Grundig VCP 5030 Dikey Süpürge İncelemesi

Beyaz eşya sektörünün önde gelen markalarından olan Grundig, dikey süpürge pazarında ise ürettiği ürünlerle gitgide daha popüler hale geliyor. Markanın popülerlerini arttırdığı ürünlerden birisi de Grundig VCP 5030’dur. Sıradan DC motorlara karşı daha iyi emiş gücü ve düşük ses sunan BLDC motorunu kullanan makine, 0,7 litrelik toz hazne kapasitesi sayesinde en iyi dikey süpürgelerden birisi olmayı başarıyor.

9.4
Muhammet Akgül
Grundig VCP 5030

Bir dikey süpürge alırken ilk baktığımız şeylerden birisi kullanım modlarıdır. Çünkü süpürgeyi bir tek halı ve parke gibi alanlarda kullanmayız. Aynı zamanda el süpürgesi olarak da kullanmak isteriz. 3 farklı kullanım modu olması sayesinde çok yönlü temizlik imkanı sunan süpürge, 4-6 saatlik şarjla 45 dakikaya varan çalışma süresi sağlıyor. Bu sayede rakiplerinden aşağı kalır bir yönü olmuyor.

Tek hamlede ve tek elle çıkarılabilen haznesi sayesinde toz dağıtmadan kolayca boşaltılabilen süpürge aynı zamanda hijyeni en üst seviyede tutuyor. LED ışığa sahip başlığı ile ise görünmesi zor olan tozları ortaya çıkaran cihaz, bu sayede daha etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Böylelikle evinizi bir kere temizlediğiniz zaman kısa süre içerisinde tekrardan tekrardan kirlenmez.

Artıları
  • Yüksek Toz Hazne Kapasitesi
  • Başlık Çeşitliliği
  • Yıkanabilir Filtre
  • Pil Göstergesi
  • Su Haznesi
Eksikleri
  • Ağır
  • Uzun Şarj Süresi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:350 W
Emiş Gücü:95 W
Pil Kapasitesi:2000 mAh
Ses Seviyesi:81 dB
Şarj Süresi:4-6 saat
Toz Kapasitesi:0.7 L
Pil Türü:Li-ion
Çalışma Süresi45 dakika
Ağırlık:3.5 kg

Ürün tam bir performans ürünü. Çekim gücü harika. Genel temizlik başlığındaki motorlu fırçası daha iyi bir yüzey temizliği sağlarken ışıkları ile yerdeki tozları daha rahat görmenizi sağlıyor. 3 kademeli gücü ve çalıştırırken güç düğmesini basılı tutmanıza gerek kalmadığından daha konforlu bir temizlik yapmanıza imkan tanıyor. Gelir gelmez denedik ve yeni temizlenmiş evden çıkan toza şok olduk. Tavsiye ederiz.

A*** R****

Yeni Nesil Motoru ile Uzun Kullanım Ömrü Sunuyor

Alacağımız süpürgenin uzun yıllar boyunca aynı performansla çalışmasını isteriz. Ancak çoğu dikey süpürge de bu maalesef mümkün değildir. Grundig VCP 5030 ise yeni nesil BLDC motoru sayesinde uzun yıllar boyunca aynı performansla çalışabilmesiyle öne çıkıyor. Böylelikle bir kere aldığınız zaman ömürlük bir kullanım sağlarsınız.

Cihaz yeni nesil bu motoru sayesinde yüksek hava akışı yaratarak her türlü tozu içerisine hapsediyor. Düşük ses seviyesi ile ise temizliğinizi daha konforlu ve çevrenizdeki kişileri rahatsız etmeden yapabilmenizi sağlıyor. Böylece hem daha etkin bir temizlik yapmış olursunuz hem de gürültü kirliliği oluşumunu engellersiniz.

Trayclean Teknolojosi ile Toz Dağıtmayan Çöp Haznesi

Süpürgelerde canımızı en çok sıkan problemlerin başında kesinlikle toz haznesini boşaltırken etrafa dağılması geliyor. Hem hijyen hem de vakit kaybı yaşamamıza neden olan bu durumu ise Grundig VCP 5030’da yaşamazsınız. Grundig, uzun yıllardır üzerinde çalıştığı bir teknoloji olan Trayclean ile böyle bir duruma izin vermez.

Cihaz bu teknoloji sayesinde tek hamlede toz haznesini çıkarabilmenizi sağlıyor. Bu da toz dağılımını engelliyor. Ayrıca 0,7 litrelik alanının en yüksek kapasiteli toz haznelerinden birisine sahip olan süpürge, bu sayede tüm evi temizleyeceğiniz zamanlarda size yeterli alan sunuyor. Böylelikle cihaz kullanıcıların tavsiye ettiği bir dikey süpürge modeli olmayı başarıyor.

3 Farklı Kullanım Modu Var

Halı, parke gibi düz yüzeyleri temizleme ihtiyacımız olduğu gibi koltuk, dolap ve yatak gibi alanları da temizlemek isteriz. Bu istek alacağımız süpürgeye de etkide bulunur. Grundig markası yıllardan beri sektörde olduğu için kullanıcıların ihtiyacını öngörerek bu süpürgesini ona göre dizayn etmiştir. Bu sayede cihazda 3 farklı kullanım modu bulunuyor.

