Fakir Rody 2 In 1 Dikey Süpürge İnceleme

Önde gelen elektronik ev aleti üreticilerinden birisi olan Fakir, ürettiği her ürünle kalitesini ortaya koymayı başarıyor. Kullanışlı ve yüksek teknolojili ürünlerle evinizin daha konforlu olmasına destek olan marka, tasarladığı son dikey süpürgelerden olan Rody ile temizliğinizi daha kolay hale getiriyor. Sadece 64 desibel değerinde ses çıkartması sayesinde sizden başka kimsenin duymayacağı süpürge, bu sayede saat kaç olursa olsun temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Bu sayede de en iyi dikey süpürgeler listemize girmeyi başarıyor.

9.5
Muhammet Akgül
Fakir Rody

Gövdesinden kolayca çıkartılabilen motorlu mini başlığı ile koltuk ve döşemelerdeki tozları daha rahat bir şekilde toplamanıza imkan sağlayan süpürge, bu özelliği sayesinde çok tavsiye edilen dikey süpürgelerden birisi olmayı başarıyor. Dikey formatı sayesinde kullanmak istediğiniz her an elinizin altında olan makinenin 800 W’lık motoru bulunuyor.

Oldukça yüksek güç üreten ve bunu başlığa aktaran motora sahip Fakir Rody, üstün emiş gücü uygulayarak her türlü halının en derin kısmındaki irili ufaklı parçaları çekebilmenizi sağlıyor. 1 litrelik geniş haznesi sayesinde ise tüm evi temizleyecek kapasitede olan süpürge, bu sayede vakit ve hijyen kaybı yaşamanızı engelliyor. Ek olarak bu makinenin 6 metrelik kablo uzunluğu sayesinde prizden çıkarmaya gerek kalmadan tüm bir odayı süpürme imkanı sağladığını belirtelim.

Artıları
  • Düşük Ses Seviyesi
  • Üstün Emiş Gücü
  • Kablo Uzunluğu
  • Uygun Fiyat
Eksikleri
  • Koltuk Altlarına İyi Girmiyor

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:800 W
Enerji Sınıfı:B
Toz Kapasitesi:1 L
Ses Seviyesi:64 dB
Kablo Uzunluğu:6 m
Çalışma Yarıçapı:7 m
Ağırlık:2 kg

Temizlik robotu kullanıyorum. Günlük kullanım da zorluyor. Bu yüzden Fakir Rody aldım. Çekim gücü, toz haznesi gayet yeterli geldi. Ses olarak normal süpürge sesi, çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

E**** G****

Yüksek Çekiş Gücü Sağlayan Motora Sahip

Dikey süpürgelerin en önemli parçalarından birisi olan motorlar, temizliğimizin etkili olup olmadığını belirlerler. Bu yüzden alacağımız dikey süpürgenin yüksek motor gücüne sahip olduğundan emin olmalıyız. Ürettiği her ürünü son teknolojiye göre tasarlamasıyla bilinen Fakir markası bu ürünüyle de bu geleneğini devam ettiriyor.

800 W’lık oldukça güçlü bir motora sahip olan Fakir Rody, en zorlu tozların ve kirlerin bile rahatlıkla temizlenmesini sağlıyor. Ergonomik tasarımlı başlığı sayesinde en büyük toz parçalarını bile hapsedebilen süpürge aynı zamanda halı gibi zorlayıcı yüzeylerde etkili bir şekilde kullanılabilmesiyle öne çıkıyor. Bu sayede her türlü yüzeyi derinlemesine temizleyerek evinizin daha temiz ve hijyenik olmasını sağlarsınız.

Ergonomik Tasarımıyla Uzun Süre Kullanımlara Uygun

Evi temizlemek bazen gereğinden fazla vaktimizi alabilir. Toz ve kirlerin çok olması ya da farklı odalarda gördüğümüz parçacıklar yüzünden temizliğimizi uzatmak zorunda kalabiliriz. Süpürürken sürekli olarak hareket ettiğimiz için de sürenin uzaması yorulmamıza neden olabilir. Ancak dikey süpürgelerde böyle bir problem yaşamazsınız. Özellikle Fakir markası bu konu üzerinde oldukça büyük geliştirmeler yapmasıyla biliniyor.

Ürettiği her modelinde en yeni teknolojilerini kullanan Fakir, Rody dikey süpürgesinde yepyeni bir tasarımla kullanıcının karşısına çıkıyor. Ergonomik bir şekilde tasarlanmış dikey yapısı ile süpürürken vücudunuzun rahat etmesine yardımcı olan makine, bu sayede eklem ağrıları yaşamanızı engelliyor. Böylelikle uzun süre kullanımlarda bel ağrıması gibi bir problem yaşamazsınız.

Yüksek Toz Kapasitesiyle Sürekli Boşaltmaya Son

Özellikle dikey süpürge alırken dikkat ettiğimiz noktalardan birisi olan toz haznesi, süpürgemizin ne kadar çalışabileceğini öngörmemizi sağlıyor. Bu yüzden süpürgemiz ne kadar yüksek toz hazne kapasitesine sahipse o kadar iyidir. Uzun yıllardan beridir sektörde yer alan ve tasarladığı süpürgeler ile müşterileri kendisine çeken Fakir, Rody adlı bu ürünüyle de kullanıcılarını tatmin etmeyi başarıyor.

Fakir Rody, kablosuz olan rakiplerine göre neredeyse iki katı fazla bir kapasiteye sahiptir. 1 litrelik toz kapasitesi sayesinde tüm evi tek seferde süpürmeye olanak sağlayan süpürge, bu sayede tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni nesil bu toz haznesi pratik bir boşaltım imkanı sunarak tozların etrafa dağılmasını engelliyor. Böylelikle boşaltım sırasında yaşanan hijyenik olmayan durum ortadan kalkıyor.

