Philips XC7043/01 SpeedProMax Dikey Süpürge İncelemesi

Kompakt tasarımları sayesinde çoğu kişinin ilk tercihi olan dikey süpürgeler, yüksek performanslarıyla kendisinden bekleneni fazlasıyla karşılıyor. Yer kaplamayan yapısı sayesinde evi nispeten daha küçük olan kullanıcıların tercih ettiği bu ürünler günümüzde herkes tarafından sevilerek kullanıyor. Bu ürünlerden birisi de Philips XC7043/01’dir. Philips markasının bu dikey süpürgesi en hızlı kablosuz temizlik deneyimini sunmasıyla biliniyor. Bu sayede de en iyi dikey süpürgeler listemize girmeyi başarıyor.

9.7
Muhammet Akgül
Philips XC7043/01 SpeedProMax

360° emiş başlığı sayesinde hareket ederken her geçişte daha fazla kir toplayan dikey süpürge, bu sayede temizlediğiniz yerlerin üzerinden bir daha geçme ihtiyacı duymanızı engelliyor. Başlığındaki LED ışık sayesinde görünmeyen toz ve kirleri ortaya çıkaran cihaz, bu sayede daha etkili bir temizlik yapmanızı sağlıyor. Ayrıca ürün sahip olduğu yeni nesil bataryasıyla 65 dakika varan kullanım imkanı sunuyor.

Sahip olduğu dijital ekran sayesinde o anki hızı ve pil durumunu gösteren cihaz, bu sayede her şeyden haberinizin olmasını sağlıyor. Benzersiz tasarımıyla hazne boşaltımı yaparken etrafa toz dağıtmayan ürün, üçlü filtreleme sistemi sayesinde her boyuttaki partikülü içerisine hapsedebiliyor. Böylece en ufak bir toz parçası dahi havalandırma kısmından salınmaz ve evinizin havası her zaman temiz olur.

Artıları
  • Hijyenik Boşaltma
  • LED Işık
  • Dijital Ekran
  • Yüksek Toz Kapasitesi
Eksikleri
  • Ağır

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Şarj Süresi5 saat
Toz Kapasitesi:0.6 L
Ses Seviyesi:84 dB
Çalışma Süresi65 dakika
Ağırlık:2,73 kg

Bence gayet güzel bir ürün. Kullandıkça halıdaki performansını da artırdık diyebilirim. Evet motorlu bir başlığı var fakat bu hareketi destekleyen bir motor değil. Gırgır gibi düşünün. Dönerken çeken bir alet gibi. Beklentimin üzerinde fp ürünü.

M**** K****

360° Emiş Başlığına Sahip

Hiç şüphe yok ki temizlik yaparken en çok mustarip olduğumuz konu temizlediğimiz yeri tekrardan süpürmemiz gerekliliğidir. Bu durum daha çok görünmeyen tozların olmasından ve makinenizin yeterince iyi olmamasından kaynaklanıyor. Ancak Philips markasının üretmiş olduğu bu dikey süpürgede böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Bu dikey süpürge sahip olduğu 360° emiş başlığı ile temizlediğiniz yerdeki her türlü toz parçasını içerisine hapsediyor. Geriye doğru hareket ederken ya da dip köşeleri süpürürken bile bu performansından ödün vermiyor. Bu sayede eviniz daha önce hiç olmadığı kadar temiz olur. Ek olarak bu başlığın sahip olduğu LED aydınlatma sayesinde görünmeyen tozların da sorun olmaktan çıkacağını belirtelim.

Uzun Çalışma Süresi

Dikey süpürgelerin en büyük dezavantajlarından birisi çalışma süresidir. Çünkü yapıları gereği bu ürünler çok fazla süreler çalışmaya uygun değildir. Bu nedenle de vaktimizi daha verimli geçirmek için hızlı hızlı temizlik yapma ihtiyacı duyarız. Ancak bu dikey süpürgede bu tarz bir ihtiyaç duymanıza gerek kalmaz.

