Electrolux Ergorapido Dikey Süpürge İncelemesi

İngiliz Alerji Derneği tarafından yapılan testler sonucunda alerjen maddeleri ortadan kaldırdığı kanıtlanan Electrolux Eer7 Animal, bu özelliği sayesinde toza karşı hassas olan kişilerin bir numaralı tercihi olmayı başarıyor. Tek şarjda 135m² büyüklüğünde bir alanı temizleyebilmesiyle öne çıkan makine, bu sayede tüm yaşam alanınızı süpürebilmenizi sağlıyor. Ayrıca 180° manevra kabiliyetine sahip olan süpürgenin temizliği daha pratik hale getireceğini söyleyelim.

9
Muhammet Akgül
Electrolux EER7ANIMAL Ergorapido

Özellikle evcil hayvana sahip olan kişilerin tercih ettiği bu süpürge, mikrop, mayt ve polen gibi alerjenleri ortadan kaldırmasıyla biliniyor. Evcil hayvan başlığı ile tüm yüzeyleri etkili bir şekilde temizlemenize yardımcı olan cihaz, ergonomik tasarımı sayesinde öne çıkıyor. Kolaylıkla el süpürgesi olabilen tasarımı sayesinde koltuk, dolap gibi alanları da süpürebilmenizi sağlayan makine, ulaşılması en zor bölgeleri bile kolaylıkla temizleyebiliyor.

Yaşam alanımızın tamamını süpürmek zorlayıcı ve yorucu bir iştir. Bu yüzden kullanım kolaylığı sağlayan süpürgeye ihtiyacımız bulunuyor. Bu ihtiyacı karşılamak için özel olarak tasarlanan Electrolux Eer7 Animal, büyük arka tekerlekleri sayesinde hareket kabiliyetinizi üst seviyeye çıkartıyor. Ayrıca süpürgenin iki farklı güç moduna sahip olması sayesinde halı gibi alanları bile zorlanmadan süpürebileceğinizi söyleyelim.

Artıları
  • BrushRollClean Teknolojisi
  • LED Aydınlatma
  • Güç Göstergesi
  • Hareketli Başlık
Eksikleri
  • Uzun Şarj Süresi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Pil Kapasitesi:2100 mAh
Ses Seviyesi:79 dB
Şarj Süresi:4 saat
Toz Kapasitesi:0.5 L
Pil Türü:Li-ion
Çalışma Süresi45 dakika
Ağırlık:2.48 kg

Ürünü annem için aldık ve yaklaşık 3 aydır sürekli kullanıyor. Diğer büyük süpürgemizi artık kullanmıyor desem yeridir. Mutfakta elinin altında ve hem fayansta hem de halıda çok iyi temizlik yapıyor. Özellikle ağır olmadığı için dakikalarca kullanabiliyor annem. Tam bir fiyat performans ürünü. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

A*** A****

BrushRollClean™ Teknolojisi ile Bakımla Yapmakla Uğraşmayın

Süpürge kullandıktan sonra başımıza gelen en can sıkıcı problemlerinin başında başlığın temizlenmesi gerekliliği yer alıyor. Süpürgeyi kullandıktan sonra başlığa tüy ve lif takılması oldukça normaldir. Bu yüzden kullandığımız süpürgelerde bu tüy ve lifleri ellerimizle çıkartmaya çalışırız. Bu hem hijyen hem de vakit olarak bizi olumsuz yönden etkiler.

Electrolux Ergorapido’da ise böyle şeylerle uğraşmazsınız. Sahip olduğu BrushRollClean™ teknolojisi ile sadece bir pedala basarak başlık temizliğini yapabilirsiniz. Fırça üzerinde bulunan bıçak sayesinde sizin yerinize bu işi yapan süpürge, en çok canımızı sıkan bu problemi kökünden çözüyor. Ek olarak bu bıçağın kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde size ömür boyunca hizmet edeceğini belirtelim.