Halı, parke ve fayans gibi yüzeylerde kullanabileceğiniz normal başlığa sahip olan süpürge, bu sayede günlük temizliklerinizi yapabilmenizi sağlıyor. Boru tarafından çıkartılabilir yapısı sayesinde ise mobilya ve ulaşılması zor alanlarda el süpürgesi olarak kullanılabiliyor. Son olarak da yer silme aksesuarı sayesinde sert zeminlerde ıslak temizlik imkanı veren makinenin bu özelliği sayesinde en çok tercih edilen dikey süpürgelerden birisi olmayı başardığını belirtelim.

Düşük Enerji Tüketimi ile Kesintisiz Temizlik Yapın

Bazı zamanlarda farklı bir odada toz görmemiz ya da oda içinde farklı bir bölgenin daha kirli olduğunu fark etmemiz gibi nedenler yüzünden temizliğimiz uzayabilir. Ancak her dikey süpürge bu süre uygunluğuna uygun değildir. Çünkü kablosuz yapıları dolayısıyla belirli bir çalışma süresine sahiptir. Ancak Grundig VCP 5030’da ise böyle bir durum söz konusu değildir.

Yüksek performanslı ve düşük enerji tüketimli lityum iyon pil kullanması sayesinde ortalama bir çalışma süresine sahip süpürge, bu sayede tüm evi rahat bir şekilde temizleme olanağı veriyor. 4-6 saat arasında tam şarj olarak 45 dakikaya varan çalışma süresi sunan cihaz, bu sayede etkili bir temizlik için gereken vakti size sağlıyor. Böylelikle evinizde temizlenmedik bir bölge kalmıyor.


Çekim gücü çok iyi, temizlemesi harika. Bir el süpürgesinden beklediğin her şey var. Bir dünya para vermeye gerek yok. Dyson Cinetic’i emekliye ayırdık. Artık 15 günde bir kullanılıyor. Ürün kalitesi çok güzel. Paspas yapma aparatı da bir harika. Hem süpür hem paspas yap. Bu ayrıcalık hiçbir üründe yok. (Kendi sınıfında) pil kapasitesi yeterli. İhtiyacı olana tavsiye ederim. Yıkanabilir filtre ile ömür boyu kullanım.

Ş*** G***

Yıkanabilir Filtre ile Ömür Boyu Kullanım

Süpürgemizin en önemli parçalarından birisi olan filtreler, sürekli olarak toz ile hava ayrımı yaptığı için eskirler. Bu eskime yüzünden de makinenin performansının düşmesine neden olabilirler. Bu performans düşüklüğünün olmaması için düzenli olarak bakımını yapmamız gerekiyor.

Hiç şüphe yok ki filtre değişimi yapmak günümüzde oldukça maliyetli ve gereksizdir. Bu yüzden çoğu marka gibi Grundig de ürettiği bu dikey süpürgede yıkanabilir filtrelere yer veriyor. Bu sayede filtrelerinizi kısa süre içerisinde temizleyerek süpürgeyi ilk aldığınız gündeki performansına tekrardan ulaşabilmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde cihazı kullanırsınız.

LED Işığı ile Görünmeyen Tozlara Son

Eğer süpürgemizde LED ışık yoksa evimizi temizlediğimizi zannederiz. Ancak bazı tozlar vardır ki sadece ışıkla görünebilir. Bu tarz tozları ortaya çıkarmak için LED ışığa sahip olan süpürge, bu sayede daha etkili bir temizlik yapabilmemizi sağlıyor. Böylelikle görünmeyen tozların neden olan kısa sürede tekrardan kirlenme problemi ortadan kalkıyor.

Pil Göstergesi ile Temizlik Sürenizi Planlayın

Hiç şüphe yok ki kablosuz süpürgelerin en büyük sıkıntısı çalışma süreleridir. Bu sebeple çalışma süremizi hesaplayarak temizliğimizi yapmamız gerekir. Kullanıcıların bu ihtiyacını gören marka, yeni nesil bu dikey süpürgesinde pil göstergesine yer veriyor. Bu gösterge sayesinde temizliğinizi planlayabilirsiniz. Böylece istenmeyen sürprizlerle karşılaşmadan temizliğinizi bitirebilirsiniz.

Grundig VCP 5030 S.S.S

Grundig VCP 5030 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösteren Grundig VCP 5030’un fiyatları en ucuz 2.600 TL’dir. Dilerseniz içeriğimizde yer alan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlı Grundig VCP 5030’a ulaşabilirsiniz.

Grundig VCP 5030 başlık çeşitleri neler?

Çok yönlü temizlik sunmasıyla öne çıkan bu dikey süpürgede 3 farklı başlık çeşidi bulunuyor. Birincisi düz yüzeyleri süpürebilmemizi sağlayan normal başlık, ikincisi ise el süpürgesi olarak kullanabilmemizi sağlayan başlıktır. Sonuncusu ise sert zeminleri temizleyebilmemizi sağlayan ıslak temizlik aparatıdır. Cihaz bu aparatları sayesinde oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir.

Grundig VCP 5030 gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

Bir dikey süpürge alırken ilk olarak emiş gücünü kontrol etmelisiniz. Çünkü emiş gücü süpürgenizin performansını ölçen değerdir. Daha sonra makinenin toz hazne kapasitesine bakmanız gerekiyor. Bu kapasite ne kadar yüksek olursa o kadar az çöp boşaltımı yaparsınız. Son olarak ise makinenizde kullanabileceğiniz başlıkların sizin için uyumlu olup olmadığını öğrenmelisiniz. Şüphesiz herkes farklı ihtiyaçları için süpürge alır. Bu yüzden de kendiniz için en uygun olan başlıklara sahip süpürgeyi almalısınız.