dışarıya salıyor. Bu sayede toz bulutu oluşumu engelleniyor.

Roidmi S2 gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Bir dikey süpürge alırken ilk olarak dikkat etmeniz gereken şeyler emiş gücü ve başlığıdır. Çünkü emiş gücü yüksek ve başlığı kaliteli olursa daha etkili bir şekilde temizlik yapabilirsiniz. Daha sonra süpürgenin toz hazne kapasitesine bakmalısınız. Son olarak dikey süpürgenin el süpürgesi olarak da kullanılıp kullanılmadığını kontrol etmelisiniz. Çünkü dikey süpürgelerimizi bir tek halı ve parkeleri temizlemek için kullanmıyoruz. Bunun yanı sıra koltuk, yatak gibi eşyalarımızın yanı sıra arabalarımızı süpürmek için tercih ediyoruz. Bu yüzden alacağınız süpürgenin bu tarz olmasına dikkat edin.