Tüm Süpürme İhtiyacınızı Karşılar

Bir dikey süpürge alacaksak tüm temizlik ihtiyacımızı karşılamasını isteriz. Bu yüzden de alacağımız cihazın el süpürgesi olarak da kullanılabilmesi gerekiyor. Uzun yıllardan beri sektörde yer alan Electrolux, müşteri ihtiyaçlarını en önde tutan marka olması sayesinde öne çıkıyor. Bu sayede de süpürgelerini buna uygun olarak tasarlıyor.

Halı, parke gibi yüzeyleri temizleyen normal yapısının yanı sıra tek hamlede el süpürgesine çevrilebilen makine, bu sayede mobilya, dolap, yatak ya da arabanızı temizlemek için de kullanılabiliyor. Böylelikle ister halı gibi geniş bir alanı, isterseniz ulaşılması zor olan bir bölgeyi temizlemeniz gereksin her türlü işin üstesinden bu süpürgeyle gelebilirsiniz.

EasySteer™ Teknolojisi ile Üstün Manevra Kabiliyeti Sunan Süpürge

Özellikle halı gibi yüzeyler temizlenmesi en zor alanlardır. Bu alanlar süpürgemizin daha çok sürtünmesine neden olduğu için uygulamamız gereken gücü arttırıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde sürtünmeyi en aza indiren süpürge, büyük arka tekerlekleriyle daha hızlı bir şekilde çalışabilmenizi sağlıyor. Bu sayede süpürgeyi hareket ettirmeniz için daha az güç uygularsınız.

Süpürme işlemi farklı yüzeylerde ve engel dolu alanlarda yaptığımız bir işlemdir. Bu yüzden alacağımız süpürgenin hareket ve manevra kabiliyetinin iyi olması gerekir. Özellikle masa ve sandalye gibi alanlarda bu kabiliyetin eksikliği karşımıza çıkabilmektedir. Electrolux Ergorapido’nun sahip olduğu EasySteer™ manevra kabiliyeti sayesinde cihazınızı 180° döndürebilirsiniz. Bu sayede az çaba sarf ederek temizliğinizi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

Ergonomik Tasarımıyla Bel Ağrılarına Son

Kişiden kişiye değişse de 15 dakikadan fazla süren süpürme işlemleri eklem ağrılarına sebebiyet verebilir. Bunun nedenleri arasında yanlış tutuş gibi sizden kaynaklanan hatalar olsa da genellikle süpürgenin yapısı bu tarz ağrılara sebebiyet verebiliyor. Sektörde uzun zamandır varlığına gösteren ve ürettiği ürünlerle kullanıcısının takdirini toplayan Electrolux, yeni nesil dikey süpürgesi Ergorapido’da bu tarz ağrı oluşumunu engelliyor.

Electrolux Ergorapido, ergonomik tasarıma sahip olması sayesinde tutuşunuzun en doğru şekilde olmasını sağlıyor. Bu sayede tutuştan kaynaklanan bel ağrıları engelleniyor. Oldukça konforlu olan ve elinizle tam uyumlu olacak şekilde tasarlanan tutma koluna sahip süpürge, uzun süre kullanımlarda bile yormuyor. Böylelikle tüm evi temizlediğimiz zamanlarda bile herhangi bir ağrı hissetmeyiz.


Yorumları okuyarak almaya karar vermiştim, gerçekten halılardaki tüyleri güzelce çıkartıyor, kablolu süpürgede daha fazla efor sarfederek alınan tüyleri daha kolay almaya yardımcı oluyor. Evlerinde tüylü evlatları olan ailelere tavsiye ediyorum. Ben 3 kedili olarak memnun kaldım.