Philips XC7043/01, sahip olduğu yeni nesil bataryaları ile tek şarjda 65 dakika boyunca temizlik yapabiliyor. Bu da tüm evi tek seferde temizleyebileceğiniz anlamına geliyor. Normal modda 30 ve turbo modunda ise 21 dakika çalışma süresi sunan cihaz, böylece ihtiyaç duyduğunuz her anda yardımınıza koşuyor.

Üçlü Filtreleme Sistemi

Bir dikey süpürge alırken en çok dikkat ettiğimiz parçalarından olan filtreleme sistemleri, evimizin hava kalitesini belirleyen yapılardan birisidir. Bu yüzden bu sistemin oldukça kaliteli olmasını isteriz. Yoksa evimizi süpürürken toz bulutları oluşmaya başlar. Ürünlerini en son teknolojiden faydalanarak üreten Philips markasının bu dikey süpürgesinde böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Philips XC7043/01, sahip olduğu üçlü filtreleme sistemi sayesinde her türlü toz parçacığının dışarıya salınmasını veya dışarıdan içeriye girmesini engelliyor. Bu sayede hem evinizin hava kalitesi bozulmuyor hem de cihazın performans kaybı yaşamıyor. Böylece daha uzun süre boyunca yüksek emiş gücüyle çalışabilirsiniz.

Esnek Yapıya Sahip

Koltuk ve yatak altları temizlenmesi en zor olan bölgelerdir. Bu zorluktan dolayı da çoğu zaman bu bölgeleri temizlemeyi ihmal ederiz. Bu yüzden de evimiz kısa sürede tekrardan kirlenir. Kullanıcı ihtiyaçlarını iyi belirleyen ve buna göre ürünlerini tasarlayan Philips, yeni nesil dikey süpürgesi olan XC7043/01’da bu sorunu çözmüştür.

Bu dikey süpürge oldukça esnek bir yapıya sahiptir. Bu sayede cihazı kullanırken kolayca manevra yapabilirsiniz. Toz haznesinin üst kısımda olması sayesinde kanepe veya yatak altlarına ulaşırken size sorun çıkartmayacak olan makine, alçak mobilyaların altına tamamen düz şekilde girebiliyor. Böylece mobilyalarınızın en uzaktaki bölgelerini bile kolaylıkla temizleyebilirsiniz.


Tek kelime ile mükemmel. Çok araştırdım ve birçok ürün denedim. Sonunda bunda karar kıldım. Boşuna diğer bir markaya dünyanın parasını vermeye gerek yok bence. Tam bir fiyat performans ürünü, hatta onun ötesinde.

Ü*** K***

Yüksek Emiş Gücü

Hiç şüphe yok ki dikey süpürge seçiminde en çok da emiş gücü kararımızı etkiler. Emiş gücü yüksek olan cihazlar her zaman ilk seçeneklerimizi oluşturur. Bunun farkında olan ve yüksek performans sağlaması için üstün emiş gücü uygulayan motor geliştiren Philips, bu motorunu son tasarımı olan XC7043/01’de kullanmıştır.

Philips XC7043/01, sahip olduğu motoru sayesinde dakikada 1000 litreden de fazla hava akışı uygulamaktadır. Bu hava akışı sayesinde cihazınız oldukça yüksek emiş gücü uygular ve her türlü toz partikülünü içerisine hapsedebilir. Böylece eviniz her zaman tertemiz olur. Ek olarak bu ürünün PowerCyclone 8 teknolojisi sayesinde daha uzun süre boyunca yüksek emiş gücü sunduğunu belirtelim.