Kompakt Yapısıyla Yer Kaplamıyor

Elektrikli süpürgelerin en büyük dezavantajı olan çok fazla yer kaplaması dikey süpürgelerde bir avantaj haline geliyor. Oldukça kompakt yapıları sayesinde kendisine özel yer ayırmanıza gerek olmayan dikey süpürgeler, bu sayede daha dar evlerde oturduğumuz bu zamanlarda bize büyük fayda sağlıyor.

Dikey park özelliği ile kullanım sonrasında hızlıca saklanabilen süpürge, bu sayede tekrardan kullanmanız gerektiği zamanlarda işinizi kısa sürede halledebilmenizi sağlıyor. Kablo sarma kancaları sayesinde ise kabloyu hızlı bir şekilde toplayabildiğiniz makine, böylelikle evinizde derli toplu bir görüntü oluşmasına yardımcı oluyor.


Eşim bayıldı. Çekim gücü büyük süpürgeleri aratmıyor. Bunu aldığımızdan beri diğer büyük süpürgeyi kullanmıyoruz. Malzeme kalitesi de muadillerine göre çok başarılı. Gönülden tavsiye edebilirim.

H*** P***

Pratik Kullanıma Sahip Süpürge

Daha önceden tüm süpürge çeşitlerini denediyseniz en rahat ve kullanışlı olanının dikey süpürge olduğunu biliyorsunuzdur. Dikey süpürgeler bu avantajını oldukça ergonomik tasarımına borçludur. Sadece ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurarak tasarlanan Fakir Rody’de bu durum bir ileri seviyeye taşınmıştır.

Fakir Rody, sade tasarımı sayesinde 7’den 70’e herkesin kolaylıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Bu da süpürgenin oldukça basit bir kullanımı olduğunu gösterir. Konforlu tutma kolu ve sapı ile kullanım sırasında sürtünmeyi azaltan makine, bu sayede daha az güçle daha etkin temizlik yapmanızı destekliyor. Ayrıca bu ürünün tek tuşla açılıp kapatılması sayesinde tüm işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilmenizi sağladığını belirtelim.

6 Metrelik Kablosuyla Tak Çıkar Yapmakla Uğraşmayın

Evimizi temizlerken en çok kablonun yetişmemesine sinir oluruz. Çünkü kablo yetişmeyince sürekli olarak bir prizden çıkarıp diğerine takmak zorunda kalırız. Fakir Rody, bu problem görülerek tasarlanmış olması sayesinde tek bir oda ve çevresini temizlerken kablonun ulaşamaması gibi bir problem yaşamanızı engelliyor. 6 metreyi bulan kablosu sayesinde prizden çıkarmanıza gerek duymadan temizlik yapabilmenizi sağlayan makine, bu sayede çok tavsiye edilen bir dikey süpürge olmayı başarmıştır.

Kompakt Tasarıma Sahip Başlığı ile Temizlenmedik Köşe Bırakmayın

Evimizde bazı alanlar vardır ki temizlenmesi çok zordur. Özellikle köşeler ve dipler bu alanlara dahildir. Kompakt tasarımı sayesinde her türlü alana girebilen Fakir Rody, bu sayede evinizde temizlenmedik dip köşe bırakmıyor. Yüzey ayrımı yapmadan en iyi sonucu elde edebilmeniz için özel olarak geliştirilen süpürge, kaliteli tekerlekleri sayesinde halı gibi zorlayıcı alanlarda dahi etkili bir şekilde kullanılabiliyor.

Anında El Süpürgesine Çevirebileceğiniz Yapıya Sahip

Yaşam alanımızın yüzeyleri tozlanabildiği gibi koltuk gibi mobilyalarımız da kirlenebilir. Bu yüzden de el süpürgesine ihtiyaç duyarız. Bunun için ayrı bir süpürge almak ise gereksiz yere maliyetlidir ve pek de kullanışlı değildir. Başlık ve sopa kısmını çıkartarak anında el süpürgesine dönüşen Fakir Rody, koltuk gibi mobilyaları temizleyebilmenizin yanı sıra çekmece gibi yerleri de süpürebilmemizi sağlıyor. Bu sayede evinizi baştan aşağıya temizleyebilir ve tekrardan tozlanma süresini uzatabilirsiniz.

Fakir Rody S.S.S

Fakir Rody kaç watt?

Fakir Rody 800 W güç tüketimine sahip motoru olan bir kablolu dikey süpürgedir. Dikey süpürge bu motoru sayesinde üstün temizlik performansı sağlıyor.

Fakir Rody fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre fiyatlar değişkenlik gösterse de Fakir Rody en uygun 340 TL’ye satılıyor. Yazımızdaki butonlara tıklayarak en uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Fakir Rody gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Bir dikey süpürge alırken ilk olarak kablolu mu kablosuz mu alacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Daha sonra süpürgenin kaç watt olduğuna yani motor gücüne bakmalıyız. Motor gücü ne kadar yüksekse süpürgeden alacağınız verim artar. Aynı şekilde makinenin toz hazne kapasitesini kontrol etmelisiniz. Toz hazne kapasitesi ne kadar yüksekse evinizi daha uzun bir süre boyunca temizleyebilirsiniz. Son olarak ise el süpürgesi olarak kullanılıp kullanılamamasına bakmanız gerekiyor. Çünkü dikey süpürgelerin bazılarında ekstradan dar alma uçları bulunmuyor. Bu yüzden el süpürgesi olarak kullanma özelliği büyük önem taşıyor. Ayrıca ağırlık, tasarım, ses seviyesi ve kablo uzunluğunun kontrol edebileceğiniz diğer özellikler olduğunu söyleyelim.