H*** Ö***

Lityum TurboPower Bataryası ile Ömür Boyu Kullanım Sağlayın

Eskiyen bir teknoloji olan nikel bataryalara karşı iki kat daha uzun çalışan yeni nesil Lityum TurboPower bataryalara sahip cihaz, hafif olduğu kadar kullanışlı olmasıyla öne çıkıyor. Işıklı şarj göstergesi sayesinde ne zaman şarj edilmesi gerektiğini kolayca görebileceğiniz süpürge, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor.

Electrolux Ergorapido iki farklı güç seviyesinde çalışabilmektedir. İlki olan ve günlük temizlikte kullandığımız düşük hızda süpürgemiz 45 dakika boyunca çalışabilmektedir. Çok fazla kir ve toz barındırmayan parke gibi alanlarda bu seviyeyi kullanmanızı öneriyoruz. Halı gibi çok fazla kir tutan veya temizliği zor olan bölgelerde ise makineyi yüksek hızda kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Bu hız seviyesinde süpürgeniz 16 dakika boyunca yüksek performansta çalışarak her türlü toz ve kiri hapsedecektir.

Evcil Hayvanlar İçin Özel Başlığa Sahip

Evimizin tatlı üyeleri olan evcil hayvanlarımız, sürekli olarak tüy döktüğü için bazen sinirlenebiliriz. Çünkü bu tüylerin temizlenmesi oldukça zordur ve büyük uğraş gerektirir. Electrolux Ergorapido’da ise evcil hayvan tüylerini temizlemek için özel bir başlık bulunuyor. Bu başlık sayesinde evcil hayvanlardan dolayı oluşan mikrop, mayt ve polen gibi alerjenleri ortadan kaldırabilirsiniz. Böylelikle evimizin tatlı üyelerinin neden olduğu kir ve alerjen maddeler tamamen hayatımızdan çıkar.

LED Aydınlatma ile Görünmeyen Tozları Bile Süpürün

Her ne kadar evimizi detaylıca temizlesek bile bazı yerler kirli kalabiliyor. Bunun asıl nedeni temizlediğimiz yeri tam olarak göremememizdir. Electrolux Ergorapido, önünde bulunan LED ışığı sayesinde temizlediğimiz yüzeylerdeki görünmeyen tozları da ortaya çıkarıyor. Bu sayede nedenini bir türlü anlayamadığımız evimizin kısa sürede tekrardan kirlenmesi problemi ortadan kalkar.

Electrolux EER7ANIMAL Ergorapido S.S.S

Electrolux EER7ANIMAL Ergorapido en ucuz nereden bulabilirim?

Satılan yere göre değişiklik gösterse de Electrolux EER7ANIMAL Ergorapido en ucuz 2450 TL fiyat etiketine sahiptir. Dilerseniz içeriğimizde bulunan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlı Electrolux EER7ANIMAL Ergorapido’ya ulaşabilirsiniz.

Electrolux Ergorapido’nun filtresi ne?

Electrolux EER7ANIMAL Ergorapido çift filtrasyon sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde süpürge toz ve havayı etkili bir şekilde birbirinden ayırıyor. Böylelikle her türlü alerjen madde doğrudan toz haznesine aktarılıyor ve maruz kalmanız engelleniyor.

Electrolux Ergorapido gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat etmemiz gerekir?

Bir dikey süpürge alırken dikkat etmeniz gereken ilk şey emiş gücüdür. Emiş gücü ne kadar yüksek olursa temizleme performansınız o kadar iyi oluyor. Daha sonra süpürgenin toz hazne kapasitesine bakmalısınız. Toz hazne kapasitesi ne kadar temizlik yapabileceğinize etki ettiği için büyük önem taşıyor. Ayrıca dikey süpürgelerde toz kapasitesi çok daha kısıtlı olduğu için önem seviyesi daha da artıyor.

Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise filtre sistemidir. Filtre sistemi evinizin hava kalitesini ve temizlik performansınızı doğrudan etkilediği için oldukça önemlidir. Son olarak ise alacağınız süpürgenin emiş gücü ayarının, ağırlığının, başlıklarının ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.