Hijyenik Boşaltım İmkanı

Süpürme işlemi bittikten sonra en çok korktuğumuz şey hazne boşaltımı yaparken etrafa toz dağılmasıdır. Bu durum hem hava kalitemizi bozar hem de tekrardan süpürme ihtiyacı duymamıza neden olur. Ancak Philips markasının üretmiş olduğu bu dikey süpürgede böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Philips XC7043/01, benzersiz tasarıma sahip toz haznesi sayesinde boşaltma işlemi sırasında etrafa toz dağılmasını engelliyor. Bu sayede hem eviniz her zaman kaliteli havaya sahip olur hem de gereksiz yere vakit kaybetmezsiniz. Ayrıca bu haznenin özel tasarımı sayesinde asla tozlara temas etmeyeceğinizi belirtelim.

Dijital Ekrana Sahip

Dikey süpürgelerde olması gereken özelliklerden biri de gösterge panelleridir. Çünkü gösterge panelleri sayesinde her türlü bilgiyi aldığımız gibi temizliğimizi de planlamamıza yardımcı olurlar. Bu sebeple gösterge panellerinin kolayca ulaşabileceğimiz yerde olması gerekiyor. Philips XC7043/01’de bu panel oldukça iyi bir şekilde yerleştirilmiştir.

Dikey süpürge, tutma kolunun hemen üstünde dijital ekrana sahiptir. Konumu sayesinde her baktığınızda kolayca görebileceğiniz dijital ekran, bu özelliği sayesinde çok beğeniliyor. O anki hızı ve pil kullanım oranını size gösteren dikey süpürge, bu sayede temizliğinizin kalan kısmını nasıl değerlendirmeniz gerektiğinde size destek oluyor. Ek olarak bu dijital ekranın filtre temizleme zamanı geldiğinde size haber verdiğini söyleyelim.

Yüksek Toz Kapasitesi

Bir dikey süpürge alırken dikkat etmemiz gereken şeylerden birisi de hazne kapasitesidir. Çünkü hazne kapasitesi yapıları gereği dikey süpürgelerde çok yüksek olmaz. Bu da sürekli olarak tozları boşaltma gereksinimi duymamıza neden olur. Böyle bir durumla karşılaşmamak için de hazne kapasitesi yüksek olan cihazlara yönelmemiz gerekiyor.

Philips XC7043/01, 600 ml kapasiteli hazneye sahiptir. Rakiplerine göre %20 oranında daha fazla kapasiteye sahip olan cihaz, bu sayede kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Ayrıca bu makinenin yüksek kapasitesi sayesinde tek seferde tüm evinizi temizlemenize imkan sağladığını belirtmeden geçmeyelim.

Philips XC7043/01 S.S.S

Philips XC7043/01 fiyatı ne kadar?

Satılan yere ve firmaya göre bu dikey süpürgenin fiyatı değişkenlik gösteriyor. Bu yüzden en uygun fiyatlı Philips XC7043/01’leri arıyorsanız içeriğimizdeki butonlara tıklayarak bu süpürgelere ulaşabilirsiniz.

Philips XC7043/01 çok ses çıkarıyor mu?

Bu dikey süpürge rakiplerine göre bir tık daha fazla ses çıkartıyor. 84 dB değerinde ses seviyesinde çalışan cihaz, bu sebeple aynı odada bulunan kişileri rahatsız edebilir. Ancak farklı odalardaki kişileri ise çok fazla rahatsız etmez.

Philips XC7043/01 gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir dikey süpürge alırken ilk olarak emiş gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Çünkü emiş gücü temizlik performansımızı etkileyen ana değerdir. Bu yüzden yüksek emiş gücü uygulayabilen modelleri tercih etmeliyiz. Daha sonra ürünün hazne kapasitesine ve çalışma süresine bakmalıyız. Bu iki değer ne kadar uzun süre boyunca çalışabileceğimizi belirtmektedir. Son olarak ise makinenin filtreleme sisteminin iyi olup olmadığını öğrenmeliyiz. Filtreleme sistemi iyi olan cihazlar dışarıya toz salmadığı gibi temizliğimizin daha iyi geçmesini sağlarlar.